Πολύ Σημαντικό: Δείτε πώς να αντιμετωπίσετε την μόλυνση του εμβολίου απο την τοξική ακίδα!

Πολύ Σημαντικό: Δείτε πώς να αντιμετωπίσετε την μόλυνση του εμβολίου απο την τοξική ακίδα!

26 Οκτωβρίου, 2022 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:3,415
Μοίρασέ το

 

Το ψυχολογικό και περιβαλλοντικό στρες, όπως το υπεριώδες φως, οι ρύποι, τα οξειδωτικά και πολλοί άλλοι παράγοντες, μπορεί να βλάψουν το DNA, απαιτώντας συνεχή επισκευή.

Το κατεστραμμένο DNA θέτει τα κύτταρα σε κίνδυνο να γίνουν καρκινικά και αυτά τα κύτταρα πρέπει να θανατωθούν για να αποφευχθούν οι σχηματισμοί καρκίνου. Ωστόσο, με την μειωμένη δραστηριότητα Τ εξαιτίας της τοξικής που φυσικοί εξοντωτές καρκινικών κυττάρων, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ανεξέλεγκτο πολλαπλασιασμό δυνητικά καρκινικών κυττάρων.

 

 

 

 

Παρακαλώ, μοιραστείτε το θέμα με όσους από το περιβάλλον σας έχουν εμβολιαστεί…

ΣΩΣΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ…

Μην μπείτε σε διαδικασία συζήτησης μαζί τους… εκτυπώστε και βάλτε σε ένα φάκελο το κείμενο αυτό και δώστετο τους με μια κάρτα που θα γράφει: “Σ’ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ”… και αφήστε τους ν΄αποφασίσουν αυτοί για το μέλλον τους…

Προσωπικά, σε πρόσωπα που αγαπώ, αυτό κάνω…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Σημαντικό: Δείτε πώς να αντιμετωπίσετε την μόλυνση του εμβολίου απο την τοξική ακίδα!

Πολλαπλές μελέτες έχουν δείξει ότι η πρωτεΐνη ακίδας SARS-CoV-2 είναι μια εξαιρετικά τοξική και φλεγμονώδης πρωτεΐνη, ικανή να προκαλέσει παθολογίες και εξασθένηση του ανοσοποιητικο, γράφει η epoch health.

Η παρουσία πρωτεΐνης ακίδας έχει συνδεθεί στενά με το long COVID μετά τον εμβολιασμό. Μελέτες έχουν δείξει ότι οι πρωτεΐνες ακίδας είναι συχνά παρούσες σε συμπτωματικούς ασθενείς, μερικές φορές ακόμη και μήνες μετά από μολύνσεις ή εμβολιασμούς.

Ο αριθμός των μακροχρόνιων κρουσμάτων COVID μετά τον εμβολιασμό αυξάνεται συνεχώς

Η Καναδή μοριακή βιολόγος Τζέσικα Ρόουζ υπολόγισε έναν παράγοντα υποαναφοράς 31 , και έκανε μια εκτίμηση ότι περισσότεροι από 27 εκατομμύρια Αμερικανοί μπορεί να έχουν υποφέρει από ανεπιθύμητα συμβάντα μετά τον εμβολιασμό.

«Οι τραυματίες από το εμβόλιο είναι ένα τεράστιο ποσοστό», είπε ο Δρ Πιερ Κόρι στις 15 Οκτωβρίου σε συνέδριο της Συμμαχίας Κρίσιμης Φροντίδας της Πρώτης Γραμμής COVID-19 ( FLCCC ).

«Οι αριθμοί είναι τεράστιοι… υποεξυπηρετούνται και οι ανάγκες τους δεν καλύπτονται».

Δυστυχώς δεν έχουν γίνει μελέτες μεγάλης κλίμακας για τη θεραπεία των συμπτωμάτων μετά τον εμβολιασμό, λόγω μη αποδοχής του απο το ιατρικό κατεστημένο.

Η ανοσολογική δυσλειτουργία που προκαλείται από την πρωτεΐνη ακίδας όχι μόνο προκαλεί φλεγμονή, αλλά μπορεί επίσης να συμβάλει στον πολλαπλασιασμό του καρκίνου και στην αυτοανοσία.

Η βλάβη από πρωτεΐνες ακίδας μπορεί να οδηγήσει σε κατεστραμμένο DNA και  μελέτες έχουν δείξει ότι οι πρωτεΐνες ακίδας μπορούν επίσης να μειώσουν την επιδιόρθωση του DNA. 

Το ψυχολογικό και περιβαλλοντικό στρες, όπως το υπεριώδες φως, οι ρύποι, τα οξειδωτικά και πολλοί άλλοι παράγοντες, μπορεί να βλάψουν το DNA, απαιτώντας συνεχή επισκευή.

Το κατεστραμμένο DNA θέτει τα κύτταρα σε κίνδυνο να γίνουν καρκινικά και αυτά τα κύτταρα πρέπει να θανατωθούν για να αποφευχθούν οι σχηματισμοί καρκίνου. Ωστόσο, με την μειωμένη δραστηριότητα Τ εξαιτίας της τοξικής που φυσικοί εξοντωτές καρκινικών κυττάρων, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ανεξέλεγκτο πολλαπλασιασμό δυνητικά καρκινικών κυττάρων.

Άλλες δυσλειτουργίες που έχουν αναφερθεί μετά από εμβολιασμούς περιλαμβάνουν αυτοάνοσα νοσήματα.

Αυτές οι ασθένειες συνδέονται με τις πρωτεΐνες ακίδας που έχουν υψηλό επίπεδο μοριακού μιμητισμού, που σημαίνει ότι οι πρωτεΐνες ακίδας έχουν πολλές περιοχές παρόμοιες με άλλες πρωτεΐνες στο ανθρώπινο σώμα.

Δείτε πως θα τις αντιμετωπίσετε

Ιβερμεκτίνη

Η ιβερμεκτίνη έχει συσταθεί ιδιαίτερα από το FLCCC και πολλούς γιατρούς που θεραπεύουν το COVID και το μεταεμβολιαστικό σύνδρομο, πολεμήθηκε γιατί είναι φθηνό, εξαιρετικά προσιτό και έχει υψηλό προφίλ ασφάλειας όπως και υψηλό ποσοστό ανταπόκρισης.

Το φάρμακο είναι εξαιρετικά δυναμικό και έχει τεκμηριωθεί με μια ποικιλία λειτουργιών: αντιική, αντιπαρασιτική, αντιφλεγμονώδη και επίσης ενισχύει την αυτοφαγία. (Η αυτοφαγία είναι μια μορφή καθαρισμού των άχρηστων ουσιών εντός των κυττάρων).

Η ιβερμεκτίνη μπορεί να βοηθήσει στην απομάκρυνση της πρωτεΐνης ακίδας. Μελέτες έχουν δείξει ότι η ιβερμεκτίνη έχει υψηλότερη συγγένεια για την πρωτεΐνη ακίδας και θα δεσμευτεί στις περιοχές της, εξουδετερώνοντάς τες και ακινητοποιώντας το καταστροφικό τους αποτέλεσμα.

Η ιβερμεκτίνη επιτίθεται επίσης άμεσα στις προφλεγμονώδεις οδούς που πυροδοτούνται από την πρωτεΐνη ακίδας, συμπεριλαμβανομένης της οδού NF-KB που ενεργοποιεί τις φλεγμονώδεις κυτοκίνες και τον υποδοχέα 4.

Οι γιατροί του FLCCC υποστηρίζουν ότι η ιβερμεκτίνη και η διαλείπουσα νηστεία μπορούν να δράσουν «συνεργικά» για να αφαιρέσουν την πρωτεΐνη ακίδας του σώματος, συνιστούν τη λήψη ιβερμεκτίνης με ή αμέσως μετά το γεύμα.

Η ιβερμεκτίνη είναι επίσης ικανή να δεσμεύεται με το ACE2 και το CD147, και επομένως εμποδίζει την είσοδο της πρωτεΐνης ακίδας και την πυροδότηση φλεγμονής στα κύτταρα που εμφανίζουν αυτούς τους υποδοχείς. Μελέτες έχουν επίσης δείξει ότι η ιβερμεκτίνη μπορεί να διατηρήσει την ενέργεια που παράγεται από τα μιτοχόνδρια ακόμη και υπό συνθήκες χαμηλού οξυγόνου.

Περίπου το 70 με 90 τοις εκατό των ασθενών του με σύνδρομο μετά τον εμβολιασμό ανταποκρίνονται στο φάρμακο, μέσα σε 10 ημέρες.

«Οι ασθενείς μπορούν να ταξινομηθούν ως ανταποκρινόμενοι στην ιβερμεκτίνη ή ως μη ανταποκρινόμενοι… οι μη ανταποκρινόμενοι—[είναι] στην πραγματικότητα μια ομάδα ασθενών που είναι πιο δύσκολο να αντιμετωπιστούν», είπε ο Marik.

Οι ασθενείς που δεν ανταποκρίνονται – συνήθως μετά από τέσσερις έως έξι εβδομάδες θεραπείας – συνιστάται να ακολουθήσουν μια πιο επιθετική θεραπεία.

Σε περίπτωση υπερδοσολογίας, η ιβερμεκτίνη μπορεί να προκαλέσει σύγχυση, αποπροσανατολισμό και πιθανώς ακόμη και θάνατο. Ωστόσο, το φάρμακο έχει υψηλό προφίλ ασφάλειας όταν χρησιμοποιείται σε λογικές δόσεις. Υπάρχει λίγη βιβλιογραφία σχετικά με τη χρήση του σε έγκυες γυναίκες, επομένως το FLCCC δεν συστήνει τη χρήση του κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

«Η ιβερμεκτίνη αποδεικνύεται συνεχώς ότι είναι εκπληκτικά ασφαλή φάρμακο για ανθρώπινη χρήση», έγραψε ο Δρ. Satoshi Ohmura, που ανακάλυψε την ιβερμεκτίνη στη μελέτη που συνέταξε από κοινού.

«Πράγματι, είναι ένα τόσο ασφαλές φάρμακο, με ελάχιστες παρενέργειες, που μπορεί να χορηγηθεί από μη ιατρικό προσωπικό, ακόμη και από άτομα που δεν είναι ιατροί σε απομακρυσμένες αγροτικές κοινότητες, υπό την προϋπόθεση ότι έχουν λάβει κάποια πολύ βασική, κατάλληλη εκπαίδευση».

Χαμηλή δόση ναλτρεξόνης

Η χαμηλή δόση ναλτρεξόνης (LDN) παρουσιάστηκε πρόσφατα ​​ως επιλογή για μακροχρόνια θεραπεία για τον COVID.

«Το χρησιμοποιούμε για πολλούς, πολλούς μήνες», είπε ο Marik. «Η χαμηλή δόση ναλτρεξόνης είναι ένα πολύ ισχυρό αντιφλεγμονώδες φάρμακο. Έχει χρησιμοποιηθεί σε πολλές χρόνιες φλεγμονώδεις ασθένειες».

Κλινικά, οι γιατροί του FLCCC έχουν δει πολλά από τα συμπτώματα των ασθενών τους να βελτιώνονται μετά τη θεραπεία με ναλτρεξόνης, αν και μπορεί να χρειαστούν μήνες για να γίνουν ορατά τα οφέλη.

Η κανονική ναλτρεξόνη χρησιμοποιείται συνήθως για την πρόληψη της υπερδοσολογίας σε χρήστες ναρκωτικών. Ωστόσο, όταν μειωθεί στο ένα δέκατο περίπου της κανονικής συγκέντρωσής του, σε 1 mg έως 4,5 mg ναλτρεξόνης, ο μηχανισμός του φαρμάκου αλλάζει δραματικά.

Το LDN έχει αντιφλεγμονώδη δράση. μελέτες δείχνουν ότι είναι σε θέση να μπλοκάρει φλεγμονώδεις υποδοχείς, να μειώσει την παραγωγή προφλεγμονωδών κυτοκινών και να μπλοκάρει τις φλεγμονες.

Το LDN λειτουργεί για να εξισορροπεί τη δραστηριότητα μεταξύ των κυτοκινών τύπου Th1 και Th2.

Οι κυτοκίνες τύπου Th1 τείνουν να παράγουν προφλεγμονώδη απόκριση για να σκοτώσουν τα ενδοκυτταρικά παράσιτα και να προωθήσουν τις αυτοάνοσες δραστηριότητες. Οι κυτοκίνες τύπου Th2 έχουν συνήθως μεγαλύτερη αντιφλεγμονώδη δράση και μπορούν να εξουδετερώσουν τη δραστηριότητα των κυτοκινών Th1.

Η ναλτρεξόνη ρυθμίζει επιλεκτικά αυτή την ισορροπία μειώνοντας τη δραστηριότητα Th1 και αυξάνοντας τις δραστηριότητες της κυτοκίνης Th2.

Κλινικά, το LDN έχει αποδειχθεί αποτελεσματικό έναντι των νευρολογικών συμπτωμάτων μετά τον COVID και μετά τον εμβολιασμό. Έχει καταγραφεί από το FLCCC ως αποτελεσματικό κατά του νευροπαθητικού πόνου, της ομίχλης του εγκεφάλου, της κόπωσης, της παράλυσης και της αναπηρίας του προσώπου.

Αυτό συμβαίνει επειδή η ναλτρεξόνη μειώνει επίσης τη νευροφλεγμονή . Είναι νευροπροστατευτικό και μπορεί να διασχίσει τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό και να μειώσει τις φλεγμονώδεις δράσεις της μικρογλοίας, που λειτουργούν ως κύτταρα του ανοσοποιητικού στον εγκέφαλο.

Ρεσβερατρόλη

Η ρεσβερατρόλη είναι ένα θρεπτικό συστατικό που βρίσκεται συνήθως στα φρούτα. Μπορεί να βρεθεί σε φιστίκια, σταφύλια, κόκκινο και λευκό κρασί, βατόμουρα, κράνμπερι, ακόμα και σε κακάο και μαύρη σοκολάτα.

Μπορεί επίσης να ληφθεί μέσω βιταμινών, αν και γενικά υπάρχει χαμηλή βιοδιαθεσιμότητα της ρεσβερατρόλης, και ως εκ τούτου η FLCCC συνιστά τη λήψη της με κερσετίνη.

Η ρεσβερατρόλη είναι αντιφλεγμονώδης και αντιοξειδωτική. Μελέτες έχουν δείξει ότι είναι επιλεκτικό στη θανάτωση καρκινικών κυττάρων. Ενεργοποιεί τις οδούς επιδιόρθωσης του DNA και ως εκ τούτου μπορεί να μειώσει το κυτταρικό στρες και να αποτρέψει το σχηματισμό καρκινικών κυττάρων.

Σε στρεσογόνα κύτταρα, η ρεσβερατρόλη μπορεί να μειώσει τα αντιδραστικά είδη οξυγόνου που παράγονται από τα μιτοχόνδρια και να προάγει την αυτοφαγία. Σε μελέτες σε ζώα σε μύγες φρούτων και νηματώδεις , η χρήση ρεσβερατρόλης αύξησε τη διάρκεια ζωής τους, υποδεικνύοντας τις αντιγηραντικές και επιμηκυντικές ιδιότητες της.

Χαμηλή δόση ασπιρίνης

Παρόμοια με την ιβερμεκτίνη, η ασπιρίνη είναι ένα άλλο φάρμακο που έχει διαπιστωθεί ότι είναι πολύπλευρο στις επιπτώσεις της στην υγεία.

Η ασπιρίνη είναι αντιφλεγμονώδης και αντιπηκτική. Το φάρμακο επομένως μειώνει την πιθανότητα σχηματισμού μικροθρόμβων στα αιμοφόρα αγγεία. Μελέτες έχουν δείξει ότι μπορεί επίσης να μειώσει τις προφλεγμονώδεις οδούς, το οξειδωτικό στρες και είναι επίσης νευροπροστατευτικό.

Η νευρογνωστική εξασθένηση είναι ένα σημαντικό παράπονο πολλών ανθρώπων που πάσχουν από σύνδρομα μετά το εμβόλιο. Αυτό περιλαμβάνει εγκεφαλική ομίχλη και περιφερικό νευροπαθητικό πόνο.

Μελέτες σε ασθενείς με νόσο Αλτσχάιμερ έδειξαν ότι η λήψη ασπιρίνης συσχετίστηκε με βραδύτερη γνωστική έκπτωση, αν και τα αποτελέσματα ήταν αντικρουόμενα σε διάφορες μελέτες.

Μελέτες σε ζώα έδειξαν ότι οι αρουραίοι στους οποίους χορηγήθηκε ασπιρίνη είχαν χαμηλότερη γνωστική έκπτωση. Ενώ Μελέτες σε αρουραίους με κατεστραμμένα νεύρα έδειξαν ότι η ασπιρίνη μπορεί επίσης να είναι νευροπροστατευτική λόγω της αντιφλεγμονώδους φύσης της.

Η χρήση ωστόσο της ασπιρίνης μπορεί να προκαλέσει παρενέργειες στην εγκυμοσύνη όπως αιμορραγία.

Μελατονίνη

Η μελατονίνη είναι μια ορμόνη που παράγεται από την επίφυση για να προάγει έναν ξεκούραστο ύπνο. Έχει αντιφλεγμονώδεις και αντιοξειδωτικές ιδιότητες.

Στα κύτταρα, η μελατονίνη προάγει την υγεία των μιτοχονδρίων μειώνοντας τα ενεργά είδη οξυγόνου. Επειδή τα μιτοχόνδρια χρησιμοποιούν πολύ οξυγόνο, όταν πιέζονται μέσω περιβαλλοντικών τοξινών όπως η ακτινοβολία ή η έκθεση σε πρωτεΐνες ακίδας, μπορεί να παράγει αντιδραστικά είδη οξυγόνου.

Η μελατονίνη, είναι ένα αντιοξειδωτικό, μπορεί επομένως να αποτρέψει την οξειδωτική βλάβη. Μελέτες δείχνουν ότι εμποδίζει επίσης τη διαρροή ηλεκτρονίων από τα μιτοχόνδρια και ως εκ τούτου μεγιστοποιεί την παραγωγή ενέργειας.

Προάγει επίσης την αυτοφαγία ξεμπλοκάροντας το μονοπάτι της αυτοφαγίας, βοηθώντας το κύτταρο να διασπάσει τις πρωτεΐνες ακίδας και να ενισχύσει την απομάκρυνση αυτών των τοξικών πρωτεϊνών.

Λόγω της αντιοξειδωτικής της ιδιότητας, η μελατονίνη επιδιορθώνει το DNA που έχει καταστραφεί από τις ελεύθερες ρίζες. Η μελατονίνη και οι μεταβολίτες της ενεργοποιούν επίσης γονίδια που προάγουν την επιδιόρθωση του DNA και καταστέλλουν τη γονιδιακή δραστηριότητα που μπορεί να οδηγήσει σε κατεστραμμένο DNA.

Η μελατονίνη έχει αντικαρκινικές ιδιότητες. Μελέτες σε ζώα για τη μελατονίνη έδειξαν ότι τα ζώα στα οποία χορηγήθηκε μελατονίνη είχαν χαμηλότερο ποσοστό δημιουργίας όγκων.

Η μελατονίνη έχει επίσης προταθεί από το FLCCC για τη θεραπεία των εμβοών, ενός συμπτώματος μετά τον εμβολιασμό και του μακροχρόνιου COVID. Το σύμπτωμα είναι ένα κουδούνισμα στα αυτιά και μπορεί να διαταράξει τον ύπνο εάν είναι σοβαρό. Η μελατονίνη μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του κουδουνίσματος και να βοηθήσει τους ανθρώπους να κοιμούνται καλά.

Διαφορές μεταξύ του μακροχρόνιου COVID και του συνδρόμου μετά τον εμβολιασμό

Τόσο το μακροχρόνιο COVID όσο και το σύνδρομο μετά τον εμβολιασμό οφείλονται στη βλάβη από την έκθεση σε ακίδες, και ως εκ τούτου μοιράζονται υψηλό βαθμό αλληλοεπικάλυψης στη θεραπεία.

Ωστόσο, οι γιατροί παρατηρούν μικρές διαφορές σε ορισμένες κλινικές παρουσιάσεις μεταξύ των δύο καταστάσεων, και ως εκ τούτου το FLCCC έχει δώσει προτεραιότητα σε διαφορετικές θεραπείες.

«Φαίνεται ότι με το εμβόλιο, το κυρίαρχο σύμπτωμα είναι νευρολογικό», είπε ο Μαρίκ. Στην παρατήρησή του, περίπου «περισσότερο από το 80 τοις εκατό των ασθενών με κάποιο τραυματισμό από το εμβόλιο έχουν σε κάποιο βαθμό νευρολογική βλάβη».

Ο Marik είπε ότι τα συμπτώματα μετά τον εμβολιασμό είναι πιο δύσκολο να αντιμετωπιστούν από τη μακροχρόνια COVID και είναι πιο επίμονα, με ορισμένους ασθενείς να παρουσιάζουν εξουθενωτικά συμπτώματα για σχεδόν δύο χρόνια.

Επομένως, η θεραπεία για άτομα με συμπτώματα μετά τον εμβολιασμό είναι «πιο επιθετική και πιο στοχευμένη στον εγκέφαλο», είπε ο Marik.

«Το πρόβλημα με τους τραυματίες από το εμβόλιο είναι ότι μπορεί να επιμείνει. Έχουμε ασθενείς που εμβολιάστηκαν τον Δεκέμβριο του 2020… [που] εξακολουθούν να είναι σοβαρά, βαριά τραυματισμένοι».

«Τα δύο είναι παρόμοια, αλλά έχουμε δώσει πολύ μεγαλύτερη έμφαση στον τραυματισμό του εμβολίου επειδή είναι πολύ πιο δύσκολη ασθένεια στη θεραπεία».

Δείτε ακόμα Θεραπείες για την ανακούφιση των τοξικών και παθολογικών επιδράσεων του πειραματικού «Εμβολίου» Covid-19 απο τον Δρ Ανδρέα Ράλλη

 

 

Πηγή

Προβολές : 3,415


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα