Πολλά τα πρόβατα, πολλοί κι οι “λυκο”αρχηγοί...;;; Ξεφυτρώνουν σαν ... μανιτάρια...

Πολλά τα πρόβατα, πολλοί κι οι “λυκο”αρχηγοί...;;; Ξεφυτρώνουν σαν ... μανιτάρια...

30 Ιανουαρίου, 2021 65 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:4,285
Μοίρασέ το

Κόμματα και κινήματα στον χρόνο του κορονοϊού, με καθαρά πολιτικό μανδύα, που όμως άλλοτε τον αποκρύπτουν κι άλλοτε βγαίνουν “φόρα-παρτίδα”.

Μήπως είναι κι αυτό μια από τις πολιτικές που εφαρμόζει ο “αόρατος τσοπάνος”, ο οποίος είναι … χαζαρικής ή εβραιοσιωνιστικής προέλευσης… 

 

Γράφει η Καλλιόπη Σουφλή

 

Σε μια στάνη γεμάτη πρόβατα, ένας τσοπάνης, δεν αρκεί…

Ή μάλλον, να το πάρω αλλιώς…

Σε μια στάνη 11.000.000 προβάτων, ο αόρατος τσοπάνης, πρέπει να τα κρατά μέσα με … άλλα κόλπα… 

Δεν το πετυχαίνει πάντα, γιατί “κάποιοι” που ποτέ δεν ήταν “πρόβατα” κατάλαβαν τι παίζει και φρόντισαν να φύγουν νύχτα απ’ το μαντρί για να συναντήσουν την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ τους, είτε επέλεξαν να μείνουν στο μαντρί ως “λέοντες” αλλά με προβιά προβάτου, για να παρακολουθούν … “τι παίζει”… 

Ένας απ’ αυτούς τους “κάποιους”, μου  στέλνει κατά καιρούς μηνύματα αφύπνισης για τα κόμματα και τα κινήματα που τον τελευταίο χρόνο έχουν πολλαπλασιαστεί “ανησυχητικά”…

Και μην σας ξαφνιάζει η λέξη “ανησυχητικά”, γιατί διαβάζοντας παρακάτω θα καταλάβετε τι εννοώ.

Κόμματα και κινήματα στον χρόνο του κορονοϊού, με καθαρά πολιτικό μανδύα, που όμως άλλοτε τον αποκρύπτουν κι άλλοτε τον βγάζουν “φόρα-παρτίδα”.

Μήπως είναι κι αυτό μια από τις πολιτικές που εφαρμόζει ο “αόρατος τσοπάνος”, ο οποίος είναι … χαζαρικής ή εβραιοσιωνιστικής προέλευσης…;;; 

Να δημιουργεί δηλαδή πολλούς “τσοπάνηδες”, για να αποπροσανατολίζουν και να στοχεύουν στην παραμονή των προβάτων μέσα στο μαντρί, το οποίο χωρίζουν σε πολλά μαντριά… 

Δηλαδή, η επιτυχημένη συνταγή του… ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ.

Και επειδή τα πρόβατα έχουν ανάγκη τσοπάνου, όπου νομίζουν πως τα καλύπτει, επιλέγουν και “τον αφεντοτσοπάνο”…

Δεν χρειάζεται να σας εξηγήσω ποιοί είναι τα πρόβατα… 

Όπως δεν χρειάζεται να σας υποδείξω και τους … “τσοπαναραίους”…

Μια γύρα στο διαδίκτυο και θα βρείτε πολλούς “όψιμους σωτήρες”…

Κάποιοι απ’ αυτούς τους “τσοπαναραίους” λειτουργούν και ως … βαλβίδα εκτόνωσης… κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε…  

Γίνονται ιδιαίτερα συμπαθείς μέσα από το διαδίκτυο, και “τσιμπούν” πολλά προβατάκια, τα οποία μπροστά στην “σανίδα σωτηρίας” που ψάχνουν, έχουν απολέσει την ικανότητα κριτικής σκέψης σε κάποιες “λεπτομέρειες” που χαρακτηρίζουν τους “τσοπαναραίους”. 

Αυτός ήταν ένας γενικός πρόλογος… έτσι για να το ξεκαθαρίσουμε… χωρίς να αποκλείεται και η πιθανότητα μιας καθαρής και έντιμης προσπάθειας.

Αυτό όμως, φαίνεται από την αρχή και από τα πρόσωπα που απαρτίζουν μια έντιμη και καθαρή κινηματική πράξη.

Πρόσφατα, κάποιος αναγνώστης, μου έστειλε ένα νέο κίνημα το οποίο  εμφανίστηκε στην ιστοσελίδα του συναδέλφου Σπύρου Χατζάρα (εδώ)

Διάβασα και τα σχόλια, και… ένα ψιλοεγκεφαλικό, το έπαθα η γυνή… κι αυτό γιατί μόνον ένας αναρωτήθηκε

” ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ”… 

Στα σχόλια, κάποιοι σχολιαστές,  έβαλαν “ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ”, δίχως να διασταυρώσουν ποιος είναι αυτός ο τύπος και είναι ενθουσιασμένα, ενώ κάποιοι άλλοι μπέρδεψαν μέσα Ντόναλντ Τράμπ, Βελόπουλο και Χρυσή Αυγή… αλλά μάλλον είναι αυτοί που έχουν μπερδέψει τα μπούτια τους και τα μυαλά τους και χρήζουν ψυχιατρικής έρευνας, από ομάδα εκατοντάδων ψυχιάτρων…

Ας είναι καλά ο αναγνώστης, που ΜΗ ΟΝΤΑΣ ΠΡΟΒΑΤΟ, μπήκε κατ’ ευθείαν στην ουσία του θέματος και μου έστειλε μπόλικο υλικό για το συγκεκριμένο … κίνημα και τον αρχηγό του… 

“Λέγεται Θανάσης Κολυβάς, παλιά ήταν δημοσιογράφος στη Βόρειο Ελλάδα -αν κατάλαβα καλά στην ΕΡΤ Θεσσαλονίκης – Καβάλας, και σήμερα έχει το σάιτ Pecoraneranews.com”

 

Τι ανακάλυψε ο φίλος αναγνώστης για τον πρόεδρα; 

Διαβάστε… 

“Ήταν κολλητός του Τσίπρα και του Καμμένου, του είχαν δώσει μάλιστα και χαρτοφυλάκιο στο υπ. Ανάπτυξης και Εσωτερικών και ήταν όλο αγκαλιές και φιλιά. https://www.enanews.gr/%CF%84%CE%BF-%CF%87%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%BF%CF%86%CF%85%CE%BB%CE%AC%CE%BA%CE%B9%CE%BF-%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%8D-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%B5/”

 

“Το 2014 όμως ήταν υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΛΑΟΣ, https://www.kavalapress.gr/o-kavaliotis-ipopsifios-evrovouleftis-tou-la-o-s-thanasis-kolivas-sto-kavalapress-vinteo/

και μετά πήγε στους Τσίριζο-Καμμένους.”

“Τον Ιούλιο του 2020 προφανώς επειδή δεν είχε πια δουλειά, και το σάιτ του δεν βγαίνει οικονομικά, έστησε το κόμμα Τ.ΟΛ.ΜΑ. με την ίδια διακήρυξη που έχει σήμερα το κόμμα ΚΙΝΗΜΑ 2021.

Πριν λίγο διάστημα σήκωσε ο ίδιος ή δεν ξέρω με ποιους άλλους, το σάιτ του κόμματος ΚΙΝΗΜΑ 2021 https://www.2021net.com/ όπου εμφανίζεται πλέον η ίδια διακήρυξη του Τ.ΟΛ.ΜΑ. αλλά υπό τη μορφήν 21 ερωτήσεων.”

 

“Όμως στο ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ, https://www.2021net.com/poioi-eimaste/ δεν αναφέρει κανένα όνομα, αλλά “μπουρδολογίες”.

Γιατί δεν αναφέρει ονόματα;” 

Για βάλτε το μυαλό σας να σκεφθεί… 

“Όταν μπει δε κάποιος στη προσωπική σελίδα του στο Facebook https://www.facebook.com/atkolyva τον βλέπει σε ΟΛΑ τα  βίντεο να πίνει πάντα μια κούπα καφέ, λες και είναι σε καφενείο, ή άλλες φορές καπνίζει με ύφος … μαγκα, κάτι που δείχνει πολλά.”

Πίσω του έχει επίσης το λογότυπο του κόμματός του Τ.ΟΛ.ΜΑ, ενώ η σελίδα του ΚΙΝΗΜΑ 2021 στο Facebook, έχει πάλι τον ίδιο στα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ περίεργα βίντεό του στα οποία πάλι πίνει καφέ.” https://www.facebook.com/kinima2021/

“Λυπάμαι γι’ αυτό που έκανε ο Χατζάρας. Ξεμωράθηκε, ή παίζει κι αυτός βρώμικο ρόλο;

Ως παλαίμαχος δημοσιογράφος, δεν ξέρει ποιος είναι ο κάθε Κολυβάς;

Κι αφού ξέρει, κατά τη γνώμη μου, γιατί τον προβάλλει; Άρα στο κόλπο κι αυτός;

Έλεος πια.”

“Το πρόβλημα είναι ότι ο Κολυβάς παρασύρει πολλά πρόβατα κι αυτό φαίνεται από τις κοινοποιήσεις που κάνουν κάθε μέρα και είναι κάποιες ΧΙΛΙΑΔΕΣ.”

Νομίζω πως ο φίλος αναγνώστης, σας έδωσε τροφή για σκέψη.

Βάλτε το το ρημάδι να δουλέψει… 

Και να δουλέψει όχι μόνο για την συγκεκριμένη περίπτωση, αλλά για πολλές ανάλογες περιπτώσεις όψιμων κομμάτων και κινημάτων, που εμφανίστηκαν σαν μανιτάρια ή σαλιγκάρια  μετά την βροχή, στα χρόνια του κορονοϊού.

Και να προσέχετε… να προσέχετε πολύ και να πιάνετε τις λεπτομέρειες των … βαλβίδων εκτόνωσης και των όψιμων κινημάτων που θέλουν να σώσουν τον ελληνικό λαό.

Αν βάλω στοίχημα πως όλοι αυτοί είναι “οι μπροστινοί τσοπαναραίοι” του … αόρατου “αρχητσοπάνου”, μήπως το κερδίσω;;;

Προσωπικά, εύχομαι να το χάσω το στοίχημα, αλλά… είναι κι αυτή η διαίσθηση που μου λέει πως δεν θα το χάσω, και όσες φορές δεν την άκουσα, την πάτησα ως … μακάκας… 

Σκέφθηκα να σας γράψω τι να προσέχετε στους όψιμους “τσοπαναραίους”, αλλά δεν πρέπει να τους ανοίξω τα μάτια και θα τους αφήσω να εκτίθενται σε όσους έχουν και διαίσθηση και κριτική σκέψη και … μυαλό…

Και να ψάχνετε στις… στοές… και στα λαγούμια… μήπως βρείτε πολλούς απ’ αυτούς και τα στελέχη τους… 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Γνωρίζω πολλά… μην κοιτάτε που δεν τα γράφω… πρέπει να προφυλάξω τη ζωή μου… 

 

Προβολές : 4,285


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα