Παγκοσμιοποιητικό σχέδιο για τον ρωσικό αφανισμό

Παγκοσμιοποιητικό σχέδιο για τον ρωσικό αφανισμό

16 Δεκεμβρίου, 2022 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:589
Μοίρασέ το

 

Οι Νεοσυντηρητικοί που σχεδίασαν την 9/11 στην Αμερική, αρχικά ήταν Μπολσεβίκοι που  ξεπέρασαν τη Ρωσία το 1917 και δολοφόνησαν 100 εκατομμύρια λευκούς χριστιανούς 

Οι επιζώντες Μπολσεβίκοι που έφυγαν από τη Σοβιετική Ρωσία του Στάλιν, είναι σήμερα «Τα Νεοσυντηρητικά» της Αμερικής και θέλουν να εξολοθρευτεί η Ρωσία χρησιμοποιώντας πυρηνικά πυρηνικά κατασκευασμένα από Ρωσία, τοποθετημένα ακριβώς εκεί που κάθονται, σε όλη την τεράστια έκταση της Ρωσίας.

 

Την Ρωσία για το υπέδαφός της θέλουν να κατακτήσουν και να αφανίσουν τον Ορθόδοξο Χριστιανικό Λαό της…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Τζον Μπόλτον (δεύτερος από κάτω αριστερά)

Το σχέδιο παιχνιδιού των Μπολσεβίκων του 1914, υπό την ηγεσία των Εβραίων, ήταν να εξολοθρεύσει τους Χριστιανούς σε όλο τον κόσμο. Αλλά με τη χάρη του Θεού, ο Τρότσκι αρρώστησε και ο Στάλιν, ο οποίος ήταν Εβραίος Εθνικιστής παρόμοιος με τον Χίτλερ, δεν έπαιξε πλήρως με την παγκοσμιοποιητική ηγεμονία που ήξερε ότι θα αποδυνάμωνε τελικά την εβραϊκή φυλή και γιατί σκότωσε πολλούς κορυφαίους Μπολσεβίκους πριν φτάσουν στη Βοημία.

Ο κορυφαίος μπολσεβίκος Λέον Τρότσκι, κυνηγημένος από τον Στάλιν, διέφυγε στο Μεξικό και αργότερα σκοτώθηκε όταν ο γιος ενός Μασόν άκουσε την παγκοσμιοποιητική συνωμοσία του για παγκόσμια κυριαρχία, όπου φύτεψε ένα τσεκούρι στο κρανίο του Τρότσκι σε μια βίλα στο Μεξικό.

Εβραίος Λέον Τρότσκι

Σύμφωνα με τον ανιψιό του Τζον Μπόλτον , Γκρεγκ Τ Ντίξον, φίλο του Τεκτονικού Λυκείου και πληροφοριοδότη βαθιά συνδεδεμένο με τον Τεκτονισμό , ο Μπιλ Κρίστολ (μαζί με άλλους Νεοσυντηρητές) κατάγεται απευθείας από την κορυφαία ηγεσία των Μπολσεβίκων που δραπέτευσαν από τη Σοβιετική Ρωσία του Στάλιν και τώρα είναι βασικός Νεοσυνών. επί του παρόντος σχεδιάζει μια παγκοσμιοποιημένη εξαγορά του κόσμου σήμερα από την Αμερική.

Εβραίος Bill Kristol

Κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης τραπεζιτών του 1814 με παγκόσμιους ηγέτες που σχεδίαζαν την πορεία για την παγκοσμιοποίηση, ο Τσάρος της Ρωσίας αρνήθηκε να συμμετάσχει, γεγονός που εξόργισε τους Εβραίους παγκοσμιοποιητές, οι οποίοι 100 χρόνια αργότερα, μέσω της χρήσης Εβραίων Μπολσεβίκων, απείλησαν τη ζωή του σημερινού Τσάρου.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=TgYgMP1S9Y8&w=560&h=315]

Με πληρεξούσιο, αυτή τη φορά γύρω στο 1917, ο Τσάρος Νικόλαος Ρομάνοφ συμφώνησε να φύγει από τη Ρωσία παίρνοντας μαζί του την οικογένειά του, αφού συλλογικά προσποιήθηκε τον θάνατό τους χρησιμοποιώντας Άριους Χριστιανούς χωρικούς για να γεμίσουν τον τάφο.

Ο Τσάρος Νικόλαος Ρομάνοφ συμφώνησε να φύγει από τη Ρωσία με την οικογένειά του

Οι Ρομανόφ διασκορπίστηκαν στην Αυστρία, όπου μερικά μέλη της οικογένειας κατέληξαν αργότερα στην Αμερική, όπως ο διάσημος ηθοποιός Τζον Λίθγκοου, άμεσος απόγονος του Τσάρου, ο οποίος τελικά έγινε δημοσίως γνωστή προσωπικότητα λόγω της ανδρείας του μαρξιστικού Χόλιγουντ να επιδεικνύει τα προϊόντα τους.

Συγγενείς; John Lithgow και Nicholas Romanov

Ο Γκριγκόρι Ρασπούτιν, ένας ισχυρός Εβραίος μυστικιστής που έγινε φίλος με τον Τσάρο και την οικογένειά του, κατηγορήθηκε εν μέρει για την πτώση της Ρωσίας κατά την κακή διαχείριση των υποθέσεων μέσω της πρόσβασής του σε υψηλό επίπεδο – όπως και η πρόθεσή του.

Ο Ρασπούτιν φέρεται να είχε ακόρεστη σεξουαλική ορμή και αργότερα σκοτώθηκε από μια ομάδα ανδρών με επικεφαλής τον πρίγκιπα Φέλιξ Φέλιξοβιτς Γιουσούποφ, επειδή έκανε σεξ με πάρα πολλές Ρωσίδες – όπου στη συνέχεια αφαιρέθηκε ο φαλλός του και έγινε τουρσί για τους επόμενους.

Άριος πρίγκιπας Felix Felixovich Yusupov Jr. (1886 – 1967)

Οι επιζώντες Μπολσεβίκοι που έφυγαν από τη Σοβιετική Ρωσία του Στάλιν, είναι σήμερα «Τα Νεοσυντηρητικά» της Αμερικής και θέλουν να εξολοθρευτεί η Ρωσία χρησιμοποιώντας πυρηνικά πυρηνικά κατασκευασμένα από Ρωσία, τοποθετημένα ακριβώς εκεί που κάθονται, σε όλη την τεράστια έκταση της Ρωσίας.

Peregruzka “Υπερφορτωμένο”

Αυτό είναι πραγματικά το “Uranium One” ή το ” Russian Reset “.

“Υπερφορτωμένος” – το καταλαβαίνετε; Αυτό δεν ήταν λάθος, καθώς οι Neocons σχεδιάζουν διεξοδικά να χρησιμοποιήσουν το Ευρωπαϊκό Σύστημα Πυραυλικής Άμυνας που σταθμεύει σε όλη την Ανατολική Ευρώπη για να βομβαρδίσουν τα ρωσικά πυρηνικά ακριβώς εκεί που κάθονται, προκαλώντας έτσι την  υπερφόρτωσή τους πριν μπορέσουν να ξεφορτωθούν από θέσεις σε φορτηγά ή υπόγεια.

Επιπλέον, το σχέδιο Neocon είναι να περιπλέξει περαιτέρω το ζήτημα για τους Ρώσους χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Tesla, η οποία μπορεί να απενεργοποιήσει τα ψηφιακά ηλεκτρονικά με το πάτημα ενός κουμπιού από εκατοντάδες μίλια μακριά, ακριβώς όπως έκαναν με το ρωσικό Sukhoi Superjet στην Ινδονησία, προκαλώντας το να συντριβή στην πλαγιά ενός βουνού – προκαταλήφθηκε από τον ανιψιό του Μπόλτον το 1998, και ξανά όταν κατέθεσα για αυτό στο δικαστήριο το 2007.

μέσω Jimstone.is (κάντε κλικ για μεγέθυνση)

Επί του παρόντος, καθώς ο Μπόλτον κάθεται στη Ρωσία και συζητά τη Συνθήκη για τις πυρηνικές δυνάμεις μέσου βεληνεκούς (INF) του 1987 με τη Μόσχα ενώ γράφω αυτό το άρθρο, ο Ντίξον ισχυρίζεται ότι η Ρωσία πρέπει να εξαπλώσει τα πυρηνικά της σε όλη τη Ρωσία σε μέρη όπως η Σιβηρία και να τους βγάλει από την κόλαση. αστικές περιοχές όπου πρόκειται να κατακλύζονται (υπερφορτίζονται) από βλήματα ακριβώς εκεί που κάθονται.

Αλλά ίσως το πιο σημαντικό, η Ρωσία πρέπει να επαναπροσδιορίσει τη συσκευή πυροδότησης από την ψηφιακή (η οποία είναι επιρρεπής στην απενεργοποίηση της τεχνολογίας Tesla) σε αναλογική , χρησιμοποιώντας το “χάλκινο σύρμα” ως εφεδρική λύση για να πυροδοτήσει τα πυρηνικά της πριν απενεργοποιηθούν και στη συνέχεια  “υπερφορτιστούν” ακριβώς εκεί που κάθονται, που θα ήταν σαφώς ο οριστικός αφανισμός της Ρωσίας, και επαναφέρουν τα παγκόσμια γεγονότα.

Βίντεο: Εβραίοι Μπολσεβίκοι

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=lZj1emEb1-g&w=320&h=240]

Σχετίζεται με:

FEMA Camp Democide: Hollow Point Bullet to Back-of-the-Head

Δημοσιεύτηκε στις

 

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

Πηγή μετάφρασης

Προβολές : 589


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα