ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΤΣΕΠΑΚΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ;

ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΤΣΕΠΑΚΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ;

8 Ιανουαρίου, 2024 20 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,617
Μοίρασέ το

 

Maria Fiotaki: “Δεν τον κατηγορώ που το προσπαθει. Τον κατηγορώ που παραπλανει σχετικά με τις πιθανοτητες που έχει να επιτύχει ένα τέτοιο εγχείρημα.”

 

Λοιπόν δεν είμαστε για γέλια ούτε για κλάματα. Είμαστε για γέλια και για κλάματα ταυτόχρονα.
Πρώτη απ’ όλους είμαι εγώ, που έχω ν’ αντιμετωπισω ΤΣΟΥΝΑΜΙ προβληματων και ροκανιζω αυτή τη στιγμή τον χρόνο μου για να αποδείξω τα αυταπόδεικτα.
Γελάω και κλαίω με όλους εσάς που έχετε φορέσει παρωπίδες και πιστεύετε τα λόγια που σας αρέσει ΕΣΑΣ να πιστεύετε αφήνοντας παντελώς στην άκρη τη λογική. Πιστεύετε ΑΚΟΜΗ, τρία χρόνια αργότερα, πως ο Αντωνιάδης μπορεί να κλείσει την κυβέρνηση στη φυλακή.
Προφανώς έχετε χάσει την επαφή με την διάσταση του χώρου και του χρόνου. Έχετε χάσει την επαφή με την διάσταση του χώρου γιατί στον τόπο που ζούμε, υπάρχει ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΣ. Αποδείξεις γι’ αυτό ΑΠΕΙΡΕΣ! Σε καθεστώτα σαν αυτό που έχει εφαρμοστεί στην χώρα μας, η δικαιοσύνη όπως και οι υπόλοιπες εξουσίες ανήκουν ΜΟΝΟ σε έναν, στην περίπτωσή μας στους τραπεζίτες. Ο Μητσοτάκης η παρέα του και τα δουλικά του (οι δημόσιοι υπάλληλοι), βρίσκονται υπό την προστασία των πιο ισχυρών του πλανήτη.
ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΤΣΕΠΑΚΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ;
Πείθετε τον κοσμάκη πως θα το πετύχετε. Θα μας πείτε επιτέλους ΠΟΤΕ και σε ποιο μέρος του κόσμου έχει υπάρξει έστω και ΜΙΑ ιστορική αναφορά σχετικά με την πτώση ενός καθεστώτος στα δικαστήρια;
ΜΙΑ σας ζητάω, όχι περισσότερες…
Κι εσείς δείχνετε τις χειροπέδες στα live σα να τους έχετε στο τσεπάκι;;;
Τα μάτια είναι αχόρταγα φίλοι μου. Όταν πουλάει κάποιος κάτι, αν του βγάλεις το ζεστό χρήμα και του το κουνήσεις, θα το πουλήσει ακόμα κι αν είναι στη μισή τιμή από εκείνη που ζητάει.
Αυτό κάνει ο κύριος Αντωνιάδης. Σας “πουλάει” αυτό που ζητάτε και σας το δείχνει για να σας ικανοποιήσει κι εσείς το ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ. ΤΟΣΟ πολυ πια δεν βλέπετε το κόστος που πληρώνετε και που θα πληρώσετε όσοι έχετε βασίσει τις ελπίδες σας πάνω του;
Κυριε Κανακα, είπατε στην εκπομπή σας με καλεσμένους τον κυριο Αντωνιάδη και τον κυριο Πουλτουρτζιδη πως ΔΕΝ τον κατηγορώ τον κυριο Αντωνιάδη.
ΣΦΑΛΑΤΕ.
Τον κατηγορώ ΕΥΘΕΩΣ για παραπλάνηση των ανεμβολιαστων. Αδιάφορο το αν γίνεται οικειοθελώς ή λόγω ανευθυνότητας. Τους τάζει πράγματα που ΔΕΝ είναι πραγματοποιήσιμα. Πράγματα που αφορούν στα δικαιώματα τους και τις ελευθερίες τους, μετατρέποντας έτσι τους λίγους ανυπακουους στην υποχρεωτικοτητα σε υπακουους σε μια ΠΛΑΝΗ.
Σας είπε ο κύριος Αντωνιάδης πως είμαι μπερδεμένη. Γιατί δεν τον ρωτήσατε ΠΟΤΕ έπεσε κάποια δικτατορία στα δικαστήρια; Γιατί δεν τον στριμώξατε; Εσείς διατείνεστε πως θέλετε να προσφερετε αδέσμευτη ενημέρωση. Τότε που ήμουν στην εκπομπη σας, είχατε βρει αυτό μου το επιχείρημα παράλογο ή ανυπόστατο; Και δεχθήκατε ΑΒΙΑΣΤΑ τα λόγια του πως είμαι μπερδεμένη; ΚΑΘΟΛΟΥ μπερδεμένη δεν είμαι! Τετρακόσια τα έχω! Κι επιπλέον έχω ΚΑΙ τα συκώτια να λέω αυτό που πιστευω χωρίς να φοβάμαι ότι θα πάω κόντρα στο κοινό μου. Δεν φοβάμαι ΚΑΝΕΝΑΝ, δεν εξαρτώμαι από ΚΑΝΕΝΑΝ και δεν μου αρέσει να χαϊδεύω κανενός τ’ αυτιά!
Την επόμενη φορά παρακαλώ να ΜΗΝ παραλείψετε να τον ρωτήσετε από που πηγάζει η σιγουριά που πουλάει στον κόσμο.
Γιατί την πρώτη φορά θα το δεχθώ ως παράλειψη. Την δεύτερη θα με βάλετε σε σκέψεις…

 

ΣΧΟΛΙΑ

 

Pavlos Altinis

Συμφωνώ απόλυτα ότι οι δικαστές παντού και πάντα ήταν, είναι και θα είναι κομμάτι, αναπόσταστο μέρος, του οιουδήποτε καθεστώτος. Άρα, από που τόση σιγουριά ένας δικηγόρος, ότι δια της δικαστικής οδού, θα βάλει στην φυλακή τους επικεφαλής του καθεστώτος;;;; Ξέρει περισσότερα από εμάς;;;;; Ή πουλάει “φούμαρα”;;;;; Και αν πουλάει “φούμαρα”, γιατί το κάνει;;;;; Για να γίνει γνωστός και να αντλήσει πελατεία;;;;; Διότι είναι “λαγός” του κατεστημένου;;;;; Γιά άλλον λόγο;;;; Διαλέγετε και παίρνετε……!!!!!!!!

 

 

Maria Fiotaki

Pavlos Altinis μήπως να κάναμε μαζί μια εκπομπή στον κύριο Κανακα; Γιατί κι αυτός είναι δύσπιστος στην άποψή μας… Πιστεύει πως είναι αξιέπαινος ο κύριος Αντωνιάδης.

 

Pavlos Altinis

Maria Fiotaki αν κάποιος δεν πείθεται από το ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ επιχείρημα ότι οι δικαστές είναι μέρος του καθεστώτος, δεν θα πεισθεί με τίποτα, διότι σκέπτεται με την καρδιά και όχι με το μυαλό. Άρα, βλέπει αυτό που θέλει και όχι αυτό που είναι. Κατά συνέπειαν, μου φαίνεται ότι μια τέτοια εκπομπή είναι χάσιμο χρόνου, διότι “ου με πείσεις καν με πείσεις”.

 

Katia Sideri

Pavlos Altinis δεν ξέρω αν μπορεί η Όχι αλλά προσπαθεί νομίζω κάτι η να ταρακουνήσει όλους εμάς που περιμένουμε κάποιος άλλος να βγάλει το φίδι από την τρύπα

 

Pavlos Altinis

Katia Sideri ποιός προσπαθεί να ταρακουνήσει;;;

Kostas Lagouderis

Τί ασχολείσαι μέ αυτό τό νούμερο;;;
Σαχλος μπουρδολογος καί γελοίος.

Maria Fiotaki

Kostas Lagouderis η ωμή αλήθεια

 

Dolly Stratidaki

Αν δείτε να ρίξει ο Αντωνιάδης τον Κούλη ή να στείλει φυλακή όσους εξαπάτησαν τούς Έλληνες για να 💉💉 …..να μου τρυπήσετε την μύτη.

 

 

 

Stamatis Tsoukalas

Θέλω να αναφέρω κάτι που με προβλημάτισε στις αρχές που παρακολούθησα τον κύριο Αντωνιάδη. Πάντοτε είχε (ίσως να έχει ακόμη αλλά δεν τον παρακολουθώ πια) στο φόντο, το κάδρο με τον παππού του και είχε αναφέρει ΑΝ θυμάμαι καλά πως ήταν μασόνος… Από την άλλη όμως, γνωρίζω προσωπικά, πως ήταν δικηγόρος ενός μοναστηριού στη Ναύπακτο που μετά από 7 δίκες με αντίπαλό του το κράτος και την ίδια εκκλησία (τον Μητροπολίτη της περιοχής) που ήθελε να κάνει το μοναστήρι ξενοδοχείο κέρδισε την μάχη. Γνωρίζετε πιστεύω πόσο δύσκολο είναι να κερδίσει κάποιος μάχη με το κράτος. Καταλήγω στο ότι είναι πολύ μυστηριώδης χαρακτήρας. Όλα θα φανούν σε βάθος χρόνου καλώς ή κακώς.

 

Maria Fiotaki

Stamatis Tsoukalas δεν κρίνω τον χαρακτήρα του αλλά τον αντίκτυπο που έχουν τα λόγια του στην ασυμβίβαστη με την υποχρεωτικοτητα κοινωνία.
Τη γνώμη μου για τον χαρακτήρα κάποιου, την κρατάω για το εαυτό μου.
Δεν είμαι αλάνθαστη ούτε τέλεια για να κρίνω χαρακτήρες.
Μπορώ όμως να πω με βεβαιότητα πως ο κύριος Αντωνιάδης είναι γνώστης ότι δεν υπάρχει ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ούτε μια περίπτωση που να έχει πεσει η δικτατορία στα δικαστήρια.
Ως εκ τούτου, δεν τον κατηγορώ που το προσπαθει. Τον κατηγορώ που παραπλανει σχετικά με τις πιθανοτητες που έχει να επιτύχει ένα τέτοιο εγχείρημα.

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 1,617


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα