Περισσότερο από το 96%+ των ανθρώπων σήμερα που ισχυρίζονται ψευδώς ότι είναι Εβραίοι είναι ΑσκεΝΑΖΙ παραποιημένοι-Εβραίοι που δεν έχουν ούτε μια σταγόνα από το αίμα του Ιούδα/Ιουδά στις φλέβες τους, ούτε του Ιακώβ/Ισραήλ.

Περισσότερο από το 96%+ των ανθρώπων σήμερα που ισχυρίζονται ψευδώς ότι είναι Εβραίοι είναι ΑσκεΝΑΖΙ παραποιημένοι-Εβραίοι που δεν έχουν ούτε μια σταγόνα από το αίμα του Ιούδα/Ιουδά στις φλέβες τους, ούτε του Ιακώβ/Ισραήλ.

20 Δεκεμβρίου, 2023 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,263
Μοίρασέ το

 

Ο ΜΟΝΟΣ τρόπος για να τους νικήσουμε, είναι να επιστρέψουμε στην επιβολή του Τέλειου Νόμου της Ελευθερίας του Θεού .

Καταργήστε ΟΛΗ τη νομοθεσία τους που τους εξουσιοδοτεί και τους εμπλουτίζει, ενώ σας εξαθλιώνει και σας υποδουλώνει.

Και εκτελέστε ΟΛΟΥΣ τους προδότες.

 

 

Αυτό το άρθρο δημοσιεύθηκε αρχικά από το Gibraltar Messenger στις 4 Σεπτεμβρίου 2023

Κανείς δεν θα καταλάβει ΠΟΤΕ την παγκόσμια ιστορία και τι συμβαίνει τώρα, εκτός και αν μάθει και καταλάβει ότι οι ΝΑΖΙ είναι στην πραγματικότητα πλαστογραφημένοι Εβραίοι AshkeNAZI που έχουν αποκτήσει, μέσω του τραπεζοϊδεατισμού τους και των εθνικών κεντρικών τραπεζών των Rothschild, τον έλεγχο των περισσότερων κυβερνήσεων του κόσμου. αγοράζοντας (δωροδοκώντας) προδότες πολιτικούς, όπως ο Άρθουρ Μπάλφουρ (συγγραφέας της «Διακήρυξης του Μπάλφουρ»), για να θεσπίσει νομοθεσία για να «νομιμοποιήσει» τα σχέδιά τους εναντίον των εθνών των πολιτικών, κατά παράβαση του Νόμου του Θεού, ενώ αυτοί ισχυρίζονται ψευδώς ότι είναι εκλεκτοί του Θεού Οι άνθρωποι, γιατί στην πραγματικότητα ο Θεός τους μισεί .

 

Είχατε προειδοποιηθεί πριν από 2.000 χρόνια για αυτούς που λένε ότι είναι Εβραίοι, και ΔΕΝ είναι , και εναντίον δικηγόρων και πολιτικών, αλλά δεν έχουν λάβει καμία προσοχή και τους επέτρεψαν να σας παρασύρουν στην ίδια σας την καταστροφή.

Αποκάλυψη 2:9 Γνωρίζω τα έργα σου, και τη θλίψη και τη φτώχεια, (αλλά είσαι πλούσιος) και [γνωρίζω] τη βλασφημία αυτών που λένε ότι είναι Ιουδαίοι, και ΔΕΝ είναι, αλλά [είναι] (Ιδουμαίοι και ΑσκεΝΑΖΙ) οι Συναγωγές του Σατανά.

Ησαΐας 3:12 [Όσο για] τον λαό μου, τα παιδιά [είναι] οι καταπιεστές τους, και οι γυναίκες κυριαρχούν πάνω τους. Ω λαέ Μου, αυτοί που σε οδηγούν σε κάνουν να πλανηθείς και σε παρασύρουν στην καταστροφή σου.

Ματθαίος 23:13 Αλλά αλίμονο σε εσάς, δικηγόροι και (Φαρισαίοι – Φαρσί – Πέρσες προσήλυτοι στον Ιουδαϊσμό, που ήσασταν) πολιτικοί, υποκριτές! γιατί κλείνετε τη Βασιλεία των ουρανών ενάντια στους ανθρώπους: γιατί ούτε [εσείς] εισέρχεστε, ούτε επιτρέπετε στους εισερχόμενους να μπουν μέσα (βλέπε Ενώχ 93:4-104:6 ).

 

23:14 Αλίμονο σε εσάς, δικηγόροι και πολιτικοί, υποκριτές! γιατί καταβροχθίζετε τα σπίτια των χηρών, και για προσποίηση κάνετε πολύωρη προσευχή· γι’ αυτό θα λάβετε τη μεγαλύτερη καταδίκη.

 

23:15 Αλίμονο σε εσάς, δικηγόροι και πολιτικοί, υποκριτές! Διότι περιτριγυρίζετε θάλασσα και στεριά για να προσηλυτίσετε έναν, και όταν γίνει, τον κάνετε διπλάσιο παιδί της κόλασης από τον εαυτό σας.

 

23:16 Αλίμονο σε εσάς, τυφλοί οδηγοί, που λέτε: Όποιος ορκιστεί στον Ναό, δεν είναι τίποτα. αλλά όποιος ορκιστεί στο χρυσάφι του Ναού, είναι οφειλέτης!

 

23:17 [Εσείς] ανόητοι και τυφλοί· γιατί είναι μεγαλύτερο, ο χρυσός ή ο ναός που αγιάζει το χρυσάφι;

Σε αντίθεση με την κοινή πεποίθηση, οι Ναζί ΔΕΝ έχασαν τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο: ο γερμανικός χριστιανικός λαός το έχασε. Μετά τον πόλεμο, χιλιάδες Ναζί μεταφέρθηκαν στις ΗΠΑ στην «Επιχείρηση Χαρτοδετήρα» και ενώθηκαν με τους OSS και σχημάτισαν τη ΝΑΖΙ CIA, μέσω της οποίας ελέγχουν την Αμερική, από τότε που δολοφόνησαν πολύ δημόσια τον Πρόεδρο JFK, στην Dealey Plaza, στο Ντάλας, στο Τέξας στις 22. Νοέμβριος 1963.

Γερμανός ναζιστής George HW Bush; (πραγματικό όνομα George Scherff jnr.) στάλθηκε στις ΗΠΑ μαζί με τον μπαμπά του Prescott (πραγματικό όνομα George Scherff snr.) από τον Αδόλφο Χίτλερ, ως κατάσκοποι, πολύ πριν ξεσπάσει ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος. Ο George HW Bush ήταν εκεί στο Ντάλας την ημέρα που ο JFK δολοφονήθηκε από τη CIA και ο Μπους εργαζόταν για τη ΝΑΖΙ CIA, της οποίας έγινε διευθυντής, πριν γίνει παράνομα πρόεδρος, επειδή ήταν Γερμανός και όχι Αμερικανός, όπως εξηγείται στο άρθρο. στον παρακάτω σύνδεσμο.

Στα αριστερά ο Μάρτιν Μπόρμαν. Στο κέντρο δεξιά (με τη στολή του γερμανικού ναυτικού) είναι ο George H. Scherff, Jr. Πίσω ο Joseph Mengele .

Θανατηφόρες εξομολογήσεις, φωτογραφίες υποστηρίζουν τους ισχυρισμούς ότι ο George H. Scherf(f), Jr., ήταν ο 41ος πρόεδρος των ΗΠΑ

Ο Πρέσκοτ Μπους (ο τραπεζίτης του Χίτλερ στην Αμερική), ο μπαμπάς του Τζορτζ Η. Β. Μπους και ο παππούς του Μπους, σχεδίασαν ένα φασιστικό πραξικόπημα στην Αμερική.

Πριν από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, οι τραπεζίτες των AshkeNAZI προσπάθησαν να κάνουν πραξικόπημα κατά της κυβέρνησης των ΗΠΑ, να εγκαταστήσουν τον φασισμό τύπου Χίτλερ στις ΗΠΑ, αλλά απέτυχαν επειδή ο ήρωας του πολέμου στρατηγός πεζοναύτης Smedley D. Butler άκουσε, αλλά αρνήθηκε να ακολουθήσει το σχέδιό τους και τους εξώθησε, συμπεριλαμβανομένων των Prescott Bush, JP Morgan και άλλων πλαστών-Εβραίων χρηματοδότες. Δυστυχώς για τον αμερικανικό λαό, αντί να εκτελεστούν για προδοσία, οι ισχυροί προδότες φίλοι του στην πολιτική τους έδωσαν μόνο ένα χαστούκι στον καρπό.

Poly-tics: Poly σημαίνει πολλά και τα τικ είναι παράσιτα που ρουφούν το αίμα.

 

Ο κατάλογος των φερόμενων ως συνωμότων περιελάμβανε τον πρώην προεδρικό υποψήφιο John W. Davis, τον συνεργάτη της JP Morgan, Thomas W. Lamont, τον Prescott Bush (πραγματικό όνομα George Scherff snr.) και πολλούς στρατιωτικούς ηγέτες. Ο Μπάτλερ ονόμασε τον Μπιλ Ντόιλ, τον διοικητή της Αμερικανικής Λεγεώνας της Μασαχουσέτης, ως συν-συνωμότη, καθώς ο Ντόιλ προφανώς παρακολούθησε τις πρώτες συναντήσεις.

Μια νέα έρευνα έριξε φως στην κλίκα των δυνάμεων, συμπεριλαμβανομένου του Πρέσκοτ Μπους , που προσπάθησε να ανατρέψει την κυβέρνηση των ΗΠΑ και να εφαρμόσει τις χιτλερικές πολιτικές.

Το αποδεδειγμένο ιστορικό της  ανάμειξης του Πρέσκοτ Μπους στη χρηματοδότηση της ναζιστικής πολεμικής μηχανής  συμπίπτει με το γεγονός ότι ήταν μέρος μιας εγκληματικής (προδοτικής) κλίκας που προσπαθούσε ενεργά να επιβάλει ένα φασιστικό πραξικόπημα στην Αμερική.

Ο Ιταλός φασίστας δικτάτορας Μπενίτο Μουσολίνι όρισε τον Φασισμό ως Κορπορατισμό – τη συγχώνευση της εταιρικής και της κυβερνητικής εξουσίας.

Ο Prescott δεν τα κατάφερε, αλλά πολλοί θα υποστήριζαν ότι, δύο γενιές αργότερα, η αποστολή έχει σχεδόν ολοκληρωθεί.

Μέχρι το 1942 οι Ναζί γνώριζαν ότι οι Γερμανοί Χριστιανοί επρόκειτο να χάσουν τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, και έτσι σχεδίαζαν ήδη να δημιουργήσουν τη ναζιστική φασιστική Ευρωπαϊκή Ένωση, για να κάνουν εμπορικά αυτό που δεν είχαν καταφέρει στρατιωτικά.

Αποκαλύφθηκε: Η μυστική έκθεση που δείχνει πώς οι Ναζί σχεδίαζαν ένα Τέταρτο Ράιχ… στην ΕΕ ( Διαθέσιμο PDF )

Μεταξύ των μέσων του όγδοου και του ένατου αιώνα μ.Χ., οι Γιαφεθίτες ( ΟΧΙ Σημίτες ) ΑσκεΝΑΖΙ* Χαζάροι μεταστράφηκαν μαζικά στον Ταλμουδικό Ιουδαϊσμό υπό την εντολή του ηγεμόνα τους Μπουλάν, του Χαγκάν τους (βασιλιάς), και ενώθηκαν με τους Ιδουμαίους (τους απόγονους του Ησαύ-Εβραίους) προσηλυτιστές στον Ταλμουδικό Ιουδαϊσμό, και από τότε προσπαθούν να ΚΑΝΟΥΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ όλου του κόσμου μέσω του τραπεζοϊδεατισμού και των κακών μηχανορραφιών τους, όπως προειδοποίησε ο Ιησούς:

Ματθαίος 21:33 Ακούστε μια άλλη παραβολή: Ήταν κάποιος νοικοκύρης, που φύτεψε ένα αμπέλι, και τον περιφράχτηκε, και έσκαψε μέσα ένα πατητήρι, και έχτισε έναν πύργο, και τον άφησε στους γεωργούς, και πήγε σε μια μακρινή χώρα. :

 

21:34 Και όταν πλησίασε ο καιρός του καρπού, έστειλε τους δούλους Του στους γεωργούς, για να λάβουν τους καρπούς του.

 

21,35 Και οι γεωργοί πήραν τους δούλους Του, και έδειραν έναν, και σκότωσαν άλλον, και λιθοβολούσαν άλλον.

 

21,36 Και πάλι, έστειλε άλλους δούλους περισσότερους από τους πρώτους· και έκαναν και σ’ αυτούς το ίδιο.

 

21,37 Αλλά τελευταίος απ’ όλα τους έστειλε τον γιο του, λέγοντας: Θα σεβαστούν τον Υιό μου.

 

21,38 Όταν όμως οι γεωργοί είδαν τον Υιό, είπαν μεταξύ τους· Αυτός είναι ο κληρονόμος. Ελάτε, ας τον σκοτώσουμε, και ας αρπάξουμε την κληρονομιά του.

 

21:39 Και τον έπιασαν, και τον έριξαν έξω από τον αμπελώνα, και τον σκότωσαν.

 

21:40 Όταν λοιπόν έρθει ο Κύριος του Αμπελώνα, τι θα κάνει σε αυτούς τους γεωργούς;

 

21:41 Του λένε, θα καταστρέψει με δυστυχία εκείνους τους κακούς ανθρώπους, και θα αφήσει τον αμπελώνα [Του] σε άλλους γεωργούς, που θα του αποδώσουν τους καρπούς στις εποχές τους.

 

21:42 Ο Ιησούς τους λέει: Δεν διαβάσατε ποτέ στις Γραφές, την πέτρα που απέρριψαν οι οικοδόμοι, αυτή έγινε η κεφαλή της γωνίας· αυτό είναι έργο του Κυρίου, και είναι θαυμάσιο στα μάτια μας;

 

21:43 Γι’ αυτό σας λέω, η Βασιλεία του Θεού θα αφαιρεθεί από εσάς και θα δοθεί σε ένα έθνος που θα φέρει τους καρπούς του (οι «10 χαμένες φυλές» – ο «Οίκος του Ισραήλ»).

 

21:44 Και όποιος πέσει πάνω σε αυτήν την πέτρα θα σπάσει· αλλά σε όποιον πέσει, θα τον αλέσει σε σκόνη.

Ματθαίος 16:26 Γιατί τι ωφελείται ο άνθρωπος, αν κερδίσει όλο τον κόσμο και χάσει την ψυχή του; ή τι θα δώσει ο άνθρωπος σε αντάλλαγμα για την ψυχή του;

 

16:27 Διότι ο Υιός του Ανθρώπου θα έρθει στη δόξα του Πατέρα του μαζί με τους αγγέλους του. και μετά θα ανταμείψει τον καθένα σύμφωνα με τα ΕΡΓΑ του.

Αποκάλυψη 3:9 Ιδού, θα τους κάνω από τη συναγωγή του Σατανά, που λένε ότι είναι Ιουδαίοι, και ΔΕΝ είναι, αλλά ΨΕΜΑΤΑ (Ιδουμαίους και ΑσκεΝΑΖΙ). ιδού, θα τους κάνω να έρθουν και να προσκυνήσουν μπροστά στα πόδια σου, και να μάθουν ότι σε αγάπησα.

* Γένεση 10:2 Οι γιοι του Ιάφεθ (όχι του Σημ/Σημίτες) . Γόμερ, και Μαγώγ, και Μαδάι, και Ιαβάν, και Τουβάλ, και Μεσέχ και Τιράς.
10:3 Και οι υιοί του Γόμερ· ASHKENAZ , και Riphath, και Togarmah.

Κατά τη δική τους παραδοχή , ΔΕΝ είναι οι άνθρωποι της Βίβλου.

Ο Αδόλφος Χίτλερ, η μαία του ΝΑΖΙ παραχαραγμένου-εβραϊκού κράτους στο Ισραήλ, ήταν ένας πλαστός-εβραίος των Rothschild AshkeNAZI που χρηματοδοτήθηκε και τέθηκε στην εξουσία στη Γερμανία, από τους AshkeNAZI Γερμανοαμερικανούς Banksters.

 

Οι συνάδελφοί τους παραποιημένοι Εβραίοι ενθαρρύνθηκαν να μεταναστεύσουν στο Ισραήλ βάσει της μυστικής συμφωνίας μεταφοράς («Συμφωνία Haavara» στα εβραϊκά) μεταξύ της ναζιστικής κυβέρνησης του Χίτλερ του Τρίτου Ράιχ και των ομοθρήσκων Σιωνιστών τους και κατά τη διάρκεια του πολέμου που υποκίνησαν εκείνους που αρνήθηκαν να μεταναστεύσουν, για τη δική τους ασφάλεια, τοποθετήθηκαν σε Στρατόπεδα «Συγκέντρωσης» που διέθεταν πισίνες και αίθουσες συναυλιών.

Η Kristallnacht είχε σκοπό να τρομάξει τους πλαστογράφους-Εβραίους να μεταναστεύσουν από τη Γερμανία και την Ευρώπη στην Παλαιστίνη.

Είναι επίσης γιατί, ενώ παίζουν τα αιώνια θύματα του ολοκαυτώματος για την παγκόσμια συμπάθεια και τα χρήματα, συμπεριφέρονται όπως έκαναν οι Ναζί στη Γερμανία απέναντι στους Παλαιστίνιους στην Παλαιστίνη, όπου οι AshkeNAZI ΔΕΝ έχουν προγονικό δικαίωμα να είναι, επειδή είναι Japhethite Ashke ΝΑΖΙ  ΚΑΙ  ΔΕΝ ΕΝΑΙ ΣΗΜΙΤΕΣ Ισραηλίτες, και είναι στη διαβολική σιωνιστική παγκόσμια κυριαρχία φύση τους.

Συμπεριφέρονται σαν ΝΑΖΙ επειδή είναι ΝΑΖΙ – ΑσκεΝΑΖΙ, και δεν μπορούν να έχουν « δικαίωμα επιστροφής » σε ένα μέρος όπου ούτε αυτοί ούτε οι πρόγονοί τους είχαν ζήσει ποτέ.

Και πάλι, κατά την παραδοχή τους , ΔΕΝ είναι οι άνθρωποι της Βίβλου.

Ο πρώην στρατηγός του IDF παρομοιάζει τον στρατιωτικό έλεγχο της Δυτικής Όχθης με τη Ναζιστική Γερμανία (The Times of Israel)

Το σύνθημα της AshkeNAZI Mossad είναι: «Με εξαπάτηση θα κάνεις πόλεμο».

Αυτό το απόφθεγμα: «ΤΟ ΜΟΤΟ της υπηρεσίας κατασκοπείας του Ισραήλ, Μοσάντ, είναι, σύμφωνα με τον πρόσφατα αποστάτη πράκτορα της Μοσάντ Βίκτορ Οστρόφσκι: «Με εξαπάτηση θα κάνεις πόλεμο». Αυτό το σύνθημα περιγράφει κάτι περισσότερο από τον τρόπο λειτουργίας της πιο αδίστακτης και επίφοβης οργάνωσης επαγγελματιών δολοφόνων και πρακτόρων κατασκοπείας στον κόσμο. περιγράφει πραγματικά το modus vivendi μιας ολόκληρης φυλής.

Είναι απαραίτητο να κατανοήσουμε αυτό το γεγονός πριν μπορέσουμε να ελπίζουμε ότι θα κατανοήσουμε πλήρως τον ρόλο των (πλαστών) Εβραίων στις εθνικές και παγκόσμιες υποθέσεις».

Δυστυχώς γι’ αυτούς, κατά τη διάρκεια του πολέμου (Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος), δεν μπόρεσαν να παράσχουν τροφή στους κρατούμενους του στρατοπέδου και λιμοκτονούσαν, ψείρες, έπαθαν τύφο και τύφο και πέθαναν. Τα καλύτερα σχεδιασμένα σχέδια ποντικιών και ανδρών συχνά στραβώνουν. Καθώς ο καλύτερος σχεδιαστής είναι ο Θεός και ο Θεός τους μισεί , όπως δήλωσε μέσω των Προφητών Του.

Σούρα 3:54 . Και (οι άπιστοι) επιβουλεύτηκαν και σχεδίασαν, και ο Θεός επίσης σχεδίασε, και ο καλύτερος σχεδιαστής είναι ο Θεός.

Σούρα 8:30 . Θυμήσου πώς συνωμοτούσαν οι Άπιστοι εναντίον σου, για να σε κρατήσουν δεσμευμένο, ή να σε σκοτώσουν ή να σε βγάλουν (από το σπίτι σου). Σχεδιάζουν και σχεδιάζουν, και το “I AM” σχεδιάζει επίσης, αλλά το Best of Planners είναι το “I AM”.

2 Έσδρας 6:6 . Τότε σκέφτηκα αυτά τα πράγματα, και όλα έγιναν μέσω εμού μόνο, και μέσω κανενός άλλου· και από μένα θα τελειώσουν και από κανέναν άλλο.
6:7. Τότε απάντησα και είπα: Ποιος θα είναι ο χωρισμός των καιρών; ή πότε θα είναι το τέλος του πρώτου και η αρχή του που ακολουθεί;
6,8 Και μου είπε: Από τον Αβραάμ μέχρι τον Ισαάκ, όταν γεννήθηκαν από αυτόν ο Ιακώβ και ο Ησαύ, το χέρι του Ιακώβ κράτησε πρώτα τη φτέρνα του Ησαύ.
6:9 Διότι ο Ησαύ (Εδώμ) είναι το τέλος του κόσμου , και ο Ιακώβ (Ισραήλ) είναι η αρχή αυτού που ακολουθεί.
6:10 Το χέρι του Ανθρώπου είναι ανάμεσα στη φτέρνα και στο χέρι· άλλη ερώτηση, Εσδρά, μη ρωτάς.

Αβαδίας 1:18 Και ο Οίκος του Ιακώβ θα είναι φωτιά, και ο Οίκος του Ιωσήφ φλόγα, και ο Οίκος του Ησαύ για στάχυα, και θα ανάψουν μέσα τους και θα τα καταβροχθίσουν. Και δεν θα μείνει [κανένας] από τον Οίκο του Ησαύ. γιατί το «ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ» το είπε.

Μαλαχίας 1:3 Και μισούσα τον Ησαύ, και κατέστρεψα τα βουνά του και την κληρονομιά του για τους δράκους της ερήμου.

Ρωμαίους 9:13 Όπως είναι γραμμένο, τον Ιακώβ αγάπησα, αλλά τον Ησαύ τον μίσησα.

Ωστόσο, χρησιμοποίησαν τους θανάτους στα στρατόπεδα, που προκάλεσαν , και τους μετέτρεψαν προς όφελός τους για να παρουσιάσουν τους εαυτούς τους ως αιώνια θύματα, και το χρησιμοποίησαν ως βιομηχανία του Ολοκαυτώματος για να εκβιάσουν αποζημιώσεις από τα μη-Ασκεναζί θύματα των κακών σχεδίων τους.

Έτσι, οι AshkeNAZI έκαναν μια κακή επιλογή συμμαχώντας με τους Ιδουμαίους/Εδομαίους (απόγονους του Ησαύ) για απληστία και θέλοντας να κατέχουν και να κυριαρχήσουν σε ολόκληρο τον κόσμο με τη Νέα Παγκόσμια Τάξη τους μια παγκόσμια κυβέρνηση, όπως προσπαθούσαν να κάνουν για τον Σατανά μέσω υποκίνηση πολέμων μεταξύ και εναντίον των χριστιανικών εθνών· και ο τραπεζικοϊσμός τους της τοκογλυφίας. νόμισμα fiat (χρήματα από τον αέρα μέσω τυπογραφείου). κλασματικές τραπεζικές συναλλαγές και δημιουργία οικονομικών εκρήξεων και κατάρρευσης, που δεν θα επιβιώσουν ούτε μία από αυτές.

Ματθαίος 16:26 Γιατί τι ωφελείται ο άνθρωπος, αν κερδίσει όλο τον κόσμο και χάσει την ψυχή του; ή τι θα δώσει ο άνθρωπος σε αντάλλαγμα για την ψυχή του;

16:27 Διότι ο Υιός του Ανθρώπου θα έρθει στη δόξα του Πατέρα του μαζί με τους αγγέλους του. και μετά θα ανταμείψει τον καθένα σύμφωνα με τα ΕΡΓΑ του.

Αβαδίας 1:18 Και ο Οίκος του Ιακώβ θα είναι φωτιά, και ο Οίκος του Ιωσήφ φλόγα, και ο Οίκος του Ησαύ για στάχυα, και θα ανάψουν μέσα τους και θα τα καταβροχθίσουν. Και δεν θα μείνει [κανένας] από τον Οίκο του Ησαύ. γιατί το «ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ» το είπε.

Gutle, η κυρία Mayer Amschel Rothschild (το γένος Schnapper) (1753-1849) δήλωσε ότι, εάν οι γιοι της τραπεζίτες των AshkeNAZI Rothschild δεν ήθελαν πόλεμο, δεν θα υπήρχε κανένας.

The Nazi Banksters’ Crimes Ripple Effect

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Τόμας Τζέφερσον προειδοποίησε: « Πιστεύω ειλικρινά ότι τα τραπεζικά ιδρύματα είναι πιο επικίνδυνα από τους μόνιμους στρατούς και ότι η αρχή της δαπάνης χρημάτων που πρέπει να πληρώνονται από τους μεταγενέστερους με το όνομα της χρηματοδότησης δεν είναι παρά μια απάτη σε μεγάλη κλίμακα». – Thomas Jefferson στον John Taylor, 1816.

«Εάν ο αμερικανικός λαός επιτρέψει ποτέ στις ιδιωτικές τράπεζες να ελέγχουν την έκδοση του νομίσματός τους, πρώτα με τον πληθωρισμό και μετά με τον αποπληθωρισμό, οι τράπεζες και οι εταιρείες που θα μεγαλώσουν γύρω από [τις τράπεζες] θα στερήσουν από τους ανθρώπους κάθε περιουσία μέχρι να ξυπνήσουν τα παιδιά τους. άστεγοι στην ήπειρο που κατέκτησαν οι πατέρες τους. Η εκδοτική εξουσία πρέπει να αφαιρεθεί από τις τράπεζες και να αποδοθεί στους πολίτες, στους οποίους ανήκει σωστά».

Περισσότερο από το 96%+ των ανθρώπων σήμερα που ισχυρίζονται ψευδώς ότι είναι Εβραίοι είναι ΑσκεΝΑΖΙ παραποιημένοι-Εβραίοι που δεν έχουν ούτε μια σταγόνα από το αίμα του Ιούδα/Ιουδά στις φλέβες τους, ούτε του Ιακώβ/Ισραήλ.

 

Οι περισσότεροι από τους αληθινούς απογόνους του Ιούδα έγιναν Χριστιανοί πριν από αιώνες και οι πλαστογραφημένοι Εβραίοι θέλουν αυτοί, και όλος ο αληθινός Ισραήλ νεκρός, να κλέψουν οριστικά τα πρωτογενή τους δικαιώματα .

Ο ΜΟΝΟΣ τρόπος για να τους νικήσουμε, είναι να επιστρέψουμε στην επιβολή του Τέλειου Νόμου της Ελευθερίας του Θεού .

Καταργήστε ΟΛΗ τη νομοθεσία τους που τους εξουσιοδοτεί και τους εμπλουτίζει, ενώ σας εξαθλιώνει και σας υποδουλώνει.

και εκτελέστε ΟΛΟΥΣ τους προδότες.

 

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 1,263


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα