Πανικός στις Βρυξέλλες – Μετά το QatarGate έρχεται PfizerGate;

Πανικός στις Βρυξέλλες – Μετά το QatarGate έρχεται PfizerGate;

14 Δεκεμβρίου, 2022 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:717
Μοίρασέ το

 

Η συμφωνία δισεκατομμυρίων για τα εμβόλια, η επιζήμια διαπραγμάτευση και η στάση της Pfizer!

Ας αρχίσουμε σιγά σιγά να το συνειδητοποιούμε πως Η ΠΕΝΤΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΟΥ, ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΕΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥΣ… και δεν έχει κανένα πρόβλημα να ρίξει και την ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΝ ΟΥΡΣΟΥΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ ΑΛΜΠΕΡΤΟ ΜΠΟΥΡΛΑ…
Μαργαρίτη μου, ξέρεις εσυ, μπουμπούκι μου…
Σοκολατάκια σου χάρισε ο Μπουρλά, όπως και οι Καταριανοί;;;

Οι κακές γλώσσες λένε πως και το μπάσταρδο ψυχοπαθές της Ντόρας έχει αρχίσει ν’ ανησυχεί…

Και ο Κικίλιας, έχει ιδρώσει χειμωνιάτικα…

 

Και το κοντό πουταναριό της Ηρώδου του Αττικού κάτι έχει αρχίσει να υποψιάζεται και κάνει την πάπια… η Κατιγκώνησσα…

Ρε, το έχουν γράψει στα πρωτόΚΩΛΑ τους τα εβραιοσιωνιστικά ερπετά, εκατό χρόνια πριν…

ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΩΣΑΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΙΝΤΣΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.1. Και για όσους ενοχλείται η κουλτούρα τους για τις λέξεις που χρησιμοποιώ ενίοτε για τα πολιτικά και λοιπά βοθρολήμματα, να θυμούνται πως οι λέξεις, δεν είναι χυδαίες… χυδαίοι είναι αυτοί που με τις πράξεις τους εκφράζουν τις λέξεις…

 

Υ.Γ.2. Πλην της πρώτης φωτογραφίας, οι υπόλοιπες είναι από το αρχείο των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ…

 

 

 

Ιωάννα Νικολάου

 

Πανικός επικρατεί στις Βρυξέλλες και στο Στρασβούργο, καθώς συνεχίζονται οι έρευνες για το σκάνδαλο Qatargate και αρχίζει να ξετυλίγεται το κουβάρι της διαφθοράς στους μηχανισμούς και στους κόλπους θεσμικών οργάνων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

“Σε αναμμένα κάρβουνα” κάθονται ευρωβουλευτές, αξιωματούχοι της ΕΕ και το Διευθυντήριο των Βρυξελλών, που φοβούνται ότι οι αποκαλύψεις θα πάρουν μορφή χιονοστιβάδας  και ότι η υπόθεση στην οποία εμπλέκεται η Εύα Καϊλή θα αποτελέσει μόνον την αφορμή και το έναυσμα για περαιτέρω έρευνες σε βάθος, για υποθέσεις με πολύ μεγαλύτερο οικονομικό αντικείμενο.

Στην Κομισιόν και στις ηγεσίες των πολιτικών ομάδων του Ευρωκοινοβουλίου φοβούνται ότι ο θόρυβος που έχει ξεσπάσει και η σκανδαλολογία που θα ακολουθήσει, θα πλήξει σοβαρά το κύρος και την αξιοπιστία των ευρωπαϊκών θεσμών, δημιουργώντας πρόσφορο έδαφος για τους αντιευρωπαίστές, που κερδίζουν έδαφος τα τελευταία χρόνια σε πολλές χώρες-μέλη της ΕΕ.

 

Η συμφωνία δισεκατομμυρίων για τα εμβόλια

 

 

Προς το παρόν, ο μεγαλύτερος φόβος είναι ότι με αφορμή το QatarGate μπορεί να επανέλθει στο προσκήνιο η σκανδαλώδης υπόθεση της συμφωνίας ΕΕ-Pfizer για την προμήθεια εμβολίων κατά του Covid-19, αξίας πολλών δισεκατομμυρίων.

Η υπόθεση παραμένει ανοιχτή και διερευνάται από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία (EPPO), στο πλαίσιο έρευνας κατά της διαφθοράς και του οικονομικού εγκλήματος στους κόλπους της ΕΕ. Στις έρευνες έχει εμπλακεί και το Ευρωπαϊκό Ελεγκτικό Συνέδριο, που εξετάζει τα οικονομικά στοιχεία της συμφωνίας, εστιάζοντας στο ότι η ΕΕ πλήρωσε τα εμβόλια της Pfizer πολύ ακριβά σε σχέση με τις τιμές των εμβολίων άλλων εταιρειών.

Επισημαίνεται ότι η συμφωνία αυτή είχε υπογραφεί εσπευσμένα εν μέσω θερινών διακοπών, όταν η Κομισιόν ήταν κλειστή. Είχε προηγηθεί ανταλλαγή πολλών sms  μεταξύ της ντερ Λάιεν και του επικεφαλής της Pfizer Αλμπερτ Μπουρλά, τα οποία  είδαν το φως της δημοσιότητας, συζητήθηκαν στο Ευρωκοινοβούλιο και θεωρήθηκαν τουλάχιστον “περίεργα” – αν όχι ύποπτα.

 

Η επιζήμια διαπραγμάτευση και η στάση της Pfizer

 

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία (EPPO) διερευνά τώρα τον ρόλο που διαδραμάτισε η πρόεδρος της Κομισιόν στη σύναψη αυτής της συμφωνίας, αναζητώντας στοιχεία για “ύποπτες διαπραγματεύσεις” , οι οποίες επέφεραν τεράστια οικονομική ζημία στην ΕΕ – επ’ ωφελία του αμερικανικού φαρμακευτικού κολοσσού.

Επίσης, δύο ανεξάρτητες ελεγκτικές υπηρεσίες της ΕΕ έχουν δείξει ήδη ενδιαφέρον για τις επαφές «υψηλού επιπέδου» που είχε η κυρία Φον ντερ Λάιεν με την Pfizer για τις συμφωνίες αγοράς εμβολίων.

Τη προπερασμένη εβδομάδα ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer Άλμπερτ Μπουρλά είχε κληθεί να καταθέσει γι αυτό το θέμα στην ειδική επιτροπή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Αρνήθηκε να προσέλθει – όπως είχε κάνει και τον Οκτώβριο, όταν του είχε ζητηθεί να εμφανισθεί στην επιτροπή και να δώσει εξηγήσεις σχετικά με το πώς έγιναν οι μυστικές συμφωνίες για τα εμβόλια.

Στις Βρυξέλλες φοβούνται ότι μετά το QatarGate θα έχουμε έναν πολύ μεγαλύτερο “σεισμό”, με κατηγορίες και υπόνοιες χρηματισμού στα ανώτατα κλιμάκια της ΕΕ. Θα είναι το Pfizer-Gate και θα προκαλέσει σοβαρές ρωγμές στο ευρωπαϊκό οικοδόμημα, με πολλαπλές παρενέργειες σε πολιτικό επίπεδο σε όλες τις χώρες-μέλη.

 

 

Πηγή

Προβολές : 717


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα