Ποιος είναι ο «κρυφός καθοδηγητής» της παρέμβασης Ρίζου (πρώην προέδρου του ΣτΕ) για την τροπολογία Κασιδιάρη, την οποία χαρακτηρίζει αντισυνταγματική που προκαλεί ρευστότητα στην δημοκρατία;

Ποιος είναι ο «κρυφός καθοδηγητής» της παρέμβασης Ρίζου (πρώην προέδρου του ΣτΕ) για την τροπολογία Κασιδιάρη, την οποία χαρακτηρίζει αντισυνταγματική που προκαλεί ρευστότητα στην δημοκρατία;

25 Απριλίου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:514
Μοίρασέ το

Ο Πάκης (ένας είναι ο Πάκης), η εκμετάλλευση του πολιτειακού θεσμικού αξιώματος, οι σχέσεις με την Δικαιοσύνη και το αυτοαποκαλούμενο Καραμανλικό μπλοκ…

 

 

 

Να ξεκαθαρίσουμε για πολλοστή φορά, πως ΑΝ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΝΑ ΚΑΤΕΛΘΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΕΟΝ ΚΡΑΥΓΑΛΕΟ ΤΡΟΠΟ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

ΜΗΝ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΟ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ…

ΚΙ ΟΤΑΝ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΠΕΙ, ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΝΕΛΕΗΤΑ… ετσι όπως κρίναμε και τον Νίκο Μιχαλολιάκο, τον ΝΑΖΙΣΤΗ – ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ…και το κόμμα του…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Η παρέμβαση του πρώην Προέδρου του ΣτΕ κ. Σωτήρη Ρίζου με σχετική αρθρογραφία σε ημερήσια εφημερίδα, με την οποία χαρακτηρίζει ως αντισυνταγματική την τροπολογία για τον αποκλεισμό του κόμματος Κασιδιάρη και η οποία προκαλεί ρευστότητα στην Δημοκρατία, προκάλεσε αναμφίβολα εντυπώσεις αλλά και προβληματισμό!

Καθώς η επίσημη τοποθέτηση ενός σημαίνοντος δικαστικού ανδρός ως προς το κρίσιμο και επίμαχο θέμα των ημερών, που απασχολεί την κοινή γνώμη, δεν μπορεί να μη ληφθεί υπόψιν τόσο από την Δικαιοσύνη όσο και από την πολιτική εξουσία!

Ωστόσο, για την παρέμβαση του κυρίου Ρίζου λέγονται ήδη πολλά!

Για παράδειγμα, ποιος την προκάλεσε ή ποιος βρίσκεται από πίσω κινώντας τα νήματα!

Ένα από τα πολλά και διάφορα που κυκλοφορούν στην αγορά και έπιασαν οι κεραίες μου είναι, ότι πιθανόν «κρυφός καθοδηγητής» να είναι ο φίλος μου ο Πάκης (ένας είναι ο Πάκης) που ως γνωστόν κατά το πρόσφατο παρελθόν αξιοποίησε τα μέγιστα το θεσμικό του πολιτειακό αξίωμα όσον αφορά τις σχέσεις του με την Δικαιοσύνη αλλά και την υποστήριξη της κυβέρνησης συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ!

Και για την ιστορία, ας μην ξεχνάμε τα έργα και τις ημέρες, κατά τη σκοτεινή εκείνη περίοδο, του περίφημου (αυτοαποκαλούμενου) Καραμανλικού μπλοκ, στην πραγματικότητα θλιβερά απομεινάρια μιας άλλης εποχής, που ενέδωσαν στον πειρασμό της (παρά φύση) πολιτικής εξουσίας!

 

Πηγή

Προβολές : 514


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα