Παραγραφή των αδικημάτων και για τον Γιάννο Παπαντωνίου

Παραγραφή των αδικημάτων και για τον Γιάννο Παπαντωνίου

6 Οκτωβρίου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:247
Μοίρασέ το

 

 

Και μολονότι μπαίνουμε στον πέμπτο χρόνο, δεν έχει γίνει η δίκη ούτε καν σε πρώτο βαθμό. Άρα; (Πόσες …παραγραφές να αντέξουμε πια!)

Τελικά μόνο η Χρυσή Αυγή πήγε φυλακή

 

 

 

 

 

Όσο μας βλέπουν αραχτούς και αδιάφορους, θ’ αντέχουμε πολλές παραγραφές…

Η πόρνη της Λεωφ. Αλεξάνδρας, έχει γεμίσει τα συρτάρια της με σκάνδαλα μεγατόνων, που πιάνουν αράχνες κλεισμένα μέσα…  και τα βγάζει λίγο πριν την παραγραφή…, υποθέτω για την ψυχή της μάνας τους…

Προβλέπω ότι θα έρθει η ώρα της ΝΕΜΕΣΗΣ…

Αυτό θα είναι και το πρώτο βήμα προς την ελευθερία του ελληνικού λαού…

Το επόμενο θα πρέπει να είναι το ξεβρώμισμα των Λαζάρειων Λεπρών…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Η Χρυσή Αυγή, έκανε το μεγαλύτερο έγκλημα… κατέστρεψε τον πατριωτικό χώρο, ταυτίζοντάς τον με τις ναζιστικές μούρες της οικογένειας Μιχαλολιάκου και Σια…

Αυτός ήταν ο ρόλος της και τον έπαιξε πολύ καλά…

 

 

Μετά την Siemens με τον Μιχ. Χριστοφοράκο και τους υπολοίπους, «πηγαίνουν» προς παραγραφή και το (…ξεχασμένο) σκάνδαλο των εξοπλιστικών με βασικό κατηγορούμενο τον Γιάννο Παπαντωνίου;

Αρκεί να θυμίσουμε ότι οι υποθέσεις αυτές αφορούν την περίοδο μέχρι το 2003, επομένως συμπληρώνεται οσονούπω η 20ετία στην οποία παραγράφονται τα κακουργήματα. Ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας επί κυβέρνησης Κ. Σημίτη και η σύζυγός του Ρούλα Κουράκου προφυλακίστηκαν τέτοιες ημέρες το 2018, εκείνη αποφυλακίστηκε μερικούς μήνες αργότερα ενώ τον Απρίλιο του 2020 αφέθηκε ελεύθερος και ο Γιάννος. Έκτοτε ούτε φωνή ούτε ακρόαση.

Και μολονότι μπαίνουμε στον πέμπτο χρόνο, δεν έχει γίνει η δίκη ούτε καν σε πρώτο βαθμό. Άρα; (Πόσες …παραγραφές να αντέξουμε πια!)

 

Πηγή

Προβολές : 247


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα