Περιμένοντας την Δεύτερη Ανάσταση... και η φωτογραφία που τα σπάει...

Περιμένοντας την Δεύτερη Ανάσταση... και η φωτογραφία που τα σπάει...

17 Απριλίου, 2023 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:605
Μοίρασέ το

 

Εκεί θα καεί το πελεκούδι, θα το κάψουμε!!!

 

 

 

Η φωτογραφία, δεν παίζεται…  απεικονίζει όμως την πλήρη ΑΛΗΘΕΙΑ…

Την ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

Περιμένοντας την Δεύτερη Ανάσταση... και η φωτογραφία που τα σπάει...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Άντε Χρόνια Πολλά και περιμένουμε στις 21 Μαΐου και την Δεύτερη Ανάσταση.

Εκεί θα καεί το πελεκούδι, θα το κάψουμε.!!

Για κάθε «Ιούδα» που φεύγει από τη ζωή μας ποδοπατώντας μας, θα έρχεται στη θέση του ένας «Ιωάννης» γεμάτος πίστη και αγάπη για μας.

Ο δικός μου Χρηστός (με η)…από τα χρηστά ήθη.

 

 

Πηγή

Προβολές : 605


Μοίρασέ το:Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα