ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ βασιλιάς είναι ο Κάρολος ο 3ος !!! Όλους μας αφορά η δολοφονία τού πιο ισχυρού ανθρώπου στον Πλανήτη εκείνης της εποχής.

ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ βασιλιάς είναι ο Κάρολος ο 3ος !!! Όλους μας αφορά η δολοφονία τού πιο ισχυρού ανθρώπου στον Πλανήτη εκείνης της εποχής.

6 Μαΐου, 2023 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,808
Μοίρασέ το

 

 

Τώρα, λοιπόν, που πέθανε η Λίλιμπετ, είναι καιρός ν’ αποκαλυφθούν οι αλήθειες και να πάψει να διαιωνίζεται η απάτη …και βέβαια να επωφελούνται οι σφετεριστές από ένα τεράστιο έγκλημα.

 

Τώρα, που ο Κάρολος δεν θα μπορεί να «πουληθεί» εύκολα σε φλιτζάνια και κανάτες, ευκαιρία είναι ν’ αποκατασταθεί η αλήθεια και βέβαια να δικαιωθούν τα θύματα ενός πρωτοφανούς εγκλήματος …

 

Ενός εγκλήματος, το οποίο —εκτός όλων των άλλων— «γερμανοποίησε» εκ νέου το Βρετανικό Παλάτι, εφόσον με τον Κάρολο —και λόγω του πατέρα του και συζύγου τής σφετερίστριας Ελισάβετ— έπαψε να είναι Ουίνδσορ και έγινε ξανά Μπάττενμπεργκ ή Μάουντμπαττεν.

…του Παναγιώτη Τραϊανού

ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ βασιλιάς είναι ο Κάρολος ο 3ος !!!

Ο Πρίγκηπας Ρίτσαρντ —Δούκας τού Γκλούτσεστερ— είναι ο νόμιμος βασιλιάς τής Αγγλίας !!!…

…Ο μόνος που μπορεί να δώσει ξανά τον Θρόνο στους Ουίνδσορ και να τον αφαιρέσει από τους σφετεριστές Γερμανούς Μπάττενμπεργκ.

To 1936 οι Αμερικανοί βιομήχανοι και οι Εβραίοι τοκογλύφοι είχαν βάλει τον κόσμο ολόκληρο στην τελική «ευθεία» για τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο …Τον πόλεμο αυτόν, ο οποίος θα τους έκανε «παντοκράτορες» …Τον πόλεμο αυτόν, ο οποίος θα τους έδινε τα πάντα.

Είχαν επενδύσει στην τεράστια κερδοφορία από την ανοικοδόμηση της Ευρώπης και —για να γίνει μια τέτοια ανοικοδόμηση— θα έπρεπε να προηγηθεί μια ανάλογη «κατεδάφισή» της.

Αυτό ακριβώς ήταν γι’ αυτούς ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος …

Μια «μπουλντόζα», η οποία θα τους επέτρεπε την «κατεδάφιση» της Ευρώπης.

Με τα χρήματά τους είχαν «γιγαντώσει» τον Χίτλερ-«Κατερπίλαρ» και περίμεναν την ευκαιρία να τον «αμολήσουν» στην Ευρώπη.

Όμως, υπήρχε ένα πολύ βασικό πρόβλημα. Ο πόλεμος αυτός δεν μπορούσε να γίνει χωρίς τη συμμετοχή τής Βρετανίας.

 

Η άρνησή της ήταν δεδομένη, γιατί ο πόλεμος αυτός θα την κατέστρεφε κι αυτό το γνώριζε ο βασιλιάς της.

 

Αυτός ο βασιλιάς γνώριζε το καταστροφικό αποτέλεσμα ενός τέτοιου πολέμου —και μάλιστα με «αυτοτραυματισμό», εάν σκεφτεί κάποιος ότι θα γινόταν πόλεμος με την ιδιαίτερη πατρίδα του τη Γερμανία—.

 

Ο ίδιος βασιλιάς δεν θα την «ξαναπατούσε» μέσα σε λίγα χρόνια με τον ίδιο τρόπο στην ίδια παγίδα. Γι’ αυτόν τον λόγο αρνούνταν σταθερά κι επίμονα να συμμετάσχει σ’ αυτόν τον σχεδιασμό. Η Βρετανία, εξαιτίας τού Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, είχε πληρώσει μεγάλο τίμημα σε έμψυχο δυναμικό και πολιτική ισχύ και δεν ήταν διατεθειμένη να συνεχίσει την ανώφελη «αιμορραγία» της.

 

Ο γερμανικός Θρόνος τής Βρετανίας είχε κινδυνεύσει από τον αιματηρό πόλεμο με τη Γερμανία και ο Γερμανός βασιλιάς δεν ήταν διατεθειμένος να ρισκάρει μία επανάληψή του …Μέχρι και το όνομα του οίκου του άλλαξε, προκειμένου να «κρύψει» την καταγωγή του.

Κανένα από τα γνωστά προπαγανδιστικά κόλπα και καμία από τις προφάσεις των εμπνευστών τού Πολέμου δεν μπορούσε να παρασύρει το Παλάτι σε αρνητικές για το ίδιο αποφάσεις. Οι αντιφασιστικές ψευδοθεωρίες δεν μπορούσαν να παρασύρουν έναν Θρόνο σε αγώνα υπέρ τής «δημοκρατίας».

 

Ο Χίτλερ ούτε καν απασχολούσε τον βασιλιά τής Βρετανίας …Δεν ενοχλούσε έναν Μονάρχη ένας όμοιός του Δικτάτορας.

 

Ο Χίτλερ ήταν γι’ αυτόν μια χαρά αντικομμουνιστής …κι αυτό βόλευε τον πιο ισχυρό μονάρχη τού Κόσμου …

 

Βόλευε έναν φασίστα Μονάρχη το ναζιστικό «ανάχωμα» στην υποτιθέμενη κομμουνιστική απειλή εκ της Ανατολής. Την ίδια άποψη είχε και ο διάδοχός του κι εκπαιδευμένος για τη βασιλική θητεία Εδουάρδος.

Όμως, οι Αμερικανοί και οι Εβραίοι ήταν επίμονοι και είχαν επενδύσει στον πόλεμο αυτόν …Είχαν επενδύσει στον σχεδιασμό που θα έβαζε τους λαούς τής Ευρώπης σε μια τρομερή «μέγγενη» …που, από τη μία πλευρά θα ήταν ο ναζισμός και από την άλλη ο κομμουνισμός …Οι καθαρά δικές τους «επενδύσεις» κι «επινοήσεις».

 

Βιάζονταν να προκαλέσουν τον πόλεμο πριν «ξεθυμάνουν» τα φασιστικά δημιουργήματά τους. Οι μεν Αμερικανοί για να «κλέψουν» την αυτοκρατορία των Άγγλων από τους ίδιους και να πάρουν τη θέση τους στον Κόσμο, οι δε Εβραίοι τοκογλύφοι για να «πλημμυρίσουν» τον νέο «αμερικανικό» Κόσμο με δάνεια «ανοικοδόμησης». «Εμπόδιο» για τα μεγαλεπήβολα σχέδιά τους ήταν το Βρετανικό Παλάτι …

 

Ο δύστροπος και βάναυσος βασιλιάς Γεώργιος ο 5ος και ο καλά εκπαιδευμένος διάδοχός του Εδουάρδος.

Αυτούς τους δύο έβαλαν ως στόχο ο συνωμότες …Τον πρώτο τον δολοφόνησαν και τον δεύτερο τον «παραίτησαν».

 

Βασικά τους «εργαλεία» ήταν τα «παράσιτα» που συντηρούσαν οι ίδιοι οι τοκογλύφοι …

 

Ο άεργος τυχοδιώκτης και μεθύστακας Αμερικανοβρετανός Τσόρτσιλ, ο οποίος είχε καταστραφεί από το χρηματιστηριακό ΚΡΑΧ των ΗΠΑ κι εκείνη την εποχή ήταν παντελώς ανυπόληπτος αλήτης χαρτοπαίκτης των καταγωγίων τού Λονδίνου.

 

Δική τους ήταν η επίσης κατεστραμμένη από το ίδιο ΚΡΑΧ Αμερικανίδα —δις ζωντοχήρα— Γουάλις Σίμπσον, η οποία έψαχνε σανίδα «σωτηρίας» για να σωθεί …Μια άφραγκη «βίζιτα» της εποχής, η οποία περιφερόταν στα «σαλόνια» τής «καλής» κοινωνίας και τη χρησιμοποιούσαν οι γνωστές μυστικές «υπηρεσίες», για να τη «σπρώχνουν» στους στόχους τους …Για να φέρουν σε πέρας τη γνωστή μυστική «πολιτική» των εκβιασμών των πολιτικών τους αντιπάλων.

Όμως, για να έρθει εις πέρας μια συνωμοσία, δεν αρκούν τα εξωτερικά «εργαλεία» —όσο πρόθυμα και ικανά κι αν είναι αυτά—. Μια συνωμοσία —και μάλιστα εις βάρος ενός βασιλιά με τις δικές του βρετανικές «υπηρεσίες»—, για να είναι επιτυχής, πρέπει να έχει και προδότες από «μέσα».

 

Αυτό ήταν που συνέβη και στην περίπτωση αυτήν. Οι προδότες αναζητούνται πάντα ανάμεσα σ’ εκείνους που θα είχαν συμφέρον απ’ αυτήν τη διπλή «ανατροπή» τού βασιλιά και του διαδόχου του …

 

Αναζητούνται ανάμεσα σ’ εκείνους, οι οποίοι θα μπορούσαν να επωφεληθούν μόνιμα από τον σφετερισμό τού «ορφανού» Θρόνου …Αναζητούνται συγγενείς στην περίπτωση αυτήν και άρα άτομα με νόμιμα δικαιώματα σ’ έναν Θρόνο υπό καθεστώς «ορφάνιας».

Αυτό και έγινε …Δικοί τους άνθρωποι ήταν ο ανώμαλος ανιψιός τού βασιλιά και η αλκοολική και μισότρελη «νύφη» του …Ο φοβερός και τρομερός Μάουντμπαττεν, ο οποίος μισούσε τον βασιλιά —για την ταπείνωση που εκείνος επέβαλε στην οικογένειά του και τον ίδιο— και το «όπλο» του ήταν ότι μπορούσε, ως «έμπιστος» ξάδερφος-υπασπιστής τού διαδόχου, ανά πάσα στιγμή να τον παγιδεύσει σε «ανωμαλίες» …

 

Κοντά σ’ αυτόν και η Ελισσάβετ —η μετέπειτα βασιλομήτωρ— …Η σύζυγος τού «ελλαττωματικού» δευτερότοκου υιού …

 

Η τρελή από τη Σκωτία, η οποία είχε παντρευτεί με το στανιό τον «ελαττωματικό» δευτερότοκο πρίγκηπα και ελάχιστα τη γοήτευε η συνέχεια της ζωής της στη χαμηλή «πτήση» που προβλεπόταν να ζήσει δίπλα στον σύζυγό της …

 

Μια «Μέγκαν Μαρκλ» τής εποχής, παντρεμένη μ’ έναν «Χάρη» —στο πιο χαζό του— κι έχοντας «απέναντί» της έναν «ιδιόμορφο» «Γουίλιαμ», τον οποίο απεχθάνονταν και θα ήθελε να «ξεφορτωθεί».

Όλοι αυτοί συνεργάστηκαν μεταξύ τους και η Βρετανία οδηγήθηκε στο «σφαγείο» τού πολέμου …

 

Η πρώτη αυτοκρατορία στην ιστορία, η οποία «αυτοκτόνησε» σε «στημένο» παιχνίδι …

 

Η πρώτη αυτοκρατορία, η οποία διέλυσε από προδοσία …Η πρώτη αυτοκρατορία, η οποία πολέμησε δίπλα σ’ ένα ποτάμι και «πνίγηκε» σ’ έναν ωκεανό …

 

Η αυτοκρατορία αυτή, η οποία συγκρούστηκε με μια δική της ιδιοκτησία στον Ρήνο, για να επωφεληθούν «τρίτοι» πέρα από τον Ατλαντικό.

 

Όλοι οι συνωμότες μετά από αυτό το πρωτοφανούς μεγέθους έγκλημα όχι μόνον δεν τιμωρήθηκαν, αλλά βολεύτηκαν μετά την «αυτοκτονία» τής αυτοκρατορίας.

Η τρελή Σκωτσέζα έγινε αρχικά βασίλισσα consort και στη συνέχεια μητέρα πραγματικής βασίλισσας …

 

Μάνατζερ αρχικά ενός «καθυστερημένου» βασιλιά και μάνατζερ στη συνέχεια μιας αγράμματης βασίλισσας.

 

Ο ανώμαλος Ντίκι από την πλευρά του έγινε ένας βασιλιάς χωρίς «στέμμα» για τη μεταπολεμική Βρετανία …

 

Έγινε ο απόλυτα πιο ισχυρός παράγοντας της αυτοκρατορίας, στην οποία βασίλευε μια αγράμματη, που έπαιζε «τυφλόμυγα» με τους συγγενείς της …Ο «κηδεμόνας» τής βασιλικής οικογένειας, εφόσον φρόντισε να παντρέψει την Ελισάβετ με τον ανιψιό και προστατευόμενό του  Φίλιππο. Εντελώς «αξιοκρατικά» έγινε «Lord of the Sea» και αντιβασιλέας των Ινδιών, και άμεσος συνεργάτης τής «βασιλομήτορος» στη διαχείριση του βασιλικού ζεύγους.

Η ίδια μόνιμη αποκατάσταση επιφυλάχτηκε και για τα «εργαλεία» τής συνωμοσίας.

 

Ο Τσόρτσιλ έγινε ο απόλυτος πολιτικός «ήρωας» της Βρετανίας, παρόλο που ήταν εκείνος που την οδήγησε σ’ αυτήν την «αυτοκτονία». Έθαψαν τον «Αμερικανό» προδότη τής αυτοκρατορίας σαν βασιλιά και του εξασφάλισαν την αθανασία με θέση ανάμεσα στα πιο επιφανή μέλη τής βρετανικής ιστορίας στο Westminster Abbey.

 

Τα αγάλματά του δεσπόζουν τόσο στην πλατεία τού Κοινοβουλίου όσο και μέσα στο Κοινοβούλιο.

 

Ποτέ και κανένας «κοινός» θνητός δεν τιμήθηκε σε τέτοιον βαθμό.

 

Τέλος, η άεργη, άφραγκη και διαζευγμένη Σίμπσον «βολεύτηκε» για πάντα στο Παρίσι …Μια πάμπλουτη celebrity της εποχής …Μια «Σοράγια» πριν τη Σοράγια.

Για να προστατευτούν όλοι αυτοί, όταν οι Βρετανοί θα συνειδητοποιούσαν ότι έχασαν την αυτοκρατορία τους, στήθηκε το «παραμύθι» με τους «δράκους» τής μεταπολεμικής εποχής …

 

Στην κυριολεξία μια πρωτοφανούς εντάσεως παγκόσμια προπαγάνδα, η οποία έμοιαζε με «πλύση» εγκεφάλου, όπου το άσπρο γινόταν μαύρο και το αντίθετο …Μόνον ό,τι «βόλευε» τους βασιλικούς συνωμότες «ακουγόταν» και τίποτε άλλο …

 

Απαγορευόταν δια ροπάλου ν’ αμφισβητηθεί η επίσημη κρατική «αλήθεια». Όποιος το έκανε αυτό, ήταν εχθρός τού βρετανικού κράτους και του θεσμού τής βασιλείας. Όποιος το έκανε αυτό, έθετε σε κίνδυνο την ίδια την εθνική ασφάλεια αυτού του κράτους.

Με βάση αυτήν την προπαγάνδα ο δολοφονημένος βασιλιάς «προσευχόταν» δήθεν ακόμα και από το κρεβάτι τού πόνου να μην γίνει βασιλιάς ο νόμιμος διάδοχός του, παρά η δεκάχρονη «Λίλιμπετ».

 

Όλα αυτά με τη Βρετανική Αυτοκρατορία στο πιο κρίσιμο σημείο τής ιστορίας της και μπροστά στην απειλή τής απόλυτης καταστροφής. Όλα αυτά από έναν αγροίκο βασιλιά στην εποχή τής σκληρής πατριαρχίας, όπου δεν προβλεπόταν διαδοχή από γυναίκες όταν υπήρχαν αρσενικοί υποψήφιοι και στην περίπτωσή μας πολλοί. Μιλάμε για κληρονομικό «χάρισμα» …

 

Ο «ευαίσθητος» βασιλιάς, ο οποίος ήταν φημισμένος για τη σκληρότητα και τον ρεαλισμό του, «ξεπέρασε» τη γενιά των διαδόχων του κι «έβλεπε» στην επόμενη γενιά …

 

Όχι μόνον «είδε» την παραίτηση του διαδόχου του —του Εδουάρδου—, αλλά «προέβλεψε» και τον πρόωρο θάνατο του Γεωργίου τού ΣΤ’. Γι’ αυτόν τον λόγο «επένδυε» σ’ ένα δεκάχρονο κορίτσι το ασφαλές «μέλλον» τού Θρόνου.

Η ίδια αυτή προπαγάνδα, η οποία —μέσα από τον βασιλικό τάφο— έδωσε μια σχεδόν «θεία» αποστολή στη Λίλιμπετ, ήταν εκείνη που θα «τακτοποιούσε» κι όλες τις υπόλοιπες «εκκρεμότητες» των συνωμοτών.

 

Ο νόμιμος διάδοχος του δολοφονημένου βασιλιά «λερώθηκε» για τη δήθεν σχέση του με τον δικό τους Χίτλερ, ώστε με τον τρόπο αυτόν να δικαιολογείται η «αποπομπή-παραίτησή» του.

 

Τέλος ο σφετεριστής βασιλιάς Γεώργιος ο ΣΤ’, για να διώξει από επάνω του κάθε υποψία για σφετερισμό, έγινε ο βασιλιάς που ΔΕΝ ήθελε να βασιλεύσει …που, παρά τη θέλησή του έγινε βασιλιάς, αλλά το έκανε για το καθήκον προς την πατρίδα …

 

ΔΕΝ ήθελε, αλλά τελικά τον ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ …Έγινε ο βασιλιάς-«ήρωας» της «Δημοκρατίας», ο οποίος πολέμησε τους ΝΑΖΙ σε αντίθεση με τον «κρυφοφασίστα» και «προδότη» αδερφό του, που «παράτησε» δήθεν την αυτοκρατορία.

Την ίδια καλή τύχη επιφύλασσε το «παραμύθι» και για τα «εργαλεία» τής συνωμοσίας.

 

Η «βίζιτα» Γουόλις Σίμπσον, η οποία ήταν —γνωστό σε ΟΛΟΥΣ τους κύκλους τής «καλή» κοινωνίας τής Βρετανίας— επαγγελματίας «βιτρίνα» ενός ομοφυλόφιλου, έγινε το εξιδανικευμένο «σύμβολο» του αγνού έρωτα, που νικάει ακόμα κι έναν Θρόνο. Μαζί της εξασφάλισε και την αιώνια «δικαίωση» κι ο προδότης Τσώρτσιλ …

 

Έγινε για τους Βρετανούς το απόλυτο «σύμβολο» του αγώνα μέχρι τέλους. Αυτός έγινε η «ιερή αγελάδα» τής ιστορίας τής Βρετανικής Αυτοκρατορίας …Μόνον τα σώβρακά του που δεν έβαλαν στη Βουλή να τα προσκυνάνε οι Πρωθυπουργοί τής Βρετανίας.

 

Τον ονόμασαν «πατέρα τής νίκης» μόνο και μόνο για να δοθεί μια «καραμέλα» στους «πικραμένους» Βρετανούς και ν’ αποτραπεί η οποιαδήποτε προσπάθεια να μελετηθεί από τους ιστορικούς το ότι η μεγάλη αυτή «νίκη» έγινε η αιτία τής απόλυτης ισοπέδωσης μιας αυτοκρατορίας.

 

Του έδωσαν ένα τεράστιο διεθνές «κύρος», για να μην τον αγγίζουν οι τοπικές «μικρότητες».

Όλα αυτά, όπως αντιλαμβανόμαστε, «σφραγίστηκαν» και δεν αφέθηκαν ποτέ στην ιστορική έρευνα να τα διερευνήσει …Έγιναν ταμπού για τη βρετανική κοινωνία …

 

Απαγορεύεται να διερευνώνται και ν’ αμφισβητούνται οι επίσημες «αλήθειες», οι οποίες έχουν έρθει σε «φακελάκι» από την απέναντι μεριά τού Ατλαντικού και συγκεκριμένα από τη Wall Street.

 

Οι Βρετανοί «νίκησαν», έστω κι αν «πέθαναν» γι’ αυτήν τη «νίκη». Αυτό δεν μπορούσε κανένας να το «σκαλίσει» παραπάνω απ’ όσο το επέτρεπε ο Θρόνος των σφετεριστών.

 

Για τους Βρετανούς πολίτες αφήνεται μόνον το «παραμύθι» με Πρίγκηπες και Πριγκίπισσες που αγαπιούνται —ακόμα κι αν αυτές καταλήγουν νεκρές κάτω από κάποια γέφυρα του Παρισιού—

 

…Να βλέπει ο λαός τα φορέματα της Μίντλεντον και τα ξεκατινιάσματα με τη συννυφάδα της …Να βλέπει την επιχείρηση-Θρόνος με την εμπορική επωνυμία «The firm» και να νομίζει ότι έχει κέρδη από την πώληση φλιτζανιών με τις φωτογραφίες των μελών της.

 

Τώρα, λοιπόν, που πέθανε η Λίλιμπετ, είναι καιρός ν’ αποκαλυφθούν οι αλήθειες και να πάψει να διαιωνίζεται η απάτη …και βέβαια να επωφελούνται οι σφετεριστές από ένα τεράστιο έγκλημα.

 

Τώρα, που ο Κάρολος δεν θα μπορεί να «πουληθεί» εύκολα σε φλιτζάνια και κανάτες, ευκαιρία είναι ν’ αποκατασταθεί η αλήθεια και βέβαια να δικαιωθούν τα θύματα ενός πρωτοφανούς εγκλήματος …

 

Ενός εγκλήματος, το οποίο —εκτός όλων των άλλων— «γερμανοποίησε» εκ νέου το Βρετανικό Παλάτι, εφόσον με τον Κάρολο —και λόγω του πατέρα του και συζύγου τής σφετερίστριας Ελισάβετ— έπαψε να είναι Ουίνδσορ και έγινε ξανά Μπάττενμπεργκ ή Μάουντμπαττεν.

 

Ήρθε πλέον το πλήρωμα του χρόνου να διερευνηθούν όλα αυτά.

 

Το «χρωστάει» η σημερινή κατεστραμμένη Βρετανία στον εαυτό της.

 

Το χρωστάει η υποτίθεται μεγαλύτερη και πλουσιότερη αυτοκρατορία στην ιστορία τού Κόσμου στους θεόφτωχους και πεινασμένους πλέον πολίτες της.

 

Πρέπει το ίδιο το βρετανικό κράτος να διερευνήσει επισήμως τις καταγγελίες για τη δολοφονία τού βασιλιά της …και, εάν πράγματι συνέβη αυτό, να «ξεσκεπάσει» τη συνωμοσία και άρα τους συνωμότες.

Εύκολο είναι αυτό για τα μέσα που διαθέτει σήμερα η επιστήμη. Εάν κάποιοι δολοφόνησαν τον Γεώργιο τον 5ο, εύκολα αποδεικνύεται από τα λείψανά του. Οι συνωμότες, οι οποίοι τον δολοφόνησαν, δεν θα μπορούσαν να γνωρίζουν τότε ότι θα υπήρχαν κάποτε τα μέσα ν’ αποκαλυφθούν τα πάντα μέσα σε επιστημονικά εργαστήρια.

 

Όταν σήμερα μπορούν κάποιοι να βρουν από τι ασθένειες έπασχε ένας Φαραώ και για ποιόν λόγο τελικά πέθανε, ευνόητα είναι μερικά πράγματα. Γνωρίζουν πού βρίσκεται ο τάφος τού Γεωργίου τού 5ου. Ας εξετάσουν τα λείψανά του κι ας δώσουν τέλος στις υποψίες για τη δολοφονία του …

 

Να μάθουμε επιτέλους από τι νοσούσε και κάποιοι «αναγκάστηκαν» να τον «διευκολύνουν» στην «έξοδό» του δια της «ευθανασίας». Μετά θα δούμε ποιοι κατά τον νόμο μπορούν ν’ αποφασίσουν για τις «διευκολύνσεις» τέτοιου είδους. Είναι δυνατόν ένας γιατρός και οι παρατρεχάμενοι ενός Παλατιού ν’ αποφασίσουν μόνοι τους να οδηγήσουν έναν Βασιλιά στον θάνατο, για να τον «εξυπηρετήσουν»;

Το ίδιο πρέπει να διερευνηθεί και η παραίτηση του Εδουάρδου …Ούτε η δική του περίπτωση είναι «καθαρή». Ποιοι ήταν αυτοί, οι οποίοι τον «έπεισαν» να παραιτηθεί …κι από πότε είναι για έναν απόλυτο Μονάρχη κριτήριο το λαϊκό αίσθημα και η άποψη των πολιτών; Νομικά —έτσι κι αλλιώς— δεν υπήρχε ασυμβίβαστο στον γάμο του με τη Σίμπσον.

 

Ο βασιλιάς τής Αγγλίας είναι ταυτόχρονα και Αρχηγός τής Αγγλικανικής Εκκλησίας και άρα μπορούσε να δώσει την «άδεια» στον εαυτό του να την παντρευτεί. Πρόβλημα με τη διαδοχή έτσι κι αλλιώς δεν υπήρχε, γιατί υπάρχει πρόβλεψη γι’ αυτήν σε περίπτωση που ο βασιλιάς δεν έχει φυσικούς απογόνους.

 

Είναι απολύτως βέβαιο λοιπόν ότι κάποιοι τον «γκρέμισαν» από τον Θρόνο του κι αυτά γίνονται μόνον με εγκληματικές μεθόδους …Αυτά γίνονται μόνον με εκβιασμούς κι απειλές κατά τής ζωής… Με εκβιασμούς, οι οποίοι συνδέουν τον «ερωτευμένο» διάδοχο με τις «ανωμαλίες» τού Ντίκι …Με θανάσιμες απειλές, τις οποίες μόνον οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες θα μπορούσαν να εξαπολύσουν εις βάρος τού βασιλιά τής Αγγλίας. Επιπλέον, πρέπει ν’ απαντηθεί κι ένα άλλο ερώτημα:

 

…Τι ακριβώς παρέδωσε στη βασίλισσα ανιψιά του —που δεν έπρεπε να πέσει σε χέρια τρίτων— λίγες ημέρες πριν τον θάνατό του …κι ενώ επί χρόνια δεν είχε γίνει καμία μεταξύ τους συνάντηση;

 

…Μήπως τα απόρρητα ντοκουμέντα, τα οποία ο ίδιος ως Βασιλιάς παρέλαβε από τις μυστικές υπηρεσίες και τα οποία αφορούσαν —την αρχικά βολική γι’ αυτόν— δολοφονία τού πατέρα του; …Τα έγγραφα αυτά τα οποία έλλειπαν από τους σφετεριστές, για να «σφραγίσουν» για πάντα το «μυστικό» τους;

Απλά πράγματα. Όλα αυτά πρέπει να διερευνηθούν, γιατί αφορούν την πορεία τού Κόσμου ολόκληρου και όχι μόνον τους Βρετανούς.

Όλους μας αφορά η δολοφονία τού πιο ισχυρού ανθρώπου στον Πλανήτη εκείνης της εποχής. Όλους μας αφορά η «δύναμη» που μπορούσε να επηρεάσει την πορεία τής ανθρωπότητας κι αφέθηκε «ακέφαλη» στα χέρια εγκληματιών.

 

Η ιστορία τού Κόσμου θα ήταν διαφορετική, εάν δεν είχε πραγματοποιηθεί η συνωμοσία εκείνη.

 

Ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος —των δεκάδων εκατομμυρίων νεκρών— δεν θα είχε γίνει, εάν δεν πραγματοποιούνταν η συνωμοσία εκείνη.

 

Ο Χίτλερ δεν θα ξεκινούσε τον πόλεμο, εάν δεν είχε συμφωνηθεί εκ των προτέρων η βρετανική συμμετοχή στην πιο αιματηρή «παράσταση» της ανθρώπινης ιστορίας.

 

Η σημερινή Νέα Τάξη δεν θα μπορούσε να «υψωθεί», εάν οι τοκογλύφοι τής Νέας Υόρκης δεν πατούσαν επάνω στο «πτώμα» τής Βρετανικής Αυτοκρατορίας. Μας αφορά όλους η υπόθεση αυτή, γιατί αποτελεί το θεμέλιο του σημερινού φασισμού, που απειλεί ολόκληρη την ανθρωπότητα.

 

Το «χρωστά» η ίδια η Βρετανία στον λαό της, ο οποίος σήμερα είναι θεόφτωχος, εξαιτίας των σφετεριστών τού Θρόνου …Εξαιτίας των προδοτών, που, για ν’ αρπάξουν τον Θρόνο από τους νόμιμους βασιλείς, «πούλησαν» ολόκληρη τη Βρετανική Αυτοκρατορία.

Εφόσον συμβεί αυτό, οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες.

 

Θα πρέπει να τιμωρηθούν οι σφετεριστές και άρα η οικογένεια του Γεωργίου τού ΣΤ’ και της τρελής Ελισάβετ.

 

Εάν συμβεί αυτό, πρέπει να καθαιρεθεί άμεσα ο Κάρολος ο 3ος τού γερμανικού Οίκου των Μπάττενμπεργκ.

 

Η ιστορία θα «ξεκινήσει» από εκεί που «σταμάτησε».

 

Τα δικαιώματα του Θρόνου των Ουίνσδορ θα πάνε και πάλι σε Ουίνδσορ.

 

Τα δικαιώματα του Γεωργίου του 5ου «μετακινούνται» προς την οικογένεια του επόμενου νόμιμου διαδόχου. «Προσπερνάει» τη Mary Princess Royal —που, λόγω του τότε ισχύοντος νόμου για τις γυναίκες, δεν είχε δικαίωμα διαδοχής σε περίπτωση ύπαρξης αρσενικών υποψηφίων— και «φτάνει» στον τρίτο γιο τού Γεωργίου του 5ου …«Φτάνει» στον Πρίγκηπα Χένρι Δούκα τού Γκλούτσεστερ.

 

Αυτού ο γιος είναι ο νόμιμος βασιλιάς τής Αγγλίας. Αυτός είναι ο νόμιμος βασιλιάς τού Οίκου των Ουίνδσορ.

Εάν «πέσει» η «Firm» των δολοφόνων και των συνωμοτών, η Νέα Τάξη δεν θ’ αντέξει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ημέρα !!!

 

Παναγιώτης Τραϊανού

 

Πηγή

Πηγή

 

Προβολές : 1,808


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα