Πολιτικό προσωπικό: Οι σύγχρονοι Κοτσαμπάσηδες που ξεπουλάνε την Ελλάδα. (ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ άρθρο, που πρέπει να διαβαστεί και να διαδοθεί)

25 Ιουνίου, 2022 10 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2061
Μοίρασέ το

 

Τραπεζικός: “Η Ελλάδα από αποικία χρέους γίνεται προτεκτοράτο.

Χωρίς Εθνική Κυριαρχία, χωρίς νόμισμα, χωρίς δίκαιο-υπερέχει το Ευρωπαϊκό δίκαιο-χωρίς σύνορα, δηλαδή ένας χώρος γεωγραφικός χωρίς υπόσταση στον οποίο απλώς κατοικεί ένα πλήθος ανθρώπων, ιθαγενείς και ξένοι (μετανάστες, πρόσφυγες κ.λπ.).”

 

Πολιτικό προσωπικό: Οι σύγχρονοι Κοτσαμπάσηδες που ξεπουλάνε την Ελλάδα Πολιτικό προσωπικό: Οι σύγχρονοι Κοτσαμπάσηδες που ξεπουλάνε την Ελλάδα statue 4229821 1920 e1652908511405 860x543

 

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΩΜΗ, δεν αντέχεται…

Το γράφουν πάνω από δέκα χρόνια, τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ…

Πάντα μας ήθελαν και μας θέλουν φτωχούς, για να τους έχουμε ανάγκη… μας ήθελαν και μας θέλουν αμόρφωτους για να πιστεύουμε όσα μας λένε… μας ήθελαν και μας θέλουν φοβισμένους, για να μην τους αντιστεκόμαστε…

Τώρα όμως που γνωρίζουμε την ΑΛΗΘΕΙΑ, και βλέπουμε την ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, μην μείνουμε αδρανείς… θα είναι σαν να την καταστρέφουμε εμείς οι ίδιοι…

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ… ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.1. Εμείς οι διαχειριστές των ιστολογίων, έχουμε τεράστια ευθύνη απέναντι στον Ελληνικό Λαό…

ΟΣΟΙ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΣΙΩΠΟΥΝ “ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΗ”, ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥΣ.

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΙΩΠΗΣΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Σ’ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΝΩΣΗ…

Η ΣΙΩΠΗ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ!!!

 

Υ.Γ.2. Τραπεζικέ, σ’ ευχαριστώ γι αυτό το συμπυκνωμένο αποκαλυπτικό άρθρο, αλλά και για όλα τα άρθρα σου που είναι τεκμηριωμένα και λιαν αποκαλυπτικά.

“Έντυσα” το εξαίρετο άρθρο σου με εικόνες, για να δώσω μεγαλύτερη έμφαση στις αποκαλύψεις σου…

 

Πολιτικό προσωπικό: Οι σύγχρονοι Κοτσαμπάσηδες που ξεπουλάνε την Ελλάδα Πολιτικό προσωπικό: Οι σύγχρονοι Κοτσαμπάσηδες που ξεπουλάνε την Ελλάδα statue 4229821 1920 e1652908511405 860x543

Ο Μαχάτμα Γκάντι έλεγε: «Η χειρότερη μορφή βίας είναι η φτώχεια» και ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ συμπληρώνει: «Εμείς στην Δύση πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι οι φτωχές χώρες είναι φτωχές κυρίως επειδή εμείς τις έχουμε εκμεταλλευτεί μέσα από την πολιτική και οικονομική αποικιοκρατία».

Ο όρος Κοτσαμπάσης είναι τούρκικος. Αποτελείται από τις λέξεις: Κότζα: Μεγάλος, και Μπας: Κεφάλι, «το Μεγάλο Κεφάλι».

Οι Κοτσαμπάσηδες ή προεστοί ή προύχοντες ήταν οι Έλληνες συνεργάτες των Τούρκων που ασκούσαν σε τοπικό επίπεδο την διοίκηση των Ραγιάδων (Ραγιάδες: οι μη Μουσουλμάνοι υπόδουλοι λαοί της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας).

Οι Κοτσαμπάσηδες ήταν σκληρότεροι δυνάστες από τους Τούρκους. Ντύνονταν με Τούρκικες γούνες και φέρονταν σαν κατακτητές στους Έλληνες. Έπρεπε να τονίσουν την εξουσία τους και να δείξουν στους Τούρκους ότι ήταν πιόνια τους.

Αποκαλούσαν τους Έλληνες «Χριστιανούς Τούρκους» για να δείχνουν σε ποιους ήταν υπόδουλοι.

Μάζευαν τους φόρους από τους Έλληνες και τους απέδιδαν στους Τούρκους Πασάδες (τοπάρχους), αφού παρακρατούσαν ένα μέρος για τον εαυτό τους.

Είχαν επιβάλλει στους υπόδουλους Έλληνες τη νοοτροπία του ρουσφετιού.

Η λέξη ρουσφέτι είναι τουρκική. Rüsvet: δωροδοκία. Στην πράξη σημαίνει την εύνοια κάποιων ατόμων εις βάρος άλλων (συνήθως με ανταλλαγή ψήφων).

Σήμερα το πολιτικό προσωπικό χρησιμοποιεί κατά κόρον το ρουσφέτι για να εξυπηρετήσει τους κομματικούς του φίλους.

Το 1824 και το 1825 οι Έλληνες Κοτσαμπάσηδες έστειλαν στην Αγγλία τους αντιπροσώπους τους για να υπογράψουν 2 δανειακές συμβάσεις (το ίδιο δεν έγινε με τις δανειακές συμβάσεις των μνημονίων;). το 1824 με τον Οίκο Λόφναν, σύμβαση για δάνειο 800.000 λιρών και το 1825 με τους αδελφούς Ρικάρντο (και οι δύο οίκοι ήταν αντιπρόσωποι της οικογένειας Ρότσιλντ) για δάνειο 2.000.000 λιρών.

Τα δάνεια είχαν διάρκεια 35 ετών και επιτόκιο 5%. Στην Ελλάδα έφθασαν περίπου 700.000 λίρες.

Σαν εγγύηση για τους τόκους των δανειστών (ενώ είχαν προκρατήσει τους τόκους 2 ετών) υποθήκευσαν την Πελοπόννησο, την Στερεά Ελλάδα και ορισμένα νησιά που θα αποτελούσαν το νεοσύστατο Ελληνικό κράτος (όλα στημένα και προγραμματισμένα).

Έτσι, η Ελλάδα δεν απελευθερώθηκε ποτέ, γιατί τα δάνεια είναι δουλεία. Από την μπότα των Οθωμανών, πέρασε στην μπότα των δανειστών. Η Ελλάδα έγινε πριν απελευθερωθεί μια αποικία χρέους – το ίδιο έγινε και με την Κύπρο.

Τον Φλεβάρη του 1959 ο Κων/νος Καραμανλής υπέγραψε τις συνθήκες της Ζυρίχης και του Λονδίνου που «ονόμαζαν» εγγυήτρια δύναμη την Τουρκία, ενώ η Κύπρος ήταν κάτω από σκληρότατο Αγγλικό ζυγό. Η Κύπρος απελευθερώθηκε στις 16 Αυγούστου του 1960, ενώ η Τουρκική εφημερίδα Χουριέτ είχε αναγγείλει από το 1948 την διχοτόμησή της.

Το 1827 με την Ναυμαχία του Ναβαρίνου, η οποία διεξήχθη υπό την ηγεσία του Κόρδιγκτον-μασόνου 33ου βαθμού στην στοά της Μεγάλης Ανατολής της Αγγλίας-έγινε τυπικά μόνο ελεύθερο κράτος, αλλά ουσιαστικά μέχρι σήμερα είναι υπόδουλος χώρος (όχι κράτος) στους δανειστές.

Ο Άνταμ Σμιθ, ο μεγάλος Σκωτσέζος οικονομολόγος έγραψε: «Με δύο τρόπους υποδουλώνεις έναν λαό, με το δόρυ (πόλεμο) ή με το χρέος».

Ο πρώτος διορισμένος από τους ξένους κυβερνήτης της Ελλάδας, Ιωάννης Καποδίστριας, μασόνος 33ου βαθμού και άνθρωπος της οικογένειας Ρότσιλντ, ο οποίος είχε δημιουργήσει το Διοικητικό και Οικονομικό σύστημα της Ελβετίας, πίστεψε ότι η Ελλάδα θα μπορούσε να γίνει ανεξάρτητο κράτος, ανάλογο της Ελβετίας. Έτσι δημιούργησε στην Αίγινα Νομισματοκοπείο και έκοψε σαν νόμισμα τον Φοίνικα.

Αφού δανειστήκαμε μεταχειρισμένα μηχανήματα από τον Οίκο των Ρότσιλντ στο Παρίσι (γι’ αυτό οι Φοίνικες δεν είναι ομοιόμορφοι μεταξύ τους), άρχισε να κόβει νόμισμα με ότι μέταλλο μπορούσε να συγκεντρώσει. Επειδή ήταν ευφυής, για να μην κινδυνεύσει η προσπάθειά του, επέλεξε τον Φοίνικα σαν πρώτο νόμισμα της Ελλάδας.

Ο Φοίνικας είναι βασικό σύμβολο των μασονικών στοών (στην Εβραϊκή μυθολογία, ο Φοίνικας ήταν το μόνο πουλί που δεν έφαγε από το «δέντρο της γνώσης» στον παράδεισο, γι’ αυτό είναι αθάνατο, καίγεται και αναγεννάται από τις στάχτες του.

Το ίδιο σύμβολο χρησιμοποίησε και ο μασόνος 33ου βαθμού, Γιώργος Παπαδόπουλος, ο οποίος ήταν επίσης Κοτσαμπάσης).

 

Ο Καποδίστριας μέσω της έκδοσης Δημοσίου νομίσματος και της άρνησής του η Ελλάδα να πάρει νέα δάνεια, πίστεψε ότι θα μπορούσε να γίνει ανεξάρτητη χώρα.

Όμως έκανε λάθος, οι δανειστές είχαν προγραμματίσει την Ελλάδα σαν αποικία χρέους, ενώ θα έπρεπε να διαλυθεί και η Οθωμανική Αυτοκρατορία έτσι δολοφονήθηκε από ομάδα εκτελεστών.

Ενοχοποιήθηκαν οι Μαυρομιχαλαίοι γιατί οι Μανιάτες δεν ήθελαν μια νέα δουλεία. Ένα μεγάλο κομμάτι της Μάνης δεν υποδουλώθηκε ούτε στους Τούρκους. Έτσι με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια (που ήταν αγκάθια για τους δανειστές) βγήκαν από τη μέση.

 Σαν νέος κυβερνήτης ορίσθηκε από τους δανειστές ο 17χρονος Βαυαρός Όθωνας.

Έναν χρόνο πριν έλθει στην Ελλάδα υπέγραψε νέα δανειακή σύμβαση με τον οίκο των Ρότσιλντ στο Παρίσι, 60.000.000 Γαλλικών φράγκων.

Έτσι, η υποδούλωση της Ελλάδας έγινε ακόμη πιο βαθιά.

Μαζί με την ακολουθία των Βαυαρών του Όθωνα ήλθε και ο Μαξ Ντε Ρότσιλντ, ο πραγματικός κυβερνήτης της χώρας για να επιβλέψει την είσπραξη των δανείων και να ασκήσει εξουσία στην Ελλάδα.

Την ίδια εποχή οι Κοτσαμπάσηδες άλλαξαν όνομα και ονομάσθηκαν πολιτικό προσωπικό.

Τα καθήκοντά τους ήταν τα ίδια που ασκούσαν επί τουρκοκρατίας, το αφεντικό τους όμως νέο και πιο σκληρό. Έτσι δημιουργήθηκαν (3) τρία νέα κόμματα.

Το Φιλοαγγλικό, το Φιλογαλλικό και το Φιλορωσικό για να δείξουν την υποταγή των Κοτσαμπάσηδων στα νέα κέντρα εξουσίας.

Δεν δημιουργήθηκε ούτε ένα φιλοελληνικό κόμμα.

Αυτή η παράδοση συνεχίζεται μέχρι σήμερα.

Το 1841 ο Μαξ Ντε Ρότσιλντ δημιούργησε την Εθνική Τράπεζα η οποία είχε τα δικαιώματα της έκδοσης, ελέγχου και κυκλοφορίας του νέου νομίσματος της δραχμής (Δραχμή: από το ρήμα δράττω-αρπάζω-Γιατί οι αρχαίοι Αθηναίοι μπορούσαν να αρπάξουν οβολούς. Είναι οι πρώτοι που δημιούργησαν την δραχμή).

Για την δημιουργία της Εθνικής Τράπεζας εκδόθηκαν 5.000 μετοχές. Το 55% των μετοχών (2.750 μετοχές) το κράτησε ο Μαξ Ντε Ρότσιλντ.

Έτσι, η δραχμή ποτέ δεν ήταν Εθνικό νόμισμα.

Ήταν ένα τοπικό, ιδιωτικό, δανεικό νόμισμα.

Εθνικό νόμισμα είναι αυτό που εκδίδει και ελέγχει το Δημόσιο μιας χώρας.

Το 1927 ιδρύθηκε η Τράπεζα της Ελλάδος με μια διεθνή συνθήκη από τα πρωτόκολλα της Κοινωνίας των Εθνών και με εγγυήτριες δυνάμεις την Αγγλία, την Γαλλία και την Ιταλία.

Σύμφωνα με το καταστατικό της, το Ελληνικό Δημόσιο δεν μπορεί να κατέχει πάνω από το 35% των μετοχών της.

Η Τράπεζα της Ελλάδος δημιουργήθηκε με κεφάλαια της Εθνικής Τράπεζας και δάνειο.

Κατείχε την αποκλειστικότητα της έκδοσης ελέγχου και κυκλοφορίας της δραχμής μέχρι το 2002 που κυκλοφόρησε το ευρώ, επίσης ένα ξένο, ιδιωτικό χρεόγραφο που λογίζεται σαν νόμισμα.

Το ευρώ το δανείζονται οι Έλληνες πολίτες για τις συναλλαγές τους και πρέπει να το επιστρέψουν με τόκο.

Όποιος προσπάθησε να εκδώσει Δημόσιο Νόμισμα για να ελευθερώσει την χώρα του από τους δανειστές δολοφονήθηκε, όπως ο Καποδίστριας, ο Τζων Κένεντι, ο Αβραάμ Λίνκολν, ο Καντάφι και τόσοι άλλοι.

Σήμερα, τα Ελληνικά πολιτικά κόμματα κάνουν ακριβώς ότι έκαναν οι Κοτσαμπάσηδες, κρατάνε (με την βοήθεια των ΜΜΕ τα οποία χρηματοδοτούν με δημόσιο χρήμα), τον Ελληνικό λαό σε καταστολή και μεταφέρουν τον τεράστιο πλούτο της Ελλάδας στους ξένους.

Κλασικό παράδειγμα η μεγαλύτερη ληστεία στην μεταπολεμική Ελλάδα.

Η ληστεία του Χρηματιστηρίου με την οποία μεταφέρθηκαν 46 τρισεκατομμύρια δραχμές ή 136 δισεκατομμύρια ευρώ από την μεσαία και χαμηλή εισοδηματική τάξη στα ξένα κοράκια (όπως ο Φρανκ Μόμπιους που έριξαν 120 εκατομμύρια δολάρια στο Ελληνικό Χρηματιστήριο) στην Αστική τάξη της Ελλάδας και στους Κοτσαμπάσηδες πολιτικούς.

Στις δίκες που ακολούθησαν για την φούσκα (χειραγώγηση) του Χρηματιστηρίου και οι 36 κατηγορούμενοι αθωώθηκαν.

Κανείς δεν ήταν υπεύθυνος, ούτε η τότε κυβέρνηση, ούτε η επιτροπή κεφαλαιαγοράς, ούτε τα θεσμικά κρατικά όργανα, ούτε οι Τράπεζες, ούτε οι Χρηματιστηριακές Εταιρείες που διαχειρίζονταν τις μετοχές, έκαναν τις αγοραπωλησίες.

Όλοι τυφλοί σαν την Ελληνική δικαιοσύνη.

Στις 8 Μαΐου 2010 η κυβέρνηση του Τζέφρι Παπανδρέου και η Τράπεζα της Ελλάδας (!!!) υπογράφουν πρώτη δανειακή σύμβαση.

Η Τράπεζα της Ελλάδος μπορεί να υπογράφει συμβάσεις που δεσμεύουν τον Ελληνικό λαό!!!

Στην πρώτη δανειακή σύμβαση, στο άρθρο 15, παράγραφος 4, αναφέρεται: «Η Ελλάδα παραιτείται αμετάκλητα και άνευ όρων από κάθε ασυλία που της παρέχει η Εθνική Κυριαρχία».

Η Ελλάδα από αποικία χρέους γίνεται προτεκτοράτο.

Χωρίς Εθνική Κυριαρχία, χωρίς νόμισμα, χωρίς δίκαιο-υπερέχει το Ευρωπαϊκό δίκαιο-χωρίς σύνορα, δηλαδή ένας χώρος γεωγραφικός χωρίς υπόσταση στον οποίο απλώς κατοικεί ένα πλήθος ανθρώπων, ιθαγενείς και ξένοι (μετανάστες, πρόσφυγες κ.λπ.).

Γι’ αυτό ο πρωθυπουργός που στα Ελληνικά ονομάζεται Αντώνης Σαμαράς, είχε δηλώσει: «Η Ελλάδα δεν είναι χώρα, είναι χώρος». Μια σπάνια αλλά αληθινή κυνική ομολογία.

Οι Έλληνες πολιτικοί Κοτσαμπάσηδες έχουν πάρει εντολή να μεταφέρουν τον Ελληνικό πλούτο-που είναι τεράστιος-στα ξένα funds.

Γι’ αυτό η Ελλάδα εισήλθε στο ναζιστικό μόρφωμα που ονομάζεται Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ήδη ένα κομμάτι αυτού του χώρου έχει παραδοθεί εδώ και πολλά χρόνια στους ξένους.

Δεν μπορεί να σηκωθεί Ελληνική σημαία στα Ίμια.

Η Θράκη σιγά – σιγά μεταμορφώνεται σε «Εμπορική Ουδέτερη Ζώνη» που θα την εποπτεύει το ΝΑΤΟ.

Έτσι αθόρυβα όλος αυτός ο γεωγραφικός χώρος (το προτεκτοράτο) θα παραδοθεί χωρίς αντίσταση στα ξένα αφεντικά, αφού τα Ελληνικά σχολεία διδάσκουν τους μαθητές να είναι ραγιάδες.

Η Ελληνική κοινωνία έχει υιοθετήσει το ραγιάδικο ρουσφέτι σαν μέσο κοινωνικής ανόδου.

Για να καταλάβετε πώς γίνεται αθόρυβα η κατάληψη ενός προτεκτοράτου, θα αναφέρουμε το πιο κάτω παράδειγμα:

Σήμερα ο μεγαλύτερος ξένος «επενδυτής» είναι το Αμερικάνικο fund CVC Capital.

CVC Capital Partners: το επενδυτικό κεφάλαιο που πάει με όλα... | Η Εφημερίδα των Συντακτών

Επικεφαλής των επενδυτικών σχέσεων του fund είναι η Σοφία Μητσοτάκη, κόρη του Έλληνα Πρωθυπουργού.

Το CVC Capital έχει «επενδύσει» στην Ελλάδα 2,2 δις ευρώ.

Έχει εξαγοράσει μέσω της θυγατρικής του Hellenic Healthcare Group έξι νοσοκομεία.

Τα νοσοκομεία Υγεία, Μητέρα, Λητώ, Metropolitan Hospital, Metropolitan General και Greta, έχει συμφωνήσει για την απόκτηση του 10% της ΔΕΗ μέσω αύξησης μετοχικού κεφαλαίου, έχει συμφωνήσει να αγοράσει την αλυσίδα Super Market Μασούτη έναντι 625 εκ. ευρώ (συμπεριλαμβανομένων των δανείων της αλυσίδας που πιθανόν θα κουρευτούν) και θα αναπτύξει άλλα 10 νέα καταστήματα.

Έχει στοχεύσει την αλυσίδα ΑΒ Βασιλόπουλος (δύσκολη προσπάθεια) και τις αλυσίδες «Γαλαξίας», «Κρητικός», «My Market».

Έχει εξαγοράσει επίσης την «Εθνική» Ασφαλιστική και τον όμιλο τροφίμων Vivartia.

Διαχειρίζεται τις μαρίνες: Ζέας, Γουβιών, Κέρκυρας και Λευκάδας.

Επίσης, κατέχει το 26% της Skroutz.gr που κυριαρχεί στην Ελληνική αγορά ηλεκτρονικού εμπορίου.

Το CVC θα είναι ο επόμενος κυρίαρχος της Ελλάδας.

Το προτεκτοράτο Ελλάδα έχει ήδη πουληθεί.

Λείπουν μόνο κάτι μικρολεπτομέρειες όπως το μοίρασμα του Αιγαίου, η ονομασία της Θράκης επίσημα σαν «ουδέτερη οικονομική ζώνη» και η παραχώρηση και άλλων γεωγραφικών χώρων που θα διευθετηθούν στο μέλλον.

Πάντοτε οι Κοτσαμπάσηδες ήταν καλοί διαπραγματευτές, ικανότατοι έμποροι και επιτυχημένοι εξουσιαστές ενός υποταγμένου λαού.

Για να ξεπουληθεί η Ελλάδα έχει προηγηθεί η φτωχοποίηση του Ελληνικού λαού μέσω της απάτης των μνημονίων και του Κορονοϊού.

Έτσι η αξία των Ελληνικών μικρών επιχειρήσεων έχει ακουμπήσει πάτο. Έρχονται τα ξένα funds και αγοράζουν τις Ελληνικές επιχειρήσεις σε εξευτελιστικές τιμές.

Πρόκειται για ξεπούλημα της περιουσίας του Ελληνικού λαού, γιατί οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις είναι η ραχοκοκαλιά της Ελληνικής Οικονομίας.

Τα αφεντικά των Ελλήνων Κοτσαμπάσηδων θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από τους υπαλλήλους τους.

 

Τραπεζικός

 

Πηγή https://trapezikos.gr/%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%b9%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%cf%89%cf%80%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%ce%bf%ce%b9-%cf%83%cf%8d%ce%b3%cf%87%cf%81%ce%bf%ce%bd%ce%bf%ce%b9-%ce%ba%ce%bf%cf%84%cf%83/Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα