Παραδοχή-σοκ από τον Γερμανό υπουργό Υγείας: «Γνωρίζουμε ότι οι εμβολιασμοί κατά Covid-19 προκάλεσαν χιλιάδες βαριές αναπηρίες»!

Παραδοχή-σοκ από τον Γερμανό υπουργό Υγείας: «Γνωρίζουμε ότι οι εμβολιασμοί κατά Covid-19 προκάλεσαν χιλιάδες βαριές αναπηρίες»!

15 Μαρτίου, 2023 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:423
Μοίρασέ το

 

Πρώτη φορά η γερμανική κυβέρνηση παραδέχεται «μόνιμους» τραυματισμούς: «Προσπαθούμε να αποζημιώσουμε τα θύματα»!

Παραδοχή-σοκ από τον Γερμανό υπουργό Υγείας: «Γνωρίζουμε ότι οι εμβολιασμοί κατά Covid-19 προκάλεσαν χιλιάδες βαριές αναπηρίες»!

Όταν τα γράφαμε και φωνάζαμε να μην εμβολιαστεί κανείς, ήμασταν συνωμοσιολόγοι…
Τώρα όσοι μπολιάστηκαν, ή πέθαναν, ή έχουν τρομακτικές παρενέργειες, ή η ζωή τους κυλά αντίστροφα… 
Δεν θα λυπηθώ κανέναν…
Πολύ περισσότερο, δεν πρόκειται να συγχωρέσω ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ…
Ας ξεκινήσουμε από τους δικούς μας “ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟΥΣ”, που δυστυχώς ακόμα κυκλοφορούν ελεύθεροι…
ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΣΤΗΣΕΙ ΗΔΗ ΣΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ.
ΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ…
ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΔΕΚΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΜΑΣ, ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ;;;
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ.1. Διαπιστώνω πως στο διαδίκτυο (δεν έχω τηλεόραση εδώ και τριάντα χρόνια) κυκλοφορεί ακόμα αυτό το έκτρωμα γυναίκας (γράφουμε και καμιά μακακία για να γελάσουμε), κάποια… ΜΑΤΙΝΑ ΠΑΓΩΝΗ…και κάνει δηλώσεις…
Ζει ακόμα αυτό το ΨΥΧΟΠΑΘΕΣ ΣΟΥΡΓΕΛΟ;;;
Ζουν και τα άλλα εκτρώματα που έχουν βάψει τα χέρια τους με ΑΙΜΑ;;;
Για πόσο ακόμα θα περιμένουμε την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ;;;
Υ.Γ.2. Εκείνο το ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΣτΕ, που έκρινε νόμιμα τα ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60 ΔΕΝ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΝΤΑΙ, ΖΕΙ ΑΚΟΜΑ;;;

 

Ο υπουργός Υγείας της Γερμανίας Karl Lauterbach παραδέχτηκε δημοσίως για πρώτη φορά ότι η ομοσπονδιακή κυβέρνηση γνωρίζει την ύπαρξη εκτεταμένων παρενεργειών και αναπηριών που αποδίδονται στο εμβόλιο κατά της Covid!

Σε μια συνέντευξη στο ZDF Heute Journal ο Lauterbach αναγνώρισε ότι γνωρίζει πως οι εμβολιασμοί έχουν προκαλέσει στους πολίτες-θύματα «βαριές αναπηρίες» και «μόνιμους» τραυματισμούς για τους οποίους η κυβέρνηση έχει προσπαθήσει να αποζημιώσει οικονομικά!

«Πρώτα από όλα, αυτό που συνέβη σε αυτούς τους ανθρώπους είναι απολύτως απογοητευτικό! Είναι πάρα πολλές οι μεμονωμένες περιπτώσεις», σημείωσε ο Lauterbach όταν του ζητήθηκε να μιλήσει για ανθρώπους που υπέστησαν σοβαρές παρενέργειες από τα εμβόλια κατά της Covid-19.

«Ειλικρινά λυπάμαι πολύ για αυτούς τους ανθρώπους. Υπάρχουν σοβαρές αναπηρίες και κάποιες από αυτές θα είναι μόνιμες. Οπότε είναι δύσκολο», συμπλήρωσε!

Ο Lauterbach ήρθε στη συνέχεια αντιμέτωπος με τα σχόλια που έκανε το καλοκαίρι του 2021, όταν ισχυρίστηκε ότι τα εμβόλια ήταν ασφαλή και αποτελεσματικά.

«Λοιπόν, αυτή ήταν μια υπερβολή που έκανα κάποτε σε ένα άστοχο tweet», απάντησε. «Αλλά δεν ήταν η βασική θέση μου», είπε ο υπουργός πριν τον κόψει ο δημοσιογράφος.

«Λέγατε συχνά ότι δεν υπήρχαν σχεδόν καθόλου ή πρακτικά καθόλου [παρενέργειες]», συνέχισε να πιέζει ο παρουσιαστής του ZDF, προσθέτοντας, «Έτσι, πάντα δίνατε την εντύπωση ότι οι παρενέργειες δεν είναι καν θέμα.»

«1 στους 10.000 [τραυματίζονται], άρα μπορείς να πεις ότι είναι πολλοί ή μπορείς να πεις ότι δεν είναι τόσοι πολλοί», είπε ο στριμωγμένος Lauterbach.

Όπως σημειώνεται δε από ερενητές, ο Lauterbach υποβάθμισε τα ποσοστά τραυματισμών καθώς οι σοβαροί τραυματισμοί που φέρονται να συμβαίνουν στην πραγματικότητα είναι «πλησίον 1 στις 100 δόσεις».

 

 

Πηγή

Προβολές : 423


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα