Πλήρωνε ΡΑΓΙΑΔΑΚΟ ασφαλιστικές εισφορές, όταν αυτό το πολιτικά φασιστικό γελοίο υποκείμενο, που σου κουνάει το δάχτυλο, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ!!!

Πλήρωνε ΡΑΓΙΑΔΑΚΟ ασφαλιστικές εισφορές, όταν αυτό το πολιτικά φασιστικό γελοίο υποκείμενο, που σου κουνάει το δάχτυλο, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ!!!

27 Νοεμβρίου, 2023 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:361
Μοίρασέ το

 

Διαβάζω και οργίζομαι, όχι γι αυτό το πολιτικό ρεμάλι, αλλά γι αυτόν τον λαό που έχει ραγιαδέψει τελειώς… στην πλειοψηφία του…

Σάλος! Ο Χατζηδάκης έχει τέσσερα χρόνια να πληρώσει ασφαλιστικές εισφορές στο ταμείο νομικών

Πλήρης άεργος χωρίς ένσημο και μόνο με κομματικές θέσεις Κωστής Χατζηδάκης δεν έχει δουλέψει εκτός πολιτικής ούτε μία μέρα, μα ούτε μία μέρα.
Μηδέν ένσημα.
Κι εσύ ραγιαδάκο μου, πας και πληρώνεις τα ασφαλιστικά ταμεία, που σου τα έχουν λεηλατήσει και έχουν αυξήσει τόσο το όριο ηλικίας σου που τελικά σύνταξη δεν θα πάρεις ποτέ… απλά θα πληρώνεις και τα χρήματά σου, θα καταλήξουν στους διεθνείς σιωνιστές τοκογλύφους…
Καλλιόπη Σουφλή

Ρόμπα κυριολεκτικά έχει γίνει ο ανεκδιήγητος υπουργός Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης ύστερα από την αποκάλυψη ότι δεν έχει πληρώσει εδώ και 4 χρόνια τις εισφορές του ως δικηγόρος στο ταμείο νομικών.

Ο άνθρωπος που ανέλαβε για λογαριασμό του Μητσοτάκη να κάνει αυτή την φορά τη βρώμικη δουλειά κατηγορώντας τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους αυτοαπασχολούμενους ως φοροφυγάδες και να τους επιβάλλει χαράτσια εντελώς κομμουνιστικού τύπου πιάστηκε στην αποχή ως το κλασικό δείγμα μπαταχτσή και μάλιστα χωρίς να έχει καμία δικαιολογία.

 

Η μόνη δικαιολογία πού εδώ που τα λέμε θα μπορούσε να επικαλεστεί είναι το γεγονός ότι πραγματικά δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του είναι ένας κλασικός όχι απλά ανεπάγγελτος αλλά άεργος τύπος ο οποίος ζει από την πολιτική , είναι πάμπλουτος και πάντως δεν ζει από την εργασία του. Αυτή η δικαιολογία όμως δεν μπορεί να τον σώσει τώρα που πιάστηκε με τη γίδα στην πλάτη..

 

Μάλιστα είναι ο ίδιος άνθρωπος που με θράσος χιλίων πιθήκων βγήκε και κατηγόρησε τους χιλιάδες ελεύθερους επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενους που έχουν ζημιές για το «πώς άραγε καταφέρνουν και ζουν» αφού δεν δηλώνουν τα κατ αυτόν κέρδη τους.

 

Πού να καταλάβει όμως ο αδίστακτος αυτός πολιτικάντης ότι υπάρχουν χιλιάδες επαγγελματίες που είναι καταχρεωμένοι  που έχουν ζημιές και δεν τα βγάζουν ούτε για την καθημερινότητα των ίδιων και των οικογενειών τους πέρα, την ώρα που ο ίδιος αν και ανεπάγγελτος και άεργος έχει εκατομμύρια και ζει μέσα στην άνεση στον πλούτο και την πολυτέλεια;

Πολυτέλεια είναι βέβαια να περιμένουμε να ιδρώσει το αυτί του διότι στην περίπτωση του επίσης θα μπορούσε να ισχύει και το «ο βρεγμένος τη βροχή δεν φοβάται».

 

Έχει διασυρθεί τόσες φορές που κανονικά σε άλλη χώρα θα χε πάει να κρυφτεί προ πολλού σπίτι του αλλά παρά τις κατά καιρούς αποκαλύψεις για τις εμπλοκές του και τις καταγγελίες σε βάρος του για ροζ υποθέσεις του ίδιου και φίλων και συνεργατών του ή ακόμη και για την ανάμειξη του σε διάφορα σκάνδαλα, έχει αποδειχθεί χοντρόπετσος.

 

Και ακόμη πιο χοντρόπετσος αποδείχθηκε όταν παρά την αποκάλυψη και επιβεβαίωση ότι το παρακράτος του Μητσοτάκη και του ανιψιού Γρηγόρη Δημητριάδη τον παρακολουθούσε και μάλιστα για υπόθεση με οικονομικό ενδιαφέρον -δηλαδή λαμογιές και μίζες- έκατσε σαν κότα η πιο σωστά σαν …αδελφή και συνέχισε να προσφέρει πεσμένος στα τέσσερα τις βρώμικες και ανήθικες υπηρεσίες του!

Aν και άεργος ο  Κωστή Χατζηδάκης  και την φοροκαταιγίδα που προκαλεί με το νομοσχέδιο για τους ελεύθερους επαγγελματίες, ο ίδιος –έχοντας πτυχίο από την νομική σχολή- έχει γίνει αι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και οφείλει να καταβάλλει την ετήσια εισφορά του.

 

Όμως στον έλεγχο που πραγματοποίησε πρόσφατα η επιτροπή μητρώου του ΔΣΑ βρέθηκε να μην έχει πληρώσει τις ετήσιες εισφορές του, ως όφειλε, και μάλιστα από το 2019.

 

Δηλαδή ενώ κατηγορεί τους συναδέλφους του για φοροδιαφυγή είναι κακοπληρωτής και χρωστά εισφορές 4 ετών ενώ  λάβει ήδη το σχετικό έγγραφο από τον Δικηγορικό Σύλλογο, που του ζητά εξηγήσεις.

Ο κλάδος που θα «σφάξει» περισσότερο από κάθε άλλον, ηθελημένα προφανώς, το νομοθέτημα Χατζηδάκη είναι οι νομικοί.

 

Δηλαδή οι 40.000 ενεργοί δικηγόροι πανελλαδικά, εκ των οποίων το 30%, μη αντέχοντας τα έσοδα ενός δικηγορικού γραφείου, έχει μεταφέρει την έδρα στο σπίτι του, επιμένουν όμως να διατηρούν την ανεξαρτησία τους, αντί να γίνονται υπάλληλοι των μεγάλων δικηγορικών γραφείων που τους ζητούν να δουλεύουν 12ωρα για τον κατώτατο, δηλαδή για 663 ευρώ το μήνα….

Και ο μπαταχτσής υπουργός δεν μπορεί να πει ότι …δεν έχει λεφτά με βάση και το  πόθεν έσχες.

 

Για το τελευταίο φορολογικό έτος 2021,  μόνος, δηλώνει  εισοδήματα ύψους 525.908,33 από πώληση ομολόγων και 32.959,04  από κέρδη ομολόγων, αλλά και την βουλευτική του αποζημίωση ύψους 31.955,28, ενώ η σύζυγος του κατέχει εισόδημα ύψους 1.634,03.

 

Από πλευράς καταθέσεων, το ζεύγος κατέχει τραπεζικούς λογαριασμούς,  διαθέτει αρκετές δενδροκαλλιέργειες στην Κρήτη, 27 μονοκατοικίες και διαμερίσματα και μια τραπεζική θυρίδα.

 

Ακόμη, κατέχει δύο επιβατικά ΙΧ, τα οποία είναι καταχωρημένα στο όνομα του, αλλά παρά ταύτα έχει και …. δάνειο με συνολικό οφειλόμενο ποσό 101.772,96.

Όσο για την περιουσία του είναι επίσημα της τάξης των 1.098.692,18 ευρώ.   

 

Το αστρονομικό ποσό προκύπτει από το δηλωθέν ετήσιο συνολικό καθαρό εισόδημα που είναι 247.745,57 ευρώ και από 815.095,28 ευρώ, από διάθεση περιουσιακών στοιχείων, δάνεια, δωρεές, κληρονομιές, εφάπαξ κ.λπ.

 

Εντύπωση προκαλεί η έντονη χρηματιστηριακή δραστηριότητα που φτάνει τις πέντε σελίδες στη δήλωσή του, με την ING BELGIUM SA να χειρίζεται τις επενδύσεις του.

 

Πλήρης άεργος χωρίς ένσημο και μόνο με κομματικές θέσεις   Κωστής Χατζηδάκης δεν έχει δουλέψει εκτός πολιτικής ούτε μία μέρα, μα ούτε μία μέρα.

 

Μηδέν ένσημα.

 

Από την ΔΑΠ-ΝΔΦΚ που ήταν φοιτητής, τον πήρε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης στην Γραμματεία Πολιτικού Σχεδιασμού της ΝΔ, μετά στην γραμματεία εκλογών και το 1994, στις εκλογές, του έδωσε θέση στην ευρωβουλή (τότε υπήρχε η περίφημη λίστα) και μετά ξανά ήταν σε εκλόγιμη θέση στις ευρωεκλογές το 1999. Και μετά το 2004 επί Καραμανλή, για μαντέψτε; Και πάλι ευρωβουλευτής!

 

Ο  Χατζηδάκης κουράστηκε με τα πέρα δώθε στις Βρυξέλλες με το αεροπλάνο στην business class και είπε να παρατήσει τη καριέρα αυτή και να κατέβει βουλευτής στην Β Αθήνας και για χρόνια ήταν ο δεύτερος σταυρός όσων «σταύρωναν» τον Κυριάκο Μητσοτάκη που ερχόταν πρώτος σε ψήφους στη μεγάλη αυτή περιφέρεια.

 

Ο Κ. Καραμανλής τον τοποθετεί στο Υπουργείο Μεταφορών και αρχίζει η απαξίωση της Ολυμπιακής, η δημιουργία της Olympic Air που κατέληξε στο μονοπώλιο της Aegean. 

 

Ο Αντώνης Σαμαράς τον εμπιστεύεται για το Υπουργείο Ανάπτυξης με τα γνωστά αποτελέσματα.

 

Μέσα σε καθεστώς μνημονίων και απαξίωσης της ελληνικής οικονομίας, αυξάνεται η τιμή στο γάλα, στα φάρμακα ενώ το ΕΣΠΑ πιάνει πάτο κι ο  Μητσοτάκης τον κάνει αντιπρόεδρο και του δίνει το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κατόπιν το Εργασίας και τώρα το Οικονομικών…

 

 

Πηγή

Προβολές : 361


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα