Πες τα Λύκαστρε, για την νέα ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, γιατί όταν θα γίνει το ΜΠΑΜ, θα τρέχουμε σαν τα ποντίκια... Άρα έχουμε αποστρατικοποίηση των νησιών του Αιγαίου, και χωρίς πιέσεις αυτή την φορά, με ένα “διατάχτε”!

Πες τα Λύκαστρε, για την νέα ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, γιατί όταν θα γίνει το ΜΠΑΜ, θα τρέχουμε σαν τα ποντίκια... Άρα έχουμε αποστρατικοποίηση των νησιών του Αιγαίου, και χωρίς πιέσεις αυτή την φορά, με ένα “διατάχτε”!

5 Απριλίου, 2023 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:572
Μοίρασέ το

 

Άντε και ψοφήστε λαμόγια και εσείς και οι ψηφοφόροι σας  .

Όπως έχω ξαναπεί ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ αξίζουν να ζήσουν από τους κατοίκους της χώρας.

 

 

 

 

 

Το περνάμε στο ντούκου… σαν να μην μας αφορά…

Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ, ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΑ, αλλά εμάς δεν μας καίγεται καρφάκι…

Πόσο θα συμφωνήσω στο υστερόγραφο του Λύκαστρου, που το έβαλα ως υπότιτλο…

ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΑΞΙΖΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ Σ’ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Από το 8:30 και μετά …ακούστε τι λέει ο αντιστράτηγος ε.α. Γ. Μπαλτζώης

Η Ελλαδίτσα μας που έστειλε χιλιάδες, δεκάδες βλήματα πυροβολικού. Το λέω αυτό διότι αποκαλύφθηκαν, εγώ ΞΕΡΩ ΠΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ (μάλλον εννοεί περισσότερα από ότι έχουν πει δημόσια).!!! ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΤΙ ΑΛΛΑ ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ…αλλά δεν θέλω να πω περισσότερα..”

Μιλάει για ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ..ας μας πει κάποιος στρατιωτικός σε ΤΙ ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ αναφέρεται;;; Δεν τολμάνε να πουν ότι έχουν ΗΔΗ δώσει τους S-300 το φέρνουν λάου-λάου.

Τι σας λέγαμε ΕΔΩ..όταν ρωτούσαμε ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΤΗΣ Ε.Ε ΗΤΑΝ ΟΙ S-300 ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ, ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΩΡΕ ΚΛΕΦΤΟΠΟΥΛΑ;;;

Άρα έχουμε αποστρατικοποίηση των νησιών του Αιγαίου, και χωρίς πιέσεις αυτή την φορά, με ένα “διατάχτε”!

Ρυθμίστηκε και αυτό κατά τας γραφάς στο μπλοκάκι του Σημίτη, το εκσυγχρονιστικό, αν θυμάστε.

 

Υ.Γ Άντε και ψοφήστε λαμόγια και εσείς και οι ψηφοφόροι σας  . Όπως έχω ξαναπεί ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ αξίζουν να ζήσουν από τους κατοίκους της χώρας.

Και κάτι άλλο τα αμερικάνικα F-35 που περιπολούν στην Αν.Ευρώπη δεν κατάφεραν να ανιχνεύσουν τα S-300,που λειτουργούν σε war reserve mode.

Η είδηση ΕΔΩ.

 

Πηγή

Προβολές : 572


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα