Ποιος κρύβεται πίσω από το ρουσφέτι, κυρία Μπίζιου;

4 Μαρτίου, 2023 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:926
Μοίρασέ το

 

Αυτό που δεν μπορείτε να διασώσετε είναι η συγγενική σχέση της βασικής συνεργάτιδας σας με την κόρη του σταθμάρχη.

Εμείς, έχουμε όλη την καλή διάθεση να πιστέψουμε όλα όσα εσείς ισχυρίζεστε.

Οι πολίτες, όμως, οι ψηφοφόροι σας, κυρία Μπίζιου, οι οποίοι πληροφορούνται όλα τα παραπάνω, αλήθεια, τι θα πιστέψουν;

 

 

 

 

Δεν γνωρίζω αν αυτή Η ΒΟΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ,   ως ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ με το ρουσφέτι της  θα κατέβει στις εκλογές…

Αυτό που ξέρω είναι πως… ΑΝ ΚΑΤΕΒΕΙ, ΚΑΘΕ ΨΗΦΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΑΘΩΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ…

ΟΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΗΘΙΚΟΙ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΙ Σ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Ποιος κρύβεται πίσω από το ρουσφέτι, κυρία Μπίζιου;

Είναι προφανές πως η τοποθέτηση του σταθμάρχη Βασίλη Σαμαρά στον σιδηροδρομικό σταθμό της Λάρισας δεν ήταν αποτέλεσμα μιας τυχαίας διαδικασίας. Το ίδιο το προφίλ και η υπαλληλική πορεία του Βασίλη Σαμαρά προδίδει την πραγματικότητα: Ο υπάλληλος στο τμήμα αποσκευών του ΟΣΕ, που στη συνέχεια ως μετακλητός μετακομίζει στο υπουργείο Παιδείας για να ξαναγυρίσει στον ΟΣΕ μέσω εσωτερικής διαδικασίας, για να επιλεγεί τελικά ως σταθμάρχης, προκειμένου να τοποθετηθεί σε μια θέση κοντά στο σπίτι του στη Λάρισα. Όλα αυτά είναι αποτέλεσμα ενός πολύ καλά συντονισμένου ρουσφετιού.

Εξαρχής ήταν σαφές πως ένας από τους τρεις βουλευτές της Περιφέρειας στον νομό Λαρίσης κρυβόταν πίσω από αυτό το ρουσφέτι.

Ουδείς άνοιγε το στόμα του και έπρεπε τελικά η δημοσιογραφική έρευνα να καταδείξει ορισμένα στοιχεία. Το μεσημέρι της Παρασκευής 3 Μαρτίου, η «Ζούγκλα» ήρθε σε τηλεφωνική επαφή και με τους τρεις βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στον νομό Λαρίσης.

Όλοι διέψευσαν ότι εμπλέκονται σε αυτή την ιστορία.

Μόνο η κυρία Μπίζιου άρχισε να απειλεί θεούς και δαίμονες και με μηνύσεις και νομικές επιπτώσεις όσους την εμπλέκουν στην υπόθεση του σταθμάρχη.

Αμέσως τα συστημικά ΜΜΕ, με επικεφαλής το «Πρώτο Θέμα» και την ιστοσελίδα «iefimerida», αλλά και όχι μόνον, υιοθέτησαν τις απειλές της κυρίας Μπίζιου. Έκαναν σημαία τους την ανακοίνωση.

Η δημοσιογραφική έρευνα, ωστόσο, επέμενε. Κάποιες φορές μια φωτογραφία μπορεί να καταδείξει πολλά, περισσότερα από χίλιες λέξεις. Δυο φωτογραφίες όμως, τρεις, ακόμα και τέσσερις μπορούν να στοιχειοθετήσουν μια ολόκληρη ιστορία.

Κυρία Μπίζιου, η γραμματέα σας ονομάζεται Σωτηρία Παπαδοπούλου, προφανώς δεν μπορείτε να αρνηθείτε αυτή την πληροφορία.

Όμως, η κυρία Σωτηρία Παπαδοπούλου είναι η συννυφάδα της θυγατέρας του σταθμάρχη Βασίλη Σαμαρά.

Εσείς και η κόρη του σταθμάρχη, έχετε συνδεθεί με δύο αδέρφια. Είσαστε συννυφάδες.

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν αποδεικνύουν, χωρίς καμία αμφιβολία, ότι η γραμματέας της κυρίας βουλευτή, η κόρη του σταθμάρχη ως συννυφάδα της και η ίδια η βουλευτής, κυρία Μπίζιου, διατηρούν φιλικές σχέσεις. Πραγματοποιούν και δημόσιες εμφανίσεις μαζί.

Οι φήμες έλεγαν πως η θυγατέρα του σταθμάρχη συνεργαζόταν με το πολιτικό γραφείο της βουλευτή Στέλλας Μπίζιου.

Εσείς, όμως, κυρία Μπίζιου, με ειδική ανακοίνωση το διαψεύσατε, απειλώντας όλους όσους ανέφεραν κάτι τέτοιο.

Αυτό που δεν μπορείτε να διασώσετε είναι η συγγενική σχέση της βασικής συνεργάτιδας σας με την κόρη του σταθμάρχη.

Εμείς, έχουμε όλη την καλή διάθεση να πιστέψουμε όλα όσα εσείς ισχυρίζεστε.

Οι πολίτες, όμως, οι ψηφοφόροι σας, κυρία Μπίζιου, οι οποίοι πληροφορούνται όλα τα παραπάνω, αλήθεια, τι θα πιστέψουν;

Όλα αυτά καταδεικνύουν πως υπάρχει μια σχέση. Μια σχέση η οποία θα μπορούσε να οδηγήσει σε διάφορα συμπεράσματα.

Μπορεί, κυρία Μπίζιου, η Ελλάδα να είναι η χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας, αλλά παρ’ όλα αυτά είναι και η κοιτίδα του ορθολογισμού. Εξηγήστε μας, κυρία Μπίζιου, τι ακριβώς δείχνουν αυτές οι φωτογραφίες;

Η πρώτη είναι η γραμματέας σας, Σωτηρία Παπαδοπούλου, στο γραφείο.

Στη δεύτερη, με τα γυαλιά του ηλίου στα μαλλιά, είναι η θυγατέρα του σταθμάρχη Βασίλη Σαμαρά.

Η τρίτη φωτογραφία κυρία Μπίζιου, δείχνει τη γραμματέα σας και τη συννυφάδα της σε κάποια παραλία το καλοκαίρι.

Σε μια άλλη φωτογραφία απεικονίζεστε εσείς, η βουλευτής, σε μια πολύ φιλική πόζα με τη γραμματέα.

Είναι προφανές πως όλα αυτά απαιτούν εξηγήσεις.

Είναι προφανέστερο ότι σε τόσο δύσκολες στιγμές, εν μέσω τραγωδίας, δεν είναι δυνατόν να αποφεύγετε τις εξηγήσεις με απειλές περί μηνύσεων σε όσους διερευνούν το ποιος κρύβεται πίσω από αυτό το ρουσφέτι, το οποίο τελικά τοποθέτησε στη μοιραία θέση αυτόν τον άνθρωπο, ο οποίος έδωσε τη μοιραία εντολή.

Ένας άνθρωπος άπειρος, ανεκπαίδευτος, πέρα του επιτρεπτού ορίου ηλικίας. Με λίγα λόγια, ένας άνθρωπος επικίνδυνος.

Αυτό το γνώριζαν και οι εκπαιδευτές του και αυτοί που τον προώθησαν σε αυτή τη θέση.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, κυρία Μπίζιου, πως υποχρεούστε να δώσετε τις απαιτούμενες εξηγήσεις και μάλιστα το συντομότερο δυνατό.

Εάν επιμένετε ότι δεν είστε εσείς που κρύβεστε πίσω από αυτό το ρουσφέτι, τότε να μας πείτε ξεκάθαρα ποιος είναι αυτός που κρύβεται.

 

 

Πηγή

Προβολές : 926


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα