Παρακαλώ, αφιερώστε 10′ γι αυτό το πολύ σημαντικό βίντεο, ώστε να είστε ενημερωμένοι γι αυτά που έρχονται και ν΄ αντισταθείτε. ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ από τον Ιωάννη Πέτρου.

Παρακαλώ, αφιερώστε 10′ γι αυτό το πολύ σημαντικό βίντεο, ώστε να είστε ενημερωμένοι γι αυτά που έρχονται και ν΄ αντισταθείτε. ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ από τον Ιωάννη Πέτρου.

9 Αυγούστου, 2023 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,484
Μοίρασέ το

 

Ιωάννης Πέτρου: “Οπλιστείτε με δύναμη και υπομονή και κυρίως … προμηθευτείτε ειδικά στυλό.”

Ακούστε πολύ προσεκτικά τον Ιωάννη Πέτρου… ούτε τυχαίος είναι, ούτε τυχαία είναι αυτά που λέει…

Σημασία έχει ν’ αντισταθούμε στα σχέδιά τους…

Λάβετε υπόψη πως η νέα… “άγνωστη επιδημία “Χ”, για την οποία μιλούν ήδη τα παγκόσμια τέρατα, δεν είναι τίποτα περισσότερο, από την ενεργοποίηση του 5G, στους ήδη εμβολιασμένους, που θα πέφτουν κάτω σαν τα κοτόπουλα…

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ… ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ… ΑΠΟ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ, ΜΕΧΡΙ “ΝΕΟΥΣ ΙΟΥΣ”…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Σχόλια

 

Λάμπρος Διαμάντης

ΕΓΩ ΕΧΩ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΆΝΩ ΟΤΙ ΠΟΛΛΈΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΉΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ, ΜΟΝΟ ΦΑΝΤΑΣΙΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ.
Ω ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΤΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΞΕΤΥΛΙΓΟΝΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ.
ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ…… ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΑΣ ΠΙΆΣΑΝΕ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΥΣ Κ ΕΞΑΠΊΝΗΣ.
ΟΠΩΣ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΩΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ Κ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΒΓΑΛΤΕ ΜΙΑ ΚΌΛΑ ΠΡΟΧΕΙΡΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑ.
ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΓΙΑΝΝΗ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑΞΑΝ.
Η ΠΑΓΩΝΗ, Ο ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΚΑΠΡΑΒΕΛΟΣ, Κ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΦΩΤΕΙΝΆ ΜΥΑΛΆ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΡΥΠΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ, Κ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌΣ ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙ 10 ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ.
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΉ, Κ ΑΝΤΟΧΗ, ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

 

Ιωάννης Πέτρου

Λάμπρος Διαμάντης Ακριβώς παλιόφιλε! “Κάτι” τους υποχρεώνει να ενημερώνουν για κάθε τους κίνηση (ιδίως όταν αποσκοπεί σε κακό) και ένα μεγάλο μέρος αυτης της “ενημέρωσης” την έχει αναλάβει το Χόλυγουντ, που σε βάθος χρόνου τα έχει δείξει ΟΛΑ.
Το αν εμείς τα εκλαμβάνουμε σαν “επιστημονική φαντασία”, δεν έχει καμία σημασία. Αυτοί έχουν κάνει το “χρέος” τους.
Όσο για τον επίλογό σου, συμφωνώ αλλά θα συνεχίσουν … και θα εντείνουν, γιατί όταν το θεριό ψυχορραγεί, γίνεται πολύ επικίνδυνο.
Χρέος μας η άμυνα … μέχρι να έρθει το “Ιππικό”

 

Πηγή

Προβολές : 2,484


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα