ΠΕΦΤΕΙ ΣΑΝ ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ.... Γάλλος βουλευτής λέει ότι ο Μακρόν και οι περισσότερες ελίτ στη Γαλλία έλαβαν «ψεύτικα» m-volια για Covid

12 Οκτωβρίου, 2022 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,005
Μοίρασέ το

 

Ενώ ο μέσος Ευρωπαίος έκανε αυτό που ζήτησε η κυβέρνησή του, ακολούθησε τους δρακόντειους κανόνες και βγήκε και m-volιάστηκε με πειραματική βιοτεχνολογία γονιδιακής θεραπείας, φαίνεται ότι η ελίτ της κοινωνίας επέλεξε να μην m-volιαστεί.

Δεν είναι μόνο η Γαλλία. ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΑΣΗΜΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΛΙΤ στην Ευρώπη έχουν εκτεθεί ότι ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΠΛΑΣΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ Μ-VOLΙΑΣΜΟΥ για τον Covid-19 αντί να υποβληθούν στο τρύπημα.

 

 

Αναμενόμενο και γραμμένο από την πρώτη στιγμή στα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, ΠΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ (σχεδόν) ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΟΣ  ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ – ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΟΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΘΕΣΜΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ, ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ…

Το αυτό ισχύει και για τους μεγαλοδημοσιογράφους… για τους μεγαλοκαλλιτέχνες ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ…

Η ΑΠΑΤΗ ΦΑΝΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ…

Αλοίμονο σ’ αυτούς τους ανεγκέφαλους που πείστηκαν και μπολιάστηκαν…

Η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ, ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Στην ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ, έκαναν κανονικό εμβόλιο… γι αυτό και πέθανε… ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΔΡΟΥΛΑΤΣΙ…

 

 

Μετάφραση blümlifee

Ένας Γάλλος βουλευτής που επέλεξε να m-volιαστεί κατά του Covid-19 για να δείξει ότι ήταν ασφαλής, αλλά υπέστη σοβαρές παρενέργειες που αφορούσαν τέσσερεις καρδιοχειρουργικές επεμβάσεις, ισχυρίστηκε ότι ο πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν και άλλες γαλλικές ελίτ δεν έχουν m-volιαστεί κατά του Covid-19.

Σύμφωνα με τον Jean Lassalle, ενώ οι ΕΛΙΤ εξυμνούν τα m-volια της Big Pharma και ενθαρρύνουν τις μάζες να m-volιαστούν, ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΥΓΕΙΑ, ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΑΘΟΡΥΒΑ ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΨΟΥΝ ΤΟ Μ-VOLΙΟ.

 


 

(tweet: Nat @Arwenstar “Ο Γάλλος βουλευτής Jean Lassalle, ο οποίος έκανε 4 εγχειρήσεις καρδιάς αφότου το m-volιοπαραλίγο να τον σκοτώσει, λέει ότι ο τρελός Μακρόν και οι περισσότεροι βουλευτές δεν έχουν m-volιαστεί. (Τι έκπληξη!) Δείτε! ****Αγγλικοί υπότιτλοι****

«Δεν κόλλησα Covid, αλλά πήρα το m-volιο Johnson & Johnson που παραλίγο να με σκοτώσει, το οποίο παραμόρφωσε την καρδιά μου. Έχω κάνει τέσσερις επεμβάσεις καρδιάς από τις 3 Ιανουαρίου 2022», είπε ο Lassalle.

Ερωτηθείς από τον συνεντευκτή γιατί επέλεξε να m-volιαστεί και να πάρει το ρίσκο, ο Lassalle απάντησε: «Επειδή ήμουν βουλευτής και δεν ήθελα να δώσω την εντύπωση ότι δεν έκανα τη δουλειά μου.

«Αλλά δεν ήξερα επίσης ότι ο κ. Μακρόν δεν ήταν m-volιασμένος. Ούτε ήξερα ότι τα περισσότερα μέλη της κυβέρνησης δεν ήταν, ούτε και οι περισσότεροι συνάδελφοί μου και βουλευτές.

«Ήθελα να δώσω παράδειγμα, αλλά είπα πάνω από όλα να μην με αντιγράψετε. Ήταν τότε που ο κ. Μακρόν, ο Μπόρις Τζόνσον και όλοι οι άλλοι, ακόμα και ο πρόεδρος της Ρωσίας Πούτιν, ήταν πριν τον πόλεμο, πραγματικά σήκωναν το μανίκι τους. Θα έκαναν μια ένεση για να πιέσουν όλους να m-volιαστούν.

«Είπα, δεν είναι ο λόγος που το κάνω. Είπα: Το κάνω γιατί είμαι διάσημος και έτσι θα δείτε τι θα γίνω», είπε ο Lassalle.

«Λοιπόν, αρρώστησα και το είπα κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, αλλά ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΕ ΑΚΟΥΣΕ».

Δεν είναι μόνο η Γαλλία. ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΑΣΗΜΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΛΙΤ στην Ευρώπη έχουν εκτεθεί ότι ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΠΛΑΣΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ Μ-VOLΙΑΣΜΟΥ για τον Covid-19 αντί να υποβληθούν στο τρύπημα.

Μια εκπληκτική προτομή από την ισπανική αστυνομία τον Μάιο του τρέχοντος έτους επιβεβαίωσε αυτό που πολλοί άνθρωποι υποψιάζονταν εδώ και καιρό – ενώ οι ελίτ εξυμνούν την Big Pharma και ενθαρρύνουν τις μάζες να m-volιαστούν, όταν πρόκειται για την υγεία τους, επιλέγουν αθόρυβα να απορρίψουν το m-volιο .

Μεταξύ αυτών που ερευνώνται για δόλια απόκτηση πιστοποιητικών m-volίων είναι κορυφαίοι Ευρωπαίοι ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΟΙ, ΑΣΤΕΡΕΣ του ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ και ΣΤΕΛΕΧΗ της BIG PHARMA.

Το ΣΚΑΝΔΑΛΟ αφορούσε άτομα που προστέθηκαν στο Εθνικό Μητρώο Εμβολιασμών με ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, με πολλά από αυτά ΓΝΩΡΙΜΑ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΠΡΟΣΩΠΑ.

Ο τελευταίος από αυτούς που κατηγορήθηκε είναι ο πρόεδρος της PharmaMar, José María Fernández Sousa-Faro, μιας από τις μεγαλύτερες φαρμακευτικές εταιρείες στην Ισπανία. Η εταιρεία είναι αφοσιωμένη στην έρευνα φαρμάκων όπως ο καρκίνος, η νόσος του Αλτσχάιμερ και ναι, ο Covid-19.

Ωστόσο, τα κύρια μέσα ενημέρωσης αρνούνται να καλύψουν την ιστορία.

Σύμφωνα με τα λόγια ενός χρήστη του Twitter Starfish: « Γιατί ΚΑΝΕΙΣ εδώ δεν μιλάει για την επιχείρηση Jenner, που ανακαλύφθηκε στην Ισπανία, γιατί δεν προχωρούν περαιτέρω στην έρευνα; ”

Η πραγματικότητα είναι ότι η έρευνα είναι ακόμη σε εξέλιξη με περισσότερα στοιχεία να συγκεντρώνονται ΠΡΟΤΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ, αλλά ίσως περισσότερο έχει να κάνει με το γεγονός ότι ήταν απροσδόκητο.

Ενώ ο μέσος Ευρωπαίος έκανε αυτό που ζήτησε η κυβέρνησή του, ακολούθησε τους δρακόντειους κανόνες και βγήκε και m-volιάστηκε με πειραματική βιοτεχνολογία γονιδιακής θεραπείας, φαίνεται ότι η ελίτ της κοινωνίας επέλεξε να μην m-volιαστεί.

Η εμπιστοσύνη πλέον έχει διαρραγεί μεταξύ των κυβερνήσεων και των απλών πολιτών.

Το ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID-19, ΔΕΝ ΘΕΩΡΗΣΕ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ Ή ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ M-VOLΙΑΣΤΕΙ, ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΝ ΕΑΝ ΟΙ Μ-VOLΙΑΣΜΟΙ ΗΤΑΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ Ή ΑΣΦΑΛΕΙΣ.

 

Η ΕΡΕΥΝΑ

Έκθεση EuroWeekly : Αυτό που είναι ενδιαφέρον είναι ότι η αστυνομία δεν αποκάλυψε την απάτη μέσω τοπικής έρευνας, αλλά μέσω προσπαθειών για τον περιορισμό του εξτρεμισμού στον σκοτεινό ιστό.

Βάλτε αστυνομικός Α, το όνομά του δεν έχει δημοσιοποιηθεί. Σύμφωνα με την Guardia Civil, ήρθε σε επαφή με μια εξτρεμιστική ισλαμική ομάδα την οποία κανόνισε να συναντήσει στη Γαλλία, αλλά τους είπε ότι προσωπικά δεν μπορούσε να ταξιδέψει καθώς δεν είχε m-volιαστεί.

Είπε: «Δεν έχω διαβατήριο COVID-19. Δεν έχω m-volιαστεί. Ο ΑΛΛΑΧ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΙΠΟΤΕ ΑΚΑΘΑΡΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ».

Απάντησαν ότι ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΓΓΡΑΨΟΥΝ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ Μ-VOLΑΣΜΩΝ, του συνέστησαν δύο κατοίκους της Μαδρίτης, τον Álex, έναν πρώην κλέφτη με ιστορικό σεξουαλικής επίθεσης και γνωστό ότι είχε επαφή με εγκληματίες στη Μαδρίτη και την Irene, μια ελκυστική γυναίκα που είχε καταδικαστεί και στη συνέχεια είχε λάβει χάρη για διακίνηση ναρκωτικών πριν από πολλά χρόνια.

Η αστυνομία ακολούθησε τους δύο και παρατήρησε ότι η Irene συναντούσε έναν νεαρό δύο φορές την εβδομάδα, μετά από ώρες. Αυτός ο νεαρός άνδρας αποδείχθηκε ότι ήταν ο Mario, ΒΟΗΘΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗ στο Νοσοκομείο της Λα Παζ.

Μια διαδικτυακή έρευνα διαπίστωσε ότι ο Mario ήταν ενεργός αγωνιστής και αρνητής του Covid-19, κάτι που τους έκανε να υποψιαστούν. Αλλά κατά τον έλεγχο διαπίστωσαν ότι δεν θα μπορούσε να είναι η πηγή των ψευδών πιστοποιητικών, καθώς δεν θα είχε πρόσβαση στη βάση δεδομένων.

Έτσι, προσποιήθηκαν τους πιθανούς πελάτες για να συγκεντρώσουν τα στοιχεία που χρειάζονταν. Αυτό που βρήκαν ήταν ότι σε άλλη νοσοκόμα δόθηκε ένα μερίδιο για να εκδώσει τα πιστοποιητικά, με τα χρήματα να τοποθετούνται σε λογαριασμούς κρυπτονομισμάτων για να προσπαθήσουν να τα κρύψουν.

Αλλά επίσης, ξόδεψαν τα χρήματα τραβώντας την προσοχή τους περισσότερο, με το δίκτυο να μεγαλώνει και τον αριθμό των πελατών να αυξάνεται.

 

Μετάφραση blümlifee

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

 

 

Πηγή

Προβολές : 1,005


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα