Παρ’ ολίγον της κολάσεως!  Μετράει μέρες ο Λευτέρης Οικονόμου...Την “πόρτα της εξόδου” θα δει οσωνούπω...

Παρ’ ολίγον της κολάσεως! Μετράει μέρες ο Λευτέρης Οικονόμου...Την “πόρτα της εξόδου” θα δει οσωνούπω...

7 Σεπτεμβρίου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:465
Μοίρασέ το

 

 

“Γαλλοτραφής” επιχειρηματίας απειλούσε με τις “κασέτες των υποσχέσεων” που του είχαν δώσει 2 υπουργοί, αν έπαιρνε άλλος το κοντέινερ με τα 500ευρα για τις ταυτότητες!

Τον θυμάστε τον Οικονόμου… αυτόν μωρέ, που ήταν και με τον Χρυσοχοϊδη στην Αστυνομία…

Όταν γράφει η εφημερίδα “Πήγαν να φάνε 800.000.000” τι εννοεί;;;

Γιατί τον Οικονόμου, δεν τον έχω για…μεγάλο ψάρι…

Για μπροστάρη για να καλύψει τα μεγάλα αφεντικά της ΦΑΜΙΛΙΑΣ ΚΟΡΛΕΟΝΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, τον έχω…

… και εδώ, χοντραίνει το παιχνίδι…

Εδώ, γράφει για ΦΥΛΑΚΗ… για ΜΑΦΙΑ… για ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΜΕ ΧΡΗΜΑ…

ΣΕ ΠΟΙΩΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΤΕΛΗΓΑΝ ΟΙ ΒΑΛΙΤΣΕΣ, δεν θέλει και πολλή σκέψη…

ΣΤΗΝ ΧΑΛΔΑΙΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΟΡΛΕΟΝΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ… στους ελληνοποιηθέντες ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΑΙΜΟΜΙΚΤΕΣ… σύμωνα πάντα με τα δημοσιεύματα…

ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΠΕΙΝΑΕΙ… ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΣΑΝ ΜΑΛΑΚΑΣ ΡΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Του Άρη Σπίνου

 

Για την ακύρωση του διαγωνισμού των ταυτοτήτων προφανώς το έχετε μάθει.

Ένα ακόμη  κυβερνητικό πρότζεκτ με  αξία πάνω από 800.000.000 ευρώ πήγε στην καλένδες και τα Υπουργεία Προστασίας του Πολίτη και Ψηφιακής Πολιτικής (λέγε με Θεοδωρικάκο και Πιερρακάκη) έμειναν με τον προβληματισμό.

Το edolio5 αποκαλύπτει ότι ο μεγάλος χαμένος θα ήταν η Γαλλική Thales σε κοινοπραξία με την Unisystem.

Η μάχη ήταν καθαρά γαλλογερμανική με ελληνική απόχρωση φυσικά.

Tο τελευταίο διάστημα η μεγάλη αντίπαλος των γερμανών, η Γαλλική Thales βλέποντας ότι χάνει είχε κινητοποιήσει την Πρεσβεία της αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Επιστράτευσε τα μεγάλα μέσα, δηλαδή πασίγνωστο μεσάζοντα – μεγαλοπαράγοντα που έχει διαχρονική σχέση με γαλλικά συμφέροντα και ο οποίος χτύπησε πολλές υπουργικές πόρτες, άλλοτε δίνοντας υποσχέσεις και άλλοτε απειλώντας ισχυριζόμενος ότι έχει συνομιλίες με τα “ταξίματα” που του είχαν κάνει ότι θα πάρει την δουλειά 2 πρωτοκλασάτοι υπουργοί.

Στην Γερμανική πλευρά όμως και κυρίως στην κορυφή της Deutsche Telecom ήταν σίγουροι πως η δουλειά θα προχωρήσει και φυσικά πως θα την κερδίσουν οι ίδιοι.

Τελικά όλοι έμειναν με τον μουτζούρη στο χέρι! Σας ενημερώνω ότι ο Λευτέρης Οικονόμου μετράει μέρες στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.
Ότι “ακουμπάει” τον Γρηγόρη Δημητριάδη σε θέματα ασφάλειας αποτελεί πλέον παρελθόν για την κυβέρνηση.

 

Πηγή

Προβολές : 465


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα