ΠΕΡΙ (ΑΝΤΡΙΚΩΝ) ΠΤΩΣΕΩΝ

ΠΕΡΙ (ΑΝΤΡΙΚΩΝ) ΠΤΩΣΕΩΝ

29 Νοεμβρίου, 2022 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:670
Μοίρασέ το

 

Επειδή οι έρευνες περί των εν λόγω πτώσεων ακόμα συνεχίζονται χωρίς σαφή συμπεράσματα, προσέχετε γενικώς που πατάτε και που βρίσκεστε.

 

Κάθε ηλικία, έχει και τα… “τυχερά της”…

 

Καλλιόπη

 

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Μετά από δυο lockdowns και την πολύπλοκη πτώση της προηγούμενης παγκοσμιοποίησης που έφεραν τα πάνω κάτω, εκτός από την συνήθη κλίμακα πτώσεων ανά 10ετια (όπως στην πιο κάτω φωτό), που ίσχυε και πρίν, άρχισαν να παρατηρούνται και νέες ανησυχητικό συχνές όπου:

🔸Στα 20 συνεχίζεις να την πέφτεις χαζά σε όλες, σαν 10χρονο που ψάχνει την μαμά του.
🔸Στα 30 δεν την πέφτεις σε καμία.
🔸Στα 40 αρχίζεις να σκέφτεσαι ότι ίσως θα πρέπει να την πέφτεις ωραία σε όλες
🔸Στα 50 την πέφτεις ακριβά σε όλες
🔸Στα 60 πέφτεις για ύπνο.
🔸Στα 70 προσπαθείς να θυμηθείς άγρυπνος σε ποιες την έπεφτες
🔸Στα 80 προσπαθείς να θυμηθείς γιατί την έπεφτες
🔸Στα 90 ακολουθείς ένα 60αρικο πιπίνι στα σκαλιά

Επειδή οι έρευνες περί των εν λόγω πτώσεων ακόμα συνεχίζονται χωρίς σαφή συμπεράσματα, προσέχετε γενικώς που πατάτε και που βρίσκεστε.

Μέχρι την ηχηρή πτώση και εκείνου του γκαντεμόσαυρου του αμμώδη, που μάλλον στο τέλος θα λέει ότι δεν ήξερε ούτε γιατί έβαλε να μας παρακολουθούν όλες και όλους ως επικίνδυνες (περί)πτώσεις γενικώς.

Μετά της καλημέρας μου.

 

 

Πηγή

Προβολές : 670


Μοίρασέ το:Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα