Πικράθηκε ο Πικραμμένος...

Πικράθηκε ο Πικραμμένος...

6 Απριλίου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:299
Μοίρασέ το

 

 

 

Ο Παναγιώτης Πικραμμένος ήταν ο ιθύνων νους, σύμφωνα με την «Καθημερινή», για το φωτογραφικό άρθρο 43 για τις Ανεξάρτητες Αρχές, το οποίο μπήκε «σφήνα», την τελευταία στιγμή, στο πολυνομοσχέδιο του υπουργού Εσωτερικών.

 

ΑΠΟ ΔΩΣΙΛΟΓΟ ΠΑΤΕΡΑ, ΤΙ ΓΙΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙ…;;;

Που να του κάτσει στο λαιμό, η πίκρα…

Δεν είναι όλοι ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ, Πικραμμένε…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Αποσύρεται το άρθρο 43 για τις Ανεξάρτητες Αρχές που διαμόρφωσε ο Παναγιώτης Πικραμμένος και μάλιστα χωρίς κάποιος να τον ενημερώσει σχετικά…

Ο Παναγιώτης Πικραμμένος ήταν ο ιθύνων νους, σύμφωνα με την «Καθημερινή», για το φωτογραφικό άρθρο 43 για τις Ανεξάρτητες Αρχές, το οποίο μπήκε «σφήνα», την τελευταία στιγμή, στο πολυνομοσχέδιο του υπουργού Εσωτερικών.

Η άτακτη υποχώρηση, μετά τον σάλο, προκάλεσε την ενόχληση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, καθώς εκτός ότι είχε διαμορφώσει ο ίδιος το επίμαχο άρθρο (είναι η πρώτη φορά που μαθαίνουμε ότι συμμετείχε με κάποιον τρόπο στην κυβερνητική πολιτική), αποσύρεται χωρίς προηγουμένως να ενημερωθεί από κάποιον.

Η εφημερίδα αναφέρει, επίσης, ότι ο Παναγιώτης Πικραμμένος «το είχε συζητήσει προσωπικά με τους επικεφαλής των Αρχών χωρίς να υπάρχουν ενστάσεις», αν και οι δικές μας πληροφορίες είναι τελείως αντίθετες.

Η αντίδραση του επικεφαλής της ΑΔΑΕ, Χρήστου Ράμμου, ήταν ακριβώς ο λόγος της αναδίπλωσης, καθώς διεμήνυσε, όπως αποκαλύπτει σήμερα το iEidiseis.gr, πως ο ίδιος θα πράξει το καθήκον του, όπως προκύπτει από το Σύνταγμα και την αποστολή του, είτε ψηφιστεί η τροπολογία, είτε όχι!

Και επειδή στο Μαξίμου γνωρίζουν καλά ότι το εννοεί, δόθηκε εντολή για… όπισθεν.

 

Μ. Καλ.

 

Πηγή

Προβολές : 299


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα