Παραδοχή Μ.Ζούκερμπεργκ για εμβόλια Covid-19: «Δεν ξέρουμε τις παρενέργειες στο DNA των ανθρώπων»! (βίντεο)

Παραδοχή Μ.Ζούκερμπεργκ για εμβόλια Covid-19: «Δεν ξέρουμε τις παρενέργειες στο DNA των ανθρώπων»! (βίντεο)

6 Ιουλίου, 2023 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:373
Μοίρασέ το

 

 

Το βίντεο-ντοκουμέντο με τις δηλώσεις του CEO της Facebook

Οι αποκαλύψεις για τις τρομακτικές παρενέργειες των εμβολίων, δεν μπορούν πλέον να κρυφθούν…
Η παραδοχή του σατανοεβραιοσιωνιστή Ζούκι όμως, εκθέτει και τα “καλόπαιδα” των ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ HOAXES, μπολοκάριζαν ή διέγραφαν σελίδες στο facebook, κατά χιλιάδες… 
Κάποιοι τα γράφαμε όλα αυτά…
ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ Σ’ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΑΤΗ, ΘΕΛΟΥΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ…
Καλλιόπη Σουφλή

 

Στη δημοσιότητα δόθηκε, μετά από έρευνα του Veritas Project, βίντεο που δείχνει τον CEO του Facebook Μαρκ Ζούκερμπεργκ να μιλά για τις πιθανές παρενέργειες των εμβολίων Covid-19! 

Στο βίντεο βλέπουμε τον Μ.Ζούκερμπεργκ να μιλά στα στελέχη της εταιρείας τους και να τους λέει ότι «δεν ξέρουμε αν τα εμβόλια Covid-19 επηρεάζουν το DNA ή το RNA των ανθρώπων». 

 

Την ίδια ώρα ο πασίγνωστος καρδιολόγος, Peter McCullough, αναφέρει πως οι Αρχές γνώριζαν εξαρχής πως τα εμβόλια για τον Covid-19 θα αποτύχουν.

Όπως σημείωσε σε ακόμα μία παρέμβασή του:

 «Νέα emails αποκαλύπτουν ότι τα υποχρεωτικά εμβόλια του covid βασίστηκαν σε μεγάλο βαθμό σε ένα ψέμα.

Αυτό που μάθαμε από εκείνα τα emails μεταξύ της Rochelle Walensky και πολλών αξιωματούχων των Εθνικών Ινστιτούτων Υγείας, συμπεριλαμβανομένων των Fauci και Collins, είναι ότι γνώριζαν για περιστατικά μετεμβολιαστικής λοίμωξης.

Στην πραγματικότητα, μάθαμε από μια Εβδομαδιαία Έκθεση Νοσηρότητας και Θνησιμότητας για μετεμβολιαστικές λοιμώξεις μέχρι τα τέλη Απριλίου του 2021, και το CDC συγκέντρωνε αυτά τα δεδομένα.

Είχαν 10.262 μετεμβολιαστικά περιστατικά. Πλήρως εμβολιασμένων. Ανταποκρίνονταν σ’ έναν πολύ αυστηρό ορισμό. Το 10% νοσηλεύτηκε και το 2% πέθανε. Και τα 2/3 περίπου στην πραγματικότητα νόσησαν από ελάσσονες παραλλαγές του αρχικού στελέχους της Wuhan. Επομένως, γνώριζαν από πολύ νωρίς ότι τα εμβόλια αποτύγχαναν».

 

 

Πηγή

Προβολές : 373


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα