«Πληρώνω τις κυβερνήσεις για να μου σκοτώνουν το παιδί!» Αυτή η κραυγή του Πόνου, να γίνει ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ...

«Πληρώνω τις κυβερνήσεις για να μου σκοτώνουν το παιδί!» Αυτή η κραυγή του Πόνου, να γίνει ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ...

23 Μαρτίου, 2023 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:374
Μοίρασέ το

 

Ξέσπασε μητέρα νεκρής στα Τέμπη

H γυναίκα μίλησε για την τελευταία φορά που είχε επικοινωνία με την κόρη της

Αυτή η κραυγή της ΜΑΝΑΣ, να γίνει το σύνθημα όλων μας…
ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΘΥΜΑΤΑ ΕΝΟΣ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ.
Πότε θα καταλάβεις ρε νεοέλληνα ραγιά, πως ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΕΡΑΣ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ;;;
Πότε θα καταλάβεις πως πρέπει ν’ αντισταθείς πριν γίνουμε κι εγώ κι εσύ και τα παιδιά μας, ένα ΚΛΕΙΣΤΟ ΦΕΡΕΤΡΟ;;;
ΓΕΝΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ!
ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΑΝΑΙΜΑΚΤΑ ΟΛΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΣΥΝΟΝΘΗΛΕΥΜΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ.
Καλλιόπη Σουφλή

Την σιωπή της αποφάσισε να «λύσει» και να ξεσπάσει η μητέρα μιας 20χρονης η οποία έχασε την ζωή της στο τρομερό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Η γυναίκα η οποία είναι γιατρός στο επάγγελμα είπε, μιλώντας στον ΑΝΤ1, πως η κόρη της σπούδαζε στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Ειδικής Αγωγής στη Θεσσαλονίκη και μάλλον ήταν στο δεύτερο βαγόνι την ώρα της σύγκρουσης των αμαξοστοιχιών στα Τέμπη.

Τελευταία φορά άκουσε την κόρη της γύρω στις 9 το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου όταν της τηλεφώνησε για να της πει πως θα έχει καθυστέρηση το δρομολόγιο και θα έφταναν στον προορισμό τους περίπου τα μεσάνυχτα.

Μετά, όπως είπε «μας έκανε μια κλήση 23.14 αλλά δεν υπήρχε σήμα, δεν ακούγαμε τίποτα».

Μιλώντας για το νοσοκομείο της Λάρισας όπου έσπευσε και η ίδια με την ελπίδα να βρει την κόρη της ζωντανή τόνισε πως το προσωπικό έκανε ότι καλύτερο μπορούσε.

«Το νοσοκομείο έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε. Οι συνάδελφοι έκλαιγαν μαζί μας».

Τέλος, σχολίασε και τα μέτρα της πολιτείας για την αποζημίωση των οικογενειών των θυμάτων.

«Εγώ ταλαιπωρούμαι από τις κυβερνήσεις που τις πληρώνω για να μου σκοτώνουν το παιδί. Η αηδία έχει και ένα όριο» είπε χαρακτηριστικά.

 

 

Πηγή

Προβολές : 374


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα