«Πατσίζουν» και με τον Πάτση: Ούτε τα Πόθεν Έσχες δεν έχει πάρει ακόμη στα χέρια του ο Οικονομικός Εισαγγελέας

«Πατσίζουν» και με τον Πάτση: Ούτε τα Πόθεν Έσχες δεν έχει πάρει ακόμη στα χέρια του ο Οικονομικός Εισαγγελέας

14 Νοεμβρίου, 2022 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:146
Μοίρασέ το

Με ρυθμούς χελώνας κινείται η έρευνα σε βάρος του Ανδρέα Πάτση. Καθυστερήσεις για να ξεχαστεί ακόμη ένα μέγα σκάνδαλο της κυβέρνησης.

Ποιά “δικαιοσύνη”, βρε παιδιά;;;

Θα κουκουλωθεί το πράμα…

Η μόνη περίπτωση να κάνει σωστά τη δουλειά της η δικαστική εξουσία είναι να βρεθεί μια ομάδα ΕΛΛΗΝΩΝ, που να πράξει το Ιερό Χρέος της σ’ αυτό το κωλοχανείο που κατήντησαν όλοι αυτοί την χώρα…

Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Ο Θανασάκης ο Μπούρας, ο πρόεδρας της Επιτροπής “ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ”, κάνει την πάπια…

Γράφει η 

Κενό γράμμα παραμένει ακόμη η έρευνα της Οικονομικής Εισαγγελίας σε βάρος του διαγραφέντα νεοδημοκράτη βουλευτή Γρεβενών Ανδρέα Πάτση, που ξεκίνησε από τις 26 Οκτωβρίου, με παρέμβαση του Οικονομικού Εισαγγελέα Χρήστου Μπαρδάκη, μετά τις αποκαλύψεις για την υπόθεση των «κόκκινων δανείων» και των απευθείας αναθέσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έχουν διαβιβαστεί ακόμη στην Οικονομική Εισαγγελία από τη Βουλή, τα Πόθεν Έσχες του διαγραφέντα βουλευτή και συγγενικών του προσώπων, καθώς διενεργείται ποινική προκαταρκτική εξέταση εναντίον τους για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Ο οικονομικός εισαγγελέας Χρήστος Μπαρδάκης, μετά το σάλο των αποκαλύψεων κατά Πάτση, ζήτησε από την αρμόδια επιτροπή της Βουλής τα πόθεν έσχες του βουλευτή που διέγραψε η ΝΔ, Ανδρέα Πάτση προκειμένου να διερευνήσει σε πρώτη φάση, εάν έχει διαπράξει ο ίδιος ή και συγγενικά του πρόσωπα αξιόποινες πράξεις, όπως φοροδιαφυγή και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Οπως είναι γνωστό, ο βουλευτής Γρεβενών διαγράφηκε από την ΚΟ της ΝΔ, μετά τις αποκαλύψεις για τις επαγγελματικές του δραστηριότητες σε εταιρία διαχείρισης δανείων, σε συμβάσεις με εταιρίες του ευρύτερου δημόσιου τομέα και σε εταιρίες με έδρα την αλλοδαπή, που συνιστά ασυμβίβαστο με την ιδιότητα του βουλευτή.

Σύμφωνα ωστόσο με πληροφορίες, ακόμη δεν έχουν διαβιβαστεί στον Οικονομικό Εισαγγελέα, που χειρίζεται την έρευνα, ούτε τα πόθεν έσχες του βουλευτή, αλλά ούτε και το πόρισμα της Επιτροπής της Βουλής, προκειμένου να συλλέξουν και θα αναλύσουν τα «δεδομένα» του βουλευτή με έλεγχο των σχέσεων που είχε ή έχει με σχήματα εξωχώριων εταιριών, εισπρακτικών εταιριών ή αγοράς αποσβεσθέντων ή μη εξυπηρετούμενων δανείων.

Η έρευνα της Οικονομικής Εισαγγελίας για την υπόθεση Πάτση, έχει ανατεθεί στον Εισαγγελέα Εφετών Νίκο Ποιμενίδη.

Στο μεταξύ, σε εξέλιξη παραμένει και δεύτερη έρευνα σε βάρος του πρώην νεοδημοκράτη βουλευτή Ανδρέα Πάτση και από τον εισαγγελέα εφετών, που είναι αρμόδιος για το πόθεν έσχες.

 

 

Πηγή

Προβολές : 146


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα