Πεντάγωνο: 500 ρωσικά αεροσκάφη, 40 πολεμικά πλοία και 70 επιθετικά ελικόπτερα στοχεύουν την Ουκρανία! (βίντεο)

Πεντάγωνο: 500 ρωσικά αεροσκάφη, 40 πολεμικά πλοία και 70 επιθετικά ελικόπτερα στοχεύουν την Ουκρανία! (βίντεο)

15 Φεβρουαρίου, 2022 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:167
Μοίρασέ το

ΗΠΑ: Να φύγουν όλοι από Λευκορωσία και Μολδαβία!

 

 

Ανοίγει το παιχνίδι του πολέμου και όπως όλα δείχνουν, θα πάρουν φωτιά κι άλλα κράτη… προφανώς αυτά που πρόσκεινται στην Ρωσία.

Είναι η πρώτη φορά που τα αμερικανάκια δείχνουν να φοβούνται πως … χάνουν τον τίτλο της παγκόσμιας μονοκρατορίας…

Φαίνεται πως η εποχή του φιλελεύθερου διεθνισμού, άνοιξε τον δρόμο για την επιστροφή των εχθροπραξιών των μεγάλων δυνάμεων…

Έρχεται η ώρα που τα μικρά κράτη θα πιεστούν για να επιλέξουν πλευρά… Με την Ρωσία ή με τις ΗΠΑ;;;

Γεγονός είναι πως η αναδιανομή των παγκόσμιων δυνάμεων έχουν αλλάξει το γεωπολιτικό κλίμα…

Η ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΙΟΝ ΔΡΟΜΟ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ;

ΜΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΓΕ ΠΑΝΤΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

Σύμφωνα με Αμερικανούς Αξιωματούχους που επικαλείται η WSJ, η Ρωσία έχει αυξήσει την δύναμη της στα ουκρανικά σύνορα σε 105 Τάγματα Τακτικής Μάχης ενώ έχει μετασταθμεύσει 500 αεροσκάφη που έχουν πλέον την Ουκρανία εντός εμβέλειας.

Ταυτόχρονα, έχουν λάβει θέσεις μάχης 40 πολεμικά πλοία στην Μαύρη Θάλασσα.

Με την εκτίμηση αυτή συμφωνούν και οι Βρετανοί οι οποίοι τονίζουν πως η Μόσχα στέλνει επιπλέον 14 Τάγματα, με το καθένα να αποτελείται από 800 άντρες, προς τα ουκρανικά σύνορα. Σύνολο επιπλέον 11.200 άντρες.

Συνεπώς, ο αριθμός των ρωσικών δυνάμεων αυξάνεται σε πάνω από 150.000 άντρες.

Υπό το πρίσμα των εξελίξεων αυτών, οι Αμερικανοί εξέδωσαν ανακοίνωση ζητώντας από τους πολίτες τους να φύγουν από την Λευκορωσία αλλά και την Μολδαβία. Είναι η πρώτη φορά που γίνεται λόγος για την Μολδαβία.

Ρωσικά ελικόπτερα σε προωθημένες Ζώνες

 

Παράλληλα, δορυφορικές εικόνες δείχνουν να έχουν προωθηθεί 10 ρωσικά βομβαρδιστικά Su-34 στην αεροπορική βάση Primorsko-Akhtarsk, μόλις 75 μίλια από την Μαριούπολη.

Ταυτόχρονα, 70 ρωσικά ελικόπτερα  έχουν μετασταθμεύσει σε προωθημένες Ζώνες Προσγείωσης.

Συγκεκριμένα εντοπίστηκαν ελικόπτερα από το 55ο ή 487 Σύνταγμα Ελικοπτέρων.

Οι φωτογραφίες δείχνουν δύο μεταγωγικά Mi-26, τα μεγαλύτερα στον κόσμο, μαζί με Mi-8 και πολλές Μοίρες που αποτελούνται από μίξη επιθετικών ελικοπτέρων Mi-28N, Ka-52, Mi-24 και Mi-35M.

Αμερικανοί αναλυτές τονίζουν πως η Μόσχα έχει ετοιμάσει ειδική επιχείρηση στην οποία θα συμμετάσχουν δυνάμεις Spetsnaz και Αλεξιπτωτιστές.

Τέλος, εντοπίστηκαν κινητά νοσοκομεία εκστρατείας στο Belgorod, 30 χλμ από τα ουκρανικά σύνορα και 60 χλμ από το Χάρκοβο.

Βρετανοί και Αμερικανοί συμφωνούν πως τις τελευταίες 48 ώρες η ρωσική στρατιωτική δραστηριότητα αυξήθηκε σε Λευκορωσία-Κριμαία και δυτική Ρωσία.

Image

Image

Helicopter group near Donuzlaz. Credit @Maxar

Image

 

Image

 

 

Πηγή

Προβολές : 167


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα