ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 1973: Όταν η Ιστορία γράφεται με ψέμα αντί με αίμα! (Όλο το πόρισμα του ΗΡΩΪΚΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΣΕΒΑ)

ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 1973: Όταν η Ιστορία γράφεται με ψέμα αντί με αίμα! (Όλο το πόρισμα του ΗΡΩΪΚΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΣΕΒΑ)

16 Νοεμβρίου, 2023 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,062
Μοίρασέ το

 

Η ιστορία για να είναι αληθινή πρέπει προηγουμένως να διαγράψει ψέματα, εφιαλτικές φαντασιώσεις και πολιτικές καπηλείες ολκής, από πολιτικούς αλήτες και αγύρτες και κοινούς απατεώνες.

Η πλειοψηφία αυτών που βρεθήκαμε εκείνες τις μέρες στο πολυτεχνείο, δεν είχε ιδέα για τα σχέδια που είχαν  εξυφάνει οι ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ και οι ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ…

Αυτός που τους αποκάλυψε, ήταν ο ΑΚΕΡΑΙΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ, Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΕΒΑΣ…

… ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ…

Το μικρό αυτό αφιέρωμα για το πολυτεχνείο, στην ουσία είναι αφιερωμένο από τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, στη μνήμη του…

 

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ.1. Ως ιερό χρέος απέναντι στον ΑΝΘΡΩΠΟ που υπήρξε δεύτερος πατέρας για μένα, παραθέτω το πόρισμά του, εδώ

Ο ΗΡΩΪΚΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ, με το ακατάβλητο ΘΑΡΡΟΣ του, άνοιξε το δρόμο για να αποκαλυφθεί ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ που δρούσε υπό των εντολών των ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΩΝ, ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ.

Αποτελεί το επιστημονικό πόρισμα το οποίο έγινε αποδεκτό από όλους τους ιστορικούς ερευνητές.

 

 

 

 

Υ.Γ.2. Το φωτογραφικό υλικό, είναι από το αρχείο των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ…

 

 

Δεδομένη είναι η τιμή και η εκτίμηση μας προς τους αγνούς εκείνους νέους που συμμετείχαν στο Πολυτεχνείο, όπως και λίγες μέρες νωρίτερα στην κατάληψη της Νομικής, όμως η ιστορική αλήθεια δεν μπορεί να συνυπάρξει με ιστορικές ΑΠΑΤΕΣ.

Η ιστορία για να είναι αληθινή πρέπει προηγουμένως να διαγράψει ψέματα, εφιαλτικές φαντασιώσεις και πολιτικές καπηλείες ολκής, από πολιτικούς αλήτες και αγύρτες και κοινούς απατεώνες.

 

 

Η βεβαιότητα :

Ανέτρεψε αυτόν που ΑΠΕΣΥΡΕ την Ελληνική Μεραρχία από την Κύπρο (λόγω του φιάσκου της Κοφίνου) και την κατέστησε εύκολη λεία κι ανέδειξε αυτόν που την ΠΡΟΔΩΣΕ και την ΠΑΡΕΔΩΣΕ στην Τουρκία!

 

 

Η πιθανότητα :

Εάν δεν γινόταν η ανατροπή αυτή ο δικτάτορας Παπαδόπουλος με τον Μαρκεζίνη θα οδηγούσαν την πολιτική ζωή της Ελλάδας σε εκδημοκρατισμό κι εκλογές στις 10 Φεβρουαρίου 1974 (Ο Γ. Παπαδόπουλος ήδη με δημοψήφισμα την 1η Ιουνίου του 1973 κατάργησε τη βασιλεία) και σε κάθε περίπτωση να μην πρόδιδαν στην Τουρκία την Κύπρο, όπως τον γελοίο και πολιτικά πανηλίθιο ΙΩΑΝΝΙΔΗ, πιστό σκυλί της Αμερικής.

 

Συμπέρασμα :

Η καταστροφή μας επήλθε, δεδομένης της τουρκικής επιβουλής, διότι ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ απουσίαζε και από την Ελλάδα και από την Κύπρο ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΒΙΟΣ!

Και Ορθόδοξος Δημοκρατικός Πολιτικός Βίος σημαίνει πολιτικά κόμματα ΑΡΧΩΝ, καλά και δημοκρατικά οργανωμένα και βεβαίως σημαίνει κι ελεύθερες γενικές δημοκρατικές εκλογές!

Το Πολυτεχνείο δεν ήταν μόνο το τέλος της Χούντας Παπαδόπουλου και η αρχή της Χούντας Ιωαννίδη, που πρόδωσε και κατέστρεψε την Κύπρο, ήταν και η μήτρα που εγέννησε τις ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΒΔΕΛΛΕΣ που σφηνώθηκαν ποτέ στον λαιμό του ελληνικού λαού, τον οποίον αφού πρώτα αφαίμαξαν μέχρι ολοφυρμού, στη συνέχεια μαζί με άλλα λαμόγια, νεότερα κι ενίοτε χειρότερα, τον οδήγησαν, τον έσυραν και τον έριξαν στο χάος.

Και ό,τι για δεκαετίες έκτισαν και δημιούργησαν οι απόφοιτοι του Πολυτεχνείου το κατέστρεψαν τα πολιτικά λαμόγια που εγέννησε ο μύθος και η απάτη του!

Σημειωτέον ότι, μέχρι και την πτώση της ΧΟΥΝΤΑΣ καμία ένοπλη οργάνωση δεν μπήκε σε αγώνα ανατροπής της.

Μετά από την πτώση της και την επάνοδο της δημοκρατίας, παντελώς ΑΝΑΙΤΙΑ, ΑΧΡΕΙΑΣΤΑ και με ΜΙΣΟΣ ξεφύτρωσαν πολλές “δημοκρατικές” αριστερόστροφες τρομοκρατικές οργανώσεις για να επαναφέρουν τάχα τη δημοκρατία και να τάχα να πολεμήσουν τον καπιταλισμό και το κεφάλαιο!
Όλες αυτές οι τρομοκρατικές οργανώσεις ξεφύτρωσαν μέσα από τον μύθο του Πολυτεχνείου, εξ ου και η διαβόητη 17-ΝΟΕΜΒΡΗ, που αιματοκύλησε την Ελλάδα, εκτελώντας εν ψυχρώ ανυποψίαστους παράγοντες της δεξιάς.

 

Υ.Γ.1.
Μόνο ανιστόρητοι ή εθνικά βλαμμένοι προβαίνουν στην ασέβεια να ισχυρίζονται ότι η ΧΟΥΝΤΑ τελείωσε και κατέρρευσε από τον χαρτοπόλεμο του Πολυτεχνείου και όχι γιατί προδόθηκε και τουρκοπατήθηκε η μισή Κύπρος!

 

Υ.Γ.2.
“Το Πολυτεχνείο” είναι η μεγαλύτερη ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ του 20ου αιώνα στην Ευρώπη, μετά από την ανεπανάληπτη ΑΙΜΑΤΗΡΗ και ΒΑΡΒΑΡΗ ΑΠΑΤΗ του ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ

 

 

 

Πηγή

Προβολές : 1,062


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα