Πολύ σύντομα και στην Ελλάδα και αυτή η Ρουφιανιά της Δυστοπίας που μας ετοιμάζουν με ιλιγγιώδεις ρυθμούς

Πολύ σύντομα και στην Ελλάδα και αυτή η Ρουφιανιά της Δυστοπίας που μας ετοιμάζουν με ιλιγγιώδεις ρυθμούς

18 Ιανουαρίου, 2023 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,267
Μοίρασέ το

 

 

ΗΠΑ – Ειδική έκθεση του Leo Hohmann: Ο Ιατρικός Κλάδος Εφαρμόζει τον Ψηφιακό Κώδικα Διάγνωσης του ΠΟΥ για τους Μη Εμβολιασμένους

Η παγίδα, είναι στημένη για όλους μας… κάποια δισεκατομμύρια συνανθρώπων μας, έπεσαν μέσα, κάνοντας το εμβόλιο του θανάτου…
Σειρά μας, όσοι δεν έχουμε εμβολιαστεί… και φυσικά όσοι δεν έχουν ακόμα πεθάνει από τα μπόλια…
Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ: ΤΑ ΟΠΛΑ… όσο και να το βλέπετε δύσκολο, εκεί θα φτάσουμε…
Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥΣ, Η ΖΩΗ ΜΑΣ…!!!
Καλλιόπη Σουφλή

Μετάφραση: Απολλόδωρος

Leo Hohmann | Διάβαστε το εδώ

 

Οι γιατροί θα έχουν “κίνητρο” από την κυβέρνηση να αρχίσουν να κάνουν περισσότερες ερωτήσεις σχετικά με την κατάσταση των εμβολιασμών σας

Ένα σύνολο διεθνών κωδικών χρησιμοποιείται από την ιατρική βιομηχανία για σκοπούς χρέωσης στο πλαίσιο του Medicare-Medicaid και των ιδιωτικών ασφαλιστικών εταιρειών, αλλά δεν πρόκειται μόνο για την τιμολόγηση.

Αυτοί οι κωδικοί αποτελούν μέρος του διεθνούς συστήματος ταξινόμησης ασθενειών (ICD) που έχει θεσπίσει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας των Ηνωμένων Εθνών και πρόκειται να γίνουν πολύ πιο επεμβατικοί.

Το σύστημα αυτό δημιουργήθηκε αρχικά μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο με σκοπό την παρακολούθηση της διάγνωσης των σημαντικότερων ασθενειών σε έναν πληθυσμό. Όμως, με την πάροδο των χρόνων, έχουν γίνει 11 μεγάλες αναθεωρήσεις και με κάθε αναθεώρηση τα δεδομένα που συλλέγονται για κάθε άτομο έχουν γίνει πιο ακριβή και ολοκληρωμένα. Και έγινε επίσης πιο καταναγκαστικό, σε σημείο που έγινε αδύνατο για τους γιατρούς να αποζημιωθούν από τις ασφαλιστικές εταιρείες εάν δεν ανεβάσουν όλα τα ζητούμενα σημεία δεδομένων.

Σύμφωνα με ένα άρθρο του Απριλίου 2016 στο American Journal of Neuroradiology:

“Με την πάροδο των ετών, έχει γίνει αναπόσπαστο μέρος της υποδομής πληρωμών του αμερικανικού συστήματος υγειονομικής περίθαλψης μαζί με το σύστημα κωδικοποίησης της τρέχουσας διαδικαστικής ορολογίας (CPT) για τις ιατρικές διαδικασίες”.

Το σύστημα ICD εξελίχθηκε πραγματικά σε ένα θηρίο ηλεκτρονικής εξόρυξης δεδομένων με την ψήφιση από το Κογκρέσο του νόμου περί προσιτής περίθαλψης (Obamacare) το 2012. Η ψηφιοποίηση των αρχείων υγειονομικής περίθαλψης εφαρμόστηκε πλήρως με την αναβάθμιση στο ICD-10 μετά από δύο καθυστερήσεις του Κογκρέσου το 2016.

Από τότε, έχει κυριολεκτικά δημιουργηθεί ένας αριθμητικός κωδικός για σχεδόν κάθε διάγνωση που μπορείτε να σκεφτείτε, και για κάποιες που δεν θα σκεφτόσασταν ποτέ (αναζητήστε “τρελοί κωδικοί ICD-10” και θα δείτε για τι πράγμα μιλάω).

Ας προχωρήσουμε τώρα στον Απρίλιο του 2022. Τότε είναι που τα ομοσπονδιακά Κέντρα Medicare και Medicaid (CMS) ανακοίνωσαν έναν νέο κωδικό για τον οποίο θα πρέπει να ανησυχεί όποιος είναι σε εγρήγορση και γνωρίζει την αυξανόμενη ιατρική τυραννία. Μετά από κάποιες καθυστερήσεις, ο νέος κωδικός κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2022 και έγινε διαθέσιμος σχεδόν σε κάθε ιατρική κλινική και νοσοκομείο τον Ιανουάριο του 2023.

Τι είναι αυτός ο νέος κώδικας; Είναι ο κωδικός αριθμός Z28.310.

Πρόκειται για τον κωδικό μιας πολύ περίεργης “διάγνωσης”, αφού δεν πρόκειται καθόλου για διάγνωση, αλλά για παραβίαση της ιδιωτικής ζωής και πιθανότατα θα χρησιμοποιηθεί εναντίον πολλών ανθρώπων στο μέλλον. Αυτός είναι ο κωδικός που θα καταχωρήσει ο γιατρός σας στο ηλεκτρονικό σύστημα στο οποίο έχουν πρόσβαση οι κρατικοί και ιδιωτικοί ασφαλιστές υγείας ενημερώνοντάς τους για την κατάσταση του εμβολίου Covid.

Πρόκειται για διεθνώς αναγνωρισμένους κωδικούς για πολύ συγκεκριμένες ιατρικές καταστάσεις για ασφαλιστικούς και κυβερνητικούς σκοπούς. Είναι προσβάσιμοι παγκοσμίως σε περίπτωση που βρίσκεστε στο εξωτερικό και έχετε κάποιο πρόβλημα υγείας που πρέπει να αντιμετωπιστεί.

Πρόσφατα πήρα συνέντευξη από έναν ιατρό με πλήρη άδεια άσκησης επαγγέλματος, ο οποίος ασκεί το επάγγελμα σε μια μεσοδυτική πολιτεία και έχει πλήρη προνόμια νοσοκομείου. Το όνομα αυτού του γιατρού θα παραμείνει ανώνυμο, διότι αν αυτό μαθευόταν, θα μπορούσε να καταλήξει να χάσει τη δουλειά του. Στις 12 Ιανουαρίου με ενημέρωσε ότι ο κώδικας Z28.310 τέθηκε σε ισχύ στην πολιτεία του.

“Χθες (11 Ιανουαρίου) εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε οποιοδήποτε είδος νοσοκομειακής γραφειοκρατίας είχα δει”, μου είπε ο γιατρός.

Εάν τα διαγνωστικά δεν καταχωρηθούν σωστά, ένας γιατρός μπορεί να μην αποζημιωθεί. Τώρα που αυτός ο νέος κωδικός απαιτείται επίσημα από τους κρατικούς και ιδιωτικούς ασφαλιστικούς φορείς, οι γιατροί πιθανότατα θα έχουν πλέον “κίνητρο” να ρωτούν για την κατάσταση του εμβολιασμού σας, είπε. Αυτό σημαίνει ότι θα λαμβάνουν οικονομικές πληρωμές κάθε φορά που η κυβέρνηση αποφασίζει ότι υπάρχει “ουσιαστική χρήση” για αυτά τα δεδομένα.

Δεν είχα ιδέα ότι οι γιατροί εξαγοράζονται με αυτόν τον τρόπο.

Αυτό το σύστημα φαίνεται να είναι ο τρόπος με τον οποίο το στρατιωτικό-βιομηχανικό-βιοϊατρικό σύμπλεγμα θα αναγνωρίζει και θα διαχωρίζει εκείνους που έχουν υποβληθεί στο ψηφιακό σύστημα αναγνώρισής τους, το οποίο ξεκινά με το να είστε “ενημερωμένοι” για τα εμβόλιά σας – ατελείωτα εμβόλια. Όπως έχει πει ο αείμνηστος Dr. Zev Zelenko και άλλοι, αυτές οι συνεχείς ενέσεις θα γίνουν μια “πύλη προς τον υπερα-(αντα)-νθρωπισμό”.

Οι εξουσίες στα Ηνωμένα Έθνη και στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ έχουν “ανάγκη να γνωρίζουν” όταν πρόκειται για όσους απορρίπτουν αυτή τη δαιμονική μετάβαση της ανθρώπινης φυλής, την οποία οι αντανθρωπιστές -τρανσουμανιστές αναφέρουν ως “αναβάθμιση” στην “ανθρωπότητα 2.0”.

“Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ αυτόν τον κωδικό διάγνωσης, δεν θα το έκανα ποτέ για κανέναν ασθενή”, μου είπε ο γιατρός σε μια συνέντευξη που ακολούθησε αυτή την εβδομάδα. “Δεν ήξερα καν ότι υπήρχε μέχρι την περασμένη εβδομάδα”.

Εξήγησε ότι ο Z28.3 είναι ο διαγνωστικός κωδικός για τον υποεμβολιασμό γενικά, αλλά από εκεί και πέρα γίνεται πιο συγκεκριμένος.

“Είναι μη ειδικός”, εξήγησε ο γιατρός. “Αλλά με το Covid πρόσθεσαν το 1 μετά το 3 (Z28.31), οπότε το Covid είναι το μόνο εμβόλιο για το οποίο είναι συγκεκριμένο. Στη συνέχεια, πρόσθεσαν ένα δεύτερο ψηφίο εάν είστε μερικώς εμβολιασμένος και δεν έχετε κάνει κανένα από τα ενισχυτικά”.

Αυτοί οι κωδικοί θα μπορούσαν να συνεχίσουν να γίνονται πιο συγκεκριμένοι σε σημείο που να καταγράφουν επίσης κωδικούς για το γιατί αρνείστε τις αναποτελεσματικές και μη ασφαλείς – αλλά πολύ κερδοφόρες – ενέσεις της Μεγάλης Φαρμακοβιομηχανίας.

Ο γιατρός μου είπε ότι είδε τον κωδικό διάγνωσης ενός ασθενούς που ήταν συγκεκριμένος για την άρνηση του εμβολίου λόγω της σχιζοφρένειας του.

“Πολλοί άνθρωποι με σχιζοφρένεια είναι παρανοϊκοί με τα εμβόλια και τις διάφορες θεραπείες, οπότε οι γιατροί του τον απέδιδαν (ως μη εμβολιασμένο) σε αυτή τη βάση”, είπε ο γιατρός.

Δεν χρειάζεται λοιπόν μεγάλη φαντασία για να καταλάβει κανείς πώς θα μπορούσε να γίνει κατάχρηση αυτού του συστήματος.

Τι γίνεται αν αρνείστε συνεχώς τα εμβόλια που σας συστήνει ο γιατρός σας; Θα μπορούσατε να καταλήξετε να διαγνωσθείτε με ψυχική ασθένεια; Ο γιατρός με τον οποίο μίλησα συμφώνησε ότι αυτό δεν είναι παρατραβηγμένο. Και μόλις διαγνωστείτε με ψυχική διαταραχή, μπορείτε να χάσετε πολλά από τα συνταγματικά σας δικαιώματα. Ουσιαστικά γίνεσαι πολίτης δεύτερης κατηγορίας.

“Τεχνικά θα μπορούσατε να πάρετε διάγνωση σχιζοφρένειας από οποιονδήποτε γιατρό, αλλά συνήθως θα σας παραπέμψουν σε ψυχίατρο για να κάνει αυτή τη διάγνωση”, είπε.

Και αυτό δεν είναι το μόνο πράγμα για το οποίο πρέπει να ανησυχείτε όσον αφορά αυτόν τον νέο διαγνωστικό κωδικό.

Εδώ είναι το σημείο που αποκτά ενδιαφέρον.

Στη Σύνοδο Κορυφής της G20 που πραγματοποιήθηκε πριν από μερικούς μήνες στην Ινδονησία τον Νοέμβριο του 2022, οι ηγέτες των 20 μεγαλύτερων οικονομιών του κόσμου εξέδωσαν κοινή δήλωση με την οποία καλούσαν τα έθνη του κόσμου να εφαρμόσουν ένα παγκόσμιο σύστημα ψηφιακού διαβατηρίου εμβολίων, με βάση τα πρότυπα που έχει θέσει ο ΠΟΥ, το οποίο θα υποχρεώνει τους διεθνείς ταξιδιώτες να έχουν μια ψηφιακή ταυτότητα διαβατηρίου εμβολίων στο κινητό τους τηλέφωνο. Χωρίς αυτό, δεν θα σας “επιτρέπεται” να ταξιδέψετε εκτός της χώρας σας, εκτός φυσικά αν είστε παράνομος μετανάστης που προσπαθεί να φτάσει στις ΗΠΑ ή την Ευρώπη από μια “υπανάπτυκτη” ή “υποανάπτυκτη” χώρα.

Γνωρίζουμε επίσης, από ένα άρθρο του περιοδικού Forbes που δημοσιεύθηκε τον Φεβρουάριο του 2022, ότι σχεδόν οι μισές πολιτείες της Αμερικής είχαν ήδη υπογράψει εκείνη τη στιγμή τις συμβάσεις και είχαν δημιουργήσει την υποδομή για την εφαρμογή ψηφιακών διαβατηρίων εμβολιασμού, οπότε το ίδιο σύστημα θα μπορούσε τελικά να χρησιμοποιηθεί για τον έλεγχο, ή τουλάχιστον την παρακολούθηση, των ταξιδιών των Αμερικανών εκτός των πολιτειών τους.

Στη συνέχεια, έχουμε την ώθηση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ προς τις έξυπνες πόλεις, που πρόσφατα μετονομάστηκαν σε “πόλεις των 15 λεπτών”, οι οποίες θα παρακολουθούν και θα περιορίζουν τα ταξίδια εκτός της πόλης του καθενός.

 

Με παρακολουθείτε εδώ;

 

Ένα ψηφιακό σύστημα τίθεται σε εφαρμογή που θα έχει τη δυνατότητα να κλειδώνει ουσιαστικά ολόκληρους πληθυσμούς ανά πάσα στιγμή. Το μόνο που θα χρειαζόταν είναι η κήρυξη μιας “έκτακτης ανάγκης δημόσιας υγείας διεθνούς ενδιαφέροντος” ή “περιφερειακής ανησυχίας” και οι ΗΠΑ και η Ε.Ε. προσπαθούν με κάθε τρόπο να μεταβιβάσουν αυτή την εξουσία στον ΠΟΥ με τη μορφή μιας νέας συνθήκης για την πανδημία.

Τελικά, όπως μας ενημέρωσε ο Yuval Noah Harari, κορυφαίος σύμβουλος του Klaus Schwab και του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, το σχέδιο είναι να τοποθετηθεί αυτή η τεχνολογία ψηφιακής παρακολούθησης όχι μόνο στο κινητό σας τηλέφωνο αλλά “κάτω από το δέρμα”.

Ο γιατρός της μεσοδυτικής πολιτείας εξήγησε μια ιατρική ορολογία που ονομάζεται “ουσιαστική χρήση” και πώς χρησιμοποιείται για την καταγραφή προσωπικών δεδομένων ιατρικών ασθενών.

“Αν αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί προσπαθούν να πάρουν την αρτηριακή σας πίεση και το βάρος σας κάθε φορά που πηγαίνετε στο ιατρείο, είναι επειδή τα νοσοκομεία και οι γιατροί αποζημιώνονται αν παρέχουν δεδομένα “ουσιαστικής χρήσης”. Αποζημιώνονται καλύτερα. Παίρνουν μπόνους. Οι γιατροί έχουν μηνιαίες συναντήσεις με το προσωπικό και τους διοικητικούς υπαλλήλους και έτσι αποζημιώνονται υψηλότερα, παίρνουν περισσότερα χρήματα, αν παρέχουν αυτά τα δεδομένα ουσιαστικής χρήσης”.

Εξήγησε περαιτέρω ότι αν το σύστημα κωδικοποίησης ICD-10 απαιτεί από τους γιατρούς να ανακαλύπτουν την κατάσταση των ασθενών τους με το εμβόλιο Covid ως μέρος των δεδομένων “ουσιαστικής χρήσης”, τότε θα το προσθέσουν στα διαγράμματα του ιατρείου τους και θα αποζημιώνονται αδρά για την παροχή αυτών των πληροφοριών στην κυβέρνηση.

“Κάθε φορά που πηγαίνετε στο γιατρό, θα προσπαθούν να σας αποσπάσουν αυτές τις πληροφορίες”, είπε.

Οι ΗΠΑ επέκτειναν το σύστημα ICD υπό την προεδρία του Μπαράκ Ομπάμα και την υιοθέτηση του Affordable Care Act. Προηγουμένως, οι ΗΠΑ χρησιμοποιούσαν το σύστημα ICD-9, το οποίο απαιτούσε λιγότερο συγκεκριμένες και λιγότερο επεμβατικές πληροφορίες για τους ασθενείς, “αλλά στη συνέχεια με το σύστημα ICD-10 ξαφνικά, έγιναν πραγματικά συγκεκριμένες. Αντί απλώς για υψηλή αρτηριακή πίεση έγινε, αυτή η υψηλή αρτηριακή πίεση προκαλείται επειδή περνάτε πολύ χρόνο με την πεθερά σας ή οφείλεται σε αυτό το άλλο πράγμα, ό,τι κι αν είναι αυτό. Έγινε πολύ συγκεκριμένο”.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο CMS της κυβέρνησης:

“Το ICD-10 περιλαμβάνει επίσης σημαντικές βελτιώσεις σε σχέση με το ICD-9 στην κωδικοποίηση των συναντήσεων πρωτοβάθμιας περίθαλψης, των εξωτερικών αιτιών τραυματισμού, των ψυχικών διαταραχών και της προληπτικής υγείας. Το εύρος και η λεπτομέρεια των κωδικών του ICD-10 αντικατοπτρίζουν την πρόοδο της ιατρικής και της ιατρικής τεχνολογίας, καθώς και αποτυπώνουν πρόσθετες λεπτομέρειες σχετικά με την κοινωνικοοικονομική κατάσταση, τις συνθήκες περιπατητικής περίθαλψης, τα προβλήματα που σχετίζονται με τον τρόπο ζωής και τα αποτελέσματα των εξετάσεων διαλογής”.


Δικτυογραφία:

Leo Hohmann’s Special Report: Medical Profession Implements WHO Digital Diagnosis Code for the Unvaxxed

Leo Hohmann’s Special Report: Medical Profession Implements WHO Digital Diagnosis Code for the Unvaxxed

 

Πηγή https://apollodoros.substack.com/p/leo-hohmann

Προβολές : 1,267


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα