Πες τα Γιάννη, γιατί η “δικαιοσύνη” βρωμάει και ζέχνει και μας ρεζιλεύει διεθνώς!!!

Πες τα Γιάννη, γιατί η “δικαιοσύνη” βρωμάει και ζέχνει και μας ρεζιλεύει διεθνώς!!!

19 Φεβρουαρίου, 2024 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:545
Μοίρασέ το

 

Διαβάζω και ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΥΤΟΔΙΑΣΥΡΜΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ…

 

 

 

Γιάννης Ντάσκας: “Οι βόμβες κατά δικαστών και οι δικαστικές πράξεις που είναι βόμβες διαφθοράς”

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ = ΜΗΔΕΝ!!!

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΙΚΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ;;;

ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ…

 

ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ Η ΝΕΜΕΣΗ ΔΕΝ Θ’ ΑΡΓΗΣΕΙ…

 

ΚΑΙ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΗ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Προκήρυξη της “ΕΝΟΠΛΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ”:  “Οι δικαστές δεν ρίχνουν ούτε βόμβες, ούτε σφαίρες. Αλλά μια απόφασή τους άδικη μπορεί να είναι χειρότερη από βόμβα και σφαίρα.

Και είναι πολλές αυτές οι δικαστικές πράξεις που στην ουσία τους είναι βόμβες διαφθοράς…”

Δεν υπάρχει χειρότερο χάλι για κράτος Δικαίου από εκείνο που χρησιμοποιεί τις μυστικές του υπηρεσίες για εκφοβισμό ή να σκοτώνουν κάπου-κάπου κάποιο δικαστή γιατί δεν μπορεί ή γιατί δεν θέλει να γίνει κράτος Δικαίου.

Εστω και αν υπήρξαν δικαστές στο παρελθόν, οι οποίοι χρησιμοποίησαν εκόντες-άκοντες κατάδικους του κορυδαλλού και φονιάδες, όπως ένας σύρος ονόματι Χαλίντ,ο γνωστός Δαναλάτος, συνδικαλιστές-φύλακες κλπ για να κοντράρουν τον Κώστα Μητσοτάκη βάφτισαν 17 Νοέμβρη τον…Δημήτρη Ρίζο.

Στον δυστυχή αυτόν από τον οποίο πέρασαν τεράστια ποσά από τα χέρια του-μέσω πολιτικών-και ο ίδιος πέθανε στην ψάθα σε μια γωνιά του νοσοκομείου ΣΩΤΗΡΙΑ γερασμένος και ξεχασμένος…

Και αν δεν δημοσιεύαμε φωτογραφία από τον τάφο-χωράφι δεν θα του έβαζαν ούτε μια στρώση τσιμέντο από πάνω εκείνοι στις πλάτες του οποίου πλούτισαν και απέκτησαν καριέρες πολιτικών, δημοσιογράφων κλπ.

(Μπορείτε να διαβάσετε για τον Δημήτρη Ρίζο, εδώ)

Δείτε σήμερα το πρωτοσέλιδο της μητσοτακικής εφημερίδας ΚΗΡΥΚΑΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ.

Φυσικά και είναι ανεξάρτητη και πολύτιμη για την οικογένεια εφημερίδα και τη λέξη «μητσοτακική» την βάζουμε μόνο και μόνο για να καταδείξουμε ότι( και)προς το Μητσοτακέϊκο είναι καλόπιστη αφού ο ιδιοκτήτης δέχθηκε να γίνει υπουργός στην πρώτη κυβέρνηση Κυριάκου. Χωρίς ευτυχή κατάληξη πάντως…

Το πρωτοσέλιδο λέει ότι ο Ντόναλντ Τράμπ ονομάτισε κάμποσους δικαστές κάνοντας τους σφοδρή κριτική και χειρότερα και περίπου τους στιγμάτισε ώς ευρισκόμενους σε διατεταγμένη υπηρεσία εναντίον του και με ανάμειξη στις εκλογές κλπ.

Στο δικό μας κράτος Δικαίου οι έντιμοι δικαστές είναι σε ακόμα χειρότερη θέση.

Από τη μία έχουν την διαμάχη που παίρνει διεθνείς διαστάσεις καθώς άθλιες-επιεικώς-δικαστικές ενέργειες και αποφάσεις στιγματίζουν τη χώρα μας στα διεθνή φόρα.

 

Είτε με καταδίκες, όπως η προχθεσινή για την υπόθεση της 17χρονης βρετανιδούλας που έχασε την αγνότητά της βιασθείσα από έναν μπάρμπαν στην Πάργα και οι αστυνομικές και δικαστικές αρχές της περιοχής παρότι τη βρήκαν μέσα στα αίματα και στα σημάδια στα επίμαχα σημεία απο την ασκηθείσα μεγάλη βία στον βιασμό της αποφάνθηκαν ότι “τα ήθελε”!..

Όπως αυτές οι καταγγελίες για τη φρικωδία των Τεμπών από τους συγγενείς και ιδιαίτερα την μητέρα Καρυστιανού. Αυταπόδεικτο έγκλημα μόνο και μόνο από την σπουδή να …τσιμεντώσουν το χώρο και τώρα να προσπαθούν να ρίξουν τις ευθύνες ο ένας στον άλλο για την απόφαση του τσιμεντώματος.

Ο γνωστός δημοσιογράφος Γιάννης Πρετεντέρης στο σημερινό του άρθρο γράφει ότι η Δικαιοσύνη και θα ακούει και θα μιλάει. Το γράφει για να υπερασπιστεί την πρωτοφανή στα χρονικά σύγκληση της Ολομέλειας του Αρείου Πάγου για να απαντήσει στο ψήφισμα ευρωπαϊκού θεσμού ότι στην Ελλάδα το Κράτος Δικαίου έχει πάει περίπατο εδώ και χρόνια.

Και συμπληρώνει απειλητικά(κατά την δική μας ανάγνωση) ο Γιάννης Πρετεντέρης:

«...Από όσο γνωρίζω κανείς δεν δεσμεύθηκε ποτέ ότι θα ακούνε αλλά δεν θα μιλάνε. Η αξιοπρέπεια των ανθρώπων αποτελεί μέτρο της αξιοπρέπειας των θεσμών που εκπροσωπούν. Και θα ακούνε λοιπόν και θα μιλάνε. Και (ελπίζω ότι) θα θυμούνται τους ψιθυριστές. Τα ονόματα στη διάθεσή τους…»

Σχεδόν ταυτόχρονα με το καταφανώς απειλητικό κείμενο του Γιάννη Πρετεντέρη κατά των επικριτών δικαστών δημοσιεύθηκε και μια προκήρυξη στην οποία η οργάνωση «ΕΝΟΠΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ» αναλαμβάνει την ευθύνη για την βόμβα κατά δικαστών στη Θεσσαλονίκη,η οποία δεν εξερράγη.

Αναφέρουν και το όνομα της δικαστίνας στην οποία στάλθηκε η βόμβα και της καταλογίζει η οργάνωση αποφάσεις επίμεμπτες κατά την κρίση της κλπ.

Κάνει η οργάνωση δηλαδή ό,τι κάνει και ο Τράμπ αναφέροντας ονόματα δικαστών και απειλεί.

Αυτές οι αράδες του Γιάννη Πρετεντέρη είναι κανονικές η μήπως απειλητικές;

Οι δικαστές δεν ρίχνουν ούτε βόμβες, ούτε σφαίρες. Αλλά μια απόφασή τους άδικη μπορεί να είναι χειρότερη από βόμβα και σφαίρα.

Και είναι πολλές αυτές οι δικαστικές πράξεις που στην ουσία τους είναι βόμβες διαφθοράς…

Γράφει η προκήρυξη της «ΕΝΟΠΛΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ¬ και το όνομα της δικαστικής λειτουργού, όπως ο Τράμπ, αλλά αυτολογοκρινόμενοι για όσα έχουμε υποστεί και εξαιτίας και των απειλών Πρετεντέρη το παραλείπουμε:

«Το έργο των δικαστικών λειτουργών είναι ξεκάθαρο πως στοχεύει στο βασανισμό και την εξαθλίωση όλων των κρατούμενων και γενικά σε όλους εκείνους που δυστυχώς θα πρέπει να έρθουν αντιμέτωποι με το σινάφι τους.

Δικαστές, εισαγγελείς, εφέτες, όλοι μαζί έχουν δημιουργήσει εδώ και χρόνια μια κλειστή ομάδα βασανιστών, φυσικά με τη βοήθεια και συγκάληψη των εκάστοτε κυβερνήσεων.

Ειδικότερα τα τελευταία χρόνια με την κυβέρνηση Μητσοτάκη, οδηγούν τη χώρα στα βήματα της χούντας και της καταστολής.

 

Οι αποφάσεις που παίρνονται στις αίθουσες των δικαστηρίων και στα γραφεία τους είναι ξεκάθαρα εκδικητικές και απάνθρωπες για το λαό.

 

Τα καθάρματα που φέρουν τον “τίτλο” του προέδρου, του ανώτατου εφέτη κ.λ.π., είναι αυτοί που δίνουν τις εντολές για τις κατασχέσεις των σπιτιών ανθρώπων με προβλήματα υγείας, ηληκιωμένων, αλλά και όσων έρχονται αντιμέτωποι με την οικονομική κρίση.

Είναι αυτοί που κρίνουν με το έτσι θέλω για πόσο θα κάτσουν άνθρωποι στις φυλακές, ανεξαρτήτως αποδείξεων και στοιχείων, επειδή μόνο και μόνο αρέσκονται να παίρνουν εκδικητικές αποφάσεις κατά τη δήθεν κρίση τους και να απονέμουν τη δική τους “δικαιοσύνη”, χωρίς να υπολογίζουν κανέναν και τίποτα.

Νομίζουν ότι βρίσκονται σε ένα ανώτερο στρώμα ανθρώπων και πως μπορούν να παίζουν με τις ζωές όλων. Η άμεση διασύνδεσή τους με ανώτατους μπάτσους και πολιτικούς, τους εντάσσουν σε ένα πλαίσιο αυτοδυναμίας και διαφθοράς χωρίς έλεγχο από κανέναν. Υπογράφουν και κανονίζουν νόμους για τους διεφθαρμένους “φίλους τους”, δίνουν εντολές για παρακολουθήσεις ανθρώπων, με σκοπό το προσωπικό όφελος.

Ένα τεράστιο κεφάλαιο αφορά τους κρατούμενους και τη συνεχή αυστηροποίηση των ποινών, φυσικά με ορισμένες εξαιρέσεις που εξυπηρετούν μόνο τους “δικούς τους”. Οι εξοντωτικές ποινές, οι διάφορες διατάξεις που εν μια νυκτί επιβάλλονται κατα πώς τους βολεύει, οδηγούν τους κρατούμενους στην καθημερινή μάχη για επιβίωση σε άθλιες συνθήκες.

Ενώ όταν πρόκειται για άτομα της κλίκας τους, με κουκουλώματα και συνοπτικές διαδικασίες, απαλλάσσονται από από κάθε ευθύνη που τους βαραίνει. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το δυστύχημα στα Τέμπη, όπου όλα τα καθάρματα – υπεύθυνοι για την τραγωδία, συνεχίζουν κανονικά τη ζωή τους. Ο τότε Υπουργός Μεταφορών Καραμανλής και τα διορισμένα τσιράκια του, με τη βοήθεια δικαστών και εισαγγελέων, απαλλάχθηκαν κάθε ευθύνης. Οι “διάσημοι” φίλοι της κυβέρνησης Μητσοτάκη, οι βιαστές και βασανιστές ψυχών Λιγνάδης, Φιλιππίδης κ.λ.π., αθωώνονται εν μέρει ή πέφτουν στα μαλακά, έτσι ώστε να συνεχίσουν το διεστραμμένο έργο τους με τη συγκάληψή τους. Αντίθετα, για όλους αυτούς που δεν ανήκουν στον ξεφτιλισμένο σάπιο κύκλο τους, η εφαρμογή των νόμων τους υπερβαίνει κάθε εκδικητικότητας.

Η συγκεκριμένη Πρόεδρος Εφετών…., είναι ένα από τα βασικά γρανάζια της απάνθρωπης – φασιστικής μηχανής που έχει ως μοναδικό στόχο το βασανισμό και την εκδίκηση όλων όσων κρίνεται η “τύχη” τους από αυτήν.

 

Η “τύχη” όμως δε θα είναι πάντα με το μέρος της, καθώς δε θα υπάρχει πάντα δίπλα της ένας σύζυγος στρατιωτικός.

 

Οι αποφάσεις που έχει πάρει στο παρελθόν, αδιαφορώντας ξεκάθαρα για τις συνέπειες που θα υποστούν οι κρατούμενοι, δε μένουν πάντα αναπάντητες.

 

Πρέπει να καταλάβετε ότι δεν είστε στο απυρόβλητο και θα υπάρχουν οι ανάλογες συνέπειες και για εσάς.

 

Όσο έυκολα έφτασε ο φάκελος – βόμβα στο γραφείο της, τόσο εύκολα μπορούν οι σφαίρες μας να βρουν το στόχο τους.

 

Μπορεί αυτή η προσπάθεια να απέτυχε, αλλά η συγκεκριμένη βασανίστρια θα παραμείνει βασικός στόχος για εμάς, διότι δε θα μείνουν ατιμώρητες οι αποφάσεις της.

Όπως είναι φυσικό και επόμενο, σε έναν πόλεμο υπάρχουν απώλειες και από τις δύο πλευρές, καμία μάχη δεν είναι μονόπλευρη, όπως εσείς θα θέλατε να ισχύει. Κανένας στόχος δε θα μείνει ατιμώρητος, ειδικά σε μια συγκυρία που δεχόμαστε πολλαπλά χτυπήματα τόσο σε κοινωνικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

 

Όλοι εσείς που μεταφέρετε καθημερινά ανθρώπινες ζωές στα δικαστήρια – κολαστήρια, ανθρωποφύλακες και διευθυντάδες ως σύγχρονοι κέρβεροι, δικαστές, εισαγγελείς και μπάτσοι όλων των υπηρεσιών, που βοηθάτε το έργο της κρατικής καταστολής, καλό θα είναι να κοιτάτε πίσω σας πριν το κάθε σας βήμα, να σκεφτείτε πολύ καλά την κάθε σας απόφαση, γιατί ποτέ δεν ξέρετε σε ποιον από εσάς τα μέσα που διαθέτουμε θα στραφούν. Η κάθε σας επιλογή έχει και το ανάλογο κόστος.

Όσο και να προσπαθήσανε τα παπαγαλάκια των καθεστωτικών καναλιών να υπονομέυσουν την πράξη μας, λέγοντας διάφορα περί υποθέσεων για αγρίους, η αλήθεια είναι μία.

Η αναρχία δεν έπαψε ποτέ να υπάρχει, κανείς δεν είναι μόνος του απέναντι στο κράτος.

Όλα συνεχίζονται…

Μέχρι την ολική καταστροφή σας.

Την ευθύνη αναλαμβάνει η ομάδα Ένοπλη Απάντηση».

 

 

Η Δικαιοσύνη λοιπόν πρέπει να απαντάει,όπως γράφει ο Πρετεντέρης.

 

Και έχει και γραφείο τύπου.

 

Η Ενωση Δικαστών και Εισαγγελέων με ανακοίνωσή της καταδίκασε την βόμβα κατά της δικαστίνας ,όπως φυσικά την καταδικάζουμε όλοι.

Προφανώς είναι απαραίτητη μια λεπτομερής ανακοίνωση για τα έργα και της αποφάσεις της συγκεκριμένης δικαστικής λειτουργού, ώστε αν όλα είναι νόμιμα και ηθικά να αποστομωθεί η τρομοκρατία των βομβών.

Στην πρόεδρο της Δημοκρατίας έχει φτάσει μια επιστολή μιας οικογένειας με τέσσερα ανήλικα παιδιά.Εξιστορεί το πως της πήρε την πρώτη κατοικία στην Καλαμαριά σε πλειστηριασμό μια νεαρή δικαστίνα,η οποία δεν γνωρίζουμε που υπηρετεί καθώς είναι κάτοικος….Αθηνών!Ομως οι προσφυγές της οικογένειας δικάζονται στη Θεσσαλονίκη.

Στον πλειστηριασμό η δικαστίνα πρόσφερε κάτι μικροποσά, πάνω από όσα μικροποσά πρόσφεραν 2-3 άλλοι στην αρχική τιμή εκκίνησης.

Αν όλα είναι καλά μια λεπτομερής απάντηση της δικαιοσύνης που και ακούει και μιλάει είναι απαραίτητη. Ετσι γίνεται στις δημοκρατίες, όπως λέει και γράφει και ο Γιάννης Πρετεντέρης. Κι αυτό είναι ένα απο όχι τα δεκάδες,αλλά τα χιλιάδες θέματα για τα οποία η Δικαιοσύνη στην Ελλάδα πρέπει αφού ακούει και να μιλήσει…

 

 

ΠηγήΑγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 545


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα