ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΑΙΔΟΚΤΟΝΙΑ!!! Αδιαφορούν για τις έρευνες και τις ενστάσεις ειδικών και εγκρίνουν τη χορήγηση εμβολίων Covid για νήπια κάτω των 5 ετών!

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΑΙΔΟΚΤΟΝΙΑ!!! Αδιαφορούν για τις έρευνες και τις ενστάσεις ειδικών και εγκρίνουν τη χορήγηση εμβολίων Covid για νήπια κάτω των 5 ετών!

27 Ιουνίου, 2022 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:202
Μοίρασέ το

 

 

Αδιαφορούν για τις έρευνες και τις ενστάσεις ειδικών και εγκρίνουν τη χορήγηση εμβολίων Covid για νήπια κάτω των 5 ετών!

Ο κύριος στόχος των ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ, είναι ο αφανισμός των παιδιών…

ΣΩΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ…

ΜΗΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΕΤΕ… ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΕ ΠΑΙΔΟΚΤΟΝΟΙ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΣΑΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Χριστέ μου, σώσε τα παιδιά… αυτά, δεν φταίνε σε τίποτα για τις δικές μας αμαρτίες…

 

Η κυβέρνηση Μπάιντεν παρά τις ενστάσεις και τις αντιρρήσεις πολλών ειδικών δημοσίευσε ένα επιχειρησιακό σχέδιο για τους εμβολιασμούς κατά του COVID-19 για παιδιά κάτω των πέντε ετών στις 9 Ιουνίου.

Η επιτροπή συμβούλων των Κέντρων Πρόληψης και Ελέγχου Ασθενειών (CDC) των ΗΠΑ ψήφισε ομόφωνα υπέρ της έγκρισης των εμβολίων Pfizer και Moderna κατά του Covid-19 για παιδιά κάτω των 5 ετών, ανοίγοντας τον δρόμο για τη διάθεσή τους, ενδεχομένως και από την επόμενη εβδομάδα.

Η πρόταση, που πέρασε με ψήφους 12 υπέρ και 0 κατά, θα πρέπει να εγκριθεί από τη διευθύντρια των CDC Rochelle Walensky ώστε η αμερικανική κυβέρνηση να αρχίσει να διαθέτει τα εμβόλια στα παιδιά ηλικίας κάτω των 5 ετών.

Την Παρασκευή (17/6), η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) ενέκρινε το εμβόλιο της Moderna για τα παιδιά ηλικίας από 6 μηνών έως 5 ετών και το εμβόλιο των Pfizer-BioNTech για τα παιδιά από 6 μηνών έως 4 ετών. Το εμβόλιο της Pfizer είχε ήδη πάρει έγκριση για τα παιδιά ηλικίας από 5 ετών και άνω.

Οι έρευνες ως τώρα έχουν δείξει πως τα παιδιά δε κινδυνέυουν να νοσήσουν βαριά απο covid19, ενω έχουν περισσότερες πιθανότητες απο τους ενήλικες να πάθουν σοβαρή παρενέργεια του εμβολίου, όπως μυοκαρδίτιδα και περικαρδίτιδα.

Άυξηση κατά 56% στους θανάτους εφήβων από τότε που ξεκίνησε η κυκλοφορία του εμβολίου!

Εκατοντάδες άνθρωποι πεθαίνουν από το “σύνδρομο αιφνίδιου θανάτου ενηλίκων” (SADS) στην Αυστραλία

 

Πηγή

Προβολές : 202


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα