ΠΟΙΑ ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΚΑΙΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΠΟΥΤΣΟΤΑΚΗ; ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΙΑ

ΠΟΙΑ ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΚΑΙΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΠΟΥΤΣΟΤΑΚΗ; ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΙΑ

28 Ιουλίου, 2023 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,278
Μοίρασέ το

 

ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΙ, ΜΕ ΚΟΛΠΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ 70 ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΤΟΥ 2023;;;

ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ!!!

Εδώ ένας κορμός δέντρου από τον Απόλλωνα Ρόδου με τα κλαδιά πράσινα, τον ξερό εξωτερικό φλοιο ανέπαφο και το εσωτερικό του καμένο…

Αλήθεια να μας πει η Ηγεσία της Πυροσβεστικής ποία Φωτιά σε Καιει από μέσα και απέξω σε αφήνει ανέπαφο…

 

Ποία φωτιά λιώνει το σίδερο του τρεηλερ και το τροχόσπιτο που βρίσκεται σε επαφή με τη θάλασσα αλλά αφήνει ανέπαφες τις πλαστικές καρέκλες δίπλα του….

 

Ποία Φωτιά ανατιναζει τις αποθήκες ασφαλειας πυρομαχικών που είναι θαμμένα μέσα σε τόνους μπετόν και κατασκευασμενα ώστε να μην ανατιναζονται σε επαφή με τη φωτια(που δεν είχαν) αλλά να λιώνουν.

Ποια πηγή θερμότητας θερμαίνει το μπετόν, το σίδερο και το νερό αλλά δε λιώνει το πλαστικό και δεν καίει το ξερό ξυλο;

 

Η στρατιωτική ηγεσία σκέφτεται ότι τους επιτέθηκαν Πακιστανοί με τεράστιο microwave.

Την επόμενη φορά η Ηγεσία της ΕΛΑΣ μαζί με τα γκαζάκια και τον αναπτήρα – μπαταρία ας βάλει και ναρκωτικά στο αυτοκίνητο του υποψήφιου εμπρηστή. Και έμπορος ναρκωτικών και ΕΜΠΡΗΣΤΗΣ!

Διπλή επιτυχία για τα λαγωνικά της ΕΛΑΣ

 

ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΙ, ΜΕ ΚΟΛΠΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ 70 ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΤΟΥ 2023;;; ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ!!!

 

https://m.youtube.com/watch?v=mOwGkA8se6Q

 

https://m.youtube.com/watch?v=JLJT7dpqyHs

 

https://www.bitchute.com/video/crKcpWj6rwVQ/

 

https://www.brighteon.com/7c0fa5f6-8223-4399-827c-396667487838

 

 

Πηγή ΟΜΑΔΑ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ

Προβολές : 1,278


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα