Πολύ φοβάμαι πως αυτό ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ, δεν το γνωρίζει η πλειοψηφία...

Πολύ φοβάμαι πως αυτό ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ, δεν το γνωρίζει η πλειοψηφία...

20 Νοεμβρίου, 2023 11 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,757
Μοίρασέ το

 

 

Μήπως η κυβέρνηση αποκτά και αποθηκεύει κρυφά το αίμα νεογέννητων μωρών στην προσπάθειά της να δημιουργήσει ένα «μητρώο» DNA;

Η πολιτεία του Τέξας πιάστηκε να πωλεί δείγματα αίματος μωρών στο Πεντάγωνο, ενώ πολλές άλλες πολιτείες έχουν επίσης πιαστεί να κλέβουν και να πωλούν το DNA νεογέννητων μωρών σε τρίτους

 

Από τον Ιανουάριο του 2018 που έμαθα κάποιες ανάλογες πληροφορίες  για τα νεογέννητα, έχω προτείνει τον τοκετό στο σπίτι, που είναι ασφαλής…

ΕΡΩΤΗΣΗ: Μόνο αίμα παίρνουν από το νεογέννητο, Ή ΜΗΠΩΣ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ  ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ;;;

ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΕΝΤΟΣ Ή ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ;;;

 

Στα χρόνια του κορονοϊού, ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ Ο ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ… 

 

ΕΣΕΙΣ, ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ;;;

 

ΕΓΩ, ΟΧΙ…  ΣΠΑΝΙΖΟΥΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΜΕ ΗΘΟΣ…

 

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υπάρχει κάτι που δεν πάει καλά σε αυτό το μικρό τεστ «τρύπημα φτέρνας» που κάνουν τα νοσοκομεία τακτικά στα νεογέννητα. Λένε ότι είναι για την ανίχνευση ασθενειών, αλλά, αν συμβαίνει αυτό, γιατί ορισμένες πολιτείες προσπαθούν να κρατήσουν τα δείγματα DNA που λαμβάνονται κατά τη διάρκεια αυτών των διαδικασιών και να τα αποθηκεύουν για δεκαετίες χωρίς να το πουν ποτέ στους γονείς;

Αφού έκανα λίγη έρευνα και διάβασμα σχετικά με μια πρόσφατα κατατεθείσα αγωγή, έχω κάποιες πληροφορίες να μοιραστώ που παρουσιάζουν μια πιο ξεκάθαρη εικόνα ως προς το γιατί είναι σχεδόν αδύνατο να βγάλεις ένα νεογέννητο μωρό από το νοσοκομείο χωρίς να τρυπηθεί η φτέρνα του.

 

Ευτυχώς, ορισμένοι γονείς σκέφτονται και προχωρούν στη νομική επίθεση εναντίον των νοσοκομείων και των κρατών που συνεννοούνται μυστικά.

Μήνυση έχει κατατεθεί από το Ινστιτούτο Δικαιοσύνης για ένα κρατικό πρόγραμμα στο Νιου Τζέρσεϊ που λάμβανε και κρατούσε κρυφά αίμα από νεογέννητα μωρά.

Το  Ινστιτούτο Δικαιοσύνης  εξήγησε σε δελτίο τύπου ότι εκπροσωπεί δύο ομάδες γονέων στην υπόθεση.

Το κράτος ισχυρίζεται ότι μπορεί να χρησιμοποιήσει το DNA από τα δείγματα αίματος των μωρών για οποιονδήποτε λόγο, χωρίς ενημερωμένη συγκατάθεση των γονέων.

Η υπόθεση κατηγορεί ότι η πολιτειακή νομοθεσία στο Νιου Τζέρσεϊ απαιτεί όταν γεννιούνται μωρά, να λαμβάνεται αίμα και να ελέγχεται για διάφορες ασθένειες.

Το ίδιο αίτημα υπάρχει σε όλα τα κράτη.

Όμως, σύμφωνα με τους δικηγόρους που εκπροσωπούν τους γονείς, αυτό που κάνει το Νιου Τζέρσεϊ διαφορετικό είναι ότι, «μετά το τέλος των δοκιμών, το Υπουργείο Υγείας του Νιου Τζέρσεϊ διατηρεί το υπόλοιπο αίμα για 23 χρόνια. Το κράτος δεν ζητά από τους γονείς τη συγκατάθεσή τους για να κρατήσει το αίμα των μωρών τους, παραλείποντας καν να ενημερώσει τους γονείς ότι θα κρατήσει το υπόλοιπο αίμα.

 

Ο μόνος τρόπος με τον οποίο οι γονείς θα μπορούσαν να μάθουν για μια τέτοια διατήρηση είναι να το αναζητήσουν προληπτικά σε έναν από τους ιστότοπους τρίτων που αναφέρονται στο κάτω μέρος της κάρτας που τους δίνεται μετά την αιμοληψία.

«Και, όταν το κράτος έχει το αίμα, μπορεί να το χρησιμοποιήσει όπως θέλει, συμπεριλαμβανομένης της πώλησης του σε τρίτους, της παροχής του στην αστυνομία χωρίς ένταλμα ή ακόμη και της πώλησης του στο Πεντάγωνο για τη δημιουργία μητρώου —όπως συνέβη στο παρελθόν  στο Τέξας .» (η υπογράμμιση δική μου)

Αυτό το κομμάτι σχετικά με την πώληση DNA στο Πεντάγωνο «για να δημιουργήσει ένα μητρώο» μου ξεπήδησε.

Είναι τεκμηριωμένο γεγονός ότι μέρος της Ατζέντας των Ηνωμένων Εθνών για το 2030 είναι η δημιουργία ενός μητρώου γεννήσεων για όλους τους ανθρώπους. Ψάξτο.

Ο στόχος Βιώσιμης Ανάπτυξης 16.9 της Ατζέντας 2030 για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη αναφέρει: « Δημιουργήστε μια νομική ταυτότητα για όλους, συμπεριλαμβανομένης της εγγραφής γεννήσεων, έως το 2030 », και αυτό «έχει αναγνωριστεί ως ζωτικής σημασίας για την προώθηση της δέσμευσης της Ατζέντας 2030 να μην αφήσουμε κανέναν πίσω», σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Προγράμματος Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών (UNDP).

 

Στην ίδια ιστοσελίδα αναφέρουν:

Το άρθρο 6 της Οικουμενικής Διακήρυξης για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα ορίζει ότι ο καθένας έχει δικαίωμα σε μια νομική ταυτότητα. Ο Στόχος Βιώσιμης Ανάπτυξης 16.9 («νομική ταυτότητα για όλους, συμπεριλαμβανομένης της εγγραφής γεννήσεων, έως το 2030») έχει αναγνωριστεί ως κρίσιμος για την προώθηση της δέσμευσης της Ατζέντας 2030 να μην αφήσουμε κανέναν πίσω. Ωστόσο, εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι εξακολουθούν να στερούνται κατάλληλης ταυτότητας και περίπου οι μισές χώρες του κόσμου δεν διαθέτουν ένα καθολικό σύστημα καταγραφής γεννήσεων και θανάτων.

Η Task Force Legal Identity Agenda των Ηνωμένων Εθνών, με συμπροεδρία από το UNDP, την UNDESA και τη UNICEF, συνεργάζεται με τα κράτη μέλη για να διασφαλίσει ότι περισσότεροι από 300 εκατομμύρια άνθρωποι αποκτούν νομική ταυτότητα έως το 2025. Το UNDP ενισχύει την ικανότητα των κρατών μελών να αναπτύξουν ολιστικά, εθνικά, βιώσιμα και διαλειτουργικά συστήματα ληξιαρχικών πράξεων, ζωτικής σημασίας στατιστικά στοιχεία και συστήματα διαχείρισης ταυτότητας. Το UNDP εργάζεται για να αυξήσει τον αριθμό των χωρών που αντιμετωπίζουν ζητήματα νομικής ταυτότητας ως θεμελιώδη πυλώνα των εθνικών αναπτυξιακών σχεδίων και στρατηγικών και διασφαλίζει ότι όλοι, χωρίς εξαίρεση, έχουν πρόσβαση σε βασικά δημόσια αγαθά και υπηρεσίες.

Στη συνέχεια, ο ιστότοπος του UNDP καθοδηγεί όσους θέλουν περισσότερες πληροφορίες «Σχετικά με το έργο του UNDP σε αυτόν τον σημαντικό τομέα», να επισκεφθούν τους ακόλουθους ιστότοπους:

Έτσι, με λίγη έρευνα, διαπιστώνουμε ότι αυτή η προσπάθεια να συλλέξουμε DNA από νεογέννητα συνδέεται με τη δημιουργία ενός παγκόσμιου συστήματος ταυτοποίησης, και   μάλιστα μιας παγκόσμιας ψηφιακής ταυτότητας .

Είναι πολύ πιθανό ότι ο κύριος λόγος που λαμβάνεται και αποθηκεύεται κρυφά αυτό το DNA έχει ελάχιστη ή καθόλου σχέση με την καταπολέμηση ασθενειών και οτιδήποτε έχει να κάνει με την εκπλήρωση της εντολής του ΟΗΕ για όλα τα έθνη να δημιουργήσουν ένα μοναδικό βιομετρικό αναγνωριστικό για κάθε άτομο, το οποίο στη συνέχεια μπορεί να ψηφιοποιούνται και αρχειοθετούνται για μελλοντική χρήση σε μια πλήρως ψηφιοποιημένη κοινωνία. Καθώς κάθε νεογέννητο έχει ήδη ένα δείγμα DNA στο αρχείο στην κυβέρνηση, σκεφτείτε πόσο εύκολο θα ήταν να δημιουργήσετε μια βιομετρική ψηφιακή ταυτότητα για όλους τους ανθρώπους, σε πλήρη συμμόρφωση με την Ατζέντα του ΟΗΕ 2030 και μια μελλοντική παγκόσμια κυβέρνηση.

Εάν το Νιου Τζέρσεϊ έχει πρόγραμμα να παραδώσει το DNA στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση, μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι συμβαίνει και σε άλλες πολιτείες. Απλώς δεν το έχουμε μάθει ακόμα. Και γιατί το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ, όλων των υπηρεσιών, θα ήθελε να πάρει στα χέρια του αυτό το DNA από κάθε νεογέννητο μωρό;

Στην πραγματικότητα, η νομική ομάδα του Νιου Τζέρσεϊ είπε ότι παρόμοιες αγωγές έχουν ήδη ασκηθεί κατά του Τέξας, της Μινεσότα και του Μίσιγκαν και σε αυτές τις περιπτώσεις οι οικισμοί διέταξαν την καταστροφή δειγμάτων αίματος που κατείχαν οι πολιτείες ή η πολιτεία τα κατέστρεψε οικειοθελώς. Η Καλιφόρνια συλλέγει και αποθηκεύει επίσης το DNA των βρεφών χωρίς τη συγκατάθεση των γονέων.

Το New Jersey Monitor  αναφέρει ότι περισσότερα από 100.000 μωρά γεννιούνται  κάθε χρόνο  στο Νιου Τζέρσεϊ, πράγμα που σημαίνει ότι η πολιτεία έχει αποθηκεύσει εκατομμύρια κηλίδες αίματος από το πρόγραμμα προσυμπτωματικού ελέγχου νεογνών εδώ και δεκαετίες.

Ωστόσο, ένα  φυλλάδιο  που δόθηκε στους νέους γονείς δεν αποκαλύπτει ότι το κράτος αποθηκεύει τα δείγματα για 23 χρόνια, ούτε εξηγεί γιατί.

Ο Rob Frommer, ανώτερος δικηγόρος του Ινστιτούτου Δικαιοσύνης, δήλωσε:

«Οι γονείς έχουν δικαίωμα σε ενημερωμένη συναίνεση εάν το κράτος θέλει να κρατήσει το αίμα των παιδιών τους για δεκαετίες και να το χρησιμοποιήσει για σκοπούς άλλους από τον έλεγχο για ασθένειες. Η πολιτική του Νιου Τζέρσεϊ να αποθηκεύει αίμα και DNA μωρών και να χρησιμοποιεί αυτές τις γενετικές πληροφορίες όπως θέλει αποτελεί ξεκάθαρη παραβίαση των δικαιωμάτων της Τέταρτης Τροποποίησης όλων των γονέων του Νιου Τζέρσεϊ και των νεογέννητων τους».

Οι ενάγοντες είναι δύο Boonton, NJ, γονείς, Erica και Jeremiah Jedynak, και η ιερέα Hannah Lovaglio, μητέρα δύο γιων στο Cranbury, NJ.

Ο Πάτρικ Γουντ, αρχισυντάκτης του Technocracy.News, λέει ότι η νοσοκομειακή βιομηχανία έχει ιστορικό πώλησης των προσωπικών μας δεδομένων στον πλειοδότη.

Ο Wood δήλωσε ως απάντηση στην έρευνά μου:

«Η νοσοκομειακή βιομηχανία έχει κυριευτεί σε μεγάλο βαθμό από Τεχνοκράτες που ασκούν «ιατρική που βασίζεται σε αποδείξεις». Βλέπετε το μυαλό του τεχνοκράτη να λειτουργεί όταν συλλέγει επιλεκτικά ορισμένα δεδομένα ενώ αγνοεί άλλα δεδομένα. Έτσι, η συλλογή DNA από νεογέννητα για αλληλούχιση και μόνιμη αποθήκευση θα πρέπει να θεωρείται ως πρωταρχική οδηγία για τους Τεχνοκράτες. Γιατί; Διότι αυτό είναι θεμελιώδες για το προσεχώς και ερχόμενο παγκόσμιο ψηφιακό σύστημα που θα ελέγχει όλους τους ανθρώπους στη Γη».

Ο Wood είπε ότι αυτή η ροπή της ιατρικής βιομηχανίας προς την τεχνοκρατική μοχθηρία φαίνεται σε όλη την επαγγελματική βιβλιογραφία.

«Το Άγιο Δισκοπότηρο ενός συστήματος ψηφιακής ταυτότητας είναι το DNA», είπε.

Για παράδειγμα,  το Biometric Updat e έγραψε τον Ιούλιο,

Οι λύσεις βιομετρικής αναγνώρισης έχουν καθιερωθεί σταθερά στην καθημερινή μας ζωή, είτε στους ελέγχους ασφαλείας στα αεροδρόμια είτε μέσω της αναγνώρισης προσώπου σε smartphone – και  η επόμενη γενιά περιμένει ήδη. Οι διαδικασίες που βασίζονται στο DNA όχι μόνο διασφαλίζουν την ακριβή ταυτοποίηση των ατόμων αλλά και ανεβάζουν την προστασία των δεδομένων σε ένα εντελώς νέο επίπεδο.

Εκτός από τις κοινές βιομετρικές μεθόδους όπως τα δακτυλικά αποτυπώματα, οι σαρώσεις ίριδας ή η αναγνώριση προσώπου,  το DNA ID προαναγγέλλει το επερχόμενο εξελικτικό βήμα στην προσωπική ταυτοποίηση και επαλήθευση.  Τα πρωτοποριακά αποτελέσματα των γρήγορων τεχνολογιών DNA θα αυξήσουν αναπόφευκτα την αποδοχή τους και είναι προβλέψιμο ότι η τεχνολογία θα βρει το δρόμο της σε περαιτέρω τομείς της ζωής. Στο μέλλον, οι πολίτες και οι κυβερνήσεις θα επωφεληθούν εξίσου από τα πλεονεκτήματα της γρήγορης και αξιόπιστης προσωπικής ταυτοποίησης με βάση το DNA.

Έτσι, ρωτά ο Wood, πρέπει να απορρίψουμε τη συλλογή αίματος νεογέννητου για τη συλλογή DNA για απώτερους σκοπούς;

Μια τελευταία ένδειξη ότι η νοοτροπία των τεχνοκρατών λειτουργεί είναι το γεγονός ότι έχουν κρύψει αυτή την πρακτική ακριβώς κάτω από τη μύτη μας. Δηλαδή, μέχρι που λίγοι γονείς το σκόνταψαν και σφύριξαν. 

 

 

Πηγή

Προβολές : 1,757


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα