ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΛΑ ΣΤΟ ΝΤΑΒΟΣ!!! Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer ΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΦΥΓΗ όταν έρχεται αντιμέτωπος στο Νταβός με την ΑΛΗΘΕΙΑ για τα επικίνδυνα εμβόλια για τον COVID. ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΛΑ ΣΤΟ ΝΤΑΒΟΣ!!! Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer ΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΦΥΓΗ όταν έρχεται αντιμέτωπος στο Νταβός με την ΑΛΗΘΕΙΑ για τα επικίνδυνα εμβόλια για τον COVID. ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

19 Ιανουαρίου, 2023 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:654
Μοίρασέ το

Καταλαμβάνουν εξ απίνης τον μεγάλο ΓΕΝΟΚΤΟΝΟ Μπουρλά στο Νταβός δημοσιογράφοι για το θανατηφόρο του μπόλι και ΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕ ΦΥΓΗ!!!

Μα την αλήθεια, χρωστάμε πολλά σ’ αυτούς τους ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ που κατέφεραν το ακατόρθωτο… ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΜΙΑ “δημοσιογραφική” ΠΟΡΝΗ, από τα χιλιάδες ξεπουλημένα και καλοπληρωμένα τηλεοπτικα και “ειδησεογραφικά” ΜΜΕ, δεν τόλμησε ποτέ να θίξει και να αποκαλύψει…

ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΞΕΒΡΑΚΩΣΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΒΡΑΙΟ ΣΙΩΝΙΣΤΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΜΠΟΥΡΛΑ… “το καρντάσι” του Κούβελα…

Ερωτήσεις τεκμηριωμένες, το μαχαίρι στο κόκκαλο, και ένα εμφανώς πανικόβλητο ΚΤΗΝΟΣ…

Τώρα μπορούν να νοιώθουν στο σβέρκο τους την ΟΡΓΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, καθώς το βίντεο έγινε αμέσως viral και ταξείδεψε σε κάθε γωνιά της γης…

ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΩΣ Η ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΚΛΩΝΙΖΕΤΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ…

Πάρτε θάρρος απ’ αυτό το βίντεο και διαδώστε το στους φίλους σας…

ΘΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ… ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΘΑΡΡΟΣ ΣΤΗΝ  ΨΥΧΗ ΜΑΣ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Και εδώ, όλο το ερωτηματολόγιο που τέθηκε στον Μπουρλά από τους ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ,  μεταφρασμένο στα ελληνικά.

από τον Jamie White

18 Ιανουαρίου 2023, 1:59 μ.μ

Ο Άλμπερτ Μπούρλα είχε διαβεβαιώσει τον κόσμο ότι το εμβόλιο mRNA της εταιρείας του ήταν «ασφαλές και αποτελεσματικό», παρόλο που γνώριζε ότι ο ισχυρισμός ήταν ψευδής.

 

 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer, Άλμπερτ Μπούρλα, «βομβαρδίστηκε» με σκληρές ερωτήσεις στο Νταβός, τις οποίες τα συστημικά μέσα ενημέρωσης αρνήθηκαν να τον ρωτήσουν σχετικά με την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα του πειραματικού εμβολίου mRNA της εταιρείας του για τον COVID.

 

Ο ιδρυτής της Rebel News, Ezra Levant, αντιμετώπισε τον Albert Bourla στους δρόμους του Νταβός την Τετάρτη εν μέσω της ετήσιας συνόδου κορυφής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ για να ρωτήσει γιατί είχε πει ψέματα στον κόσμο για την αποτελεσματικότητα του εμβολίου.

Ο Άλεξ Τζόουνς δίνει την άποψή του για την επική αναμέτρηση με τον Μπούρλα στο ακόλουθο αποκλειστικό ρεπορτάζ:

«Πότε ξέρατε ότι τα εμβόλια ΔΕΝ σταματάνε τη μετάδοση; Πόσο καιρό το ξέρατε χωρίς να το πείτε δημόσια;» τον ρώτησε ο Λεβάντ.

 

 

«Ευχαριστώ πολύ», απάντησε ο Μπουρλά.

 

Ο Levant πίεσε: «Τώρα γνωρίζουμε ότι τα εμβόλια δεν σταματούσαν τη μετάδοση. Γιατί όμως το κρατούσατε μυστικό αυτό; Είπατε ότι ήταν 100% αποτελεσματικό. Μετά 90%, μετά 80%, μετά 70%. Όμως τώρα γνωρίζουμε ότι τα εμβόλια δεν σταματούν τη μετάδοση. Γιατί το κρατήσατε αυτό το μυστικό;»

«Καλή σας μέρα», απάντησε ο Μπουρλά.

 

 

 

Ο κ. Levant και ο ρεπόρτερ από το Rebel News Avi Yemini συνέχισαν να ρωτούν τον Bourla εάν ανησυχεί για την «ευθύνη προϊόντος» δεδομένων των εκτοξευόμενων περιπτώσεων μυοκαρδίτιδας και άλλων ανεπιθύμητων αντιδράσεων που προκάλεσε το εμβόλιο για τον COVID.

Όμως ο Μπουρλά συνέχισε να περπατά και αρνήθηκε να δώσει απάντηση.

Σε ένα μεταγενέστερο ρεπορτάζ για την ανταλλαγή, o Levant είπε ότι η σιωπή του Μπουρλά ήταν “εκκωφαντική”.

Μεταξύ του Avi και εμένα, κάναμε 29 ερωτήσεις. Όλα όσα θέλαμε να ρωτήσουμε τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Pfizer εδώ και τρία χρόνια — από το πόσα κέρδος έχει προσωπικά από την πανδημία, μέχρι το πόσα έχει πληρώσει άλλους για να προωθήσει τα εμβόλια του, μέχρι σημαντικές ερωτήσεις σχετικά με το πότε ήξερε ότι τα εμβόλιά του δεν σταματούσαν στην πραγματικότητα τη μετάδοση και γιατί το κράτησε μυστικό.

Η Rebel News αντιμετώπισε επίσης τον επικεφαλής διευθυντή της AstraZeneca, Marc Dunoyer, την Τρίτη, ο οποίος τράπηκε γρήγορα σε φυγή όταν ρωτήθηκε για την αύξηση των «αιφνίδιων θανάτων» μετά την κυκλοφορία του εμβολίου.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ!!! >>

 

ΠΗΓΗ >>

https://www.infowars.com/posts/must-watch-pfizer-ceo-flees-when-confronted-at-davos-about-dangerous-covid-jabs/

Πηγή

ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ! Η Rebel News πλήττει τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Pfizer με ερωτήσεις στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ

Ο Avi Yemini και εγώ στεκόμασταν στο δρόμο στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός της Ελβετίας, όταν εντοπίσαμε τον Albert Bourla, τον διευθύνοντα σύμβουλο της Pfizer, να περνάει.

 

 

 

Ήταν η στιγμή που περιμέναμε: ένας από τους πιο μισητούς άντρες στον κόσμο που πήγαινε για μια χαλαρή βόλτα επειδή υπέθεσε ότι ήταν ανάμεσα σε φίλους. Τελικά, στα τρία χρόνια που ξεκίνησε η πανδημία, έχετε δει ποτέ δημοσιογράφο να του κάνει μια δύσκολη ερώτηση;

Λοιπόν, δεν υπολόγιζε στα Rebel News και στο στυλ λογοδοσίας μας στη δημοσιογραφία των πολιτών.

Πήγα αμέσως κοντά του και άρχισα να του κάνω τις ερωτήσεις που σίγουρα εκατομμύρια άνθρωποι αναρωτιούνται εδώ και χρόνια. Και μια στιγμή αργότερα, συμμετείχε και ο Avi, κάνοντας το ένα είδος συνέντευξης τύπου με τα πόδια. Και ο Μπουρλά δεν μπορούσε να απαντήσει σε ούτε μια ερώτηση.

Ξέρετε, υπάρχουν εκατοντάδες «διαπιστευμένοι» δημοσιογράφοι εδώ στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ — τα μεγαλύτερα ονόματα των ειδήσεων, από το CNN μέχρι τους New York Times. Αλλά πρέπει να καταλάβετε: είναι όλοι εδώ ως μέλη του WEF, όχι για να λογοδοτήσουν το WEF. Είναι στην ομάδα της Pfizer. Δεν θα έκαναν ποτέ στην Pfizer μια δύσκολη ερώτηση.

Πραγματικά δεν νομίζω ότι ο διευθύνων σύμβουλός τους ήξερε τι τον έπληξε σήμερα.

Αυτό κάνουμε κάθε μέρα εδώ στο WEF.

Εάν πιστεύετε ότι αυτού του είδους η δημοσιογραφία πολιτών είναι πολύτιμη, σίγουρα θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε τη βοήθειά σας. Έχουμε αποκομισθεί από τη Big Tech — επιβιώνουμε μέσω της υποστήριξης των θεατών μας. Εάν μπορείτε να μας βοηθήσετε να χρηματοδοτήσουμε το ταξίδι μας στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, κάντε το. Ταξιδεύουμε σε οικονομική θέση σε όλη τη διαδρομή, αλλά με επτά δημοσιογράφους, ακόμη και το μικρό κόστος μπορεί να αυξηθεί γρήγορα.

Ευχαριστώ για τη βοήθειά σου.

Σήμερα αποδείξαμε πραγματικά ότι, όταν πρόκειται να λογοδοτήσει το κατεστημένο, οι πολίτες δημοσιογράφοι είναι οι μόνοι που μπορούν να εμπιστευτούν . Όλοι οι άλλοι είναι πολύ συμβιβασμένοι.

Μεταξύ του Avi και εμένα, κάναμε 29 ερωτήσεις. Όλα όσα θέλαμε να ρωτήσουμε τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Pfizer εδώ και τρία χρόνια — από το πόσα επωφελήθηκε προσωπικά από την πανδημία, έως το πόσα έχει πληρώσει άλλους για να προωθήσει τα εμβόλιά του, μέχρι σημαντικές ερωτήσεις σχετικά με το πότε ήξερε ότι τα εμβόλιά του δεν είχαν στην πραγματικότητα σταμάτησε τη μετάδοση και γιατί το κράτησε μυστικό.

Αν σας αρέσουν αυτές οι ερωτήσεις – και πιστεύατε ότι η σιωπή του Μπουρλά ήταν εκκωφαντική – βοηθήστε μας να συνεχίσουμε τη δουλειά μας για να μας βοηθήσετε να χρηματοδοτήσουμε περισσότερη δημοσιογραφία πολιτών όπως αυτή! (Ευχαριστώ.)

Δημοσιεύουμε όλες τις αναφορές μας όπως αυτή σε έναν ειδικό ιστότοπο που ονομάζεται www.WEFReports.com . Παρακαλούμε να το ελέγχετε κάθε μέρα! 

 

 

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

Πηγή μετάφρασης

Πηγή σχολίου blümlifee

Προβολές : 654


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα