“Πετάξτε τον στα σκυλιά” φωνάζει ο Μητσοτάκης για να γλιτώσει τις ευθύνες του!

“Πετάξτε τον στα σκυλιά” φωνάζει ο Μητσοτάκης για να γλιτώσει τις ευθύνες του!

21 Νοεμβρίου, 2022 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:623
Μοίρασέ το

 

Πανικός στο Μαξίμου για την “ιδιαίτερη συμπεριφορά” που είχαν απέναντι στον Πάτερ Αντώνιο.

Εξετάζουν την αφαίρεση της άδειας λειτουργίας της “Κιβωτού του Κόσμου”. Ψάχνουν δομές για να πάνε τα παιδιά που φιλοξενούνται σε αυτήν.

Ελπίζω να άρχισε να γίνεται αντιληπτό τι σημαίνει ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ… ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ, ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΦΡΟΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ…
Πάμε 25 χρόνια πίσω, όταν δημιουργήθηκε η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ…
Κυβέρνηση ΚΩΣΤΑ ΣΗΜΙΤΗ… ΤΟΥ ΧΑΖΑΡΟΥ…
ΤΙ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΧΟΤΑΝ Η ΚΙΒΩΤΟΣ;;;
ΜΕΤΑΝΑΣΤΑΚΙΑ…
Πόσες δομές για ελληνόπουλα γνωρίζετε;;
ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ;;;
ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΙΟΥΔΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ…
ΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΑΚΟΜΑ;;;
ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ… ΓΙΑ ΘΥΣΙΑΣΤΗΡΙΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΨΥΧΩΝ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΩΝ…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ.1.  ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΦΑΞΕΙ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΕΣ…
Προς το παρόν, κοιτάζουμε από την κλειδαρότρυπα για να γεμίσουμε την άδεια ζωή και ψυχή μας…
Υ.Γ.2. Α ρε Θεέ… εσύ φταις… ΕΣΥ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΧΩΡΑ…

 

Του Άρη Σπίνου
 

Δεν είναι η πρώτη φορά που το Μέγαρο Μαξίμου τρέχει και δεν φτάνει για να καλύψει την ανεπάρκεια του κρατικού μηχανισμού.

Προφανώς όφειλαν να γνωρίζουν οι εποπτεύουσες κρατικές αρχές τι γίνεται στην “Κιβωτού του Κόσμου” αφού οι καταγγελίες έχουν προηγηθεί αρκετούς μήνες πριν αλλά το θέμα το κουκούλωναν για να μην εκτεθούν όσοι είχαν αγκαλιάσει με θαλπωρή, για τους δικούς τους λόγους το “μαγαζί” του Πάτερ Αντώνιου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5 το θέμα που έχει προκύψει με την «Κιβωτό του Κόσμου» θα τεθεί στο επίκεντρο κλειστής σύσκεψης που θα γίνει τη Δευτέρα στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη με τη συμμετοχή της αρμόδιας υφυπουργού Δόμνας Μιχαηλίδου και άλλων παραγόντων.

Εξετάζεται η αφαίρεση άδειας λειτουργίας και η ανεύρεση άλλων δομών για να φιλοξενηθούν τα παιδιά.

 

 

Πηγή

Προβολές : 623


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα