ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΕΛΙΚΑ ? ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΕΛΙΚΑ ? ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

17 Οκτωβρίου, 2023 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:573
Μοίρασέ το

Οι ειδικοί αναμένουν ότι μέχρι το 2028 οι δύο εταιρείες Vanguard και BackRocK θα διαχειρίζονται συλλογικά περίπου $20 τρισ. σε επενδύσεις και παράλληλα θα κατέχουν σχεδόν τα πάντα στον πλανήτη

 

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων (ΝΤΠ) είναι μια μυστικά αναδυόμενη ολοκληρωτική παγκόσμια κυβέρνηση.

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων είναι ότι μια μυστική ελίτ εξουσίας με μια ατζέντα παγκοσμιοποίησης που συνωμοτεί για να αποκτήσει τελικά την παγκόσμια κυριαρχία και να κυβερνήσει τον κόσμο μέσω μιας αυταρχικής παγκόσμιας κυβέρνησης, η οποία θα αντικαταστήσει τα κυρίαρχα έθνη-κράτη, και με μια ολοκληρωτική προπαγάνδα, η ιδεολογία η οποία θα εξυμνεί την εγκαθίδρυση της Νέας Τάξης Πραγμάτων ως το αποκορύφωμα της ιστορικής προόδου.

Ως εκ τούτου, πολλές σημαίνουσες ιστορικές και σύγχρονες οντότητες φέρονται ως μέλη μιας συμμορίας που λειτουργεί μέσω πολλών οργανισμών βιτρίνας για την ενορχήστρωση σημαντικών πολιτικών και οικονομικών γεγονότων, που κυμαίνονται από την πρόκληση συστημικών κρίσεων έως την προώθηση αμφιλεγόμενων πολιτικών, τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο, ως βήματα μιας συνεχιζόμενης συνωμοσίας για την επίτευξη της παγκόσμιας κυριαρχίας.

Σύμφωνα με μια έκθεση του Bloomberg, ενός από τα πιο σεβαστά ιδρύματα στον κόσμο στον τομέα των χρηματοοικονομικών δεδομένων και αναλύσεων, οι ειδικοί αναμένουν ότι μέχρι το 2028 οι δύο εταιρείες Vanguard και BlackRocK θα διαχειρίζονται συλλογικά περίπου 20 τρισεκατομμύρια δολάρια σε επενδύσεις και παράλληλα θα κατέχουν σχεδόν τα πάντα στη γη.  

Οπότε εάν σύμφωνα με την πρόβλεψη ότι μέχρι το 2028 οι δύο εταιρείες Vanguard και BlackRocK θα διαχειρίζονται συλλογικά περίπου 20 τρισεκατομμύρια δολάρια σε επενδύσεις και παράλληλα θα κατέχουν σχεδόν τα πάντα στη πλανήτη γη, τότε η γνωστή φράση, «ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ» δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα ως προς το πρώτο σκέλος (ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ).

Και φυσικά στο επόμενο ερώτημα «αφού δεν θα κατέχουμε τίποτα, τότε ποιος θα κατέχει τον πλανήτη?», η απάντηση είναι 1-2 εταιρείες που θα έχουν το ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ στο πλανήτη για τα πάντα.

Τέλος επανερχόμενοι στη φράση «ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ» και αφού έγινε κατανοητό ότι αν δεν γίνει τίποτα και όλοι αναμένουν το γεγονός, πράγματι 1-2 εταριείες θα κατέχουν και θα κυβερνούν τον κόσμο, ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ?

Αναμένω την απάντησή σου στα σχόλια!

Ας διορθώσουμε σωστά την φράση, με τη λογική ότι ζούμε σε ένα ανάποδο κόσμο, τότε η ορθή φράση είναι:

“ΕΜΕΙΣ ΟΙ 1-2 ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΘΑ ΚΑΤΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΑΜΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ”.

Τώρα το ποιος ή ποιοι είναι οι κάτοχοι αυτών των 1-2 εταιρειών, αυτό είναι ένα επόμενο άρθρο και βίντεο.

 


Το Substack του Nioland είναι μια έκδοση που υποστηρίζεται από τους αναγνώστες. Για να λαμβάνετε νέες δημοσιεύσεις υποστηρίξτε το έργο μου. Γίνετε συνδρομητές δωρεάν ή επί πληρωμή με πλεονεκτήματα.


Λεπτομέρειες για το κόστος και τα πλεονεκτήματα πληρωμένης συνδρομής (μηνιαία ή ετήσια) εδώ:

Επιλέξτε Συνδρομητικό Πρόγραμμα

 

Πηγή https://nioland.substack.com/p/c23

Προβολές : 573


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα