Παραδοχή απο «ΕΟΦ» Γαλλίας: «Τα εμβόλια κατά του Covid-19 προκαλούν εμφράγματα, εγκεφαλικά επεισόδια και πνευμονικές εμβολές»!

Παραδοχή απο «ΕΟΦ» Γαλλίας: «Τα εμβόλια κατά του Covid-19 προκαλούν εμφράγματα, εγκεφαλικά επεισόδια και πνευμονικές εμβολές»!

31 Αυγούστου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:325
Μοίρασέ το

 

Μπορεί να μη παραδέχονται την πραγματική αλήθεια αλλα είναι μια πρώτη αρχή απο επίσημο οργανισμό και ανοίγει σιγα σιγά ο φάκελος θάνατοι και παρενέργειες των εμβολίων.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ, με δόσεις…
Δεν πειράζει… αρκεί που βγήκε επίσημος οργανισμός και παραδέχεται έστω και κάποιο μέρος απ’ αυτές…
ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ, ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΡΑΣΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ…
ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Η ΚΡΕΜΑΛΑ…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Ο δικός μας ο ΕΟΦ, σιωπά….
Βγαίνει και η άλλη η π@ρνη, και λέει να μπολιαστούν τα πεντάχρονα…
ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΕΦΑΛΙΑ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΣΤΗΛΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ;;;

Τα εμβόλια κατά του Covid-19 που έχουν βασιστεί σε αδενοϊούς ενδεχομένως σχετίζονται με αυξημένη συχνότητα εμφράγματος μυοκαρδίου, εγκεφαλικού επεισοδίου και πνευμονικής εμβολής στα άτομα κάτω των 75 ετών όπως αναφέρει μελέτη που δημοσιεύθηκε στο Annals of Internal Medicine και συντάχθηκε από τον Jérémie Botton του Εθνικού Οργανισμού για την Ασφάλεια των Φαρμάκων της Γαλλίας.

Αφού λοιπόν αναγκάστηκαν εκατομμύρια άνθρωποι να εμβολιαστούν τώρα προκύπτουν μελέτες στις οποίες καταδεικνύεται ότι τα εμβόλια κατά του Covid-19 δεν ήταν ασφαλή.

Κάτι αναμενόμενο καθώς επρόκειτο για πειραματικά σκευάσματα.

Ο συγκεκριμένος μελέτησε τον μεσοπρόθεσμο κίνδυνο ανεπιθύμητου καρδιαγγειακού συμβάντος (εκτός της μυοκαρδίτιδας και της περικαρδίτιδας) μετά τον εμβολιασμό για τη λοίμωξη Covid-19. Στο δείγμα συμπεριελήφθησαν 46,5 εκατομμύρια άτομα κάτω των 75 ετών.

Όπως αναφέρεται, η σχετική συχνότητα κάθε καρδιαγγειακού επεισοδίου υπολογίστηκε στις τρεις εβδομάδες μετά τον εμβολιασμό.

Οι ερευνητές ισχυρίζονται πως ούτε το εμβόλιο των Pfizer/BioNTech, ούτε εκείνο της Moderna σχετίζονταν με ανεπιθύμητα καρδιαγγειακά συμβάματα, την ώρα που και αυτά τα εμβόλια έχουν δεχθεί πυρά επιστημόνων.

Όπως αναφέρει η μελέτη το οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου και η πνευμονική εμβολή παρατηρήθηκαν κατά τη δεύτερη εβδομάδα μετά τον εμβολιασμό  με το εμβόλιο της AstraZeneca (σχετική συχνότητα: 1,29 και 1,141 αντίστοιχα).

Επίσης παρατηρήθηκε σχέση μεταξύ εμφράγματος τη δεύτερη εβδομάδα μετά τον εμβολιασμό με το εμβόλιο της Janssen (σχετική συχνότητα: 1,75).

«Αν και τα ευρήματά μας για το μεσοπρόθεσμο καρδιαγγειακό προφίλ ασφαλείας των mRNA εμβολίων είναι σε γενικές γραμμές καθησυχαστικά, υπάρχουν στοιχεία για τον συσχετισμό της πνευμονικής εμβολής και του οξέος εμφράγματος μυοκαρδίου με τα εμβόλια που έχουν βασιστεί σε αδενοϊούς, όπως αυτό της AstraZeneca και του εμφράγματος με αυτό της Janssen, που θα πρέπει να επιβεβαιωθούν και σε μεγαλύτερες κλινικές μελέτες», διατείνονται οι συγγραφείς της μελέτης.

Μπορεί να μη παραδέχονται την πραγματική αλήθεια αλλα είναι μια πρώτη αρχή απο επίσημο οργανισμό και ανοίγει σιγα σιγά ο φάκελος θάνατοι και παρενέργειες των εμβολίων.

 

Πηγή

Προβολές : 325


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα