Πες τα Λύκαστρεεεεεε...!!!!!!!!!!!!! Το εμπορικό τρένο εκρήγνυται Π Ρ Ι Ν τη σύγκρουση!!! Άπαντες οι του καθεστώτος γνωρίζουν. Ο νόμος τής σιωπής τής Καμόρα έχει επιβληθεί οριζόντια.

Πες τα Λύκαστρεεεεεε...!!!!!!!!!!!!! Το εμπορικό τρένο εκρήγνυται Π Ρ Ι Ν τη σύγκρουση!!! Άπαντες οι του καθεστώτος γνωρίζουν. Ο νόμος τής σιωπής τής Καμόρα έχει επιβληθεί οριζόντια.

13 Μαρτίου, 2023 57 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:3,955
Μοίρασέ το

 

Έγκλημα των Τεμπών: Γίνεται λαθρεμπόριο καυσίμων από τον ΟΣΕ;;

Είναι το μανιτάρι τής έκρηξης δηλητηριώδες για την κυβέρνηση;;

 

 

 

Μένω ΜΟΝΟ στο κομμάτι της ΕΚΡΗΞΗΣ, ΠΡΙΝ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ και στο πιθανό τοξικό φορτίο του εμπορικού τραίνου…

Πιστεύω πως Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ – ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑ, ΕΙΧΕ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙΡΟ ΠΡΙΝ…

Θεωρώ πως έχει κυκλοφορήσει ΜΟΝΟ ένα μικρό μέρος της ΑΛΗΘΕΙΑΣ, και πως όταν αυτή αποκαλυφθεί στο σύνολό της, θα μιλάμε για κάτι ΤΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Η πυρκαγιά που έκαψε το ιντερσίτι και εξαΰλωσε δεκάδες συνανθρώπους μας ΔΕΝ προήλθε από το ιντερσίτι αλλά προκλήθηκε στα δύο πρώτα βαγόνια τού εμπορικού τα οποία μετέφεραν εξαιρετικά εύφλεκτο φορτίο το οποίο μεταφέρεται σιδηροδρομικώς μόνο κατόπιν τήρησης αυστηρότατων πρωτοκόλλων ασφαλείας. 
Τα δύο πρώτα βαγόνια – μηχανές του εμπορικού και το βαγόνι τής μηχανής του ιντερσίτι συνθλίβονται στο έμπροσθεν μέρος τους, σκοτώνοντας ακαριαία τους τέσσερις μηχανοδηγούς, ΔΙΧΩΣ, όμως, να αναφλέγουν· η βαφή των μηχανών των δύο τρένων είναι ανέπαφη, δίχως ίχνη αιθάλης, πράγμα που αποδεικνύει ότι στις μηχανές των δύο αμαξοστοιχιών δεν ξέσπασε πυρκαγιά. 
Το καταστροφικό πυρ που κατέκαψε τα δύο πρώτα βαγόνια επιβατών τού ιντερσίτι, τα οποία εκτροχιάστηκαν φλεγόμενα, προέρχεται από την εμπορική αμαξοστοιχία. Αυτό αποδεικνύει το βίντεο της σύγκρουσης των δύο αμαξοστοιχιών που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας.
Από την ανάλυση του βίντεο της σύγκρουσης των δύο αμαξοστοιχιών που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας, είναι προφανές ότι το εμπορικό τρένο εκρήγνυται
Π Ρ Ι Ν τη σύγκρουση.
Η κάμερα καταγράφει  Τ Ρ Ε Ι Σ αναφλέξεις· διαδοχικά οι δύο πρώτες εκρήξεις μικρής έντασης και έκτασης, και έπεται η τρίτη, η μεγάλη έκρηξη που προκάλεσε το χαρακτηριστικό ερυθρό – μοβ μανιτάρι.
Και οι τρεις αναφλέξεις στην εμπορική αμαξοστοιχία συμβαίνουν ΠΡΙΝ να συγκρουστεί με το ιντερσίτι και ενόσω αμφότεροι οι συρμοί κινούνται.
Ακόμη και η τελευταία ανάφλεξη, η κύρια, η μεγάλη έκρηξη που έδωσε το χαρακτηριστικό μανιτάρι, συμβαίνει ΠΡΙΝ τα τρένα συγκρουστούν.
Το εμπορικό κινείται κανονικά στην πορεία του και αναφλέγεται ΤΡΙΣ δ ί χ ω ς να έλθει σε επαφή με το intercity που κινείται αντίθετα.
Τι συνέβη εδώ;; Και γιατί ουδείς αναφέρεται στο προφανές;
Ότι δηλαδή οι ΤΡΕΙΣ εκρήξειςστο εμπορικό ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΑΝ της μετωπικής σύγκρουσηςκαι συμβαίνουν εν όσον ακόμη τα τρένα κινούνται;;
Ήταν το εύφλεκτο φορτίο στο εμπορικό τραίνο απαγορευμένο;
Μεταφέρονταν το εύφλεκτο φορτίο λάθρα;
Γίνεται λαθρεμπόριο καυσίμων από το δίκτυο του ΟΣΕ; Είναι το μανιτάρι της έκρηξης δηλητηριώδες για την κυβέρνηση;
Η απάντηση πιθανολογείται ως εξής. 
Όταν οι δύο μηχανοδηγοί τού εμπορικού αντιλαμβάνονται το ιντερσίτι να κινείται ολομέτωπα καταπάνω τους, σε κατάσταση πανικού ΚΟΚΑΛΩΝΟΥΝτα φρένα.
Από τη βίαιη πέδηση, οι ατσάλινοι τροχοί τού εμπορικού τρένου ακινητοποιούνται συρόμενοι με ορμή πάνω στις ατσάλινες ράγες.
Από το σύρσιμο των ατσάλινων τροχών πάνω στις ράγες και λόγω του τεράστιου βάρους τής έμφορτης εμπορικής αμαξοστοιχίας, προκλήθηκε ισχυρός σπινθήρας και φλόγα (είναι οι δύο πρώτες μικρές εκρήξεις). 
Ταυτόχρονα, εξαιτίας της τεράστιας δύναμης της αδράνειας που δημιούργησε η βίαιη πέδηση, έγινε βίαιη μετατόπιση του εξαιρετικά εύφλεκτου φορτίου τού πρώτου και του δεύτερου βαγονιού τής εμπορικής αμαξοστοιχίας.
Και επειδή το φορτίοήταν απαγορευμένο (πιθανόν λαθραίο), άλλως, οπωσδήποτε, μεταφέρονταν κατά παράβαση των αυστηρότατων πρωτοκόλλων ασφαλείας για τις εύφλεκτες ύλες, η βίαιη μετατόπισή του διέρρηξε (έσπασε) το τοίχωμα του υλικού αποθήκευσης και μεταφοράς του, ΠΡΙΝ το εμπορικό τρένο συγκρουστεί με το ιντερσίτι.
Σε αυτό το σημείο το εύφλεκτο και επικίνδυνο αυτό υλικό διαρρέει και έρχεται σε επαφή με τη φλόγα που παράγεται από το σύρσιμο των ατσάλινων τροχών πάνω στις ράγες.
Και εκεί συμβαίνει η τρίτη μεγάλη έκρηξη του εμπορικού τρένου που δίνει το χαρακτηριστικό αυτό ερυθρό – μωβ μανιτάρι που δίνουν οι ισχυρές εκρήξεις υγρών καυσίμων. 
Κλάσματα του δευτερολέπτου αργότερα, συμβαίνει η τρομερή σύγκρουση και το φλεγόμενο υγρό πυρ της εμπορικής αμαξοστοιχίας λούζει κυριολεκτικά τα δύο πρώτα βαγόνια τού ιντερσίτι (βαγόνι πρώτης θέσης και βαγόνι εστιατορίου) που διέρχονται μέσα από το διαχεόμενο πυρ. Και περνώντας τα δύο βαγόνια μέσα από την πύρινη μπάλα εκτροχιάζονται φλεγόμενα και λιώνουν ακαριαία μαζί με τους επιβάτες στους 1300 βαθμούς Κελσίου. 
Από τα δύο πρώτα βαγόνια που εκτροχιάστηκαν φλεγόμενα ουδείς των επιβατών επιβίωσε καθότι εξαχνώθηκαν ακαριαία.
Συναφώς, για τον τραγικό θάνατο των επιβατών στα δύο πρώτα βαγόνια ευθύνεται πρωτίστως — όχι η μετωπική σύγκρουση των δύο τρένων, καθόσον από τη σύγκρουση καθεαυτή κάποιοι θα επιβίωναν, έστω και τραυματισμένοι βαριά, αλλά ευθύνεται — το διαχεόμενο πυρ από την εμπορική αμαξοστοιχία, που ουδεμία άφησε πιθανότητα επιβίωσης στους επιβάτες τού ιντερσίτι. 
Τούτων δοθέντων, το φορτίο που μετέφερε το εμπορικό τρένο στα δύο πρώτα βαγόνια εμπίπτει προφανώς στις εύφλεκτες ύλες και, εκ του αποτελέσματος, πιθανολογείται σφόδρα ότι (α) ήταν φορτίο απαγορευμένο/
(β) μεταφερόταν λαθραία/
(γ) μεταφέρονταν δίχως την τήρηση των αυστηρότατων πρωτοκόλλων ασφαλείας που προβλέπονται για τη σιδηροδρομική μεταφορά εξαιρετικά εύφλεκτων υλών. 
Καταληκτικά, η αιτία τής εκατόμβης νεκρών στα Τέμπη είναι η ανάφλεξη του εμπορικού τρένου ΠΡΊΝ τη μετωπική σύγκρουση με το ιντερσίτι.
Είναι το διαχεόμενο πυρ που ουδεμία άφησε πιθανότητα επιβίωσης στους δύσμοιρους επιβάτες τού ιντερσίτι.
Και το πυρ προήλθε από απαγορευμένο εύφλεκτο φορτίο, ή από εύφλεκτο φορτίο που μεταφέρονταν με απαγορευμένο τρόπο.
Γι’αυτό και ο νόμος τής Σιωπής που η καθεστωτική λογοκρισία έχει επιβάλει στα Μέσα για τις διαδοχικές τρεις εκρήξεις τής εμπορικής αμαξοστοιχίας ΠΡΙΝ τα δύο τρένα συγκρουστούν.
Γιατί το μανιτάρι τής έκρηξης είναι δηλητηριώδες για την κυβέρνηση.
Το μανιτάρι δεν είναι απλά δηλητηριώδες για την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Είναι κώνειον το στικτόν.
Άπαντες οι του καθεστώτος γνωρίζουν.Ο νόμος τής σιωπής τής Καμόρα έχει επιβληθεί οριζόντια.
Το βίντεο μιλάει.
Τρεις εκρήξεις στο εμπορικό ΠΡΙΝ τα δύο τρένα συγκρουστούν.
Έχουν από την πρώτη στιγμή εντοπιστεί οι φορτωτικές των δύο πρώτων βαγονιών του εμπορικού.
Οι υπεύθυνοι έχουν οδηγηθεί σιδεροδέσμιοι στην Ασφάλεια.
Εκεί τους κρέμασαν ανάποδα και σε μια ώρα κελάηδησαν τα πάντα.
Έκτοτε κρατούνται.

Ανακριτές και εισαγγελείς εδώ δεν υπάρχουν.

Η κύρια έκρηξη έγινε κλάσματα του δευτερολέπτου μετά την σύγκρουση και εκτροχιασμό των δύο μηχανών οι οποίες είναι άθικτες από πυρκαγιά.
Τη στιγμή ακριβώς της έκρηξης το πρώτο και δεύτερο βαγόνι τού ιντερσίτι (βαγόνι πρώτης θέσης και βαγόνι μπαρ) πέρασε μέσα από την πύρινη μπάλα – πέρασε μέσα από τους 1300 βαθμούς Κελσίου.
Εντός της πύρινης σφαίρας εξαχνώθηκαν ακαριαία άνθρωποι και λαμαρίνες.

Πηγή

Προβολές : 3,955


Μοίρασέ το:Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα