ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ... ΑΦΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ, ΠΑΙΧΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ!!!

ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ... ΑΦΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ, ΠΑΙΧΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ!!!

5 Μαΐου, 2023 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:455
Μοίρασέ το

 

Διαβάζω, οργίζομαι και θάθελα ν’ αρχίσω τα χαστούκια….

 

Και το ΕΑΝ βαδίζει «χέρι – χέρι» με τη ΝΔ; Ίντριγκες και σενάρια στο παρασκήνιο

Η «δεξιά πολυκατοικία» και η επόμενη μέρα για τη ΝΔ μετά τις εκλογές έπειτα από τον αποκλεισμό του κόμματος του φυλακισμένου Ηλ. Κασιδιάρη

Αρχίζει να βρωμάει πολύ η πολιτική δράση του εν λόγω πρ. ανώτατου δικαστικού…
Κανένας άλλος πολιτικός δεν έχει δει τόση προβολή σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα…κι αυτό όχι απλά με βάζει σε υποψίες αλλά πλέον θεωρώ πως το “κόμμα του” θα το βάλουν ΜΕ ΝΟΘΕΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, προκειμένου να “βάλει πλάτες” στις μεγάλες ΕΘΝΙΚΕΣ ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
Μακάρι να διαψευστώ, αλλά η παρακάτω φωτογραφία, “κάτι” λέει…
Ρίξτε μια ματιά κι εδώ…  Δεν νομίζετε πως μαζεύονται πολλά για τον εν λόγω δικαστικό;;;
Κι εδώ ειναι που θέλω ν’ αρχίσω να μοιράζω χαστούκια… 
Γιατί όταν κάποιοι απλοί πολίτες και όχι πολιτικοί, αντιλαμβανομαστε πως ο τύπος είναι ΒΑΛΤΟΣ και ο Κασιδιάρης και οι 70κοντα “δημογέροντες” του κόμματός του, του παραδίδουν τα κλειδιά για λίγες μέρες, ΤΟΤΕ ΚΑΤΙ  ΒΡΩΜΑΕΙ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ…
ΚΑΙ Σ’ ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΡΩΜΑ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΜΕΡΙΔΙΟ ΜΠΟΧΑΣ…
ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ… ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. 70κοντα δημογέροντες… χμ… ν’ αρχίσω να σκέπτομαι ή να συνδέσω τα κομμάτια με τα ορατά και τα αόρατα;;;

 

 

Πολλοί άκουσαν τη χθεσινή ρήση του τέως υπουργού ΔικαιοσύνηςΧαράλαμπου Αθανασίουότι ο αρχηγός του κόμματος «ΕΑΝ», συνάδελφός του πρώην δικαστικός, είναι «βαθύτατα δημοκρατικός άνθρωπος», αλλά λίγοι ψαγμένοι τη συνέδεσαν ευθέως με τους σχεδιασμούς του Μεγάρου Μαξίμου.

Οι γνώστες του παρασκηνίου της λεγόμενης «δεξιάς πολυκατοικίας» επιβεβαιώνουν ότι μετά τον αποκλεισμό του κόμματος «Έλληνες» του φυλακισμένου Ηλία Κασιδιάρη, το κόμμα του Αν. Κανελλόπουλου, θα μπορούσε δυνητικά να δώσει τη διέξοδο, αν η ΝΔ χρειαστεί κυβερνητικό εταίρο για να συγκροτήσει κυβέρνηση. Γι αυτό και όχι μόνο είναι καθημερινά στην αιχμή της επικαιρότητας, αλλά πέριξ αυτού έχουν συνασπιστεί για να το στηρίξουν, διάφορα κέντρα και παράκεντρα.

Άλλωστε, ορισμένοι από τους υποψήφιους βουλευτές του – οι πιο προβεβλημένοι – προέρχονται από το κόμμα του Γ. Καρατζαφέρη, το ΛΑΟΣ και είναι προφανές ότι είναι σε συνεννόηση με τον παλαιό αρχηγό τους, ο οποίος, ούτως ή άλλως έχει αναλάβει να «βάλει πλάτη» στις διεργασίες που συντελούνται στα δεξιά της κυβερνητικής παράταξης.

Πρόκειται για τους Κ. Αϊβαλιώτη, πρώην βουλευτή του ΛΑΟΣ που σε αυτές τις εκλογές θα είναι υποψήφιος βουλευτής Β2 – Δυτικού Τομέα και ο Αστέριος Ροντούλης, επίσης πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ που θα είναι υποψήφιος στη Λάρισα.

Και οι δύο, σε περίπτωση που το κόμμα «ΕΑΝ» εξασφαλίσει την είσοδό του στη βουλή, προεξοφλείται ότι δεν θα είχαν καμία αντίρρηση να συνεργαστούν με τη ΝΔ.

Το ίδιο και η μέχρι πρότινος βουλευτής της Ελληνικής Λύσης του Κυριάκου Βελόπουλου, Αναστασία Αικατερίνη Αλεξοπούλου, που εξωθήθηκε εκτός κόμματος λόγω εμπλοκής του ονόματός της σε σενάρια αποστασίας και σε αυτές τις εκλογές , θα είναι υποψήφια βουλευτής Α’ Αθηνών, ο τραγουδιστής Βασίλης Παϊτέρης, που στο παρελθόν υπήρξε υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ και νωρίτερα του ΔΗ.ΚΚ.Ι αλλά και ο προερχόμενος από το κόμμα του Γ. Τράγκα Πάρις Κιουρτζίδης.

 

Το σχέδιο για την πολυεπίπεδη στήριξη του κόμματος «ΕΑΝ» δεν έχει διαφύγει από την προσοχή των κομμάτων της αντιπολίτευσης, και κυρίως του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, στελέχη των οποίων χαρακτήρισαν τον Αν. Κανελλόπουλο «αχυράνθρωπο» του Κασσιδιάρη, υπενθυμίζοντας ταυτόχρονα ότι παρ ολίγο και θα είχε γίνει πρόεδρος του νεοναζιστικού μορφώματος «Έλληνες».

Ο ΣΥΡΙΖΑ, μάλιστα, σε ανακοίνωσή του κάλεσε ευθέως τον πρωθυπουργό να απαντήσει αν βρίσκεται σε υπόγεια συνεννόηση με τον κ. Κανελλόπουλο, κι αν συναντήθηκε με τον κ. Τζήμερο στο Μέγαρο Μαξίμου.

Από την πλευρά του κόμματος Κρανιδιώτη – Τζήμερου διαψεύδεται ότι υπήρξε συνάντηση με τον πρωθυπουργό. Και αυτό παρά το γεγονός ότι και οι δύο – στην περίπτωση που θα εξασφάλιζαν την είσοδο τους στη βουλή, κάτι που δεν προβλέπεται – εικάζεται βασίμως ότι δεν θα είχαν πρόβλημα να συνεργαστούν με μία κυβέρνηση της ΝΔ. Το αντίθετο.

Όσο για τον κ. Κανελλόπουλο και το επιτελείο του – το οποίο εσχάτως έχει πλαισιωθεί από γνωστές «φιγούρες» της δεξιάς πολυκατοικίας – είναι επίσης προφανές ότι μετά το «σπάσιμο των δεσμών με τον Κασιδιάρη, θα ήταν εξαιρετικά πρόθυμος να προσφέρει χείρα στήριξης σε μία κυβέρνηση με γαλάζιο κορμό!

 

Πηγή

Προβολές : 455


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα