Παραμάγαζο υποκλοπών είχε στήσει στην ΕΥΠ ο Ρουμπάτης. (Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ,  ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ. ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ!!! ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ Η ΕΥΡΩΠΑΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ!!!)

Παραμάγαζο υποκλοπών είχε στήσει στην ΕΥΠ ο Ρουμπάτης. (Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ, ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ. ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ!!! ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ Η ΕΥΡΩΠΑΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ!!!)

15 Μαρτίου, 2024 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:450
Μοίρασέ το

 

 

Διαβάζω και… αποκαλύπτω…

 

Επί οκτώ ολόκληρα χρόνια η επονομαζόμενη «υπόθεση Αττική» η οποία στηρίχθηκε αποκλειστικά και μόνον σε παράνομες -σχεδόν στο σύνολό τους- τηλεφωνικές υποκλοπές, παραμένει ακόμη εκκρεμής, επειδή ο κύριος Ρουμπάτης ανήγαγε σε θέμα εθνικής ασφάλειας της χώρας τη δήθεν κάλυψη από αστυνομικούς των οίκων ανοχής στο κέντρο της Αθήνας.

Αν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε μετατρέψει το 2019, με την τροποποίηση των Κωδίκων, το αδίκημα της παραβίασης τηλεφωνικού απορρήτου από κακούργημα σε πλημμέλημα, σήμερα ο κύριος Ρουμπάτης θα ήταν υπόλογος ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης.

Και μόνο το θέμα που ακολουθεί να διαβάσετε, θα καταλάβετε (το ελπίζω) πως ότι  πολιτικά περιττώματα είναι η κυβέρνηση Μητσοτάκη, ήταν και εξακολουθεί να είναι και η τέως κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου και ο νυν ΣΥΡΙΖΑ – ΜΥΡΙΖΑ – ΤΣΙΡΙΖΑ, όσες φάτσες και να τον κυβερνούν…

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΠΟΧΑ ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΤΡΟ…

Αν αυτός ο λαός ήθελε να μάθει, να πληροφορηθεί τα παιχνίδια που παίχτηκαν και παίζονται στην πλάτη του, θα είχαν αλλάξει πολλά…

Το σημερινό άρθρο, είναι η επιβεβαιώση αφενός μεν του αγώνα που έκανε ενάντια στο ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΣΙΠΡΑ – ΚΑΜΜΕΝΟΥ – ΡΟΥΜΠΑΤΗ, ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ (καταλαβαίνετε γιατί τις καταγγελίες του τις εμπιστεύθηκε η Ευρωπαία Εισαγγελέας;;; ΕΔΩ ) και γιατί ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ θέλει να τον εξοντώσει, και αφετέρου πως και τα δυο κόμματα είναι στην ουσία ΟΙ ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ.

 

Οι παλιοί αναγνώστες του προηγούμενου ιστολογίου μου, θα θυμούνται τις εκατοντάδες αναρτήσεις με τις καταγγελίες του ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ “ΠΑΡΕΑΣ” ΤΣΙΠΡΑ – ΚΑΜΜΕΝΟΥ – ΡΟΥΜΠΑΤΗ…

 

Λέτε τυχαία οι ΤΣΙΠΡΑΣ – ΚΑΜΜΕΝΟΣ, διόρισαν τον Ρουμπάτη ως διοικητή της ΕΥΠ;;;

Καταλαβαίνετε τι φυντάνι είχαμε στην πιο νευραλγική υπηρεσία της χώρας;;;

Και σήμερα, αντί ο Ρουμπάτης, σύμφωνα με όλες τις καταγγελίες να βρίσκεται στης φυλακής τα σίδερα, δυστυχώς  κυκλοφορεί ελεύθερος… και ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ, δεν μπορεί να έλθει στην Πατρίδα του, γιατί τον έχουν επικηρύξει ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ…

 

ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ – ΤΣΙΡΙΖΑ – ΜΥΡΙΖΑ , ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ… ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΥ ΛΕΡΩΜΕΝΗ ΤΗ ΦΩΛΙΑ ΣΑΣ… 

ΟΤΙ ΒΡΩΜΙΑ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΚΑΝΑΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ…

ΜΑΚΑΡΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΡΟΒΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΟΤΙ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΜΕΝΟ ΑΠ’ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ  ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΟ ΑΚΡΟΤΕΛΕΥΤΙΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Πλούσιο φωτογραφικό υλικό που αποκαλύπτει τον ρόλο ΤΣΙΠΡΑ – ΚΑΜΜΕΝΟΥ – ΡΟΥΜΠΑΤΗ, στο τέλος της ανάρτησης… ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΣΟΚ…

Μείζον θέμα δημιουργείται για τον πρώην διοικητή της ΕΥΠ Γιάννη Ρουμπάτη (2015-2019) από την απόφαση του Β΄ Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Αθήνας, που καθαρογράφτηκε στις 27 Φεβρουαρίου 2024 στο ειδικό βιβλίο με αριθμό 1041 και αφορά στην αθώωση δεκαεπτά ατόμων (δικηγόρων, πρώην αστυνομικών και ιδιωτών) που κατηγορούνταν ότι δωροδοκούσαν αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ, προκειμένου να παρέχουν «προστασία» σε οίκους ανοχής και χαρτοπαικτικές λέσχες.

Σύμφωνα με την απόφαση αυτή, η οποία αποτελείται από 351 σελίδες, ο Γιάννης Ρουμπάτης επί μεγάλο χρονικό διάστημα (2015-2016) κατέγραφε παράνομα, χωρίς δηλαδή να έχουν εκδοθεί οι σχετικές εισαγγελικές διατάξεις για άρση του απορρήτου, χιλιάδες τηλεφωνικές συνομιλίες αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ, δικηγόρων αλλά και του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, ο οποίος δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι του στον Άλιμο στις 9 Απριλίου 2021.

Η παρεμπίπτουσα απόφαση του Δικαστηρίου (υπ.αριθμ.3899) αναφέρει τα εξής: το Δικαστήριο «αποφαίνεται κατά ομόφωνη παραδοχή του αιτήματος… ότι οι χειρόγραφες σημειώσεις καταγραφής συνιστούν, κατά πλειοψηφία επιτρεπτό αποδεικτικό μέσο πλην εκείνων που φέρονται ότι προέρχονται από συνομιλίες, ως προς τις οποίες το απόρρητο δε ήρθη με αντίστοιχη διάταξη του εισαγγελέα της ΕΥΠ… Ομοίως δεν θα ληφθεί υπόψη ως μη επιτρεπόμενο αποδεικτικό μέσο και το αντίστοιχο ακουστικό υλικό που ακούστηκε στην προκείμενη δίκη».

Τη σχετική ένσταση είχε καταθέσει στο Δικαστήριο ο δικηγόρος Γιάγκος Λαμπίρης, που υπεράσπιζε πρώην ανώτατο αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ, ο οποίος είχε διατελέσει επί σειρά ετών στέλεχος της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που κατέθεσε στο Δικαστήριο ο κ. Λαμπίρης, είχαν καταγραφεί παράνομα από την ΕΥΠ περίπου 1500 τηλεφωνικές συνομιλίες του εντολέα του!

Η περίπτωση Καραϊβάζ

Χαρακτηριστικό επίσης του τρόπου που λειτουργούσε ως διοικητής της ΕΥΠ ο Γιάννης Ρουμπάτης ήταν οι τηλεφωνικές υποκλοπές που διενήργησε την ίδια περίοδο (Απρίλιος – Οκτώβριος 2016) σε βάρος του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, ο οποίος δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι του στον Άλιμο στις 9 Απριλίου 2021.

Ο Γιάννης Ρουμπάτης κατέγραφε παράνομα επί εννέα ολόκληρους μήνες τις συνομιλίες που είχε στα πλαίσια του ρεπορτάζ ο Γ. Καραϊβάζ με τον τότε αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα, την τότε ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ και της Πυροσβεστικής, πολιτικούς της Νέας Δημοκρατίας καθώς και δεκάδες αστυνομικούς, δημοσιογράφους, επιχειρηματίες αλλά και μέλη της οικογένειάς του.

Αδιάσειστο στοιχείο της έκνομης δραστηριότητας του Γ. Ρουμπάτη είναι η συνομιλία του δολοφονηθέντος δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ με επιχειρηματία, στις 29 Απριλίου 2016, δηλαδή περίπου πέντε μήνες πριν ο αρμόδιος εισαγγελέας εκδώσει διάταξη για την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου (αρ.διατ. 5456/19/9/2016).

Η εν λόγω συνομιλία του δημοσιογράφου, που κατατέθηκε στο Δικαστήριο και φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας το newsbreak.gr, με τον επιχειρηματία έχει αύξοντα αριθμό 804, κάτι το οποίο σημαίνει ότι είχαν ήδη υποκλαπεί παράνομα άλλες 803 συνομιλίες, οι οποίες είναι εξαφανισμένες από τη δικογραφία της επονομαζόμενης από την ΕΥΠ «επιχείρηση Αττική».

Συνεχίστηκε η παράνομη παρακολούθηση

Η νόμιμη επισύνδεση του τηλεφώνου του Καραϊβάζ έληξε στις 19 Νοεμβρίου 2016. Ο Γιάννης Ρουμπάτης, ωστόσο, εξακολούθησε να καταγράφει, παράνομα πλέον, τις τηλεφωνικές συνομιλίες του Καραϊβάζ μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου 2016. Στο διάστημα αυτό έχουν καταγραφεί, όπως προκύπτει από τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του το newsbreak.gr, άλλες 1.540 συνομιλίες!

Ένα ακόμη χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η περίπτωση γυναίκας δικηγόρου, η οποία ήταν ανάμεσα στους 17 κατηγορούμενους που αθωώθηκαν από το Δικαστήριο. Συγκεκριμένα, ενώ φέρεται να έχουν καταγραφεί από την ΕΥΠ περίπου 20.000 τηλεφωνικές συνομιλίες, ο Γ. Ρουμπάτης ουδέποτε απέστειλε στη Δικαιοσύνη το σχετικό ηχητικό υλικό!

Όμως, το πιο εξοργιστικό της υπόθεσης είναι, ότι ο Γ. Ρουμπάτης δεν απέστειλε ποτέ στη Δικαιοσύνη το ηχητικό υλικό των τηλεφωνικών συνομιλιών και των 17 αθωωθέντων κατηγορουμένων, που αφορούσε την περίοδο κατά την οποία καταγράφονταν νομίμως, με διατάξεις δηλαδή του εισαγγελέα της ΕΥΠ που είχαν εγκριθεί και από τον εισαγγελέα Εφετών. Αρκέστηκε να στείλει κάποιες χειρόγραφες απομαγνητοφωνήσεις που έγιναν από άγνωστα άτομα της Κατεχάκη.

Μάλιστα, πληροφορίες του newsbreak.gr αναφέρουν, ότι το ηχητικό υλικό των συνομιλιών αυτών έχει καταστραφεί…

Ήταν απλώς… μεταφορέας!

Αξίζει να σημειωθεί πως κατά την εκδίκαση της υπόθεσης και προκειμένου το Δικαστήριο να βγάλει κάποια άκρη από το «μπάχαλο» που είχε δημιουργηθεί με τις πρόχειρα απομαγνητοφωνηθείσες και σχεδόν στο σύνολό τους περιγραφικές τηλεφωνικές συνομιλίες των κατηγορουμένων, κάλεσε τον Γ. Ρουμπάτη ως μάρτυρα προκειμένου να δώσει διευκρινήσεις. Εκείνος όμως αρνήθηκε να καταθέσει επικαλούμενος το «απόρρητο» και «λόγους εθνικής ασφάλειας». Πρόσθεσε πάντως ότι ο ίδιος δεν γνώριζε τίποτα για την εκδικαζόμενη υπόθεση (!!!) και απλώς το Δεκέμβριο του 2016 είχε μεταφέρει στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου το υλικό της ΕΥΠ.

Αυτός ήταν και ο λόγος που ο εισαγγελέας της έδρας Παναγιώτης Μεϊδάνης στην αγόρευσή του – όπως εκείνη καταγράφεται στα πρακτικά της δίκης – ανέφερε και τα εξής: «Συμπερασματικά θα πρέπει να τονίσω ότι δυστυχώς, όσο αναφορά τουλάχιστον την παρούσα δίκη, προκύπτει ότι παρά τη βαρύτητα της κατηγορίας και μετά τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για πάνω από πέντε χρόνια, το αποδεικτικό υλικό της δικογραφίας παρέμεινε ουσιαστικά ανύπαρκτο. Εύχομαι η άλλη δικογραφία, η οποία θα διέλθει και της κυρίας ανακρίσεως, να έχει καλύτερη τύχη».

Δηλώσεις Γιάγκου Λαμπίρη

Ο γνωστός ποινικολόγος, Γιάγκος Λαμπίρης, ο οποίος ήταν συνήγορος απόστρατου αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ και στελέχους της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, δήλωσε στο newsbreak.gr τα εξής:

«Από την πρόσφατη καθαρογραφή της αθωωτικής για 17 κατηγορούμενους απόφασης του Β΄ Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Αθηνών, προκύπτει αδίστακτα ότι η ΕΥΠ επί διοίκησης Γιάννη Ρουμπάτη διέπραττε παράνομες υποκλοπές κατά σαφή παραβίαση του Συντάγματος και των νόμων.

Και μόνο το γεγονός ότι, μέσω της πολύμηνης παράνομης τηλεφωνικής παρακολούθησης του αείμνηστου δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, ο κύριος Ρουμπάτης «άκουγε» τους τότε πολιτικούς προϊστάμενούς του, τις ηγεσίες της ΕΛ.ΑΣ και της Πυροσβεστικής και τους συνδικαλιστές της Αστυνομίας, αποδεικνύει περίτρανα ότι σκοπός του μόνον η πάταξη της διαφθοράς δεν ήταν.

Αλλά οι παράνομες υποκλοπές δεν αφορούσαν μόνο το Γιώργο Καραϊβάζ. Έχουν καταγραφεί χιλιάδες – και κυριολεκτώ – συνομιλίες απόστρατων και εν ενεργεία αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ καθώς και δικηγόρων. Και έχουν εξαφανιστεί χιλιάδες άλλες, όπως αποδεικνύεται από τα DVD που απέστειλε ο τότε διοικητής της ΕΥΠ στους αρμόδιους εισαγγελείς.

Επί οκτώ ολόκληρα χρόνια η επονομαζόμενη «υπόθεση Αττική» η οποία στηρίχθηκε αποκλειστικά και μόνον σε παράνομες -σχεδόν στο σύνολό τους- τηλεφωνικές υποκλοπές, παραμένει ακόμη εκκρεμής, επειδή ο κύριος Ρουμπάτης ανήγαγε σε θέμα εθνικής ασφάλειας της χώρας τη δήθεν κάλυψη από αστυνομικούς των οίκων ανοχής στο κέντρο της Αθήνας.

Αν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε μετατρέψει το 2019, με την τροποποίηση των Κωδίκων, το αδίκημα της παραβίασης τηλεφωνικού απορρήτου από κακούργημα σε πλημμέλημα, σήμερα ο κύριος Ρουμπάτης θα ήταν υπόλογος ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης.

Όλα τα στοιχεία για τις παρανομίες του θα προσκομισθούν στον αρμόδιο ανακριτή, ο οποίος χειρίζεται το υπόλοιπο σκέλος της λεγόμενης «υπόθεση Αττική». Μία δικογραφία βασισμένη στα ίδια ακριβώς χαλκευμένα στοιχεία, τα οποία οδήγησαν στην πανηγυρική αθώωση όλων των κατηγορουμένων, σύμφωνα με την ιστορική απόφαση του Β΄ Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων.».

 

Πηγή

Το φωτογραφικό αποκαλυπτικό υλικό, του ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ, όπως αυτό διασώθηκε στο πολύτιμο αρχείο των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 450


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα