Παλαιστίνη: Στο πλευρό του θύτη η επίσημη Ελλάδα

Παλαιστίνη: Στο πλευρό του θύτη η επίσημη Ελλάδα

13 Οκτωβρίου, 2023 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:517
Μοίρασέ το

 

 

Η Ελλάδα και η Κύπρος κινδυνεύουν να πληρώσουν, αργά ή γρήγορα, και μάλλον γρήγορα, και πολύ άσχημα, τη γλοιώδη και υστερόβουλη υποτέλεια της πολιτικής, άρχουσας, δημοσιογραφικής και πανεπιστημιακής τάξης τους στη συλλογική Δύση και τα διάφορα κέντρα της, όπως πρόσφατα συνέβη αυτό κατά τραγικό τρόπο με τους Αρμένιους του Ναγκόρνο Καραμπάχ και απειλείται να γίνει και με τους Αρμένιους της Αρμενίας του Πασινιάν.

Τα αποικιακά μας αφεντικά μάς περιφρονούν ως δεδομένους, ο υπόλοιπος (και ανερχόμενος) κόσμος μάς περιφρονεί ως αναξιοπρεπείς και ανήθικους υποταγμένους.

ΟΥΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΟΥΤΕ Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ ΣΙΩΝΙΣΤΗ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ, κυριε Κωνσταντακόπουλε…

ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΥΤΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΜΟΓΟΝΙΔΙΑΚΟΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ…

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΗΣ ΧΑΜΑΣ…

ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΛΕΜΠΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΙΩΝΙΣΜΟ…

Έτσι, για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους και να μην βάζεις μπροστά την Ελλάδα ή την Κύπρο…

Κατανοητή;

Κατανοητή!!!

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

 

Υ.Γ. Όλοι αυτοί που έτρεξαν να γλύψουν οβραίικους σιωνιστικούς κώλους, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ…

 

Τους ενόχλησε η επίθεση των Παλαιστινίων κατά του Ισραήλ, δεν τους ενοχλεί όμως η κατοχή παλαιστινιακών εδαφών. Ούτε και κυπριακών άλλωστε.

 

Του Δημήτρη Κωνσταντακόπουλου

Ευθύς αμέσως η κυβέρνηση Μητσοτάκη-Νέας Δημοκρατίας τάχθηκε υπέρ του Ισραήλ στη σύγκρουση που ξεκίνησε στη Γάζα, αλλά ενδέχεται να επεκταθεί και σε άλλα «μέτωπα». Ο πρωθυπουργός ψάχνοντας λέξεις που θα ικανοποιήσουν περισσότερο τους Ισραηλινούς και τον ακροδεξιό Νετανιάχου, έκανε λόγο για «φρικτή τρομοκρατική επίθεση» της Χαμάς.

Ένας λαός υπό κατοχή που ξεσηκώνεται είναι τρομοκράτης, ένας λαός που δολοφονεί παιδιά για να εδραιώσει την κατοχή ξένων εδαφών είναι άξιος συγχαρητηρίων!

Από κοντά και ο ΣΥΡΙΖΑ Κασσελάκη, που δεν ντράπηκε να βγάλει ανακοίνωση καταδικάζοντας απερίφραστα την «επίθεση της Χαμάς κατά του λαού του Ισραήλ», ενώ περίπου στην ίδια γραμμή κινήθηκαν «ΠΑΣΟΚ» και Βελόπουλος. Ευτυχώς που κανείς από αυτούς δεν ζούσε το 1821, γιατί φαντάζεται κανείς εύκολα τι ανακοινώσεις καταδίκης του «τρομοκράτη Κολοκοτρώνη και του σφαγέα Παπαφλέσσα» θα είχαν εκδώσει…

 

Από τα ελληνικά κόμματα μόνο το ΚΚΕ υπογράμμισε την ανάγκη υπεράσπισης των δικαιωμάτων των Παλαιστινίων και επέκρινε τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί δεν εφάρμοσαν την ομόφωνη απόφαση της Βουλής των Ελλήνων για αναγνώριση του παλαιστινιακού κράτους.

Τους ενόχλησε η επίθεση των Παλαιστινίων κατά του Ισραήλ, δεν τους ενοχλεί όμως η κατοχή παλαιστινιακών εδαφών. Ούτε και κυπριακών άλλωστε, ουδέποτε έχουν χρησιμοποιήσει αυτή τη λέξη, όπως και ουδέποτε ζήτησαν την αποχώρηση των τουρκικών στρατευμάτων κατοχής από την Κύπρο, όπως προνοούν οι αποφάσεις του ΟΗΕ. Δεν τους ενόχλησε ούτε η μαζική στήριξη του Ισραήλ και προσωπικά του Νετανιάχου στην εθνοκάθαρση πριν από μερικές μέρες του μαρτυρικού λαού των Αρμενίων από τις πατρογονικές τους εστίες στο Ναγκόρνο Καραμπάχ.

Την κυβέρνηση Μητσοτάκη και τη ΝΔ, όπως και τους υπόλοιπα «κόμματα της καρέκλας» και τα υπόλοιπα «κόμματα εξουσίας» δεν τους ενοχλούν οι σχεδόν καθημερινές επιθέσεις και οι δολοφονίες παιδιών από τις ισραηλινές δυνάμεις: αυτές προφανώς δεν θεωρούνται φρικτές και ουδέποτε γίνονται αντικείμενο ανακοινώσεων ή επικρίσεων.

Δεν τους ενοχλούν οι χιλιάδες Παλαιστίνιοι κρατούμενοι χωρίς δίκες. Δεν τους ενοχλεί η μετατροπή της Λωρίδας της Γάζας σε γιγαντιαίο στρατόπεδο συγκέντρωσης, ούτε οι καθημερινές δολοφονικές επιθέσεις Ισραηλινών εποίκων κατά των Παλαιστινίων. Δεν τους ενοχλεί το ότι ο Νετανιάχου εμφανίστηκε στην Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ με ένα χάρτη της νέας Μέσης Ανατολής στον οποίο δεν υπάρχει η Παλαιστίνη, αλλά μόνο το Ισραήλ.

Δεν βρίσκουν τίποτα από αυτά φρικτό και δεν μιλάνε ποτέ για αυτά. Σπανίως τα αναφέρουν και τα μέσα μας, συμβατικά ή κοινωνικά, ποτέ οι τηλεοράσεις «μας». Αν τα ανέφεραν, θα καταλαβαίναμε καλύτερα πόθεν και γιατί αυτή η χτεσινή βροχή από επιθέσεις κατά του Ισραήλ.

Ο κύριος, αν όχι αποκλειστικός υπεύθυνος για όσα συμβαίνουν τώρα, για το αίμα που χύνεται και το πολύ περισσότερο που φοβόμαστε ότι θα χυθεί είναι το ίδιο το Ισραήλ και ο πρωθυπουργός του, που δυστυχώς μοιάζει να έχει στο τσεπάκι του τους δικούς μας Μητσοτάκηδες, Τσίπρες και Κασσελάκηδες, που ανταγωνίζονται ποιος θα αποσπάσει την εύνοιά του – τέτοια είναι σήμερα η κατάντια μας. Δεν τους απασχολεί καθόλου ότι ο Νετανιάχου τους εξαπάτησε και τους ενέπλεξε στην επικίνδυνη περιπέτεια του EastMed, ούτε το γεγονός ότι οι μισοί συμπολίτες του τον θεωρούν επικίνδυνο φασίστα.

Δεν είμαστε άλλωστε μόνο αμερικανική αποικία, είμαστε (κατά πάρα πολλούς και διαφορετικούς τρόπους) και ισραηλινή, μάλιστα οι Ισραηλινοί αγοράζουν πλέον τα πάντα και στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

Τις ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες φώναξε ο Μητσοτάκης να μας παρακολουθούν δίνοντάς του και αυτουνού κάποιες από τις πληροφορίες που συλλέγουν. Και κανένα ελληνικό κόμμα, από την άκρα αριστερά έως την άκρα δεξιά δεν ενεκάλεσε την κυβέρνηση ή δεν ζήτησε εξηγήσεις. Τόσο διεφθαρμένη και εξαρτημένη είναι η χώρα, σχεδόν στο σύνολό της – τουλάχιστο τα στρώματα που συμμετέχουν στη δημόσια ζωή, όχι βέβαια όσοι είναι βυθισμένοι στο μεροκάματο και την επιβίωση.

Η Ελλάδα και η Κύπρος κινδυνεύουν να πληρώσουν, αργά ή γρήγορα, και μάλλον γρήγορα, και πολύ άσχημα, τη γλοιώδη και υστερόβουλη υποτέλεια της πολιτικής, άρχουσας, δημοσιογραφικής και πανεπιστημιακής τάξης τους στη συλλογική Δύση και τα διάφορα κέντρα της, όπως πρόσφατα συνέβη αυτό κατά τραγικό τρόπο με τους Αρμένιους του Ναγκόρνο Καραμπάχ και απειλείται να γίνει και με τους Αρμένιους της Αρμενίας του Πασινιάν. Τα αποικιακά μας αφεντικά μάς περιφρονούν ως δεδομένους, ο υπόλοιπος (και ανερχόμενος) κόσμος μάς περιφρονεί ως αναξιοπρεπείς και ανήθικους υποταγμένους.

Πολύ νερό κύλησε δυστυχώς στο αυλάκι από τότε που ο Καβάφης θύμιζε ότι έχουμε και αράπικο αίμα στις φλέβες μας, που οι αντάρτες της ΕΟΚΑ ανατίναζαν τα εγγλέζικα αεροπλάνα που ήταν να χτυπήσουν τον Νάσσερ από την Κύπρο ή ο Ανδρέας Παπανδρέου έβγαζε από την πολιορκημένη Βηρυτό τον Γιάσερ Αραφάτ και τους μαχητές του, κάνοντας όλη την υφήλιο να ανατριχιάσει.

 

Πηγή: kosmodromio.gr

 

Πηγή

Προβολές : 517


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα