Ποια είναι η εκδήλωση που σχεδιάζουν; Είναι μια σοβαρή πανδημία, χειρότερη από τον COVID-19, που στοχεύει νέους και παιδιά.

Ποια είναι η εκδήλωση που σχεδιάζουν; Είναι μια σοβαρή πανδημία, χειρότερη από τον COVID-19, που στοχεύει νέους και παιδιά.

30 Νοεμβρίου, 2023 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:682
Μοίρασέ το

 

 

Ο Insider του Ιδρύματος Gates μπορεί να υπερηφανεύεται ότι δισεκατομμύρια θα πεθάνουν το 2024 Plandemic

Ο Γκέιτς προσπαθεί απεγνωσμένα να εμποδίσει τη διαρροή οποιασδήποτε πληροφορίας σχετικά με αυτό το ενοχλητικό σχέδιο στο κοινό, αλλά δυστυχώς για αυτόν υπάρχουν τώρα πάρα πολλοί άνθρωποι αποφασισμένοι να εκθέσουν το κακό του στον κόσμο.Ο Γκέιτς είναι έξαλλος που τα σχέδιά του ανατρέπονται από τους λεγόμενους «θεωρητικούς συνωμοσίας» που είναι αποφασισμένοι να αποκαλύψουν την κακή του ατζέντα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Ιδρύματος Γκέιτς, τα σχέδια για την υποσχεμένη πανδημία βρίσκονται σε εξέλιξη και η παγκόσμια ελίτ σχεδιάζει να μετατοπίσει την ατζέντα της για τη μείωση του πληθυσμού σε υψηλό βαθμό.

Πριν από τρία χρόνια, ο Μπιλ Γκέιτς καυχήθηκε ανοιχτά ότι μια μελλοντική πανδημία θα εξαφάνιζε δισεκατομμύρια ανθρώπους από το πρόσωπο της γης. Μιλώντας με το σήμα κατατεθέν του χαμόγελο, ο Γκέιτς δεν θα μπορούσε να ήταν πιο ξεκάθαρος για τα σχέδιά του για το μέλλον.

 

Τώρα, σύμφωνα με ένα μέλος του Ιδρύματος Γκέιτς, τα σχέδια για την υποσχεμένη πανδημία βρίσκονται σε εξέλιξη και η παγκόσμια ελίτ σχεδιάζει να μετατοπίσει την ατζέντα της για τη μείωση του πληθυσμού σε υψηλό βαθμό.

Ποια είναι η εκδήλωση που σχεδιάζουν; Είναι μια σοβαρή πανδημία, χειρότερη από τον COVID-19, που στοχεύει νέους και παιδιά.

Ο Γκέιτς προσπαθεί απεγνωσμένα να εμποδίσει τη διαρροή οποιασδήποτε πληροφορίας σχετικά με αυτό το ενοχλητικό σχέδιο στο κοινό, αλλά δυστυχώς για αυτόν υπάρχουν τώρα πάρα πολλοί άνθρωποι αποφασισμένοι να εκθέσουν το κακό του στον κόσμο.

Ο Γκέιτς είναι έξαλλος που τα σχέδιά του ανατρέπονται από τους λεγόμενους «θεωρητικούς συνωμοσίας» που είναι αποφασισμένοι να αποκαλύψουν την κακή του ατζέντα.

Εμφανιζόμενος στο podcast του Trevor Noah αυτή την εβδομάδα, ο Γκέιτς τάχθηκε εναντίον των λεγόμενων «θεωρητικών συνωμοσίας» που κάνουν το «σούπερ σημαντικό έργο» του πολύ πιο δύσκολο από ό,τι στο παρελθόν.

Ο Γκέιτς φταίει μόνο ο ίδιος. Όπως και άλλα μέλη της παγκοσμιοποιητικής ελίτ, έχει γίνει αλαζόνας και τώρα λέει δυνατά τα ήσυχα μέρη. Ενώ κάποτε αυτού του είδους η συζήτηση θα ήταν δυνατή μόνο σε ένα σκοτεινό και καπνιστό πίσω δωμάτιο, ο Γκέιτς μοιράζεται τώρα το όραμά του για την ερήμωση του κόσμου ανοιχτά.

Θυμηθείτε το « Εκδήλωση 201 », μια άσκηση ετοιμότητας που χαρακτηρίζει την πανδημία του κορωνοϊού, που διεξήχθη τον Οκτώβριο του 2019 υπό την αιγίδα του  Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ  και του Ιδρύματος Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς  και με τη συμμετοχή των συνηθισμένων υπόπτων, όπως ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, το CDC της Κίνας, ο Άντονι Φάουτσι και οι υπολοιποι?

Το χρονοδιάγραμμα ήταν εξαιρετικό και η πανδημία COVID-19 ξεκίνησε μέσα σε εβδομάδες από την άσκηση και συνεχίστηκε όπως ακριβώς είχαν προβλέψει. Η παγκοσμιοποιητική ελίτ ήταν στον παράδεισο. Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ δεν μπόρεσε να αντισταθεί στο να εκφράζει την κατάσταση, τραγουδώντας τους επαίνους των «βάρβαρα αποτελεσματικών» lockdown.

Ο μέσος άνθρωπος τρομοκρατήθηκε για την υποταγή της συμμόρφωσης από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, τα οποία ξεδιάντροπα υπηρέτησαν ως κοπέλες της ελίτ. Μας έκλεισαν, μας τιμώρησαν, μας αρρώστησαν, μας έκαναν ένεση και εξαθλιωθήκαμε. Οι οικονομικές συνέπειες για τους καθημερινούς ανθρώπους ήταν καταστροφικές και συνεχίζουν να αυξάνονται.

Σε περίπτωση που αμφιβάλλετε ότι η ελίτ είναι χαρούμενη για αυτό, ρίξτε μια ματιά στο μέγεθος του ψυχοπαθούς χαμόγελου του Μπιλ Γκέιτς, όταν ο παρουσιαστής του CNN Fareed Zakaria λέει ότι η οικονομία θα πάρει πολύ χρόνο για να ανακάμψει.

Φυσικά, οι πλούσιοι έγιναν πλουσιότεροι. Η ελίτ είναι τώρα πιο ελίτ από ποτέ.

Και φυσικά, οι ίδιες οι ελίτ δεν χρειάστηκε να υποφέρουν από τιμωρητικά lockdown. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ εδρεύουν και τα δύο στην Ελβετία, η οποία έτυχε να είναι μια από τις λίγες χώρες που δεν εφάρμοσαν lockdown και εντολές μάσκας.

Είναι άλλος κανόνας για σένα και άλλος για μένα.

Λαμβάνοντας υπόψη τα δεινά που υπέστη η ανθρωπότητα από την ελίτ τα τελευταία χρόνια, είναι επιτακτική ανάγκη να παρακολουθούμε πολύ στενά τις ενέργειες εκείνων που επωφελήθηκαν από την πανδημία.

Ειδικότερα, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι μια νέα πανδημία εξαπλώνεται στην Κίνα, νοσηλεύει παιδιά και κάνει τους φιλελεύθερους που έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου να παρακαλούν την κυβέρνηση να κλειδώσει ξανά την κοινωνία.

Αν αυτό δεν ήταν αρκετά ανησυχητικό, η νέα πανδημία έχει τα δακτυλικά αποτυπώματα της ελίτ παντού.

Ποιες είναι οι πιθανότητες ότι μόλις μία εβδομάδα αφότου ο Τζο Μπάιντεν συναντήθηκε με τον Κινέζο δικτάτορα Σι Τζινπίνγκ και τους μεγαδωρητές του Δημοκρατικού Κόμματος, η Κίνα ανακοινώνει τώρα μια άλλη ασθένεια τύπου Covid που σαρώνει τη χώρα;

Ακριβώς στην ώρα για τις εκλογές του 2024.

Ο Τζο και ο Σι έκαναν το ίδιο πράγμα το 2020!

Φυσικά, πληρωμένοι δημοσιογράφοι προπαγάνδας και οι λεγόμενοι ελεγκτές γεγονότων θα φτάσουν σύντομα για να δηλώσουν ότι πρόκειται για μια μεγάλη θεωρία συνωμοσίας, επικαλούμενοι αναφορές των θεσμών που είναι ξεκάθαρα μέρος της συνωμοσίας κατά της ανθρωπότητας.

Αλλά είδαμε τι έκαναν στην πανδημία του Covid και κρατήσαμε σημειώσεις. Δεν τους αφήνουμε να ξεφύγουν ξανά με αυτό.

Σύμφωνα με τον Γκέιτς, τα « μαθήματα » από το 2020 περιλαμβάνουν την ελίτ να παίρνει μια πολύ πιο ισχυρή στάση ενάντια στη λεγόμενη «παραπληροφόρηση» από ό,τι κατά τη διάρκεια της πανδημίας του Covid .

Πώς παίζει αυτό στον πραγματικό κόσμο; Σημαίνει ότι θα υπάρξει ακόμη περισσότερη λογοκρισία και καταστολή της ελευθερίας του λόγου όταν η επόμενη πανδημία διαδοθεί στον κόσμο.

Άλλωστε, κατά τη διάρκεια του Covid οι σκεπτικιστές κέρδισαν, κάτι που ΔΕΝ είναι αποδεκτό από τον Μπιλ Γκέιτς. Παρά το γεγονός ότι το βάρος των κυρίαρχων μέσων ενημέρωσης και της παγκόσμιας υποδομής αυταρχικού ελέγχου στοιβάζονται εναντίον μας, καταφέραμε να επικρατήσουμε αρνούμενοι να εκφοβιστούμε και να φιμωθούμε από τις αυταρχικές τακτικές τους.

Έτσι, ο Μπιλ Γκέιτς σχεδιάζει την επόμενη καταστροφική πανδημία μετάδοσης , σκοτώνοντας νεότερους ανθρώπους, όπου θα αναληφθεί πολύ ισχυρότερος έλεγχος παραπληροφόρησης. Σύμφωνα με τον Γκέιτς, οι χώρες πρέπει να δώσουν προτεραιότητα στις προσπάθειες για αύξηση της εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση και τη δημόσια υγεία.

Ο Γκέιτς καταλαβαίνει τώρα ότι είμαστε κοντά του. Ας το παραδεχτούμε, υπάρχουν πάρα πολλές συμπτώσεις όταν πρόκειται για τον Γκέιτς για να του επιτρέψουν να εργάζεται ήσυχα στις σκιές χωρίς να τον παρακολουθεί στενά.

Έχει μια ασυνήθιστη ικανότητα να «προβλέπει» μελλοντικές πανδημίες. Εκτός από την προετοιμασία για την πανδημία του Covid-19 μέσω της εκδήλωσης 201 , διεξήγαγε επίσης μια «άσκηση ετοιμότητας για την ευλογιά των πιθήκων» το 2021 που προέβλεπε την εμφάνιση της ευλογιάς των πιθήκων μέχρι τον ακριβή μήνα που εμφανίστηκε !

Ο Bill Gates είναι ένας λαμπρός επενδυτής, στο ίδιο επίπεδο με τη Nancy Pelosi. Αγόρασε μετοχές σε μια μόλις γνωστή startup βιοτεχνολογίας που ονομάζεται BioNTech μόλις δύο μήνες πριν ξεκινήσει η πανδημία Covid-19 και κέρδισε πάνω από ένα δισεκατομμύριο δολάρια. Θυμηθείτε, η BioNTech προμηθεύει το εμβόλιο Pfizer Covid — παρόλο που δεν είχε ποτέ εργαστεί σε εμβόλια πριν από την πανδημία.

Επομένως, συνιστώ να ακούτε προσεκτικά όταν ο Μπιλ Γκέιτς προβλέπει μια μελλοντική πανδημία. Ξέρει κάτι που μπορεί να μην γνωρίζουμε.

Και δεν μπορεί να μη χαίρεται για το «επόμενο».

Όχι Μπιλ Γκέιτς, η επόμενη πανδημία δεν θα τραβήξει την προσοχή γιατί μέχρι τότε θα είστε κλειδωμένοι.

Αυτή η διψασμένη για εξουσία τσιφλίκι δισεκατομμυριούχων και πολιτικών σχεδιάζει από καιρό να υποδουλώσει τις μάζες και τώρα κάνουν την κίνησή τους.

Αυτή είναι μια ξεδιάντροπη, γυμνή αρπαγή εξουσίας από τον Γκέιτς και τις παγκοσμιοποιητικές ελίτ και δεν πρέπει να επιτραπεί να πετύχει.

Αλλά χάρη στους ανθρώπους που αρνούνται να υποκύψουν στην πλύση εγκεφάλου τους, άνθρωποι σαν εσάς, η παγκόσμια ελίτ το βρίσκει πολύ πιο δύσκολο από ό,τι πίστευαν.

Εδώ στο People’s Voice είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε να εκθέτουμε την ελίτ, αλλά χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας. Επισκεφτείτε το collective.thepeoplesvoice.tv για να αποκτήσετε ένα κομμάτι του The People’s Voice και να πείτε τη γνώμη σας σε αυτό που κάνουμε. Εγγραφείτε στο κανάλι και εγγραφείτε στην κοινότητα του People’s Voice Locals για να γίνετε μέλος της καταπληκτικής μας ομάδας και να αποκτήσετε πρόσβαση σε αποκλειστικό και χωρίς λογοκρισία περιεχόμενο. Ελπίζω να σας δω εκεί.

 

 

Πηγή

Προβολές : 682


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα