Πες τα Παπαδερέ, γιατί  τέτοια απάθεια μπροστά στην καταστροφή της Πατρίδας, άλλος λαός σαν και τον “ελληνικό”, δεν έχει επιδείξει...

Πες τα Παπαδερέ, γιατί τέτοια απάθεια μπροστά στην καταστροφή της Πατρίδας, άλλος λαός σαν και τον “ελληνικό”, δεν έχει επιδείξει...

16 Μαρτίου, 2024 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,142
Μοίρασέ το

 

 

 

ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΡΑΦΡΟΝΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΕΞΟΥΣΙΕΣ. 
ΟΛΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΓΚΑΒΑΚΑ ?

ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ, ΣΤΗΜΕΝΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΜΕ ΣΤΗΜΕΝΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ ΣΕ ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΒΙΟΛΙ ΚΑΙ ΦΥΣΑΡΜΟΝΙΚΑ ΣΤΟ ΡΕΚΒΙΕΜ ΜΙΑΣ ΟΡΦΑΝΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.

ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ.
ΟΤΑΝ ΜΙΑ Α.Ε. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ
ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΗΘΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ,  ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΜΕΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΡΑΦΡΟΝΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΕΞΟΥΣΙΕΣ.
ΥΓ. Στο πρώτο σχόλιο, οι στημένες κινητοποιήσεις απο κουλοκυβερνηση και το ΠΑΜΕ με τα αριστερά ροπαλοφόρα τάγματα κρούσης, τα αιώνια δεκανίκια των εξουσιών για την απόσβεση της εκάστοτε αναβράζουσας λαικής οργής.
“ΠΡΙΝ ΕΚΔΗΛΩΘΕΙ ΜΙΑ ΛΑΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΦΤΙΑΞΕ ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΤΙΣ ΜΑΖΕΣ ΝΑ ΑΝΑΛΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ”
ΛΥΠΑΜΑΙ….

 

 

 

Papaderos Thodoris

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΧΟΜΕ ΕΝΑ ΛΑΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩ, ΑΞΙΟ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΤΟΥ.
ΟΠΩΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΩΝ ΣΥΜΠΛΟΚΩΝ,
ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΖΗΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΥΘΟΡΜΗΤΕΣ ΛΑΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤ ΑΛΛΩΝ ΕΠΟΧΩΝ.
(δείτε το βίντεο εδώ …)
ΟΛΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΓΚΑΒΑΚΑ ?
ΤΟΣΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΟΥΤΕ ΕΠΙ ΑΛΕΚΟΥ ΤΟΥ ΑΓΡΑΜΑΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ.
ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ, ΣΤΗΜΕΝΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΜΕ ΣΤΗΜΕΝΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ ΣΕ ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΒΙΟΛΙ ΚΑΙ ΦΥΣΑΡΜΟΝΙΚΑ ΣΤΟ ΡΕΚΒΙΕΜ ΜΙΑΣ ΟΡΦΑΝΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.
ΝΤΡΟΠΗ.
ΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΕΝΑ ΛΑΟ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΟΛΟΡΘΟΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΣΩΘΙΚΑ ΤΟΥ.
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΟΥΜΕ……..
ΜΗ ΜΑΣ ΦΥΓΕΙ ΕΚΤΟΣ ΓΗΙΝΗΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΓΑΛΑΞΙΕΣ…
ΠΟΙΟΙ….. ΦΟΙΤΗΤΕΣ ?
ΠΟΙΟΣ ΛΑΟΣ ?????
ΠΟΙΑ ΛΑΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ??????
ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ?
ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΚΥΒΕΡΝΑ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ,
ΣΥΝΕΠΙΚΟΥΡΟΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΩΝ ΠΑΡΤΑΚΗΔΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΣΤΩΝ ΤΗΣ WOKE ΑΝΘΥΠΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΥΠΕΡΕΘΝΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ?????
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΦΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΡΕΚΒΙΕΜ ΑΟΡΑΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟΥΣ ΘΝΗΤΟΥΣ ?????
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΕΝΤΑΞΑΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ 3D HI DEFINITION ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΣΙΡΚΟΥ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤ’ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΡΟΠΑΛΟΦΟΡΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΚΡΟΥΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΘ ΟΛΑ ΣΤΑΛΙΝΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.
ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΚΟΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΡΟΧΕΙΡΟ ΘΕΑΤΡΟ ΕΝ ΘΕΑΤΡΩ.
ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΜΠΑΛΑΙΟ ΕΡΓΟ, ΧΙΛΙΟΠΑΙΓΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΘΕΑΤΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ.
ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΙΑ ΓΜΜΝ… ΜΟΝΟ ΜΙΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ?
ΜΟΝΟ ΚΟΚΚΙΝΑ ΣΗΜΑΙΑΚΙΑ ΣΕ ΡΟΠΑΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΟ ΜΕ ΠΛΑΚΑΤ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ.
ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ.
ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΜΕΓΑΛΩΣΑ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΑΤ ΤΑ ΔΑΚΡΡΥΓΟΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ.
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΙΓΑΜΕ ΤΖΙΝ ΚΑΙ ΤΡΕΧΑΜΕ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΠΝΟΓΟΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΠΡΕΤΟΡΩΝ..
ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΜΗ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ.
ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΟΙ ΛΑΙΚΕΣ ΜΑΖΕΣ ΚΑΙ Ο ΦΟΙΤΗΤΟΚΟΣΜΟΣ ΕΚΦΡΑΣΟΥΝ ΤΗ ΔΙΚΑΙΗ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΚΑΙ ΟΡΓΗ ΤΟΥΣ, ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ ΑΚΑΠΕΛΩΤΑ ΚΑΙ ΓΝΗΣΙΑ ΛΑΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑ ΗΧΗΡΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΕΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΜΕ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΡΗΣΙΜΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΟΤΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΥΠΕΡ ΘΕΣΜΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΩΝ.
ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΣΕ ΣΥΓΧΟΡΔΙΑ ΝΑ ΠΑΠΑΓΑΛΙΖΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΕΙΜΕΝΟ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΥΘΟΡΜΗΤΗ ΛΑΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΝΙΓΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΚΑ ΜΑΤ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.
ΑΙΣΧΟΣ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΜΕΤΟΣ.
ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΚΤΟΝΩΝΕΤΑΙ Η ΑΝΑΒΡΑΖΟΥΣΑ ΛΑΙΚΗ ΟΡΓΗ
ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΣΤΟΥΣ ΧΑΖΑΡΟΜΟΓΓΟΛΟΥΣ/
ΚΑΙ ΖΟΥΝΕ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙΣ ΤΥΦΛΕΣ ΜΑΣ.
ΚΑΘΕ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΤΟΥ.
ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΚΤΙΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΙΜΑ, ΑΠΟ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ, ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.
ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ.
ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ.

Papaderos Thodoris

 

ΚΑΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΩΝ ΡΟΠΑΛΟΦΟΡΩΝ ΤΑΓΜΑΤΩΝ ΚΡΟΥΣΗΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΡΟΥΦΙΑΝΟ Η ΣΚΙΑ ΤΟΥ.
2012 ΤΟ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ ΟΤΑΝ Η ΑΝΑΒΡΑΖΟΥΣΑ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΧΕ ΞΕΧΥΛΙΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΛΑΙΚΕΣ ΜΑΖΕΣ ΤΗΣ ΠΑΝΩ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΝΑ ΟΡΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.
ΤΟ ΠΑΜΕ ΕΤΡΕΞΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΩΝΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΑΘΜΕΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ ΕΜΠΡΟΣΘΟΦΥΛΑΚΗ ΤΩΝ ΜΑΤ ΕΜΠΟΔΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΜΗΣΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ.
ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΕΙΧΑΝ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΗΠΟΥ ΕΡΙΧΝΑΝ ΤΟ ΞΥΛΟ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΕΝΩ Η ΚΡΑΥΓΗ “ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ” ΒΟΟΥΣΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.

 

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 1,142


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα