ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ!!! Άρθρο – κόλαφος της βρετανικής εφημερίδας Guardian για τον ρόλο του WEF: «Φωλιά με οχιές» και ο Σβαμπ επιλέγει τους ηγέτες με κριτήρια πίστης, δόλου, σεξουαλικής απήχησης

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ!!! Άρθρο – κόλαφος της βρετανικής εφημερίδας Guardian για τον ρόλο του WEF: «Φωλιά με οχιές» και ο Σβαμπ επιλέγει τους ηγέτες με κριτήρια πίστης, δόλου, σεξουαλικής απήχησης

21 Ιανουαρίου, 2023 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,644
Μοίρασέ το

 

 

Ο Guardian με ένα αποκαλυπτικό άρθρο που υπογράφει ο κ. Larry Elliott θα ταρακουνήσει τον πλανήτη καθώς περιγράφει ότι κάτι σάπιο, νοσηρό και αποτρόπαιο κρύβεται στο Οικονομικό Forum του Davos περιγράφοντας χαρακτηριστικά την ηγεσία του Klaus Schwab και τους “ανύπαρκτους” που τον περιβάλλουν σαν μία φωλιά από οχιές!

 

Όντως πρόκειται για παγκόσμιο σοκ, καθώς γνωρίζουμε τι εστί GARDIAN… ένας ακόμα δημοσιογραφικός οργανισμός του ΡΟΤΣΙΛΝΤ…

Οπότε έχει βαρύνουσα σημασία το σχετικό δημοσίευμα…

ΔΗΛΑΔΗ, WEF, ΤΕΛΟΣ;;;

Κι αυτή η φαλακρή μανδάμ με τον  κελεμπιοφορεμένο σύζυγο, η Χαράρι, τι θα γίνει;;;

Μήπως άρχισαν να φαγώνονται μεταξύ τους;

Και αν ναι, τότε θα συμβεί το γνωστό…: ΟΤΑΝ ΜΑΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΒΟΥΒΑΛΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΒΑΤΡΑΧΙΑ…

ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΙ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.1. Διαβάστε ένα πολύ σημαντικό θέμα… εδώ… και όλο το ιστορικό υλικό για το GREAT RESET εδώ… αν θέλετε να το αποθηκεύσετε, για την Ιστορία…

 

Υ.Γ.2. Στους ψυχοπαθείς, ανώμαλους και διεστραμμένους που περιγράφει το άρθρο, μην ξεχάσετε και το δικό μας το ψυχανώμαλο εξάβλωμα … το Μιζοτάκι…

 

Υ.Γ.3. Όλο το φωτογραφικό υλικό, είναι από το αρχείο των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ…

Παγκόσμιο σοκ προκαλεί το αφιέρωμα στον αμφιλεγόμενο Σβαμπ και το WEF από τον Guardian. Και δεν θα μπορούσε να ξεφύγει το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ που είναι ένα ελβετικό ίδρυμα και δεν έχει μετόχους.

Μετά την αιφνίδια παραίτηση της Πρωθυπουργού της Νέας Ζηλανδίας που υπήρξε φανατική της υλοποίησης των εντολών των lockdown και της επιβολής σχεδόν δια της βίας των εμβολιασμών COVID-19, έρχεται η ιστορική εφημερίδα της Μεγάλης Βρετανίας ο Guardian με ένα αποκαλυπτικό άρθρο που υπογράφει ο κ. Larry Elliott να ταρακουνήσει τον πλανήτη καθώς περιγράφει ότι κάτι σάπιο, νοσηρό και αποτρόπαιο κρύβεται στο Οικονομικό Forum του Davos περιγράφοντας χαρακτηριστικά την ηγεσία του Klaus Schwab και τους “ανύπαρκτους” που τον περιβάλλουν σαν μία φωλιά από οχιές!

” Το μέλλον του Klaus Schwab –του κ. Davos για περισσότερο από μισό αιώνα– έχει γίνει σημείο συζήτησης στη φετινή συνάντηση αφού οι υπάλληλοι του World Economic Forum εξέφρασαν έντονη κριτική για την προεδρία του και την έλλειψη στρατηγικής όσο αφορά την διαδοχή του.

Μια ομάδα σημερινών και πρώην μελών του προσωπικού του WEF που επικοινώνησε με τον Guardian είπε ότι ο 82χρονος Schwab ήταν νόμος για τον εαυτό του (συμπεριφέρεται με ανεξέλεγκτο τρόπο, αγνοώντας νόμους, κανόνες ή συμβατικούς τρόπους-was a law unto himself) και είχε περικυκλωθεί από μηδενικά και ανύπαρκτους (nobodies) που δεν ήταν ικανοί να διευθύνουν την οργάνωση που ίδρυσε στις αρχές της δεκαετίας του 1970.

«Ο Klaus βρίσκεται στο τιμόνι του WEF για 52 χρόνια. Όταν γεννήθηκε (το 1938), 122 από τις 195 πολιτείες στον κόσμο αυτή τη στιγμή δεν υπήρχαν καν. Ο Klaus δεν δίνει λόγο σε κανέναν, είναι εντελώς ανεξέλεγκτος. Είναι εντελώς άλογο σε κανέναν εντός και εκτός της οργάνωσης», ανέφερε η ομάδα.

Η Davos’s elite του Davos θα χρειαστεί να κάνει λίγη αναζήτηση ψυχής σε έναν κόσμο που καταρρέει – σημειώνει χαρακτηριστικά ο Larry Elliott στο άρθρο του στον Guardian.

«Είμαστε μια ομάδα νυν και πρώην υπαλλήλων του WEF. Θέλουμε να παίξουμε τον ρόλο μας στην προώθηση της συζήτησης σχετικά με τον ρόλο που διαδραματίζει αυτή η οργάνωση στον κόσμο».

Η ομάδα είπε ότι ήθελε να παραμείνει ανώνυμη.

«Είμαστε διστακτικοί να βγούμε μπροστά, καθώς ο Klaus είναι πολύ καλά συνδεδεμένος και μπορεί να μας κάνει τη ζωή πολύ δύσκολη ακόμα και αφού φύγουμε από το WEF».

Οι εικασίες για το μέλλον του Schwab έχουν ενταθεί αυτή την εβδομάδα μετά από ένα άρθρο στην ηλεκτρονική έκδοση του Politico που ανέφερε ότι οι στρατηγικοί εταίροι του WEF –οι εταιρείες που χρηματοδοτούν την επιχείρηση των 390 εκατομμυρίων δολαρίων (315 εκατομμύρια £) ετησίως– ήταν δυσαρεστημένοι με την έλλειψη στρατηγικής διαδοχής.

Η ομάδα των μελών του προσωπικού του WEF είπε ότι είχαν δημοσιεύσει τις επικρίσεις τους στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης LinkedIn, αλλά είχαν αφαιρεθεί μετά από αίτημα του WEF, κάτι που ο οργανισμός αρνείται.

Οι αναρτήσεις, που κοινοποιήθηκαν στον Guardian, ανέφεραν: «Δεν υπάρχει πολύ μέλλον για το WEF πέρα ​​από τον Klaus, όχι μόνο επειδή δεν υπάρχει ξεκάθαρος διάδοχος, αλλά και επειδή το διοικητικό του συμβούλιο είναι μια τέτοια φωλιά οχιάς όπου η ανώτερη ηγεσία θα είναι ένας στον λαιμό του άλλου τη στιγμή που ο γέρος θα πεθάνει ξαφνικά».

Το άρθρο του Guardian για το WEF

Ένας εκπρόσωπος του WEF είπε: «Το συμβούλιο των διαχειριστών αποφασίζει για τυχόν μελλοντικούς διορισμούς θεσμικής ηγεσίας. Το forum έχει μια ισχυρή δομή θεσμικής διακυβέρνησης για να διασφαλίσει τη συνεχή ικανότητά του να υποστηρίζει πλήρως την αποστολή του».

Ο πρώην πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Tony Blair είναι μία από τις κορυφαίες διεθνείς προσωπικότητες που έχουν συνδεθεί με τον ρόλο.

Η ομάδα των προηγούμενων και των σημερινών υπαλλήλων του WEF αμφισβήτησε την ικανότητα του οργανισμού να λειτουργεί χωρίς τον Schwab στο τιμόνι.

«Στους περισσότερους οργανισμούς η επόμενη γενιά κορυφαίων ηγεσιών είναι αμυδρά ορατή στα υψηλότερα επίπεδα διοίκησης, αλλά στο WEF ο Klaus έχει περικυκλωθεί με μια τέτοια ομάδα από “ανύπαρκτους” στην κορυφή που είναι δύσκολο να δει κανείς πώς κάποιος από αυτούς θα μπορούσε να αντιμετωπισθεί στα σοβαρά από κάποιον που έχει βαρύτητα εντός ή εκτός του οργανισμού.

«Ο Klaus επιλέγει τους ηγέτες του χρησιμοποιώντας κριτήρια όπως: πίστη, δόλος, σεξουαλική απήχηση. Η ποιότητα των ανθρώπων στην κορυφή αντικατοπτρίζει τον τύπο των ανθρώπων που εργάζονται για τον υπόλοιπο οργανισμό».

Ο επικεφαλής μιας βρετανικής εταιρείας συμφώνησε ότι δεν φαίνεται να υπάρχει διάδοχος της Schwab. «Η εντύπωσή μου είναι ότι θα αυτός πεθάνει με τις μπότες του-όντας πάντα εν ενεργεία», είπε το στέλεχος.

Ένας άλλος που συμμετέχει χρόνια στις συνόδους του forum του Davos εξέφρασε την έκπληξή του που ο Schwab επέτρεψε να βγουν στην επιφάνεια εικασίες για το μέλλον του. «Θα έπρεπε να γνωρίζει ότι θα συνέβαινε και να λάβει μέτρα για να το αποτρέψει».

 

 

Πηγή

Προβολές : 2,644


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα