Πληροφοριοδότης υπέρ της ζωής ορθώνει ενώπιον του ΟΗΕ το ανάστημά του ενάντια στις αμβλώσεις που χρηματοδοτεί ο Bill Gates και την παγκοσμιοποιημένη ιατρική τυραννία

Πληροφοριοδότης υπέρ της ζωής ορθώνει ενώπιον του ΟΗΕ το ανάστημά του ενάντια στις αμβλώσεις που χρηματοδοτεί ο Bill Gates και την παγκοσμιοποιημένη ιατρική τυραννία

10 Ιουνίου, 2022 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:267
Μοίρασέ το

 

 

Ο Bill Gates “συντάσσεται πλήρως με την ατζέντα οικογενειακού προγραμματισμού του ΟΗΕ”, προειδοποίησε ο Austin Ruse. “Αυτός και η σύζυγός του έχουν χρηματοδοτήσει τεράστια προγράμματα για να διασφαλίσουν ότι θα υπάρχουν λιγότεροι Αφρικανοί από ό,τι πριν από μερικά χρόνια”.

 

 

 

 

Λύστε μου μια απορία…

Γιατί στο εξωτερικό δημιουργούν ισχυρούς πόλους αντίστασης και στην Ελλάδα είμαστε τόσο ξεφτιλισμένοι που τρέχουμε πίσω από συνδικαΛΗΣΤΕΣ και κάθε καρυδιάς καρύδι, όταν χρειάζεται να αντισταθούμε σε κάτι παρανοϊκό ή παράνομο;;;

Γιατί ποτέ δεν δημιουργήσαμε καθαρούς φορείς και οργανώσεις, αλλά ότι έχει μέχρι σήμερα δημιουργηθεί καπελώνεται από παρακρατικά σκουλίκια και μασσονικά ερπετά;;;

Και το ερώτημά μου, δεν είναι τυχαίο, γιατί έχω πικράν πείρα από προσπάθειες που ξεκίνησαν με εντιμότητα και στην πορεία καπελώθηκαν από μασσόνια…

 

Καλλιόπη Σουφλή

του
Nick Marmalejo

Ο Austin Ruse, συγγραφέας και επόπτης κοινωνικής πολιτικής των Ηνωμένων Εθνών, δηλώνει ότι οι ακτιβιστές υπέρ της ζωής έχουν λόγους να ελπίζουν στον αγώνα ενάντια στην παγκοσμιοποιημένη ομάδα ιατρικής τυραννίας.

“Αυτό που εμποδίζει τον ΟΗΕ να διακηρύξει ένα διεθνές δικαίωμα στην άμβλωση είναι το γεγονός ότι η Γενική Συνέλευση δεν συμφώνησε ποτέ να προχωρήσει”, δήλωσε ο Ruse, ιδρυτής και πρόεδρος του Κέντρου για την Οικογένεια και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, σε μια αποκλειστική συνέντευξη στο Jim Hale του LifeSiteNews.

“Σε αυτό το σημείο μπαίνει το έργο της οργάνωσής μου και άλλων παρόμοιων, γιατί εδώ και 25 χρόνια έχουμε βοηθήσει αντιπροσωπείες στη διαπραγμάτευση εγγράφων και ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΑΜΕ ΟΤΙ Η ΑΜΒΛΩΣΗ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΕ ΠΟΤΕ ΩΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ”.

Ωστόσο, ο Ruse λέει ότι υπάρχει ένα μοτίβο περιφρόνησης προς την Γενική Συνέλευση από ξεχωριστά γραφεία και προγράμματα εντός του ΟΗΕ, όπως ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ), το Διεθνές Ταμείο Έκτακτης Ανάγκης για τα Ηνωμένα Έθνη (UNICEF) και το Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων των Ηνωμένων Εθνών (UNHRC). Έχουν αγνοήσει σταθερά τη βούληση της Γενικής Συνέλευσης και αντ’ αυτού ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΩΝ ΑΜΒΛΩΣΕΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, υποστηρίζοντας ότι υπάρχει διεθνές δικαίωμα στην πρακτική στα έγγραφα του ΟΗΕ.

“Αυτό είναι, φυσικά, ένας ψευδής ισχυρισμός”, εξήγησε ο Ruse, σχολιάζοντας την υποστήριξη του Συμβουλίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ για την άμβλωση στη φιλική του αναφορά στο Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ στην υπόθεση Dobbs vs. Jackson Women’s Health Organization.

“Πρόκειται για ένα πράγμα που ήθελαν. Αυτό προσπάθησαν από τη Διάσκεψη του Καΐρου το 1994 και μετά το Πεκίνο το ’95 και σε πολλά άλλα συνέδρια, αλλά η ΑΜΒΛΩΣΗ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΕΝΙΑΙΑ ΣΥΝΘΗΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ”.

“Η αναπαραγωγική υγεία αναφέρεται μόνο σε μία συνθήκη για τα ανθρώπινα δικαιώματα, η οποία είναι η Συνθήκη για τα Άτομα με Αναπηρία, και ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΜΒΛΩΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ”, συνέχισε ο Ruse.

Ωστόσο, αυτοί οι “ειδικοί” των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ισχυρίζονται, ψευδώς, στα δικαστήρια σε όλο τον κόσμο και τώρα -συμπεριλαμβανομένου του δικού μας δικαστηρίου- ότι υπάρχει διεθνές δικαίωμα για άμβλωση βάσει εγγράφων του ΟΗΕ, τόσο δεσμευτικό όσο και μη.

Σύμφωνα με τον Ruse, ΒΑΣΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΞΑΠΛΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΜΒΛΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο BILL GATES.

“Ο BILL GATES είναι ο ΝΟΥΜΕΡΟ ΔΥΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ, ο νούμερο δύο ΧΟΡΗΓΟΣ στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας”, επιβεβαίωσε ο Ruse. “Συνεπώς, είναι από τους πιο ισχυρούς άνδρες στον κόσμο”.

“Συμφωνεί πλήρως με την ατζέντα οικογενειακού προγραμματισμού τύπου ΟΗΕ. Αυτός και η σύζυγός του έχουν χρηματοδοτήσει τεράστια προγράμματα για να εξασφαλίσουν ότι θα υπάρχουν λιγότεροι Αφρικανοί από ό,τι πριν από μερικά χρόνια. Άρα, θέλει λιγότερους Αφρικανούς. Το γνωρίζουμε αυτό”.

Εκτός από τον Fauci και άλλους στο Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας των ΗΠΑ, ο Ruse τόνισε ότι ο Gates —που συχνά θεωρείται ως ανιδιοτελής φιλάνθρωπος— κερδίζει πολλά από τη χορηγία του στον ΠΟΥ.

“[Κερδίζουν] σημαντικά χρήματα από την πώληση m-volίων στην Αφρική, γενικά και ΣΥΧΝΑ από m-volια που είναι ΕΠΙΒΛΑΒΗ”, είπε ο Ruse. “Για παράδειγμα, το Depo-Provera… που είναι κάτι που ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ εδώ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΣΕ ΑΦΡΙΚΑΝΕΣ — και είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ”.

“Έτσι, υπάρχει ένα ολόκληρο πολυεπίπεδο πρόβλημα με τον Gates στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας σε αυτή τη χώρα και σε όλο τον κόσμο”.

Παρά τους πόρους του Gates και τις προσπάθειες του Fauci και άλλων να χρησιμοποιήσουν την υψηλή θέση τους για να επιβάλουν την ιατρική τυραννία μέσω του ΠΟΥ, ο Ruse πιστεύει ότι οι πιστοί Καθολικοί γεννιούνται για αυτή τη στιγμή της ιστορίας.

“Δεν είναι παρ’ όλα τα προβλήματα γύρω μας. Είναι ακριβώς λόγω όλων των αυτών προβλημάτων γύρω μας”, είπε ο Ruse.

“Δεν υπάρχει καλύτερη χρονική στιγμή για να είσαι πιστός Καθολικός, καθώς τα πάντα βρίσκονται σε κίνδυνο και ο [Ιησούς] μας έστειλε σε αυτήν την αποστολή”, κατέληξε.


_ _ _

δείτε κι εδώ:

WHO Abortion Guidelines Written and Funded by Abortion Activists
(Οδηγίες του ΠΟΥ για τις αμβλώσεις που γράφτηκαν και χρηματοδοτήθηκαν από ακτιβιστές για τις αμβλώσεις)

https://c-fam.org/friday_fax/who-abortion-guidelines-written-and-funded-by-abortion-activists/
https://c-fam.org/

 

Μετάφραση blümlifee

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενογλωσσου κειμένου

 

Προβολές : 267


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα