Πανηγυρίζουν οι ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, για την “νίκη” του Μητσοτάκη, που ΝΟΘΕΥΣΑΝ Η ΜΟΣΣΑΝΤ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΛΟΜΠΥ!!!

Πανηγυρίζουν οι ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, για την “νίκη” του Μητσοτάκη, που ΝΟΘΕΥΣΑΝ Η ΜΟΣΣΑΝΤ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΛΟΜΠΥ!!!

26 Μαΐου, 2023 13 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:704
Μοίρασέ το

 

 

Διαβάζω και ΕΞΟΡΓΙΖΟΜΑΙ…

Ο σύμμαχος του Ισραήλ Μητσοτάκης κερδίζει μεγάλη νίκη στις ελληνικές εκλογές

Ο Έλληνας πρωθυπουργός Μητσοτάκης είναι βασικό πρόσωπο στις ολοένα και πιο θερμές σχέσεις Ελλάδας, Ισραήλ και Κύπρου τα τελευταία χρόνια.

Ελπίζω να ξύπνησαν αρκετοί από τον λαό ώστε να αντιληφθούν πως την Ελλάδα, την κυβερνούν εδώ και 200 χρόνια, ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ…
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΠΩΣ ΤΑ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΧΙΔΝΩΝ, ΑΛΛΟΙΩΣΑΝ  ΚΑΙ ΝΟΘΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΖΩ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ, ΠΩΣ Η ΕΚΠΟΡΝΕΥΜΕΝΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ…
ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΣΩ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ, ΠΩΣ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΙ Σ’ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΌΠΩΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ;;;
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΖΩ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ, ΠΩΣ ΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΕΣ ΤΩΝ ΟΡΓΙΩΝ, ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΙΧ…
ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΧΙΔΝΩΝ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ… ΜΗΔΕΝΑ ΠΡΟ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΜΑΚΑΡΙΖΕ…
ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ, ΟΙ ΣΤΟΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΟΥΝ…
Καλλιόπη Σουφλή
Ο Έλληνας πρωθυπουργός και αρχηγός του συντηρητικού κόμματος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης κυματίζει έξω από τα κεντρικά γραφεία του κόμματος, μετά τις γενικές εκλογές, στην Αθήνα, Ελλάδα, 21 Μαΐου 2023. (φωτογραφία: Λουίζα Βραδή/Reuters)
Ο Έλληνας πρωθυπουργός και αρχηγός του συντηρητικού κόμματος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης κυματίζει έξω από τα κεντρικά γραφεία του κόμματος, μετά τις γενικές εκλογές, στην Αθήνα, Ελλάδα, 21 Μαΐου 2023.
(φωτογραφία: Louiza Vradi/Reuters)

Το συντηρητικό κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, με επικεφαλής τον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος έχει εργαστεί για την ενίσχυση των δεσμών της χώρας του με το Ισραήλ , κέρδισε σχεδόν το 41% ​​των ψήφων την Κυριακή.

Το αποτέλεσμα άφησε τη Νέα Δημοκρατία πέντε έδρες λιγότερο από την πλειοψηφία 151 εδρών. Ο Μητσοτάκης, ο οποίος είναι πρωθυπουργός από το 2019, μπορεί να επιδιώξει δεύτερη εκλογή τον Ιούνιο που θα μπορούσε να επιτρέψει στο κόμμα του να πάρει μπόνους έδρες, ώστε να μην χρειαστεί να σχηματίσει συνασπισμό.

«Ο λαός ήθελε την επιλογή μιας Ελλάδας που θα διοικείται από κυβέρνηση πλειοψηφίας και από τη Νέα Δημοκρατία χωρίς τη βοήθεια άλλων», είπε ο Μητσοτάκης, σύμφωνα με το BBC.

Ο Μητσοτάκης ήταν το κλειδί για τις θερμές σχέσεις Ελλάδας, Ισραήλ και Κύπρου

Ο Μητσοτάκης είναι βασικό πρόσωπο στις ολοένα και πιο θερμές σχέσεις Ελλάδας, Ισραήλ και Κύπρου τα τελευταία χρόνια. Οι τρεις χώρες έχουν πραγματοποιήσει οκτώ τριμερείς συνόδους κορυφής.

Η Αθήνα, η Λευκωσία και η Ιερουσαλήμ έχουν κοινό συμφέρον να συνεργαστούν για την εξόρυξη και τις εξαγωγές φυσικού αερίου. Οι χώρες συνεργάστηκαν για να σχεδιάσουν τον αγωγό EastMed, που προοριζόταν να είναι ο μακρύτερος στον κόσμο, από το Ισραήλ στην Ευρώπη μέσω Κύπρου και Ελλάδας. Ωστόσο, τις τελευταίες εβδομάδες, η Ιερουσαλήμ και η Λευκωσία συζήτησαν ένα νέο σχέδιο, στο οποίο το ισραηλινό φυσικό αέριο θα μεταφερόταν σε μια μονάδα υγροποίησης που θα κατασκευαστεί στην Κύπρο.

Ο Έλληνας Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλά δίπλα στον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου μετά τη συνάντησή τους στο γραφείο του πρωθυπουργού στην Ιερουσαλήμ, στις 8 Φεβρουαρίου 2021. (credit: MENAHEM KAHANA/POOL VIA REUTERS)Ο Έλληνας Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλά δίπλα στον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου μετά τη συνάντησή τους στο γραφείο του πρωθυπουργού στην Ιερουσαλήμ, στις 8 Φεβρουαρίου 2021. (credit: MENAHEM KAHANA/POOL VIA REUTERS)

Η Ελλάδα και η Κύπρος είναι επίσης μέλη του Φόρουμ Αερίου της Ανατολικής Μεσογείου, το οποίο ίδρυσαν το Ισραήλ και η Αίγυπτος.

Η εγγύτητα μεταξύ Ισραήλ, Ελλάδας και Κύπρου υπογραμμίστηκε από τις εντάσεις μεταξύ του Ισραήλ και της Τουρκίας, της Ελλάδας και του ιστορικού αντιπάλου της Κύπρου. Αν και το Ισραήλ και η Τουρκία προσπάθησαν να επιδιορθώσουν τις σχέσεις τα τελευταία χρόνια, οι Ισραηλινοί ηγέτες διαβεβαίωσαν επίσης την Ελλάδα ότι οι σχέσεις θα παραμείνουν τόσο στενές όσο ήταν.

Καθώς το Ισραήλ και η Τουρκία σημείωσαν πρόοδο στην προσέγγισή τους πέρυσι, μια ανώτερη διπλωματική πηγή είπε ότι οι δεσμοί Ισραήλ-Ελλάδας είναι σημαντικοί για την Ιερουσαλήμ και ότι η άποψη της Αθήνας για την Άγκυρα πρέπει να ληφθεί υπόψη.

«Μιλάμε για το Ιράν με εμμονή, και είναι το ίδιο με την Τουρκία . Γι’ αυτό αγχώνονται. Και οι διπλωματικές σχέσεις απαιτούν κάποια πίστη», δήλωσε η ανώτερη διπλωματική πηγή.

Ο Μητσοτάκης ήταν επίσης μέλος ενός φόρουμ ηγετών επτά κρατών, συμπεριλαμβανομένου του πρωθυπουργού Μπέντζαμιν Νετανιάχου, που μοιράζονταν ιδέες και συμβουλές για την καταπολέμηση του COVID-19 και τη χορήγηση εμβολίων.

 

Πηγή μετάφρασης 

Προβολές : 704


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα