«Παραλαμβάνουμε σε σακούλες τους ανθρώπους μας και οι σακούλες αυτές είναι ελλιπείς;»

«Παραλαμβάνουμε σε σακούλες τους ανθρώπους μας και οι σακούλες αυτές είναι ελλιπείς;»

20 Νοεμβρίου, 2023 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:316
Μοίρασέ το

 

Ξεσπούν οι συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών: «Εκεί που νομίζεις ότι έχεις δει τα χειρότερα, υπάρχει και συνέχεια»

ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ, εκεί στον Ά(γ)ρειο Πάγ(κ)ο και πάψτε να παίζετε με τις λέξεις και να προσβάλετε τους νεκρούς και τους συγγενείς τους….

ΤΑ ΟΣΤΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΜΕΛΗ…

Καλύπτετε τον Ντογιάκο που ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ;;;

Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ…

ΤΗ ΝΕΜΕΣΗ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ…;;;

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΕΛΟΣ…

ΘΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Τον εφιάλτη του περασμένου Μαρτίου καλούνται να βιώσουν για ακόμη μία φορά, οι συγγενείς των ανθρώπων που έχασαν με φρικτό τρόπο την ζωή τους, στα Τέμπη. Εννέα μήνες μετά την ανείπωτη τραγωδία που «πάγωσε» την παγκόσμια κοινότητα αποκαλύφθηκε πως εντοπίστηκαν ανθρώπινα μέλη στο σημείο.

Σύμφωνα με την εταιρεία, τα ευρήματα έχουν υποστεί αλλοιώσεις λόγω των καιρικών συνθηκών, ενώ τα ανθρώπινα μέλη ανήκουν σε περισσότερα από ένα πρόσωπο.

Η πρόεδρος του «Συλλόγου Τεμπών 2023» Μαρία Καρυστιάνου, μιλώντας νωρίτερα σήμερα το πρωί σε τηλεοπτική εκπομπή, είπε: «Εκεί που νομίζεις ότι έχεις δει τα χειρότερα, υπάρχει και συνέχεια». Η ίδια εξήγησε πως στην περίπτωση που πράγματι αποδειχθεί πως πρόκειται για ανθρώπινα οστά, τότε οι συγγενείς θα πρέπει να προχωρήσουν στην επίπονη διαδικασία της εκταφής και εκ νέου ταφής.

«Αυτή η εταιρεία είναι η μοναδική που έχει σκυλιά που μπορούν να βρουν πτώματα. Είχαν πει ότι μπορούσαν να στείλουν μία ομάδα να βοηθήσει, είχαν στείλει mail στην Πυροσβεστική και τη Γενική Γραμματεία Προστασίας και φυσικά δεν τους απάντησαν. Στη συνέχεια βρήκαν εμάς. Έχουμε κάνει αίτημα από τον Απρίλιο, θέλαμε να δούμε εάν υπάρχουν υπολείμματα των ανθρώπων μας», τόνισε και συμπλήρωσε πως η εταιρεία έχει ενημερώσει τους συγγενείς των θυμάτων πως συνεχώς εντοπίζει ευρήματα.

«Παραλαμβάνουμε σε σακούλες τους ανθρώπους μας και οι σακούλες αυτές είναι ελλιπείς;»

Η πρόεδρος του «Συλλόγου Τεμπών 2023» ξέσπασε, κάνοντας σαφές πως η διαδικασία θα μπορούσε να είχε γίνει εξ αρχής, αρκεί να το είχαν επιτρέψει οι αρμόδιες αρχές, για να αποφευχθεί η ψυχική οδύνη των συγγενών.

«Βρεθήκαμε σε μία πρωτόγνωρη κατάσταση για μένα. Αυτά που βλέπουμε ένας εισαγγελέας δεν τα βλέπει, να καταλάβει ότι η ανακριτική διαδικασία δεν προχωρά σωστά; Να λένε στους συγγενείς ότι βρίσκουμε κι άλλα οστά, να μας φωνάξουν να πάρουμε κι άλλα υπολείμματα; Γιατί πρέπει να το ζούμε αυτό; Παραλαμβάνουμε σε σακούλες τους ανθρώπους μας και οι σακούλες αυτές είναι ελλιπείς, διερωτήθηκε η ίδια.

 

 

Πηγή

Προβολές : 316


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα