«Παγωμάρα» στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Παρέμβαση εμίρηδων του ΚΑΤΑΡ στον Λευκό Οίκο για να πει “2 κουβέντες” σε CIA και MOSSAD !

«Παγωμάρα» στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Παρέμβαση εμίρηδων του ΚΑΤΑΡ στον Λευκό Οίκο για να πει “2 κουβέντες” σε CIA και MOSSAD !

12 Δεκεμβρίου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:578
Μοίρασέ το

 

 

Παρέμβαση στον Λευκό Οίκο για να πει “2 κουβέντες” σε CIA και MOSSAD !

Έχουν πάρει “φωτιά” τα τηλέφωνα από τους Εμίρηδες του Κατάρ για να μην σαπίσει στα μπουντρούμια η Εύα Καϊλή.

Δεσμεύτηκαν τα περιουσιακά στοιχεία όλης της οικογενείας στην Ελλάδα. Η εταιρεία Real Estate στο Κολωνάκι για να ξεπλένει τις μίζες.

 

Πόσες χώρες εμπλέκονται για ένα μνι;;;

Κατάντια; Σαπίλα;

Κάτι πολύ χειρότερο…

ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Πόσους κρατάει στο χέρι αυτό το αδίστακτο π@ρνίδιο;;;

Τι θα σκαρφιστούν για να την αφήσουν ελεύθερη;;;

Και τι θα σκαρφιστούν για να κλείσουν τους συνεργάτες της, στη φυλακή;;;

Ή ΟΛΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ, Ή ΟΛΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΟΥΝ…

 

Του Άρη Σπίνου
 

Η Εύα Καϊλή κρατείται στο Βέλγιο, καθώς τη βαραίνουν τρεις κατηγορίες (ξέπλυμα μαύρου χρήματος, συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και διαφθορά).

Την ίδια ώρα, η αρμόδια Αρχή δέσμευσε σήμερα, Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου, την περιουσία της αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, προκειμένου να διασφαλιστούν στοιχεία, που μπορεί να προέρχονται από μη νόμιμες δραστηριότητες και να βρίσκονται στην Ελλάδα (ακίνητα, λογαριασμοί, εταιρείες και λοιπά).

Η δέσμευση ήδη κοινοποιήθηκε στα ελληνικά πιστωτικά ιδρύματα, αλλά και στις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες (κτηματολογικά γραφεία) και αφορά τόσο την ευρωβουλευτή που κρατείται, όσο και τα άμεσα συγγενικά της πρόσωπα (γονείς, αδέλφια, κ.λπ.).


Παράλληλα, η Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος έχει εντοπίσει εταιρεία, που δημιούργησε η Εύα Καϊλή και ο σύζυγός της Φραντσέσκο Τζιόρτζι στην Ελλάδα, πριν λίγο καιρό και συγκεκριμένα ένα μήνα πριν. Πρόκειται για εταιρεία με αντικείμενο την εμπορία και εκμετάλλευση ακινήτων – real estate δηλαδή – με έδρα την Αθήνα και συγκεκριμένα ακίνητο στην οδό Σκουφά στο Κολωνάκι.
H συγκεκριμένη είναι μία από τις εταιρείες της Καϊλή που ουσιαστικά κατασχέθηκε σήμερα (12/12) το πρωί μετά την εντολή του επικεφαλής της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος και επίτιμου αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Χαράλαμπου Βουρλιώτη.
Να σημειωθεί ότι καθώς η εταιρεία αυτή συστάθηκε πριν από ένα μήνα, δεν εμφανίζεται στο Πόθεν Έσχες της Εύας Καϊλή.
Σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5 το σύστημα που υποστήριζε την Καϊλή φοβάται ιδιαίτερα μην τυχόν και μιλήσει προκειμένου να ελαφρύνει την θέση της με συνέπεια να δώσει και άλλα ονόματα που ήταν στο pay-roll των Καταριανών.
Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες τα τηλέφωνα μεσολάβησης για να πέσει στα μαλακά “έχουν ανάψει” μέχρι και στον Λευκό Οίκο αφού άπαντες γνωρίζουν ότι τα ηνία αυτής της υπόθεσης τα κρατάει η CIA και η Mossad.

 

Πηγή

 

Ο σεισμός από το ρεπορτάζ του edolio5 και ο κρύος ιδρώτας από αυτούς που ξέρουν!

Οι μαγνητοφωνημένες συνομιλίες της Καϊλή με Έλληνες πολιτικούς που “περίμεναν στην ουρά” για να εξαγοραστούν το βράδυ των εκλογών από το ταμείο των 35.000.000 ευρώ που διαχειριζόταν η ίδια.

Ο Κύπριος ευρωβουλευτής Λουκάς Φουρλά την κατήγγειλε ότι τον πλησίασε για να “περάσει” τροπολογίες υπέρ του Κατάρ.

 

Του Άρη Σπίνου


Σεισμό προκάλεσε το ρεπορτάζ του edolio5 για το ταμείο των 35.000.000 ευρώ που μάζευε η Εύα Καϊλή προκειμένου να φανεί χρήσιμη σε κάποιους το βράδυ των εκλογών.

Στον απόηχο αυτού του ρεπορτάζ λίγη ώρα μετά την δημοσίευση  του, νέες πληροφορίες έρχονται στη δημοσιότητα όσον αφορά το «Qatargate», καθώς ένας Κύπριος ευρωβουλευτής καταγγέλλει ότι η Εύα Καΐλή τον είχε προσεγγίσει προκειμένου να περάσει τροπολογίες που αφορούσαν το Κατάρ.


Σύμφωνα με δηλώσεις του Κύπριου ευρωβουλευτή Λουκά Φουρλά, ο οποίος προέρχεται από τον Δημοκρατικό Συναγερμό, οι τροπολογίες αφορούσαν καταδικαστική έκθεση για το Κατάρ. «Αυτό συμβαίνει μεταξύ συναδέλφων. Όταν είδα τις τροπολογίες και αφορούσαν το Κατάρ, μπήκαν ψύλλοι στα αυτά μου και πήρα τηλέφωνο τον Γενικό Διευθυντή του Υπουργείου Εξωτερικών, τον κ. Κορνηλίου και του είπα ότι σαν Κύπρος δεν πρέπει να ασχοληθούμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.
«Η τροπολογία θα έλεγε ότι το Κατάρ δεν ήταν τόσο αυστηρό στα θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων και πάταξης της ομοφυλοφιλίας. Αφορούσε θέματα που θα νέρωναν το αυστηρό ύφος της έκθεσης», συμπλήρωσε.Στη συνέχεια, μιλώντας σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Σίγμα, υποστήριξε ότι υπάρχει μια «παγωμάρα» στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

«Όλοι είχαμε σχολιάσει την ομιλία της κας Καϊλή στο Ευρωκοινοβούλιο όπου έλεγε τα καλύτερα για το Κατάρ.
Μου είχε κάνει εντύπωση και είχα απευθυνθεί στην ίδια, ήταν η αναφορά ότι το Κατάρ έχει το ρόλο του διαμεσολαβητή με την Τουρκία και ότι ο ρόλος της Τουρκίας και του Κατάρ είναι ο καλύτερος», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια εξήγησε ότι το Κατάρ είναι ο κύριος χρηματοδότης της Τουρκίας. «Δεν γίνεται να ξεπλένουμε το Κατάρ», επεσήμανε με νόημα.

Ακόμη ανέφερε ότι ο θεσμός του λόμπι στο Ευρωκοινοβούλιο είναι θεσμοθετημένος. «Εναπόκειται σε κάθε ευρωβουλευτή το ποιους θα δει, τι θα ακούσει και πώς θα πράξει. Οι λομπίστες προσπαθούν να κάνουν τη δουλειά τους και να περάσουν τα δικά τους συμφέροντα. Αν κάποιοι Ευρωβουλευτές ενδίδουν στα χρήματα και στα ταξίδια, ας πληρώσουν το μάρμαρο», τόνισε ο κύριος Φουρλάς.

 

Πηγή

Προβολές : 578


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα