ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. Edward Dowd: Η παγκόσμια οικονομική κατάρρευση είναι μαθηματικά βέβαιη – Ο Covid ήταν ένα σύστημα ελέγχου για την προστασία των κυβερνήσεων και των τραπεζών!

ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. Edward Dowd: Η παγκόσμια οικονομική κατάρρευση είναι μαθηματικά βέβαιη – Ο Covid ήταν ένα σύστημα ελέγχου για την προστασία των κυβερνήσεων και των τραπεζών!

8 Σεπτεμβρίου, 2022 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,189
Μοίρασέ το

 

Τα τελευταία δύο χρόνια, ο Ντάουντ εμφανίστηκε με θάρρος για να αφυπνίσει τους ανθρώπους για την παράπλευρη ζημιά του Covid.

Ο Dowd προβλέπει ότι μια παγκόσμια οικονομική κατάρρευση έρχεται με μαθηματική βεβαιότητα και αυτή θα ξεκινήσει σοβαρά μέσα στους επόμενους έξι έως 24 μήνες.

Ο Covid ήταν η αιτια που παρείχε κάλυψη στις κεντρικές τράπεζες και τις κυβερνήσεις, επιτρέποντάς τους να κρύψουν προσωρινά την πραγματικότητα ότι το χρηματοπιστωτικό σύστημα καταρρέει.

Και επειδή οι Παγκοσμιοποιητές οδηγούν τα πράγματα σε ακραίες καταστάσεις, ακολουθείστε τις συμβουλές του γνωστού οικονομολόγου Edward Dowd:

“Εκτός από την προστασία των οικονομικών σας περιουσιακών στοιχείων, θα ήταν σοφό να προετοιμαστείτε και για άλλα σχετικά σενάρια, όπως ελλείψεις τροφίμων ,  νερού  και  ενέργειας . Συγκεντρώστε προμήθειες και ανακαλύψτε πώς να ζήσετε σε ένα σενάριο «εκτός δικτύου», σε περίπτωση που εξαφανιστούν ξαφνικά οι καθημερινές ανέσεις.

Επίσης, προετοιμάστε τον εαυτό σας διανοητικά, συναισθηματικά και πνευματικά για τις στιγμές που θα μπορούσαν να είναι αγχωτικές και προκλητικές καθώς η παγκοσμιοποίηση συνεχίζει να ωθεί τη Μεγάλη Επαναφορά προς τα εμπρός, κάτι που θα απαιτήσει περισσότερες «έκτακτες καταστάσεις».

Και ευχηθείτε να ξεσηκωθούν οι Κινέζοι…

ΤΕΛΙΚΑ, ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Edward Dowd: Η παγκόσμια οικονομική κατάρρευση είναι μαθηματικά βέβαιη – Ο Covid ήταν ένα σύστημα ελέγχου για την προστασία των κυβερνήσεων και των τραπεζών!

O Edward Dowd δεν είναι ένας απλός οικονομολόγος. Ήταν ο πρώην διαχειριστής μετοχικού κεφαλαίου της BlackRock για 10 χρόνια, δηλαδή, ο πρώην διαχειριστής του μεγαλύτερου παγκόσμιου κεφαλαίου στον κόσμο!

Μέχρι που άρχισε να κρούει το καμπανάκι του κινδύνου βλέποντας την καταστροφή που φέρνουν στην ανθρωπότητα μέσω της ατζέντας Covid19 και τις θανατηφόρες ενέσεις της Moderna και Pfizer.

Τα τελευταία δύο χρόνια, ο Ντάουντ εμφανίστηκε με θάρρος για να αφυπνίσει τους ανθρώπους για την παράπλευρη ζημιά του Covid. Ο Dowd προβλέπει ότι μια παγκόσμια οικονομική κατάρρευση έρχεται με μαθηματική βεβαιότητα και αυτή θα ξεκινήσει σοβαρά μέσα στους επόμενους έξι έως 24 μήνες.

Ο Covid ήταν η αιτια που παρείχε κάλυψη στις κεντρικές τράπεζες και τις κυβερνήσεις, επιτρέποντάς τους να κρύψουν προσωρινά την πραγματικότητα ότι το χρηματοπιστωτικό σύστημα καταρρέει.

Ο Covid επέτρεψε τη δημιουργία ενός συστήματος ελέγχου για την προστασία των κυβερνήσεων και των κεντρικών τραπεζών από τις επιπτώσεις τις κατάρρευσης των συστημάτων τροφίμων, ενέργειας και χρηματοδότησης. Τους επέτρεψε να περιορίσουν τα ταξίδια και να εισαγάγουν ψηφιακές ταυτότητες και ψηφιακά νομίσματα της κεντρικής τράπεζας συνδέοντάς τα με τα διαβατήρια εμβολίων.

Ο Dowd οταν κατάλαβε ότι κάτι πολύ διαβολικό συμβαίνει στην ανθρωπότητα, εξέτασε τις ασφαλιστικές εταιρείες και βρήκε να αναφέρουν αύξηση 40% στην υπερβολική θνησιμότητα μεταξύ των ενηλίκων κατά το τέταρτο τρίμηνο του 2021. Οι νέοι ηλικίας 25 έως 44 ετών είχαν αύξηση 84% στην υπερβολική θνησιμότητα αμέσως μετά την κυκλοφορία των εμβολίων. Το ίδιο διάστημα ο αριθμός των Αμερικανών που ισχυρίζονται ότι είναι ανάπηροι έχει αυξηθεί κατά τουλάχιστον 10%.

Ποιος βρίσκεται πίσω από την οικονομική κατάρρευση;

Πλησιάζει ξανά το 2008 από την αρχή, με τους ίδιους απατεώνες να καταστρέφουν την παγκόσμια οικονομία και να υπόσχονται να ξεκινήσουν ένα «νέο και βελτιωμένο» χρηματοπιστωτικό σύστημα.

Λέει ο Dowd. «Τα τελευταία 12 χρόνια ήταν ένα αερόστατο αυτού που αποκαλώ φούσκα κεντρικής τράπεζας-κυβέρνησης, της φούσκας των ομολόγων κρατικού χρέους».

Ποιος θα σώσει αυτή τη φούσκα; Ποιος θα είναι ο αγοραστής όλου αυτού του χρέους όταν τελικά σκάσει αυτή η φούσκα; Απάντηση: Κανείς. Πολλοί που γνωρίζουν την κατάσταση εκπλήσσονται που το σύστημα κράτησε τόσο πολύ.

Έμοιαζε σαν να ήταν έτοιμο να εκραγεί το 2019 και στη συνέχεια, βολικά, εμφανίστηκε ο Covid, ο οποίος παρείχε εξουσίες έκτακτης ανάγκης σε όλες τις κεντρικές τράπεζες. Οι κυβερνήσεις έκαναν άλλο ένα ξεφάντωμα δαπανών, τυπώνοντας χρήματα, και αυτό τους επέτρεψε να αντέξουν για άλλα δύο χρόνια.

«Τώρα βρισκόμαστε στο 2022 και εμφανίζεται ξανά», λέει ο Dowd. «Και ο λόγος για τον οποίο ο Covid ήταν σημαντικός είναι επειδή η Federal Reserve μπόρεσε να κλείσει την τρύπα σε αυτό που άρχιζε να μετατρέπεται σε κρίση χρέους ρευστότητας.

«Τύπωσαν 65% περισσότερα χρήματα. Το απόθεμα χρήματος αυξήθηκε κατά 65% σε ετήσια βάση το 2020, και αυτό μπόρεσε να το καλύψει. Μετά, όταν έκλεισε η οικονομία, ήταν εξωτερικό σοκ, οπότε όταν ξανάνοιξαν με όλα τα λεφτά του συστήματος, είχαμε ανάκαμψη για ενάμιση χρόνο. Τα χρηματιστήρια τρελάθηκαν, οι πιστωτικές αγορές τρελάθηκαν και εμείς ανεβήκαμε ξανά.

«Αλλά τώρα βρισκόμαστε δύο χρόνια αργότερα, [με] τον πληθωρισμό που προκλήθηκε από τις κακές πολιτικές της κυβέρνησης Μπάιντεν, την ΕΕ, την αύξηση του χρήματος… επίσης, ο Covid έσπασε πολλές αλυσίδες εφοδιασμού… Βασικά, δεν είχαμε πληθωρισμό στα αγαθά και υπηρεσίες για τα τελευταία 12 χρόνια. Είχαμε πληθωρισμό σε περιουσιακά στοιχεία, μετοχές και ομόλογα.

«Αυτό που συμβαίνει τώρα είναι ότι η πραγματική οικονομία αισθάνεται τις επιπτώσεις του πληθωρισμού, τις κακές πολιτικές. Αρχίζουμε να βλέπουμε το δολάριο ΗΠΑ να ανεβαίνει και το δολάριο είναι το αποθεματικό νόμισμα του κόσμου. Τα τελευταία 22 χρόνια, υπήρξε μια τεράστια αύξηση σε αυτό που ονομάζεται χρέος σε δολάρια… Έχουμε περίπου 15 τρισεκατομμύρια δολάρια σε χρέος.

«Λοιπόν, όταν βλέπετε το δολάριο να ανεβαίνει, αυτό είναι ενδεικτικό μιας κρίσης χρέους επειδή τα χρήματα γίνονται στενά. Υπάρχουν λιγότερα δολάρια εκεί έξω. Οι άνθρωποι αγωνίζονται για δολάρια. Και ο λόγος για τον οποίο πιστεύω ότι θα καταρρεύσουμε άμεσα είναι ότι δεν έχουμε δει ποτέ έναν κύκλο πληθωρισμού εμπορευμάτων με το δολάριο να αυξάνεται ταυτόχρονα…

«Μπορείτε να υποστηρίξετε ότι αυτό είναι σκόπιμο επειδή οι πολιτικές είναι τόσο κακές που διακόπτουν την παραγωγή ενέργειας. Πριν από τον πόλεμο της Ουκρανίας, το πρώτο εκτελεστικό διάταγμα του Μπάιντεν την 1η ημέρα της κυβέρνησής του ήταν να κλείσει ο αγωγός Keystone. Λοιπόν, εδώ είμαστε. Νομίζω ότι φτάνουμε στο τέλος.

«Ο Covid, ήταν απαραίτητος, παρείχε κάλυψη στις κεντρικές τράπεζες και τις κυβερνήσεις, αλλά επέτρεψε επίσης ένα σύστημα ελέγχου. Θα έπρεπε να υπάρχει ένα σύστημα ελέγχου όπου τα ταξίδια είναι περιορισμένα και να φταίει ένας ιός, να δημιουργήσετε διαβατήρια εμβολίων, τα οποία στη συνέχεια θα συνδέονται με ψηφιακές ταυτότητες και μετά το ψηφιακό νόμισμα της κεντρικής τράπεζας. Έτσι, νομίζω ότι ο Covid ήταν μια απαραίτητη δικαιολογία.

«Καθώς περνάμε στο χρόνο, αρχίζω να σκέφτομαι ότι αυτό ήταν το σχέδιο. Δεν έχω όλα τα στοιχεία, αλλά το γεγονός ότι δεν σταματάμε αυτό που συμβαίνει μου υποδηλώνει ότι πρόκειται για συνωμοσία συμφερόντων και γιαυτό δεν θέλουν να σταματήσουν την κυκλοφορία αυτών των εμβολίων.

«Έλεγα ότι ο Covid ήταν μια βολική δικαιολογία, αλλά όσο συνεχίζεται αυτό, τόσο πιο γελοίο γίνεται. Οπότε, νομίζω ότι όλα ήταν σχεδιασμένα».

Σχετικά με το πόσο χρόνο έχουμε, ο Dowd πιστεύει ότι η αρχική οικονομική κατάρρευση θα συμβεί μέσα στους επόμενους έξι έως 18 μήνες ή το πολύ 24 μήνες. 

Εάν οι χρηματιστηριακές αγορές αποκλιμακωθούν σοβαρά και αρχίσουμε να βλέπουμε μειώσεις άνω του 40% στους δείκτες, η Ομοσπονδιακή Τράπεζα μπορεί να αρχίσει να αγοράζει μετοχές, κάτι που θα οδηγήσει σε ένα νεοφεουδαρχικό σύστημα που απλώς θα μεγεθύνει τις ήδη υπάρχουσες αποκλίσεις μεταξύ του κεφαλαίου και της κατώτερης τάξης. Ο λόγος για αυτό, εξηγεί ο Dowd, είναι επειδή:

«Δεν υπάρχει μηχανισμός της αγοράς που να τιμωρεί κανέναν για κακές αποφάσεις. Οι κακές αποφάσεις τους διασώθηκαν από τις κεντρικές τράπεζες. Ο ηθικός κίνδυνος είναι τόσο υψηλός που αν είστε απλώς στέλεχος C-suite σε μια μεγάλη εταιρεία του Fortune 500, θα γίνετε εκπληκτικά πλούσιοι και δεν χρειάζεται να είστε πραγματικά καλοί. Θα είσαι ένας από τους άρχοντες και οι εργάτες και όλοι οι άλλοι που δούλεψαν σκληρά θα δυσκολεύονται να τα βγάλουν πέρα.

«Αυτό συμβαίνει τα τελευταία 12 χρόνια. Η οικονομία ως επί το πλείστον ήταν μια οικονομία των μεγάλων και εκείνων που βρίσκονται κοντά στην τυπογραφική μηχανή… Εάν προσπαθείτε να δημιουργήσετε μια μικρή επιχείρηση, εάν είστε εργαζόμενος σε μια από αυτές τις εταιρείες και δεν έχετε πολλές επιλογές μετοχών, δεν θα πάτε μπροστά».

Γιατί ο Dowd άρχισε να μιλάει ανοιχτά για το εμβόλιο Covid

Ο Dowd, ο οποίος ζει στο Maui, ενεπλάκη για πρώτη φορά στον αγώνα κατά των εμβολίων όταν κυκλοφόρησαν τα μέτρα. Στο Maui, έπρεπε να έχεις διαβατήριο εμβολίου για να μπεις σε ένα εστιατόριο ή στο γυμναστήριο.

«Ήμουν καχύποπτος για το “εμβόλιο από την αρχή», λέει, «γιατί ήξερα δύο πράγματα: “Επιχείρηση Warp Speed” ακούγεται τρελό. Και το Νο. 2, ήταν φυσικά ότι πρόκειται για πειραματικό, και ήξερα ότι τα περισσότερα εμβόλια χρειάζονταν επτά έως 10 χρόνια δεδομένων ασφαλείας πριν τεθούν στην αγορά.

«Λοιπόν, σκέφτηκα ότι όλοι θα ήταν σαν εμένα – λογικοί – και δεν θα το έπαιρναν. Μετά, όταν είδα τη μηχανή προπαγάνδας, την κοινωνική πίεση, ήξερα ότι κάτι άλλο συνέβαινε, ότι κάπου αλλου αποσκοπούσε, και τότε ήταν που έμπλεξα. Άρχισα να πηγαίνω σε ράλι στο Μάουι. Άρχισα να συναντώ ομοϊδεάτες μου και έτσι συνδέθηκα με τον Δρ [Ρόμπερτ] Μαλόουν εδώ στο Μάουι.

«Τώρα είμαι μέρος του πληρώματος που προσπαθεί να αποκαλύψει αυτό το έγκλημα. Όταν συνάντησα τον [Malone] τον Οκτώβριο του 2021, του είπα ότι είχα την υποψία ότι συνέβαιναν πολύ άσχημα πράγματα με τα εμβόλια… Είπα ότι θα παρακολουθούσα τις ασφαλιστικές εταιρείες και τις εταιρείες κηδειών, και αν η υποψία μου ήταν σωστή, θα φαινόταν στα αποτελέσματα — και φάνηκε».

Η επιλογή να επικεντρωθεί στις μη κυβερνητικές βάσεις δεδομένων ήταν προφανής, καθώς το CDC μονο τους τελευταίους μήνες άρχισε να διακυβεύει στατιστικά στοιχεία θνησιμότητας. Υποτίθεται ότι αναβαθμίζουν διακομιστές και επαναφορτώνουν δεδομένα θνησιμότητας για κάθε αιτία και τώρα λείπουν δεκάδες χιλιάδες αναφορές θανάτου.

Η θνησιμότητα από κάθε αιτία είναι ένα κρίσιμο τελικό σημείο για οποιοδήποτε φάρμακο

«Χρησιμοποιούσα τη λέξη απάτη το φθινόπωρο του 2021 σε σχέση με την Pfizer», λέει ο Dowd και μόλις είδε ότι ο FDA ήθελε να κρύψει τα δεδομένα της Pfizer για 75 χρόνια, πείστηκε απόλυτα. «Αυτό είναι η πρώτη απόδειξη της συγκάλυψης», λέει. Τώρα, καθώς αυτά τα έγγραφα αρχίζουν να ξεχύνονται, με ρυθμό 55.000 σελίδων το μήνα, συνειδητοποιούμε τι ήταν τόσο πρόθυμοι να κρύψουν ο FDA και η Pfizer.

«Το τελικό σημείο της θνησιμότητας από όλες τις αιτίες, είναι κάτι για το οποίο πρέπει να μιλήσουμε. Κανονικά, εάν είστε εταιρεία βιοτεχνολογίας μεμονωμένου προϊόντος και κάνετε μια κλινική δοκιμή που αποτυγχάνει στο τελικό σημείο θνησιμότητας από κάθε αιτία, το φάρμακο δεν εγκρίνεται [από τον FDA].

«Στο τέλος της ημέρας, αν ο κίνδυνος είναι μεγαλύτερος από το όφελος, αυτό το πράγμα δεν εγκρίνεται. Το τελικό σημείο είναι αυτό της θνησιμότητας όλων των αιτιών, αυτό το έκρυψαν από όλους και ταυτόχρονα το εμβόλιο διαφημίζονταν για την αποτελεσματικότητά του.

«Αυτό είναι επίσης άνευ προηγουμένου. Έτσι, σε 28 ημέρες, υπήρξαν περίπου 23 θάνατοι στην ομάδα του εμβολίου και 17 στην ομάδα του εικονικού φαρμάκου, γεγονός που δίνει 23% θνησιμότητα από όλες τις αιτίες. Δεν έπρεπε να εγκριθεί γι’ αυτό και μόνο. Είναι απάτη κατά την γνώμη μου».

Όπως σημειώθηκε από τον Dowd, ένα από τα πιο αξιοσημείωτα αντεπιχειρήματα που προέκυψαν από την υπόθεση απάτης κατά της Pfizer τους τελευταίους μήνες είναι ότι οι δικηγόροι της Pfizer που ισχυρίζονται ότι ακόμη και αν υπάρχει απάτη, η Pfizer δεν μπορεί να διωχθεί γιατί η κυβέρνηση των ΗΠΑ της έδωσε την άδεια να παρακάμψει την ασφάλεια. «Γιατί αυτό κρύβεται απο τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης;» ρωτάει ο Dowd. «Μόνο όσοι από εμάς είμαστε στην κορυφή αυτού του θεάματος φαίνεται να το γνωρίζουμε αυτό».

Στον πραγματικό κόσμο, η υπερβολική θνησιμότητα για όλες τις αιτίες που καταδείχθηκε στη δίκη της Pfizer αποδεικνύεται ότι είναι στα χρήματα. 

Στο Ηνωμένο Βασίλειο, για παράδειγμα, η υπερβολική θνησιμότητα αυξάνεται μεταξύ 10% και 20% από τότε που κυκλοφόρησαν οι ενέσεις. Σε άλλους τομείς, και σε ορισμένες ηλικιακές κατηγορίες, η υπερβολική θνησιμότητα είναι πολύ μεγαλύτερη, ωστόσο ο FDA και το CDC απλώς συμβαδίζουν με αυτό, χωρίς να κάνουν απολύτως τίποτα για να προειδοποιήσουν κανέναν για τους κινδύνους.

Συγκλονιστικές αυξήσεις στην υπερβολική θνησιμότητα

Όπως σημειώθηκε από τον Dowd, πως οι ασφαλιστικές εταιρείες ανέφεραν αύξηση 40% στην υπερβολική θνησιμότητα μεταξύ των ενηλίκων σε ηλικία εργασίας το φθινόπωρο του 2021. Μια αύξηση 10% της θνησιμότητας από όλες τις αιτίες είναι μια καταστροφή που συμβαίνει κάθε 200 χρόνια, επομένως το 40% είναι απλώς εξωφρενικό.

Προτού το CDC αρχίσει να χειραγωγεί τα στατιστικά των θανάτων, η θνησιμότητα από κάθε αιτία αυξήθηκε κατά περίπου 40%, λέει ο Dowd. Το όπλο καπνίσματος στα δεδομένα του CDC βρέθηκε όταν η υπερβολική θνησιμότητα αναλύθηκε ανά ηλικιακή ομάδα. Οι ηλικίες μεταξύ 25 και 44 ετών, είχαν μια τεράστια αύξηση 84% στην υπερβολική θνησιμότητα κατά το φθινόπωρο του 2021.

«Προσπαθούν να το εξηγήσουν λέγοντας, τα lockdown προκαλούν θανάτους από απελπισία, αυτοκτονίες, ναρκωτικά και αλκοόλ και άτομα που δεν κάνουν τις εξετάσεις για τον καρκίνο. Λοιπόν, σε ένα χρονικό διάστημα τριών μηνών, φτάσαμε από 40% σε 50% υπερβολική θνησιμότητα το καλοκαίρι, σε 84% υπερβολική θνησιμότητα το φθινόπωρο.

«Εξήντα μία χιλιάδες υπερβολικοί θάνατοι αντιπροσωπεύουν έναν πόλεμο του Βιετνάμ σε ένα χρόνο για αυτήν την ηλικιακή ομάδα. Αυτό συνέβη. Και κοιτάξτε, αυτές είναι ηλικίες 25 έως 44. Δεν θα πρέπει να πεθαίνεις σε αυτή την ηλικία, εκτός και αν είναι τυχαίο ή αυτο-προκαλούμενο μέσω αυτοκτονίας ή κατάχρησης ναρκωτικών. Και δεν μπορείς να μου πεις ότι όλοι αποφάσισαν, σε χρονικό διάστημα τριών μηνών, να αυτοκτονήσουν και να κάνουν υπερβολική δόση ναρκωτικών. Δεν βγάζει νόημα.”

Υπήρξε επίσης μια τεράστια μετατόπιση στους θανάτους το 2021 από τους ηλικιωμένους στους νέους, με τους νεότερους να πεθαίνουν σε ανησυχητικό ρυθμό.

«Σε αυτό το σημείο, έχουμε αποδείξεις για το έγκλημα», λέει ο Ντάουντ. «Αυτό που με σοκάρει είναι το γεγονός ότι τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης εξακολουθούν να το κρύβουν αυτό. Τα καλά νέα είναι ότι φαίνεται ότι μεταδίδεται από στόμα σε στόμα, και όλο και περισσότεροι άνθρωποι, δεν λαμβάνουν ενισχυτικά».

Μαζική αύξηση των αναπηριών

Σύμφωνα με τον Dowd, οι ασφαλιστικές εταιρείες αναφέρουν επίσης αυξήσεις στις πληρωμές αναπηρίας για το πρώτο τρίμηνο του 2022 και τόσο οι ασφαλιστικές εταιρείες όσο και τα γραφεία τελετών βλέπουν μια συνεχόμενη αύξηση της υπερβολικής θνησιμότητας.

«Οι εταιρείες κηδειών εξακολουθούν να βλέπουν ακόμα μεγαλύτερη αύξηση από αυτή που πίστευαν ότι θα έβλεπαν. Νόμιζαν ότι θα επέστρεφαν στη γραμμή τάσεων του παρελθόντως αλλα σημειώνουν άυξηση από έτος σε έτος. Πρέπει να θυμάστε ότι η ετήσια αύξηση είναι σε σχέση με το 2021.

«Και οι δύο εταιρείες γραφείου τελετών που εξέτασα το 2ο τρίμηνο του 2022 αύξησαν τις πωλήσεις μεταξύ 2% και 3%, το οποίο για να είναι συγκρίσιμο με το δεύτερο τρίμηνο του 2021. Θα έπρεπε να καταρρέυσει 20% με 30%, αλλά αυτό δεν έγινε.

«Ας μιλήσουμε για τα δεδομένα αναπηρίας. Αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό. Νομίζω ότι θα ανακαλύψουμε – όσο τραγικό κι αν είναι το χειρότερο ανεπιθύμητο συμβάν, ο θάνατος, – υπάρχουν μερικά πράγματα χειρότερα από τον θάνατο. αναπηρίες που αλλάζουν τη ζωή που κάνουν τη ζωή σας αβίωτη και όσοι ζουν μαζί σας πρέπει να σας φροντίζουν.

«Και οι επιπτώσεις στην κοινωνία είναι πολύ χειρότερες από έναν ξαφνικό θάνατο… Ο σύντροφός μου, ο οποίος ήταν πρώην αναλυτής ασφάλισης της Wall Street, ανακάλυψε μια ομοσπονδιακή βάση δεδομένων, το Γραφείο Στατιστικών Εργασίας των ΗΠΑ, και τα καλά νέα για αυτούς είναι ότι δεν το κάνουν έχουν οποιοδήποτε δέρμα σε αυτό το παιχνίδι.

«Κάνουν μια έρευνα στο νοικοκυριό κάθε μήνα. Κάθε μήνα λαμβάνουμε τους αριθμούς απασχόλησης που προέρχονται από αυτούς και κάνουν ένα σωρό διαφορετικές ερωτήσεις, μερικές από τις οποίες αφορούν την αναπηρία, οι οποίες ουσιαστικά καταλήγουν στο «Είσαι ανάπηρος ή κάποιος στο νοικοκυριό σου είναι ανάπηρος;

«Για την πενταετία πριν από το 2021, αυτός ο αριθμός ήταν μεταξύ 29 και 30 εκατομμυρίων. Τώρα είναι 33 εκατομμύρια και αυξάνεται σημαντικά από το 2021. Και πραγματικά άρχισε να απογειώνεται τον Μάιο και τον Ιούνιο του 2021.

«Αυξήσαμε τα άτομα με αναπηρία κατά 10%. Τώρα, αυτό δεν έχει καμία σχέση με αιτήματα αναπηρίας. Αυτό είναι αυτοπροσδιορισμός. Αυτό δεν συνδέεται με σημείωμα γιατρού ή με αναπηρία. Αυτό είναι απλώς κάποιος που λέει, οικειοθελώς, ότι είναι ανάπηρος…

«Έτσι, ο αριθμός των ατόμων με αναπηρία θα μπορούσε να είναι πολύ, πολύ μεγαλύτερος. Απλώς ξύνουμε την επιφάνεια εδώ. Λοιπόν, αυτό είναι που συμβαίνει. Αν αναρωτιέστε, γιατί υπάρχει έλλειψη εργατικού δυναμικού; Νομίζω ότι αυτό εξηγεί πολλά.

«Και το πολλαπλασιάζεις αυτό παγκοσμίως και μιλούν για αλυσίδες εφοδιασμού και αδυναμία πρόσληψης ανθρώπων — αυτό σίγουρα συμβαίνει. Πιστεύω επίσης ότι ένα μεγάλο μέρος του πληθωρισμού που βλέπουμε οφείλεται σε άτομα που δεν μπορούν να εργαστούν».

Ασημένιες επενδύσεις

Αν υπάρχει μια ασημένια γραμμή σε αυτό το χάος, είναι ότι οι γονείς ξυπνούν για τους κινδύνους όχι μόνο από το εμβόλιο Covid αλλά και το πρόγραμμα εμβολιασμού της παιδικής ηλικίας στο σύνολό του. Από τις αρχές Αυγούστου 2022, μόνο το 3% των παιδιών κάτω των 5 ετών είχε λάβει το εμβόλιο Covid.  Πολλοί ρίχνουν επίσης μια δεύτερη ματιά σε άλλα εμβόλια, συμπεριλαμβανομένων των εμβολίων για ενήλικες.

Αυτό έχει καθυστερήσει πολύ, καθώς κανένα από τα εμβόλια στο πρόγραμμα εμβολιασμού της παιδικής ηλικίας δεν συγκρίθηκε ποτέ με το πραγματικό εικονικό φάρμακο για να επιβεβαιωθεί η ασφάλεια και η αποτελεσματικότητα και δεν έχουν γίνει μελέτες που να επιβεβαιώνουν ότι η ταυτόχρονη χορήγηση πολλαπλών εμβολίων είναι πραγματικά ασφαλής.

«Νομίζω ότι καθώς αυτό το σκάνδαλο καταρρέει και εκτυλίσσεται, θα ανακατασκευάσει πολλές απο τις απόψεις μας», «και νομίζω ότι αυτό είναι καλό. Νομίζω ότι άνθρωποι σαν εσάς και άλλους που έχουν καταλάβει τι συμβαίνει, θα δικαιωθούν. Δεν θα ξανακάνω προσωπικά άλλο εμβόλιο ή εμβόλιο κατά της γρίπης. Τελείωσα με αυτά. Είμαι εκτός.”

Πρέπει να προετοιμαστούμε;

Όσον αφορά το τι μπορείτε να κάνετε για να προετοιμαστείτε για το αναπόφευκτο οικονομικό κραχ, ο Dowd λέει:

«Οι άνθρωποι μου ζητούν επενδυτικές συμβουλές. Σιχαίνομαι να τις δώσω, αλλά θα πω το εξής: Εάν τα χρηματοοικονομικά περιουσιακά στοιχεία πρόκειται να καταρρεύσουν, μην ανησυχείτε για τον πληθωρισμό. Είναι πιθανώς μια καλή ιδέα να έχετε ένα μέρος του χαρτοφυλακίου σας … σε μετρητά, για να εκμεταλλευτείτε το σενάριο που έρχεται. Έτσι, όταν όλοι πουλάνε, κάνετε ό,τι έκανε παλιά JP Morgan — εσείς να αγοράζετε. Δεν είναι κακή ιδέα».

Εκτός από την προστασία των οικονομικών σας περιουσιακών στοιχείων, θα ήταν σοφό να προετοιμαστείτε και για άλλα σχετικά σενάρια, όπως ελλείψεις τροφίμων ,  νερού  και  ενέργειας . Συγκεντρώστε προμήθειες και ανακαλύψτε πώς να ζήσετε σε ένα σενάριο «εκτός δικτύου», σε περίπτωση που εξαφανιστούν ξαφνικά οι καθημερινές ανέσεις.

Επίσης, προετοιμάστε τον εαυτό σας διανοητικά, συναισθηματικά και πνευματικά για τις στιγμές που θα μπορούσαν να είναι αγχωτικές και προκλητικές καθώς η παγκοσμιοποίηση συνεχίζει να ωθεί τη Μεγάλη Επαναφορά προς τα εμπρός, κάτι που θα απαιτήσει περισσότερες «έκτακτες καταστάσεις».

«Έχουμε πλησιάσει τα ενδιάμεσα. Οι άνθρωποι που βρίσκονται στην εξουσία φοβούνται θανάσιμα επειδή έχουν διαπράξει εγκλήματα που δεν έχουν συμβεί ποτέ ξανά στο παρελθόν, οπότε υποπτεύομαι τι θα κάνουν», λέει ο Dowd. «Προσπαθούν να προκαλέσουν την ευλογιά των πιθήκων. Αυτό δεν φαίνεται να είναι κάτι που τσιμπάει ο κόσμος. Μπορεί να δοκιμάσουν, υποπτεύομαι, έναν καλό παλιομοδίτικο πόλεμο. Ο πόλεμος συνήθως αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα.

«Αυτό που πρέπει να ανησυχούμε είναι η Κίνα. Η Κίνα έχει δημογραφικό πρόβλημα. Βρίσκονται σε δημογραφική πτώση που ξεκίνησε το 2020… Στη δεκαετία του ’80 και του ’90, όλοι έλεγαν ότι η Ιαπωνία επρόκειτο να ξεπεράσει τις ΗΠΑ Λοιπόν, η Ιαπωνία είχε δημογραφική κατάρρευση. «Κατέρρευσαν και έχασαν δύο δεκαετίες. Η Κίνα καταρρέει τώρα…

«Είναι υπερχρεωμένοι και καταρρέουν καθώς μιλάμε. Πολλά από αυτά τα lockdown Covid που βλέπετε τους τελευταίους δύο μήνες δεν είναι τίποτε άλλο από την απόκρυψη τραπεζικών καταθέσεων. Ένας από τους μεγαλύτερους φόβους τους… είναι μη ξεσηκωθεί ο δικός τους πληθυσμός.

«Όσο κράτησαν τους ανθρώπους να τρέφονται και να βρίσκουν δουλειά, δεν χρειαζόταν να ανησυχούν. Εάν υπάρξει οικονομική κατάρρευση, αυτό που παραδοσιακά κάνουν οι περισσότερες χώρες είναι να δημιουργούν έναν εξωτερικό εχθρό που ενώνει το λαό. Αν είμαι η Κίνα και διευθύνω το σόου και είμαι κακός άνθρωπος, θα ξεκινούσα κάτι με την Ταϊβάν μόνο και μόνο για να εστιάσουν τους πάντες εκτός των εσωτερικών ζητημάτων τους».

Πηγή expose-news

Σύνολο αποδείξεων Ed Dowd

 

Πηγή

Προβολές : 1,189


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα