ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ;;; Είναι προφανές ότι ο τομέας της Υγείας είναι ο τομέας που η κυβέρνηση Μητσοτάκη απέτυχε οικτρά. Τα περιστατικά στη Κω και στη Νέα Μάκρη το επιβεβαιώνουν.

ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ;;; Είναι προφανές ότι ο τομέας της Υγείας είναι ο τομέας που η κυβέρνηση Μητσοτάκη απέτυχε οικτρά. Τα περιστατικά στη Κω και στη Νέα Μάκρη το επιβεβαιώνουν.

8 Ιουνίου, 2023 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:350
Μοίρασέ το

 

Διαβάζω, ΕΞΟΡΓΙΖΟΜΑΙ και αναρωτιέμαι…

Δυστοπία: Χωρίς ασθενοφόρα και Ε.Σ.Υ η Ελλάδα ενώ δόθηκαν 58 δισ ευρώ για την πανδημία, 11 δισ ευρώ για εξοπλιστικά

Κάθε ψηφοφόρος του ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ, ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΑΘΩΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΩΝ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ… ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΩΝ ΤΟΥΣ…

ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΨΗΦΟΣ ΣΤΟ ΚΤΗΝΟΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΜΕΣΗ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. 

 

Καλλιόπη Σουφλή

H κυβέρνηση Μητσοτάκη απέτυχε οικτρά στον τομέα της Υγείας
Είναι προφανές ότι ο τομέας της Υγείας είναι ο τομέας που η κυβέρνηση Μητσοτάκη απέτυχε οικτρά.
Τα περιστατικά στη Κω και στη Νέα Μάκρη το επιβεβαιώνουν.
Εν έτη 2023 δεν υπάρχει διαθέσιμο ασθενοφόρο σε τουριστικό νησί και άνθρωποι σβήνουν επειδή περιμένουν το ασθενοφόρο 5 ώρες.Κακή η διαχείριση της πανδημίαςΗ κυβέρνηση Μητσοτάκη ξεκίνησε με υπουργό τότε τον Βασίλη Κικίλια για να διαχειριστεί την πανδημία. Η διαχείριση της πανδημίας ήταν οικτρή. Από την μία είχαμε αχρείαστα lockdown που έθεσαν σε περιορισμό την κοινωνία και σε ύφεση την οικονομία.

Μετά η κυβέρνηση επέβαλε υποχρεωτικότητα στον εμβολιασμό μέσω του διχασμού της κοινωνίας ανάμεσα στους εμβολιασμένους και τους ανεμβολίαστους. Μετά συγκρούστηκε με τους ιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό γιατί επιβλήθηκε και σε αυτούς υποχρεωτικός εμβολιασμός με τις γνωστές αντιδράσεις.

58 δισ μέτρα και πολλά εκατομμύρια για τα ΜΜΕ

Για να ξεπεράσει τις αντιδράσεις διοχέτευσε στην αγορά μέτρα στήριξης 58 δις ευρώ που έλαβαν και αυτοί που δεν είχαν πληγεί από την κρίση.

Επίσης, φιλοδώρησε τα ΜΜΕ μέσω της λίστας Πέτσα (και όχι μόνο) με πολλά εκατομμύρια για να μην ασκούν κριτική και έτσι να περάσει το αφήγημα ότι η κυβέρνηση ξεπέρασε επιτυχώς το εμπόδιο της πανδημίας.
Υπήρχαν φάσεις στην πανδημία που είχαμε περισσότερους νεκρούς σε σχέση με τον πληθυσμό από ότι χώρες με πολλά εκατομμύρια κατοίκων.
Παρά τα δις ευρώ που δαπανήθηκαν, το ΕΣΥ παρέμεινε σε δεινή θέση.
Τα ράντζα στα εφημερεύοντα νοσοκομεία παρέμειναν.

Κάποια στιγμή αντιμετωπίσαμε και σοβαρή έλλειψη φαρμάκων στην ελληνική αγορά, δεν υπήρχαν καθημερινά φάρμακα όπως αντιβιώσεις κ.α.

Η ΝΔ ξόδεψε πάνω από 11 δις ευρώ για να αγοράσει όπλα και αμυντικές συμφωνίες

Την ίδια ώρα η κυβέρνηση Μητσοτάκη υπερηφανευόταν ότι θωράκιζε την εθνική άμυνα αγοράζοντας τα γαλλικά Rafale και τις φρεγάτες Belharra ενώ ετοιμάζεται για τη σύμβαση με τα μαχητικά F35 και τις κορβέτες.
Ta Rafale κόστισαν 2,5 δις ευρώ ενώ οι φρεγάτες πάνω από 3 δις ευρώ.
Tα 20 μαχητικά F35 έχουν ένα δυνητικό κόστος 3,7 δις ευρώ ενώ αναμένεται να υπάρξει και νέα παραγγελία για άλλα 20. Και τέλος υπάρχει στο πλάνο να δαπανηθούν και άλλα 2 δις για την αγορά κορβετών.
Ουσιαστικά, μιλάμε για ένα λογαριασμό πάνω από 11 δις ευρώ.

 

Ντροπιαστικό να μην δίνονται χρήματα για ασθενοφόρα και διασώστες

Όταν βλέπεις ότι ξοδεύονται τόσα χρήματα για όπλα, είναι ντροπιαστικό να μην έχεις ετοιμοπόλεμο ασθενοφόρο στη Κω και να πεθαίνει ένας άνθρωπος σε καρότσα αγροτικού φορτηγού.

Είναι χλεύη στους έλληνες πολίτες να μην έρχεται στη Νέα Μάκρη ένα ασθενοφόρο να παραλάβει μία έγκυο ασθενή και τελικά να πεθαίνει επειδή κάποιος δεν αξιολόγησε ως σοβαρό το περιστατικό.
Είναι ειρωνεία να ξοδεύεις 60 δις για την πανδημία και άλλα 11 δις για την εθνική άμυνα και να μην στηρίζεις το Εθνικό Σύστημα Υγείας προσλαμβάνοντας 200 διασώστες που αποδεδειγμένα χρειάζεται το σύστημα για να λειτουργήσει σωστά.

Η ΝΔ φοβάται το ατύχημα πριν τις εκλογές

Είναι σίγουρο ότι η πλειοψηφία των ΜΜΕ έθεσε πολύ χαμηλά τις δύο ειδήσεις και είναι αβέβαιο αν μπορούν να επηρεάσουν το εκλογικό σώμα λίγο πριν τις δεύτερες εκλογές.

Εδώ δεν επηρέασε το δυστύχημα των Τεμπών, ή μάλλον επηρέασε στην αρχή αλλά μετά ξεχάστηκε.
Στην αρχή υπήρχε θυμός και δυσαρέσκεια και αν είχαν προκηρυχθεί οι εκλογές, τότε η ΝΔ δεν θα έπαιρνε αυτό το μεγάλο ποσοστό.

Ωστόσο και τώρα, η ΝΔ φοβάται ένα μεγάλο ατύχημα τύπου μεγάλη πυρκαγιά που θα μπορούσε να πυροδοτήσει τη δυσαρέσκεια στο εκλογικό σώμα και είτε να βρεθεί σε φάση αποχής είτε να στραφεί σε μικρότερα κόμματα. Και έτσι να δυσκολέψει και άλλο την ούτως ή άλλως δύσκολη αυτοδυναμία της ΝΔ.Μαξιμιλιανός

 

ΠηγήΜοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα