Ποιός ο ρόλος Τράμπ, στην δολοφονία του Κέννεντυ και στον κορονοϊό;;; ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΤΩΝ... “ΜΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΣΩΤΗΡΩΝ”!!!... !!!

Ποιός ο ρόλος Τράμπ, στην δολοφονία του Κέννεντυ και στον κορονοϊό;;; ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΤΩΝ... “ΜΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΣΩΤΗΡΩΝ”!!!... !!!

21 Οκτωβρίου, 2022 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,070
Μοίρασέ το

 

Τι κρύβουν; Η κυβέρνηση Μπάιντεν μήνυσε ομάδα που ζητούσε διαφάνεια για τη δολοφονία του JFK

 

Σαν την περίπτωση της ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, ένα πράμα…

Για όσους ακόμα πιστεύουν, (ή θέλουν να μας πείσουν να πιστεύουμε, ή βάζουν τα σαγιανίμ τους να μας πείσουν να παραμυθιαζόμαστε και να εφησυχάζουμε, για να μην οδηγηθούμε δήθεν στην… απόγνωση), σε … “σωτήρες” στυλ Τράμπ, Πούτιν, Μελόνια και CIA…

“ΣΩΤΗΡΕΣ” ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ… τουλάχιστον προς το παρόν…

ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΛΑΖΑΡΕΙΑΣ ΛΕΠΡΑΣ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Μόνο το ΚΙΝΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ, το είχε γράψει χρόνια πριν…

 

 

Μετάφραση blümlifee

Τα παρασκήνια του Τραμπ συνεχίζουν να με εκπλήσσουν. Χθες δημοσιεύσαμε ένα άρθρο (https://leohohmann.com/2022/10/19/fake-meat-anyone-israeli-company-to-export-product-touted-by-wef-fake-news-media-company/) που δείχνει πώς  η κυβέρνηση Τραμπ η οποία μας έδωσε κρέας που καλλιεργήθηκε στο εργαστήριο, δίνοντας τη δυνατότητα σε δισεκατομμυριούχους απατεώνες όπως ο Μπιλ Γκέιτς να αγοράσουν αγροτική γη στις ΗΠΑ, μειώνοντας τα κοπάδια βοοειδών και την παραγωγή βοείου κρέατος και κατ’ αυτόν τον τρόπο δημιούργησε μια αγορά για το ψεύτικο τους κρέας.

Τώρα, αυτό που ακολουθεί παρακάτω πραγματικά δεν υπάρχει. Ο ΤΡΑΜΠ είχε επίσης εμπλακεί στην ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ μιας ΠΡΑΞΗΣ του ΚΟΓΚΡΕΣΟΥ που ΠΡΟΟΡΙΖΟΤΑΝ να ρίξει τελικά ΦΩΣ σε αυτό που πραγματικά συνέβη τον ΝΟΕΜΒΡΙΟ του 1963 όταν ο ΤΖΩΝ Φ. ΚΕΝΕΝΤΥ ΠΥΡΟΒΟΛΗΘΗΚΕ.

Αυτό είναι πραγματικά μεγάλο ζήτημα, ειδικά για όσους από εμάς πιστεύουν πως έγινε η κατάληψη της ομοσπονδιακής κυβέρνησης με πραξικόπημα εκείνη την ψυχρή ημέρα του φθινοπώρου στο Ντάλας.

Ο ΤΡΑΜΠ μας έδωσε επίσης τα ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ M-VOLΙΑ, τα οποία αυτή ακριβώς την εβδομάδα, αύριο, 20 Οκτωβρίου, το CDC θα εξετάσει το ενδεχόμενο προσθήκης στο πρόγραμμα ρουτίνας m-volιασμού των παιδιών (https://leohohmann.com/2022/10/18/what-kind-of-society-injects-its-children-with-experimental-products-now-is-the-time-to-choose-pull-your-kids-out-of-public-schools-or-hand-them-over-to-big-pharma-to-be-used-as-guinea-pigs/).

Μην το ξεχάσετε ποτέ αυτό. Ποτέ μα ποτέ μην το ξεχάσετε.

Στο παρακάτω άρθρο του NBC News, θάβουν το προβάδισμα, το οποίο είναι αυτό:

“Τα κρυμμένα έγγραφα, ωστόσο, θα μπορούσαν επίσης να δείξουν κάτι δυνητικά πιο απαίσιο: τις επαφές της CIA με τον Όσβαλντ όσο ο Κένεντυ ήταν ακόμη ζωντανός, κάτι που η CIA έχει επανειλημμένα συγκαλύψει, σύμφωνα με ειδικούς όπως ο Rolf Mowatt-Larssen, ένας πρώην πράκτορας της CIA που ασκεί κριτική στο πρακτορείο και έχει δώσει διάλεξη για τη δολοφονία του JFK στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ” (https://www.belfercenter.org/event/marked-assassination-who-killed-jfk-rolf-mowatt-larssen).

Άρθρο του Marc Caputo, NBC News (https://www.nbcnews.com/politics/politics-news/-are-hiding-group-sues-biden-national-archives-jfk-assassination-recor-rcna52660)

 

 

(φωτό: Ο Πρόεδρος John F. Kennedy και η πρώτη κυρία Jacqueline Kennedy, στο Ντάλας στις 22 Νοεμβρίου 1963. Αρχείο Bettmann Archive)

19 Οκτωβρίου 2022 στις 8:00 π.μ

Η μεγαλύτερη διαδικτυακή πηγή αρχείων της δολοφονίας του JFK στη χώρα μηνύει τον Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν και τα Εθνικά Αρχεία για να αναγκάσουν την ομοσπονδιακή κυβέρνηση να δημοσιοποιήσει όλα τα εναπομείναντα έγγραφα (https://www.nbcnews.com/politics/politics-news/biden-administration-releases-over-1-000-secret-jfk-assassination-files-n1286059) που σχετίζονται με την πιο μυστηριώδη δολοφονία ενός προέδρου των ΗΠΑ πριν από σχεδόν 60 χρόνια.

Το Ίδρυμα Mary Ferrell (https://www.maryferrell.org/pages/Main_Page.html) κατέθεσε την ομοσπονδιακή αγωγή την Τετάρτη ένα χρόνο αφότου ο Μπάιντεν εξέδωσε ένα σημείωμα (https://www.whitehouse.gov/briefing-room/statements-releases/2021/10/22/memorandum-for-the-heads-of-executive-departments-and-agencies-on-the-temporary-certification-regarding-disclosure-of-information-in-certain-records-related-to-the-assassination-of-president-john-f-k/) αναβάλλοντας την κυκλοφορία μιας τελευταίας πλούσιας συλλογής 16.000 δίσκων που συγκεντρώθηκαν στα πλαίσια του Νόμου Συλλογής Αρχείων σχετικά με την δολοφονία του Προέδρου Τζων Φ. Κένεντυ του 1992, τον οποίο το Κογκρέσο ενέκρινε χωρίς αντίθεση ως απάντηση στην υποψήφια για Όσκαρ ταινία του Oliver Stone «JFK».

Ο νόμος για τα αρχεία του JFK (https://www.congress.gov/bill/102nd-congress/senate-bill/3006/text), που υπογράφηκε από τον Πρόεδρο Μπιλ Κλίντον, απαιτούσε τη δημοσιοποίηση των εγγράφων έως τις 26 Οκτωβρίου 2017, αλλά ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ καθυστέρησε την κυκλοφορία και κλώτσησε το κουτί στον Μπάιντεν, ο οποίος σύμφωνα με τους επικριτές συνέχισε την πολιτική της ομοσπονδιακής συσκότισης που υπήρχε από την δολοφονία του Κένεντυ στις 22 Νοεμβρίου 1963, σε μια ανοιχτή αυτοκινητοπομπή στο Dealey Plaza στο Ντάλας.

Δείτε το βίντεο εδώ 

«Είναι καιρός η κυβέρνηση να αναλάβει δράση και να υπακούσει στο πνεύμα και το γράμμα του νόμου», δήλωσε η αντιπρόεδρος του κομματικά ανεξάρτητου Ιδρύματος Mary Ferrell, Jefferson Morley, ειδικός στη δολοφονία και τη CIA.

«Αυτό αφορά την ιστορία μας και το δικαίωμά μας να τη γνωρίζουμε», είπε η Morley, η συγγραφέας του ιστολογίου JFK Facts (https://jfkfacts.substack.com/).

Το συναίσθημα της Morley συμμερίζονται συνάδελφοι ιστορικοί, ανοιχτοί υποστηρικτές της κυβέρνησης και ακόμη και ορισμένα μέλη της οικογένειας Κένεντυ, που συνήθως δεν σχολιάζουν τη δολοφονία.

«Ήταν ένα σημαντικό έγκλημα, ένα έγκλημα κατά της αμερικανικής δημοκρατίας. Και ο αμερικανικός λαός έχει το δικαίωμα να γνωρίζει», είπε ο Ρόμπερτ Κένεντυ Τζούνιορ, ο γιος και συνονόματος του αδελφού του JFK. «Ο νόμος απαιτεί τη δημοσιοποίηση των αρχείων. Είναι περίεργο. Έχουν περάσει σχεδόν 60 χρόνια από τον θάνατο του θείου μου. Τι κρύβουν;»

Οι περισσότεροι ειδικοί πιστεύουν ότι τα ακυκλοφόρητα ή άκρως αναδιασκευασμένα αρχεία σχεδόν σίγουρα δεν περιλαμβάνουν αδιάψευστη απόδειξη που δείχνει ότι άλλοι ήταν συνένοχοι στη δολοφονία του Κένεντυ μαζί με τον κατηγορούμενο σκοπευτή Lee Harvey Oswald.

Σε αυτό που τα αρχεία θα έριχναν περισσότερο φως, λένε, είναι μια θεμελιώδης περίοδος στην αμερικανική ιστορία που συνδέεται με την προεδρία και τη δολοφονία του JFK: επιχειρήσεις Ψυχρού Πολέμου από πράκτορες πληροφοριών των ΗΠΑ, σχέσεις ΗΠΑ-Κούβας και η συνωμοσία για τη δολοφονία του δικτάτορα Φιντέλ Κάστρο και ο πόλεμος ενάντια στην μαφία που είχε ο τότε Γενικός Εισαγγελέας Ρόμπερτ Φ. Κένεντυ, ο οποίος δολοφονήθηκε πέντε χρόνια μετά τον αδελφό του.

Τα κρυμμένα έγγραφα, ωστόσο, θα μπορούσαν επίσης να δείξουν κάτι δυνητικά πιο απαίσιο: τις ΕΠΑΦΕΣ της CIA με τον ΟΣΒΑΛΝΤ ΟΣΟ Ο ΚΕΝΕΝΤΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΕΝ ΖΩΗ, κάτι που η CIA έχει ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΕΙ, σύμφωνα με ειδικούς όπως ο Rolf Mowatt-Larssen, ένας πρώην πράκτορας της CIA που ασκεί κριτική στο πρακτορείο και έχει δώσει διάλεξη για τη δολοφονία του JFK στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ ((https://www.belfercenter.org/event/marked-assassination-who-killed-jfk-rolf-mowatt-larssen).

«Αυτό που νομίζω ότι συνέβη, με λίγα λόγια, είναι ότι ο ΟΣΒΑΛΝΤ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΘΗΚΕ σε μια ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ της CIA», είπε ο Mowatt-Larssen. «Αυτή η ομάδα τριών, τεσσάρων ή πέντε απατεώνων αποφάσισε ότι το κίνητρό της [ήταν] να απαλλαγούν από τον Κένεντυ μετά την εισβολή στον Κόλπο των Χοίρων και την Κρίση των Πυραύλων της Κούβας, επειδή πίστευαν ότι ήταν πατριωτικό τους καθήκον, δεδομένης της απειλής στην οποία βρισκόταν η χώρα εκείνη την εποχή και των απόψεών τους, οι οποίες θα ήταν πιο σκληροπυρηνικές ή πιο ριζοσπαστικά αντικομμουνιστικές και πολύ ακραίες πολιτικά».

Σε δήλωση στο NBC News, η CIA είπε ότι τηρεί τον νόμο για τα αρχεία του JFK και το σημείωμα του Μπάιντεν, το οποίο ζητούσε τη δημοσιοποίηση των εγγράφων μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου, είπε επίσης ότι συμμορφώνεται με το νόμο και τις διαδικασίες που περιέγραψε ο Μπάιντεν.

Ωστόσο, η αγωγή, που κατατέθηκε την Τετάρτη στο ομοσπονδιακό δικαστήριο του Σαν Φρανσίσκο, υποστηρίζει ότι οι ομοσπονδιακές υπηρεσίες δεν έχουν ακολουθήσει τον νόμο και ότι τόσο το εκτελεστικό διάταγμα του Μπάιντεν όσο και η προηγούμενη καθυστέρηση του Τραμπ παραβίασαν το καταστατικό του 1992, δημιουργώντας νέα κενά και ευκαιρίες για περαιτέρω αδικαιολόγητες αναβολές μετά από έξι δεκαετίες αδιαφάνειας.

Η μήνυση ζητά από τον δικαστή να κηρύξει άκυρο το υπόμνημα του Μπάιντεν και να αποκαλύψει τα αρχεία όπως σχεδίαζε το Κογκρέσο πριν από 30 χρόνια. Το σημείωμα του Μπάιντεν απέδωσε την επιβράδυνση της διαδικασίας αποκάλυψης στην πανδημία του κορωνοϊού, ένα επιχείρημα που απέρριψε ο δικηγόρος του ιδρύματος, Bill Simpich.

«Μοιάζει σαν το επιχείρημα «ο σκύλος έφαγε την εργασία μου», είπε ο Simpich. «Αυτή η υπόθεση έχει να κάνει με κωλυσιεργία. Τα πρακτορεία έχουν πάντα νέες και καλύτερες δικαιολογίες».

 

Το ίδρυμα φοβάται ότι οι υπηρεσίες δεν έχουν σημειώσει αρκετή πρόοδο μέσα στο έτος από τότε που εκδόθηκε το σημείωμα όσον αφορά την τήρηση των βασικών κανόνων αποκάλυψης βάσει του νόμου για τα αρχεία JFK, γεγονός που καθιστά αναγκαία την αγωγή.

Τα 16.000 έγγραφα είναι από τα πιο ευαίσθητα αρχεία σχετικά με τη δολοφονία του JFK. Περίπου το 70% από αυτούς ελέγχεται από τη CIA και ακολουθεί το FBI, το οποίο είναι υπεύθυνο για το 23% περίπου των αρχείων, σύμφωνα με την καταμέτρηση του Morley.

Η μήνυση ισχυρίζεται ότι η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ 11 ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΡΧΕΙΑ, μεταξύ των οποίων: ένα σημείωμα του 1961 για την ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ της CIA μετά την αποτυχημένη εισβολή στον Κόλπο των Χοίρων στην Κούβα, ΑΡΧΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΡΙΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ της CIA ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΟΣΒΑΛΝΤ, ένα ΣΧΕΔΙΟ «ΨΕΥΔΟΥΣ ΣΗΜΑΙΑΣ» του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΜΥΝΑΣ του 1962 να ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ένα «ΒΙΑΙΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ» στις ΗΠΑ για το οποίο θα ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ η ΚΟΥΒΑ, ΑΡΧΕΙΑ σχετικά με την ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ της ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ του ΚΑΣΤΡΟ και ένα έγγραφο του JFK που αφαιρέθηκε από τον φάκελο ασφαλείας του διαρρήκτη του Watergate Ε. Howard Hunt.

Το ίδρυμα ζητά επίσης από το δικαστήριο να διατάξει τα Εθνικά Αρχεία να βρουν αρχεία που «είναι γνωστό ότι υπάρχουν αλλά που δεν αποτελούν μέρος της Συλλογής JFK».

Ένα από αυτά τα αρχεία, σύμφωνα με τη μήνυση, αφορά τον George Joannides, ο οποίος ήταν ο επικεφαλής της μυστικής δράσης στο σταθμό της CIA στο Μαϊάμι και «υπηρέτησε ως υπεύθυνος για μια ομάδα εξόριστων που χρηματοδοτείται από τη Νέα Ορλεάνη και είχε μια σειρά από συναντήσεις με τον Λη Όσβαλντ το 1963». Η μήνυση κατηγορεί τη CIA για λανθασμένη απόκρυψη αρχείων που σχετίζονται με τον Joannides από τα Εθνικά Αρχεία.

Σε άλλη περίπτωση, η μήνυση ζητά από το δικαστήριο να υποχρεώσει τη δημόσια δημοσίευση μαγνητοσκοπημένων ηχογραφήσεων ενός άνδρα με το όνομα Carlos Marcello, ο οποίος φέρεται να είπε σε έναν συγγενή του ότι συμμετείχε στη δολοφονία του JFK. Υπάρχουν μεταγραφές των ηχογραφήσεων, αλλά το ίδρυμα θέλει να ακούσει τις ηχογραφήσεις για να «αξιολογήσει πλήρως την ακρίβεια και τη σημασία αυτών των συνομιλιών».

Ο Marcello πέθανε το 1993.

Το ίδρυμα λέει ότι η χρονική στιγμή της αγωγής συμπίπτει με τη διαμάχη του Τραμπ για απόρρητα αρχεία με το Υπουργείο Δικαιοσύνης και τα Εθνικά Αρχεία, ένα πρακτορείο που σπάνια βρίσκεται στις ειδήσεις αλλά τώρα παίζει κεντρικό ρόλο στην έρευνα των αρχείων που είναι αποθηκευμένα στην οικία του Τραμπ στο Mar-a – Lago της Φλόριδας αφού έφυγε από την προεδρία.

Ο ιστορικός της δολοφονίας του JFK David Talbot και επικριτής του Τραμπ, είπε ότι βλέπει μια ειρωνεία στις δύο περιπτώσεις.

«Αποφάσισαν να διαπομπεύσουν τον Τραμπ για αυτό το ζήτημα επειδή είναι πολιτικός εχθρός, αλλά είναι οι ίδιοι ένοχοι για παραβίαση της νομοθεσίας για τα αρχεία σύμφωνα με τον νόμο για τα αρχεία του JFK: ο Τραμπ πήρε έγγραφα που κατείχε η ομοσπονδιακή κυβέρνηση, αλλά αυτοί κάθονται επάνω σε έγγραφα που ανήκουν στον Αμερικανικό λαό», είπε ο Talbot , συγγραφέας των «Brothers: The Hidden History of the Kennedy Years» και «The Devil’s Chessboard», σχετικά με την άνοδο του κράτους εθνικής ασφάλειας.

Εκπρόσωπος του Τραμπ αρνήθηκε να σχολιάσει.

Ο Talbot είπε ότι η κωλυσιεργία των υπηρεσιών και το αμφισβητούμενο συμπέρασμα της Επιτροπής Γουώρεν το 1964 ότι ο Όσβαλντ ήταν ένας μοναχικός λύκος έχει οδηγήσει τους ανθρώπους να τρέφουν δυσπιστία την κυβέρνηση.

Ένας ειδικός στις θεωρίες συνωμοσίας (https://journals.plos.org/plosone/article?id=10.1371/journal.pone.0270429), ο Joseph E. Uscinski, καθηγητής πολιτικών επιστημών στο Πανεπιστήμιο του Μαϊάμι, λέει ότι η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ και η ΕΡΕΥΝΑ του έχουν δείξει ότι η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ των ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ Ο ΟΣΒΑΛΝΤ ΕΝΗΡΓΗΣΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, καθιστώντας την υπόθεση την πιο δημοφιλή θεωρία συνωμοσίας στη χώρα.

Ο Uscinski είπε ότι διστάζει να χαράξει μια ευθεία γραμμή μεταξύ της έλλειψης εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση και της άρνησης να δημοσιοποιηθούν τα αρχεία του JFK, αλλά υποστήριξε ότι οι ομοσπονδίες έχουν ουσιαστικά την ευθύνη για τους εαυτούς τους.

“Το όλο επιχείρημα για τα έγγραφα είναι ανόητο. Η CIA κάνει λάθος. Όλα αυτά θα έπρεπε να είχαν δημοσιοποιηθεί εδώ και πολύ καιρό, και είναι ντροπή που η κυβέρνηση δεν το έχει κάνει ακόμη”, είπε ο Uscinski .

«Ταυτόχρονα, δεν υπάρχει κάποιο έγγραφο που να βρίσκεται σε ένα κυβερνητικό θησαυροφυλάκιο κάπου που να λέει, «Εμείς το κάναμε»».

 

Μετάφραση blümlifee

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

 

 

Προβολές : 1,070


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα