Πολιτικά «Ρίχτερ» με νέες αποκαλύψεις για τις υποκλοπές και το «πακέτο» από τη Λάρισα

Πολιτικά «Ρίχτερ» με νέες αποκαλύψεις για τις υποκλοπές και το «πακέτο» από τη Λάρισα

8 Νοεμβρίου, 2022 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:364
Μοίρασέ το

 

«Πετάει στα σκυλιά τον ανιψιό του για όλα αυτά που έκαναν μαζί, αλλά δεν θα την γλιτώσει. Μπλοκάρει όλες τις έρευνες για το σκάνδαλο των υποκλοπών».

ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ…
ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΦΡΩΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΥΡΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΛΑΣΗ…
Και σ’ αυτή την κόλαση, την απόλυτη ευθύνη φέρουν Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΗΞΑΝ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ…
Αλλά θα μου πείτε, πως τέτοια διαταγή πήραν από τα Λαζάρεια λεπρά αφεντικά τους  τους Ιουδαίους σιωνιστές που κυβερνούν την Ελλάδα…
ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ, ΟΣΟΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΤΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ  ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ…
Καλλιόπη Σουφλή

«Δεν θα την γλιτώσει. Μπλοκάρει όλες τις έρευνες για το σκάνδαλο των υποκλοπών», είπε για τον Μητσοτάκη ο Βαξεβάνης

Πολιτικό «σεισμό» προκαλούν τα όσα βγαίνουν στη δημοσιότητα για το σκάνδαλο των υποκλοπών και των παράνομων παρακολουθήσεων, καθώς η δημοσιογραφική έρευνα φέρνει στο φως νέα στοιχεία.

Νέα στοιχεία όμως εμφανίζονται και για το μεγάλο φαγοπότι από την Κυβέρνηση Μητσοτάκη, με τον Κώστα Βαξεβάνη να αποκαλύπτει στο Kontra, ότι Υπουργός μέσω συνεργάτη του, θα έπαιρνε μίζα από τη Λάρισα και δέχτηκε τηλεφώνημα από το Μαξίμου να… ακυρωθεί η «αποστολή» και η «παραλαβή του πακέτου (σ.σ. λεφτά κατά τον εκδότη του Documento)», σαφές δείγμα ότι βρισκόταν υπό παρακολούθηση.

 

«Προφανώς δεν ήταν της έγκρισης αυτού που τον παρακολουθούσε, ήταν εκτός αδειοδότησης», είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Βαξεβάνης.

Ο δημοσιογράφος μίλησε για το Predator και το πως αυτό έγινε «υπερόπλο» στα χέρια της Κυβέρνησης, την ΕΥΠ και τον ρόλο που διαδραμάτισε το Μαξίμου στη διαδικασία της παρακολούθησης πολιτικών, συγγενικών τους προσώπων, επιχειρηματιών και καλλιτεχνών.

Για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Κώστας Βαξεβάνης είπε μεταξύ άλλων: «Πετάει στα σκυλιά τον ανιψιό του για όλα αυτά που έκαναν μαζί, αλλά δεν θα την γλιτώσει. Μπλοκάρει όλες τις έρευνες για το σκάνδαλο των υποκλοπών».

 

Ο Κώστας Βαξεβάνης στο Kontra24 για το σκάνδαλο των υποκλοπών

 

Πηγή

Προβολές : 364


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα