Πες τα Κοττάκηηηηηηηηηηηηηηη!!! Ολοι όσοι εμπλέκονται στην υπόθεση των «Σπαρτιατών» ευτελίζουν την εντολή που τους εδόθη για σκληρή πατριωτική αντιπολίτευση!!! Ο Βασίλης Στίγκας, τον νου του, όπως και άλλοι, τον έχει στην κρατική χρηματοδότηση.”

Πες τα Κοττάκηηηηηηηηηηηηηηη!!! Ολοι όσοι εμπλέκονται στην υπόθεση των «Σπαρτιατών» ευτελίζουν την εντολή που τους εδόθη για σκληρή πατριωτική αντιπολίτευση!!! Ο Βασίλης Στίγκας, τον νου του, όπως και άλλοι, τον έχει στην κρατική χρηματοδότηση.”

6 Σεπτεμβρίου, 2023 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:621
Μοίρασέ το

 

Διαβάζω και αναρωτιέμαι τι μυαλό κουβαλάνε αυτοί που τους ψήφισαν… ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ, ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΨΥΧΙΚΑ ΑΡΡΩΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.

Ορίστε η «απειλή» για το πολίτευμα!

 

Δύο μήνες μετά τις εκλογές, το κόμμα αυτό πέταξε στα σκουπίδια την εντολή που του έδωσαν 243.922 πολίτες για να κάνει σκληρή δομική αντιπολίτευση στην κυβέρνηση.

 

Επί δύο ολόκληρους μήνες, όταν δεν κάνει συμπολίτευση στη Ν.Δ. σε επίπεδο προέδρου Κ.Ο., σπαράσσεται από εσωτερικές έριδες με κύριο θέμα σε ποιο κέντρο υπακούει το αρχηγείο του.

Πόσος ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΟΣ χωράει σ’ ένα κόμμα, που Ο ΑΟΡΑΤΟΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΙΣΤΑΣ ΤΟ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ;;;

Πόση αφέλεια ή ηλιθιότητα χαρακτηρίζουν όσους το ψήφισαν για τα… μάτια του Ηλία;;;

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΠΩΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΤΗΜΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΜΕΙΝΑΣΑΣ ΕΛΑΧΙΣΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ;;;

ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΨΗΓΜΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ… ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ…

Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΔΙΚΑ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΥΑΛΩΤΟΣ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ Ή ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ, ΑΠ’ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ…

ΕΤΣΙ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΧΙΔΝΩΝ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΩΣ ΦΑΣΙΣΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΛΕΟΝ ΣΤΥΓΝΟΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ…

ΟΣΟ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ, ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.-

ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ…

ΕΠΑΙΞΑΝ ΚΙ ΕΧΑΣΑΝ…

ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ… 

ΑΡΚΕΤΗ ΖΗΜΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΚΟΝΤΡΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΣΤΟΧΟ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ…

 

ΟΛΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ…

ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ;;;

 

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Όσο για τα ΤΣΟΛΙΑ τους ΚΑΣΙΔΙΑΡΟΣΤΡΙΓΚΑΙΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ, που έρχονται στα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ να σχολιάσουν, επειδή δεν έχουν επιχειρήματα, καταφεύγουν σε ύβρεις που ξεπερνούν κάθε νοσηρή φαντασία και αποδεικνύουν, πως είναι ένας συρφετός ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΤΟΞΙΚΩΝ, ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΩΝ ΨΥΧΙΚΑ – ΝΟΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ… ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥΣ, ΟΥΔΟΛΩΣ ΜΕ ΠΤΟΟΥΝ… 

 

Συνήθιζε να το λέει ο Κωνσταντίνος Καραμανλής: «Η κοινή λογική είναι τόσο δυσεύρετος στην πατρίδα μας, ώστε τελικώς δεν είναι τόσο… κοινή όσο νομίζεται».

Δικαιώνεται κάθε μέρα. Καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας υποστηρίζαμε ότι η δημοκρατία δεν ανθεί στις απαγορεύσεις.

Οτι η δημοκρατία δεν πρέπει να απαντά σε όλους όσοι την αμφισβητούν με λιγότερη δημοκρατία.

Οτι το Σύνταγμα στο άρθρο 29 δεν απαγορεύει επ’ ουδενί λόγω την κάθοδο πολιτικών κομμάτων στις εκλογές, και αυτό πρέπει να γίνεται σεβαστό.

Οι ξεροκέφαλοι δεν το κατάλαβαν αυτό.

Και, αντί να προσεγγίσουν την υπόθεση του κόμματος Κασιδιάρη («Ελληνες» στην αρχή, «Σπαρτιάτες» μετά) επί τη βάσει αρχών και να του δώσουν χώρο για να εκτεθεί, το αντιμετώπισαν φανατικά και καιροσκοπικά.

Πρώτα το απαγόρευσαν με μια διάτρητου σκεπτικού απόφαση του Ε΄ Τμήματος του Αρείου Πάγου, που πολλαπλασίασε τη δύναμή του μεταξύ πρώτων και δεύτερων εκλογών, και μετά το νομιμοποίησαν.

Οι «διώκτες» του! Στις πρώτες εκλογές η Ν.Δ. έπρεπε να θωρακίσει τα δεξιά της νώτα, απαγορεύοντας να πετά εκεί δεξιό κουνούπι, στις δεύτερες έπρεπε να διασπάσει την ψήφο στα δεξιά κόμματα. Ει δυνατόν να τα πετάξει έξω από το Κοινοβούλιο με τη βοήθεια των «Σπαρτιατών». Ιδού ο καιροσκοπισμός. Τι απεδείχθη τελικά δύο μήνες μετά τις εκλογές;

Το φως της ημέρας είναι λυτρωτικό, το σκοτάδι ηρωικό. Αυτοί που δοξάζονταν κρυπτόμενοι εκτίθενται εμφανιζόμενοι.

Δύο μήνες μετά τις εκλογές, το κόμμα αυτό πέταξε στα σκουπίδια την εντολή που του έδωσαν 243.922 πολίτες για να κάνει σκληρή δομική αντιπολίτευση στην κυβέρνηση.

Επί δύο ολόκληρους μήνες, όταν δεν κάνει συμπολίτευση στη Ν.Δ. σε επίπεδο προέδρου Κ.Ο., σπαράσσεται από εσωτερικές έριδες με κύριο θέμα σε ποιο κέντρο υπακούει το αρχηγείο του.

 

Στο κέντρο των φυλακών Δομοκού, όπου εκτίει την ποινή του ο Ηλίας Κασιδιάρης, ή σε κάποια άλλα παράκεντρα των Αθηνών;

 

Ο καταστατικός αρχηγός του Βασίλης Στίγκας δεν έχει καταλάβει ότι είναι πρόεδρος πολιτικού κόμματος που θα έπρεπε να δίνει λόγο σε σχεδόν 250.000 Ελληνες για το τι κάνει κάθε μέρα για αυτούς. Τον νου του, όπως και άλλοι, τον έχει στην κρατική χρηματοδότηση.

 

Ο ιδρυτικός αρχηγός του αδημονεί να ορμήσει στην προεκλογική παλαίστρα των δημοτικών για να διευκολύνει εκ του αποτελέσματος (και όχι απαραιτήτως εκ προθέσεως) το δίπολο Μητσοτάκη «δημοκρατία ή φασισμός».

Στην πραγματικότητα, όλοι όσοι εμπλέκονται στην υπόθεση αυτή ευτελίζουν την εντολή που τους εδόθη για σκληρή πατριωτική αντιπολίτευση.

Το αποτέλεσμα δεν θα αργήσει να φανεί. Ηδη το κόμμα αυτό έχει χάσει σχεδόν τη μισή του δύναμη στις πρώτες φθινοπωρινές μετρήσεις. Και, αν συνεχίσει έτσι, θα καταλήξει στα ιστορικά ποσοστά της εθνικιστικής Ακροδεξιάς στην πατρίδα μας μετά τη Μεταπολίτευση.

 

Αποδεικνύεται εν τέλει ότι οι «Σπαρτιάτες» δεν είναι κίνδυνος για τη δημοκρατία – είναι κίνδυνος για τον ίδιο τους τον εαυτό. Καμία σοβαρότης και κανένας σεβασμός σε όλους όσοι τους έστειλαν στη Βουλή.

Η αντισυστημική Ακροδεξιά διολίσθησε σε ένα συστημικότατο κόμμα ενδιαφερομένων για κρατικές χρηματοδοτήσεις και βουλευτικές αποζημιώσεις. Κόμμα που κάθεται ήσυχο, φρόνιμο στα βουλευτικά έδρανα, χωρίς να έχει να πει τίποτε μέχρι στιγμής για τα τεράστια ζητήματα που προέκυψαν.

 

Αν ρωτήσεις σήμερα τους Ελληνες τι έχουν να θυμούνται από τη δίμηνη κοινοβουλευτική θητεία των «Σπαρτιατών», πέραν τεσσάρων βουλευτών που μιλούν καλά ελληνικά (Κατσιβαρδάς, Μανούσος, Φλώρος, Κόντης), εκείνοι θα σου απαντήσουν με τις λέξεις «Greek Mafia», «Κορλεόνε» και «Κόζα Νόστρα».

Τις λέξεις που χρησιμοποίησε στη Βουλή ο αρχηγός τον οποίο διάλεξε ο Δομοκός.

Τις λέξεις που αξιοποίησε, σαν έτοιμος από καιρό, ο πρωθυπουργός για να προαναγγείλει «κοινοβουλευτικές επιπτώσεις».

 

Τις λέξεις που προκάλεσαν τη δικαιολογημένη παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ευτυχίας Αδειλίνη.

 

Θα σου απαντήσουν επίσης (οι Ελληνες ψηφοφόροι) ότι, μόλις έγινε αντιληπτή η θανάσιμη πολιτική απειλή που διατρέχει το κόμμα να χάσει τη χρηματοδότηση και να εκπέσουν οι βουλευτές από τα αξιώματά τους, ο αρχηγός των Αθηνών συμφιλιώθηκε, εκών άκων, με τον αρχηγό του Δομοκού. Το εκλογικό σώμα δεν υπήρξε πουθενά σε αυτή την εξίσωση. Αόρατο.

 

Να τι μας έδειξε, λοιπόν, το φως: αν δεν μπορούν να προστατέψουν πολιτικά, στοιχειωδώς, τους εαυτούς τους και διαλύονται στα εξ ων συνετέθησαν για να ενωθούν μέχρι την επόμενη διάλυση, θα αποτελέσουν απειλή για το πολίτευμα; Αστείον.

Η κυβέρνηση, πάντως, ούτε κατάλαβε ούτε θα καταλάβει ποτέ αυτόν τον χώρο συνολικά, και δείχνει έτοιμη να συνεχίσει τα ίδια λάθη.

Αν υπάρξουν οι «κοινοβουλευτικές επιπτώσεις» που βιαστικά προεξόφλησε ο κύριος Μητσοτάκης, θα ξεμπερδέψει σε αυτή τη φάση με τους «Σπαρτιάτες», αλλά η δεξιά της Δεξιάς θα εκτιναχθεί αθροιστικά ως ποσοστό στο 20% του εκλογικού σώματος.

Εάν αυτό δεν συμβαίνει ήδη, αν κρίνουμε από τα νεύρα στην τελευταία κοινοβουλευτική αντιπαράθεση.

 

Πίσω από τις κορόνες για «σαχλαμάρες» κρύβονται ποσοστά.

 

Περισσότερα προσεχώς.

 

ΠηγήΜοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα